Skip to main content

Bästa Traillöparskorna 2018 – 981 Ärliga Test & Recensioner

Senast uppdaterad: 1 juni 2018

Letar du efter de bästa traillöparskorna i test? Många löpare har upptäckt lycka som kommer med traillöpning. Frisk luft, omgivande träd och en alternativ terräng kan skapa oförglömliga löparupplevelser – bara du och naturen. När du bestämmer dig för att ta dina löppass till skogen i stället för gatorna kommer du att behöva skydda dina fötter från den skiftande terrängen. Vi listar de bästa trailskorna enligt hundratals personer som testat och recenserat traillöparskor.

Bäst i test

Senast uppdaterad: 1 juni 2018 • Sidan innehåller reklam genom annonslänkar för Outnorth, Outdoorexperten, Sportamore. Läs mer längst ner • Betygen speglar recensioner från användare på Amazon
Modell
1 Inov-8 X-Talon 212 Women från Inov-8 - Bäst i Test?

Se större bild

Inov-8 X-Talon 212 Women
4.5 av 5 från 111 recensioner
Visa pris
2 Terraclaw 220 S från Inov-8 - Bäst i Test?

Se större bild

Inov-8 Terraclaw 220 S
4.5 av 5 från 21 recensioner
Visa pris
3 Speedcross 4 från Salomon - Bäst i Test?

Se större bild

Salomon Speedcross 4
4.5 av 5 från 284 recensioner
Visa pris
4

Se större bild

Fivefingers V-trail W
4.5 av 5 från 46 recensioner
Visa pris
5

Se större bild

Fivefingers V-Trail Men’s
4.5 av 5 från 251 recensioner
Visa pris
6 Merrell All Out Crush Shield från Merrell - Bäst i Test?

Se större bild

Merrell All Out Crush Shield
4 av 5 från 23 recensioner
Visa pris
“Pålitliga tester och recensioner från riktiga människor”
“Alla betyg i topplistan är riktiga recensioner från användare som har testat produkten och skrivit en recension på Amazon. Personligen har jag som Ironman-triatlet och fjällvandrare testat sjukt mycket utrustning i mina dagar, och jag köpte tyvärr helt fel utrustning i början. Nu har jag byggt det här verktyget, så att du slipper köpa dåliga prylar. Lycka till!”

Fredrik Lyreskog
Triatlet, ultramaratonlöpare, fjäll-äventyrare

Bästa traillöparskorna & traillöpartekniken: 8 videos

Läs mer

Hur vi utvärderar och granskar tester av produkterna

Olyckligtvis är det så, att i de allra flesta produktgrupperna så släpps normalt nya prylar 2 till 4 gånger årligen, och detta i samma takt som de gamla kollektionerna slängs ut snabbt.Detta faktum resulterar i att vi omöjligt har möjlighet att testa alla dessa nya prylar i alla kategorier manuellt.Istället så riktar vi in oss på taktiken att analysera alla nya produkt-releaser, och publicera recensioner och tester från användare som betygsatt all ny utrustning utifrån en mängd olika faktorer som t ex funktionalitet och varumärkets anseende. Så klart grundas selekteringen på våra tidigare lärdomar vi haft från jämförliga prylar.Efter minutiös undersökning taggar vi upp ett stort antal produkter från de bästa tillverkarna – alla värda att synas när det kommer till kvalité.Vi publicerar användares betyg som vanligen grundar sig på en mängd komponenter som t ex komfort, väderbeständighet, stilfaktor, teknisk data och prisuppgift.I åtskilliga fall har vi på olika sätt testat produkten ute på fältet under t ex träning, en helgtur eller under semestern – och de erfarenheter vi samlar på oss inkluderar vi givetvis i utvärderingen.Medan många andra hemsidor utser “bäst i test” i labb-miljö eller presenterar andra sajters tester helt automatiskt utan en människas omdöme, så sker vår selektering med en mix av tillverkarens specifikation, användarrecensioner, samt ofta våra personliga tester i rätt miljö.Att testa produkter är alltid omöjligt att göra helt objektivt, och exakt därför vänder vi på det hela och tillåter det subjektiva omdömet ta plats i test-resultatet. Att lyckas filtrera fram en Bäst i Test är så klart särskilt knepigt när det finns många bra produkter att välja bland, men vi gör varje gång allt vi kan för att kora en slutgiltig vinnare.
Summering
Datum:
Produkt:
Salomon Speedcross 4
Betyg:
51star1star1star1star1star