Skip to main content

Bästa Traillöparskorna 2018 – 981 Ärliga Test & Recensioner

Senast uppdaterad: 1 oktober 2018

Letar du efter de bästa traillöparskorna i test? Många löpare har upptäckt lycka som kommer med traillöpning. Frisk luft, omgivande träd och en alternativ terräng kan skapa oförglömliga löparupplevelser – bara du och naturen. När du bestämmer dig för att ta dina löppass till skogen i stället för gatorna kommer du att behöva skydda dina fötter från den skiftande terrängen. Vi listar de bästa trailskorna enligt hundratals personer som testat och recenserat traillöparskor.

Bäst i test

Senast uppdaterad: 1 oktober 2018 • Sidan innehåller reklam genom annonslänkar för Outnorth, Outdoorexperten, Sportamore. Läs mer längst ner • Betygen speglar recensioner från användare på Amazon
Modell
1 Inov-8 X-Talon 212 Women från Inov-8 - Bäst i Test?

Se större bild

Inov-8 X-Talon 212 Women
4.5 av 5 från 111 recensioner
Visa pris
2 Terraclaw 220 S från Inov-8 - Bäst i Test?

Se större bild

Inov-8 Terraclaw 220 S
4.5 av 5 från 21 recensioner
Visa pris
3 Speedcross 4 från Salomon - Bäst i Test?

Se större bild

Salomon Speedcross 4
4.5 av 5 från 284 recensioner
Visa pris
4

Se större bild

Fivefingers V-trail W
4.5 av 5 från 46 recensioner
Visa pris
5

Se större bild

Fivefingers V-Trail Men’s
4.5 av 5 från 251 recensioner
Visa pris
6 Merrell All Out Crush Shield från Merrell - Bäst i Test?

Se större bild

Merrell All Out Crush Shield
4 av 5 från 23 recensioner
Visa pris
“Pålitliga tester och recensioner från riktiga människor”
“Alla betyg i topplistan är riktiga recensioner från användare som har testat produkten och skrivit en recension på Amazon. Personligen har jag som Ironman-triatlet och fjällvandrare testat sjukt mycket utrustning i mina dagar, och jag köpte tyvärr helt fel utrustning i början. Nu har jag byggt det här verktyget, så att du slipper köpa dåliga prylar. Lycka till!”

Fredrik Lyreskog
Triatlet, ultramaratonlöpare, fjäll-äventyrare

Bästa traillöparskorna & traillöpartekniken: 8 videos

Läs mer

Processen: Hur vi granskar tester och kartlägger alla produkter

Medan många andra sajter väljer ut “Bäst i Test” i test-labb eller sammanställer andras tester på helt automatisk väg, så sker vårt urval med en korsning av specifikation från tillverkaren, riktiga användarrecensioner, och i många fall våra egna empiriska tester i dess rätta miljö.Att testa produkter är alltid i praktiken omöjligt att göra helt objektivt, och exakt av den anledningen vänder vi på alltihop och tillåter den subjektiva uppfattningen ingå i test-resultatet. Att lyckas plocka fram en Bäst i Test är självklart särskilt utmanande när det finns flera värdiga produkter att välja bland, men vi gör varje gång allt vi kan för att utse en vinnare.Inom de allra flesta produktkategorierna så släpps det normalt nya prylar ett par gånger varje år, samtidigt som de äldre sortimenten kasseras bort snabbt.Det här för med sig att vi omöjligt hinner testa all ny utrustning inom samtliga kategorier på egen hand.Istället så inriktar vi oss på att granska nya lanseringar, och publicera recensioner & tester från användare som satt betyg på de nya produkterna med utgångspunkt i en mängd olika faktorer som funktionalitet och varumärkets anseende. Så klart stöds selektionen på våra tidigare lärdomar vi haft från liknande produkter.Efter ordentlig utredning taggar vi upp en lista med produkter från de bästa varumärkena – alla värda att uppmärksammas beträffande produktkvalitet.Vi publicerar riktiga användares recensioner som inte sällan grundar sig på en stor mängd växlande komponenter som t ex komfort, robusthet, stil, teknisk data och prisvärdhet.I flera fall har vi på olika sätt testat utrustningen ute på fältet under t ex ett träningspass, en utflykt eller under semestern – och de lärdomar vi samlar på oss räknar vi så klar med i granskningsresultatet.
Summering
Datum:
Produkt:
Salomon Speedcross 4
Betyg:
51star1star1star1star1star
Vanliga söktermer:
  • bästa trailskon,
  • test trailskor 2018