CheckmarkFaktagranskad

5 nyckel-taktiker proffsen använder för spinning [GUIDE]

Spinning har blivit ett av de mest populära sätten att öka kardiovaskulär hälsa och bränna kalorier i en rolig miljö. Genom att lära dig utöva de fem kärnrörelserna under spinning kommer du maximera effektiviteten i denna spännande träningsrutin.

spinning positioner

5 nyckel-taktiker under spinning

Steg 1

Utöva den första kärnrörelsen, att sitta platt på den stationära cykeln. Denna rörelse främjar styrka och uthållighet under en längre tidsperiod.

Steg 2

Gå vidare till den andra kärnrörelsen i spinning, vilket är stående platt. Denna rörelse ökar uthålligheten medan cykelns motstånd är lågt till medium. Det hjälper även till att stabilisera kroppen genom att låta dig förlita dig på kärnmusklerna för stöd.

Steg 3

Utöva den tredje kärnrörelsen, hopp. Genom att röra kroppen stadigt mellan de första två kärnrörelserna i en snabb takt kan du öka din generella styrka, timing och balans.

Steg 4

Påbörja en sittande klättring, vilket är den fjärde kärnrörelsen. Att öka motståndet på pedalerna simulerar klättring uppför en backe, vilket stärker och tonar olika muskelgrupper, som gluteus och hamstrings.

Steg 5

Fortsätt med den stående klättringen, som är den sista av de fem kärnrörelserna. Motståndet är fortfarande högt från din sittande klättring, och den här rörelsen kommer stärka benmusklerna, särskilt quadriceps.

Steg 6

Lär känna de tre kärnrörelserna för handen. Den första handrörelsen innebär att du fattar handtagen nära mitten, medan den andra rörelsen är att du sprider ut händerna över handtagen, i axelbredd. Den tredje rörelsen, som mest används under spurtar, kräver att du flyttar händerna till handtagens främsta del.

Tips & Varningar

Ha alltid mycket vatten i närheten när du tränar spinning. Experter är eniga om att du bör dricka minst 0,2 deciliter vatten för varje minut du tränar spinning.

Personer med ryggproblem bör inte träna spinning.

Nytt nyhetsbrev

Om du tror på kraften i personlig utveckling, dela den här artikeln.

Skapa passiva intäkter (1 klick)