CheckmarkFaktagranskad

Knäck koden med spinningklasser – Se resultat på 2-3 veckor

Spinningklasser eller spinninggrupper är träningsgrupper där ett proffs leder cyklisterna genom övningar på särskilda stationära cyklar. Gym erbjuder spinningklasser med musik, och ibland även med filmer.

spinning

Funktioner

Cyklar som används under spinningklasser kan justeras för att passa varje deltagares storlek. Cyklisten kan justera cykelns motstånd för att ändra motståndet, vilket ofta instrueras av ledaren.

Instruktörer

Instruktörer på spinningklasser är värdefulla källor. Instruktörer hjälper deltagare lära sig ställa in cykeln ordentligt, och hur man cyklar effektivt och säkert.

Fördelar

Deltagarna ser vanligtvis resultat inom 2-3 veckor. Spinning förbättrar fitnessnivån i underkroppen, uthållighet, energinivåer och styrka.

Effekter

Spinningdeltagare får motivation från gruppövningarna och från musiken eller filmerna som spelas under klassen. Ledaren uppmuntrar och pressar deltagarna att nå sin fulla potential.

Geografi

På grund av att de hålls inomhus är spinningklasser något som går att genomföra året runt och de kan hjälpa till att hålla utomhuscyklister motiverade och i form under vintern. Cyklarna kan simulera backar och andra svåra terrängtyper som kanske inte alltid är tillgängliga utomhus.

Källor

Nytt nyhetsbrev

Om du tror på kraften i personlig utveckling, dela den här artikeln.

Skapa passiva intäkter (1 klick)