Skip to main content

Bästa Träningsskorna 2018 – 1068 Ärliga Test & Recensioner

Senast uppdaterad: 1 juni 2018

Det finns få saker som kan rivstarta din träning bättre än ett nytt par träningsskor. Inte bara är det utmärkt från en prestationssynpunkt, utan också från en psykologisk. Om du har ett par riktigt snygga och sköna träningsskor är du mycket mer benägna att vilja använda dem. Känslan av att ha de bästa träningsskorna ger dig den motivation och komfort som du behöver köra igång träningen på allvar! Dessutom kan ett par träningsskor hjälpa till att eliminera smärta och obehag när du börja jobba mot dina mål. Experter är överens om att välja rätt träningsskor kan hjälpa människor som har problem som med fötter och leder när de tränar, utan onödig smärta. Vi vet att det finns en hel del att välja mellan, så vi har sammanställt de träningsskor som fått Bäst i Test i över tusen recensioner och tester. Med lite vägledning kan du vara säker på att du kan maximera dina styrkor och eliminera dina svagheter nästa gång du tränar med dina nya träningsskor.

Bäst i test

Senast uppdaterad: 1 juni 2018 • Sidan innehåller reklam genom annonslänkar för Outdoorexperten, Sportamore. Läs mer längst ner • Betygen speglar recensioner från användare på Amazon
Modell
1 Salomon Sonic Pro 2 W från Salomon - Bäst i Test?

Se större bild

Salomon Sonic Pro 2 W
4.5 av 5 från 10 recensioner
Visa pris
2 Energy Boost 3 från adidas - Bäst i Test?

Se större bild

adidas Energy Boost
4.5 av 5 från 45 recensioner
Visa pris
3 Air Zoom Pegasus 33 från Nike - Bäst i Test?

Se större bild

Nike Air Zoom Pegasus 33
4.5 av 5 från 174 recensioner
Visa pris
4 GT-1000 5 från ASICS - Bäst i Test?

Se större bild

ASICS GT-1000 5
4.5 av 5 från 321 recensioner
Visa pris
5 Breakthru 2 från Saucony - Bäst i Test?

Se större bild

Saucony Breakthru 2
4 av 5 från 21 recensioner
Visa pris
6 Ultra Boost från adidas - Bäst i Test?

Se större bild

adidas Ultra Boost
4 av 5 från 5 recensioner
Visa pris
“Pålitliga tester och recensioner från riktiga människor”
“Alla betyg i topplistan är riktiga recensioner från användare som har testat produkten och skrivit en recension på Amazon. Personligen har jag som Ironman-triatlet och fjällvandrare testat sjukt mycket utrustning i mina dagar, och jag köpte tyvärr helt fel utrustning i början. Nu har jag byggt det här verktyget, så att du slipper köpa dåliga prylar. Lycka till!”

Fredrik Lyreskog
Triatlet, ultramaratonlöpare, fjäll-äventyrare

7 videos: Hitta bästa träningsskorna för dig

Läs mer

Hur vi undersöker och granskar tester av produkter

Medan många andra webbplatser utser Bäst i Test i laboratorier eller klipper och klistrar ihop andra sajters tester helt automatiskt utan en redaktörs översyn, så görs vårt urval med en kombination av den tekniska datan från tillverkaren, användarrecensioner, och i många fall våra egna empiriska tester ute i rätt miljö.Att testa utrustning är alltid i praktiken omöjligt att utföra helt objektivt, och av den anledningen vänder vi på alltihop och tillåter den subjektiva värderingen ta plats i test-resultatet. Att lyckas välja en Bäst i Test är så klart extra utmanande när det finns ett stort antal produkter av högkvalitet att välja bland, men vi gör alltid allt vi kan för att utse en vinnare.Tyvärr är det så, att i de flesta produktgrupperna så släpps i regel ny utrustning cirka 2 till 4 gånger varje år, och de äldre sortimenten kasseras bort.Det här gör att vi omöjligt hinner med att testa all ny utrustning inom samtliga produktkategorier handgripligen.Istället koncentrerar vi oss på taktiken att examinera nya produktsläpp, och publicera recensioner & tester från användare som betygsatt all ny utrustning med hänsyn till ett antal olika faktorer som till exempel prestanda och renommé. Så klart grundas selekteringen på våra tidigare lärdomar vi haft från likvärdiga produkter.Efter fördjupad efterforskning taggar vi upp en topplista med produkter från de bästa tillverkarna – samtliga värda att uppmärksammas när det kommer till produktkvalité.Vi återpublicerar användares betyg som många gånger baserar sig på en stor mängd olika element så som till exempel komfort, robusthet, design, vikt och prisuppgift.I åtskilliga fall har vi på olika sätt testat produkten i fält på t ex ett träningspass, en kort resa eller under ett längre äventyr – och de lärdomar vi plockar på oss inkluderar vi givetvis i analysen.
Summering
Datum:
Produkt:
Nike Air Zoom Pegasus 33
Betyg:
51star1star1star1star1star