Skip to main content

Bästa Träningsskorna 2018 – 1068 Ärliga Test & Recensioner

Senast uppdaterad: 1 oktober 2018

Det finns få saker som kan rivstarta din träning bättre än ett nytt par träningsskor. Inte bara är det utmärkt från en prestationssynpunkt, utan också från en psykologisk. Om du har ett par riktigt snygga och sköna träningsskor är du mycket mer benägna att vilja använda dem. Känslan av att ha de bästa träningsskorna ger dig den motivation och komfort som du behöver köra igång träningen på allvar! Dessutom kan ett par träningsskor hjälpa till att eliminera smärta och obehag när du börja jobba mot dina mål. Experter är överens om att välja rätt träningsskor kan hjälpa människor som har problem som med fötter och leder när de tränar, utan onödig smärta. Vi vet att det finns en hel del att välja mellan, så vi har sammanställt de träningsskor som fått Bäst i Test i över tusen recensioner och tester. Med lite vägledning kan du vara säker på att du kan maximera dina styrkor och eliminera dina svagheter nästa gång du tränar med dina nya träningsskor.

Bäst i test

Senast uppdaterad: 1 oktober 2018 • Sidan innehåller reklam genom annonslänkar för Outdoorexperten, Sportamore. Läs mer längst ner • Betygen speglar recensioner från användare på Amazon
Modell
1 Salomon Sonic Pro 2 W från Salomon - Bäst i Test?

Se större bild

Salomon Sonic Pro 2 W
4.5 av 5 från 10 recensioner
Visa pris
2 Energy Boost 3 från adidas - Bäst i Test?

Se större bild

adidas Energy Boost
4.5 av 5 från 45 recensioner
Visa pris
3 Air Zoom Pegasus 33 från Nike - Bäst i Test?

Se större bild

Nike Air Zoom Pegasus 33
4.5 av 5 från 174 recensioner
Visa pris
4 GT-1000 5 från ASICS - Bäst i Test?

Se större bild

ASICS GT-1000 5
4.5 av 5 från 321 recensioner
Visa pris
5 Breakthru 2 från Saucony - Bäst i Test?

Se större bild

Saucony Breakthru 2
4 av 5 från 21 recensioner
Visa pris
6 Ultra Boost från adidas - Bäst i Test?

Se större bild

adidas Ultra Boost
4 av 5 från 5 recensioner
Visa pris
“Pålitliga tester och recensioner från riktiga människor”
“Alla betyg i topplistan är riktiga recensioner från användare som har testat produkten och skrivit en recension på Amazon. Personligen har jag som Ironman-triatlet och fjällvandrare testat sjukt mycket utrustning i mina dagar, och jag köpte tyvärr helt fel utrustning i början. Nu har jag byggt det här verktyget, så att du slipper köpa dåliga prylar. Lycka till!”

Fredrik Lyreskog
Triatlet, ultramaratonlöpare, fjäll-äventyrare

7 videos: Hitta bästa träningsskorna för dig

Läs mer

Processen: Hur vi kartlägger och granskar tester av produkter

Olyckligtvis är det så, att i de allra flesta produktgrupperna släpps vanligen nya produkter ca 2 till 4 gånger per år, parallellt med att de tidigare sortimenten slängs bort snabbt.Denna realitet innebär att vi orimligen hinner testa alla nya produkter inom samtliga produktkategorier handgripligen.Istället riktar vi in oss på att detaljgranska alla nya produktsläpp, och publicera recensioner & tester från användare som bedömt alla nya produkter med utgångspunkt i en mängd olika faktorer som funktionalitet och varumärke. Givetvis grundas selektionen på vår kunskap från snarlika prylar.Efter noga undersökning taggar vi upp en topplista med produkter från de mest framstående tillverkarna – samtliga värda att uppmärksammas när det kommer till kvalitet i hantverket.Vi återger Amazon-recensenters betyg som många gånger grundar sig på en rad varierande element som exempelvis komfort, hållfasthet, design, teknisk data och snittpris.I många fall har vi testat utrustningen i fält på exempelvis träning, en helgtur eller under ett längre äventyr – och den kunskap vi får med oss bakar vi så klart in i analysen.Medan många andra sajter väljer ut Bäst i Test i laboratorier eller sammanställer andra aktörers tester helt automatiskt utan en människas omdöme, så görs vår selektering med en korsning av teknisk data från tillverkaren, recensioner från användare, och i många fall våra egna empiriska tester i dess rätta miljö.Att testa utrustning är alltid i praktiken omöjligt att utföra 100% objektivt, och vi vänder därför på steken och tillåter den subjektiva värderingen ingå i test-resultatet. Att lyckas välja ut en Bäst i Test är självklart särskilt utmanande när det finns flera värdiga vinnare att välja bland, men vi gör under alla omständigheter vårt bästa för att kora en vinnare.
Summering
Datum:
Produkt:
Nike Air Zoom Pegasus 33
Betyg:
51star1star1star1star1star