Bästa guiderna + Bäst i Test-listor

Rädda hälsan med oss

Vi är på uppdrag. Att göra svenskarna starkare och friskare.

Svenskarna äter sämre mat än någonsin, fetman blir allt vanligare, och välfärdssjukdomarna ökar.

Vi skapade Wolber 2010 med ambitionen att ge människor bättre möjligheter att nå sina mål, och har genom åren nått ut till en halv miljon svenskar – helt utan marknadsföring.

Vi är övertygade om att smarta, digitala verktyg kan minska vardagsstressen, och frigöra tid till träning. Träning gör folk friskare, ökar självförtroendet och motiverar individen att prestera och sträva efter nya mål.

Smarta verktyg och enkla topplistor

Wolber är ditt digitala multiverktyg – en startpunkt med allt du behöver för att ha de bästa förutsättningarna att nå dina mål.

Hos Wolber vet du att du köper bra produkter inom träning och friluftsliv, som får dig att prestera bättre, och till några av marknadens bästa priser.

Hos oss kan du hitta verktyg med gratis träningsprogram, hitta de mest populära produkterna just nu inom exempelvis löparskor och vätskeryggsäckar, och bli smartare med våra gedigna köpguider.

Hälsoläget i Sverige är på väg mot katastrof. Det är därför vi har gjort det till vårt uppdrag att inspirera människor att träna för att bli starkare och friskare, och nå sin toppform – en gång för alla.