Skip to main content

Bästa Stabila Löparskorna 2018 – 1068 st Ärliga Tester

Senast uppdaterad: 1 augusti 2018

Letar du efter de bästa stabila löparskorna? Vi har granskat de bästa valen för stabilitet under löpningen! De flesta av oss har lite ineffektivitet och gung i vårt löpsteg, så vi behöver ofta lite vägledning och stöd från stabilitetsskor. Jag tror att det här är en av anledningarna till att kategorin “stabila löparskor” alltid är mycket omtyckt av många löpare eftersom de kan dra nytta av stabiliteten. En bra stabil löparsko ger löparen lagom dämpning för att hålla löparen skyddad från eventuella skador, och ger särskilt stöd för att förhindra att fötterna drar inåt. Stabila löparskor är idealiskt för löpare som behöver en pålitlig sula och få en fastare fotnedsättning.

Bäst i test

Senast uppdaterad: 1 augusti 2018 • Sidan innehåller reklam genom annonslänkar för Outdoorexperten, Sportamore. Läs mer längst ner • Betygen speglar recensioner från användare på Amazon
Modell
1 Salomon Sonic Pro 2 W från Salomon - Bäst i Test?

Se större bild

Salomon Sonic Pro 2 W
4.5 av 5 från 10 recensioner
Visa pris
2 Energy Boost 3 från adidas - Bäst i Test?

Se större bild

adidas Energy Boost
4.5 av 5 från 45 recensioner
Visa pris
3 Air Zoom Pegasus 33 från Nike - Bäst i Test?

Se större bild

Nike Air Zoom Pegasus 33
4.5 av 5 från 174 recensioner
Visa pris
4 GT-1000 5 från ASICS - Bäst i Test?

Se större bild

ASICS GT-1000 5
4.5 av 5 från 321 recensioner
Visa pris
5 Breakthru 2 från Saucony - Bäst i Test?

Se större bild

Saucony Breakthru 2
4 av 5 från 21 recensioner
Visa pris
6 Ultra Boost från adidas - Bäst i Test?

Se större bild

adidas Ultra Boost
4 av 5 från 5 recensioner
Visa pris
“Pålitliga tester och recensioner från riktiga människor”
“Alla betyg i topplistan är riktiga recensioner från användare som har testat produkten och skrivit en recension på Amazon. Personligen har jag som Ironman-triatlet och fjällvandrare testat sjukt mycket utrustning i mina dagar, och jag köpte tyvärr helt fel utrustning i början. Nu har jag byggt det här verktyget, så att du slipper köpa dåliga prylar. Lycka till!”

Fredrik Lyreskog
Triatlet, ultramaratonlöpare, fjäll-äventyrare

5 videos: Bästa stabila löparskorna – hur man hittar rätt

Läs mer

Processen: Hur vi kartlägger och granskar tester av produkter

Medan många andra sajter lyfter upp “bäst i test” i labb-miljö eller klipper ihop andras tester helt automatiskt utan en redaktörs översyn, så görs vårt urval med en kombination av den tekniska datan från tillverkaren, recensioner från användare, samt ofta våra egna empiriska tester i rätt miljö.Att testa utrustning är alltid svårt att göra helt objektivt, och av den anledningen vänder vi på steken och tillåter den subjektiva värderingen inkluderas i test-resultatet. Att lyckas välja en Bäst i Test är självklart särskilt utmanande när det finns många bra produkter att välja bland, men vi gör under alla omständigheter vårt allra bästa för att utse en slutgiltig vinnare.Tyvärr är det så, att i de flesta produktgrupperna så släpps det i regel ny utrustning cirka 2 till 4 gånger årligen, och de äldre sortimenten slängs ut.Det här gör att vi omöjligt hinner testa alla nya prylar i alla produktkategorier handgripligen.Istället så fokuserar vi på att granska alla nya produkt-releaser, och publicera tester och recensioner från användare som betygsatt de nya produkterna med utgångspunkt i en lång rad olika faktorer som prestanda och varumärkets anseende. Så klart stöds urvalet på vår kunskap från jämförbara prylar.Efter noggrann efterforskning taggar vi upp ett stort antal produkter från de bästa tillverkarna – alla värda att uppmärksammas i fråga om kvalitetsaspekten.Vi publicerar användares recensioner som inte sällan grundar sig på en stor mängd skiftande element så som till exempel bekvämlighet, stryktålighet, stil, teknisk data och prisvärdhet.I åtskilliga fall har vi i olika sammanhang testat produkten personligen på till exempel ett träningspass, en helgtur eller under ett längre äventyr – och de insikter vi plockar på oss inkluderar vi givetvis i analysen.
Summering
Datum:
Produkt:
Altra Altra One 2.5
Betyg:
51star1star1star1star1star