Skip to main content

Bästa Traillöparskorna 2018 – 981 Ärliga Test & Recensioner

Senast uppdaterad: 1 augusti 2018

Letar du efter de bästa traillöparskorna i test? Många löpare har upptäckt lycka som kommer med traillöpning. Frisk luft, omgivande träd och en alternativ terräng kan skapa oförglömliga löparupplevelser – bara du och naturen. När du bestämmer dig för att ta dina löppass till skogen i stället för gatorna kommer du att behöva skydda dina fötter från den skiftande terrängen. Vi listar de bästa trailskorna enligt hundratals personer som testat och recenserat traillöparskor.

Bäst i test

Senast uppdaterad: 1 augusti 2018 • Sidan innehåller reklam genom annonslänkar för Outnorth, Outdoorexperten, Sportamore. Läs mer längst ner • Betygen speglar recensioner från användare på Amazon
Modell
1 Inov-8 X-Talon 212 Women från Inov-8 - Bäst i Test?

Se större bild

Inov-8 X-Talon 212 Women
4.5 av 5 från 111 recensioner
Visa pris
2 Terraclaw 220 S från Inov-8 - Bäst i Test?

Se större bild

Inov-8 Terraclaw 220 S
4.5 av 5 från 21 recensioner
Visa pris
3 Speedcross 4 från Salomon - Bäst i Test?

Se större bild

Salomon Speedcross 4
4.5 av 5 från 284 recensioner
Visa pris
4

Se större bild

Fivefingers V-trail W
4.5 av 5 från 46 recensioner
Visa pris
5

Se större bild

Fivefingers V-Trail Men’s
4.5 av 5 från 251 recensioner
Visa pris
6 Merrell All Out Crush Shield från Merrell - Bäst i Test?

Se större bild

Merrell All Out Crush Shield
4 av 5 från 23 recensioner
Visa pris
“Pålitliga tester och recensioner från riktiga människor”
“Alla betyg i topplistan är riktiga recensioner från användare som har testat produkten och skrivit en recension på Amazon. Personligen har jag som Ironman-triatlet och fjällvandrare testat sjukt mycket utrustning i mina dagar, och jag köpte tyvärr helt fel utrustning i början. Nu har jag byggt det här verktyget, så att du slipper köpa dåliga prylar. Lycka till!”

Fredrik Lyreskog
Triatlet, ultramaratonlöpare, fjäll-äventyrare

Bästa traillöparskorna & traillöpartekniken: 8 videos

Läs mer

Processen: Hur vi granskar tester och undersöker produkterna

Medan många andra hemsidor utser Bäst i Test i laboratorier eller sammanställer andra aktörers tester helt automatiskt, så görs vår selektering med en kombination av den tekniska datan från tillverkaren, användarrecensioner, samt i många fall våra personliga tester i rätt miljö.Att testa utrustning är alltid problematiskt att utföra 100% objektivt, och av den anledningen vänder vi på steken och tillåter den subjektiva värderingen ta plats i test-resultatet. Att lyckas välja ut en Bäst i Test är extra klurigt när det finns ett stort antal produkter av högkvalitet att välja bland, men vi gör alltid vårt bästa för att utse en vinnare.Sorgligt nog så är det så, att i de flesta produktkategorierna så släpps det i regel ny utrustning två till fyra gånger per år, och detta i samma takt som de tidigare modellerna slängs bort snabbt.Denna realitet resulterar i att vi omöjligt har möjlighet att testa alla nya produkter i samtliga produktkategorier personligen.Istället så riktar vi in oss på taktiken att analysera nya lanseringar, och publicera recensioner & tester från användare som bedömt alla nya produkter med utgångspunkt i ett antal olika faktorer som ex prestanda och varumärke. Givetvis grundas selekteringen på våra lärdomar från snarlik utrustning.Efter noggrann undersökning taggar vi upp ett stort antal produkter från de bästa varumärkena – samtliga värda att uppmärksammas när det kommer till produktkvalitet.Vi återpublicerar användares recensioner som för det mesta grundar sig på en rad element så som användbarhet, hållbarhet, finess, mått och prisnivå.I många fall har vi i olika sammanhang testat produkten ute på fält under till exempel träning, en kort resa eller under semestern – och de erfarenheter vi får med oss räknar vi så klar med i utvärderingen.
Summering
Datum:
Produkt:
Salomon Speedcross 4
Betyg:
51star1star1star1star1star
Vanliga söktermer:
  • bästa trailskon,
  • test trailskor 2018