Skip to main content

Bästa Träningsskorna 2018 – 1068 Ärliga Test & Recensioner

Senast uppdaterad: 1 augusti 2018

Det finns få saker som kan rivstarta din träning bättre än ett nytt par träningsskor. Inte bara är det utmärkt från en prestationssynpunkt, utan också från en psykologisk. Om du har ett par riktigt snygga och sköna träningsskor är du mycket mer benägna att vilja använda dem. Känslan av att ha de bästa träningsskorna ger dig den motivation och komfort som du behöver köra igång träningen på allvar! Dessutom kan ett par träningsskor hjälpa till att eliminera smärta och obehag när du börja jobba mot dina mål. Experter är överens om att välja rätt träningsskor kan hjälpa människor som har problem som med fötter och leder när de tränar, utan onödig smärta. Vi vet att det finns en hel del att välja mellan, så vi har sammanställt de träningsskor som fått Bäst i Test i över tusen recensioner och tester. Med lite vägledning kan du vara säker på att du kan maximera dina styrkor och eliminera dina svagheter nästa gång du tränar med dina nya träningsskor.

Bäst i test

Senast uppdaterad: 1 augusti 2018 • Sidan innehåller reklam genom annonslänkar för Outdoorexperten, Sportamore. Läs mer längst ner • Betygen speglar recensioner från användare på Amazon
Modell
1 Salomon Sonic Pro 2 W från Salomon - Bäst i Test?

Se större bild

Salomon Sonic Pro 2 W
4.5 av 5 från 10 recensioner
Visa pris
2 Energy Boost 3 från adidas - Bäst i Test?

Se större bild

adidas Energy Boost
4.5 av 5 från 45 recensioner
Visa pris
3 Air Zoom Pegasus 33 från Nike - Bäst i Test?

Se större bild

Nike Air Zoom Pegasus 33
4.5 av 5 från 174 recensioner
Visa pris
4 GT-1000 5 från ASICS - Bäst i Test?

Se större bild

ASICS GT-1000 5
4.5 av 5 från 321 recensioner
Visa pris
5 Breakthru 2 från Saucony - Bäst i Test?

Se större bild

Saucony Breakthru 2
4 av 5 från 21 recensioner
Visa pris
6 Ultra Boost från adidas - Bäst i Test?

Se större bild

adidas Ultra Boost
4 av 5 från 5 recensioner
Visa pris
“Pålitliga tester och recensioner från riktiga människor”
“Alla betyg i topplistan är riktiga recensioner från användare som har testat produkten och skrivit en recension på Amazon. Personligen har jag som Ironman-triatlet och fjällvandrare testat sjukt mycket utrustning i mina dagar, och jag köpte tyvärr helt fel utrustning i början. Nu har jag byggt det här verktyget, så att du slipper köpa dåliga prylar. Lycka till!”

Fredrik Lyreskog
Triatlet, ultramaratonlöpare, fjäll-äventyrare

7 videos: Hitta bästa träningsskorna för dig

Läs mer

Vår process: Hur vi analyserar och granskar tester av produkterna

Tyvärr är det så, att inom de allra flesta produktkategorierna släpps i allmänhet ny utrustning ett par gånger per år, och detta i samma takt som de tidigare modellerna fasas ut.Denna verklighet medför att vi omöjligen har tid att testa alla nya prylar inom samtliga kategorier på egen hand.Istället fokuserar vi på taktiken att analysera alla nya produkt-releaser, och publicera recensioner & tester från användare som betygsatt all ny utrustning med hänsyn till en rad olika faktorer som ex prestanda och varumärke. Givetvis baseras selekteringen på våra insikter från liknande prylar.Efter fördjupad efterforskning taggar vi upp en lång lista med produkter från de bästa varumärkena – alla värda att uppmärksammas beträffande kvalitetsaspekten.Vi publicerar Amazon-recensenters betyg som för det mesta baserar sig på ett antal komponenter så som användbarhet, väderbeständighet, utformning, mått och prisläge.I många fall har vi i olika sammanhang testat utrustningen ute på fältet under exempelvis ett träningspass, en utflykt eller på semestern – och den kunskap vi får med oss inkluderar vi givetvis i resultatet.Medan många andra aktörer utser “bäst i test” i labb-miljö eller sammanställer andras tester helt automatiskt utan en människas omdöme, så görs vårt urval med en sammankoppling av den tekniska datan från tillverkaren, recensioner från användare, samt i många fall våra egna empiriska tester i dess rätta miljö.Att testa utrustning är alltid i praktiken omöjligt att göra helt objektivt, och vi vänder därför på steken och tillåter den subjektiva uppfattningen inkluderas i test-resultatet. Att välja ut en Bäst i Test är självklart extra klurigt när det finns många värdiga produkter att välja bland, men vi gör ständigt allt vi kan för att kora en vinnare.
Summering
Datum:
Produkt:
Nike Air Zoom Pegasus 33
Betyg:
51star1star1star1star1star