Skip to main content

Bästa Stabila Löparskorna 2018 – 1068 st Ärliga Tester

Senast uppdaterad: 1 oktober 2018

Letar du efter de bästa stabila löparskorna? Vi har granskat de bästa valen för stabilitet under löpningen! De flesta av oss har lite ineffektivitet och gung i vårt löpsteg, så vi behöver ofta lite vägledning och stöd från stabilitetsskor. Jag tror att det här är en av anledningarna till att kategorin “stabila löparskor” alltid är mycket omtyckt av många löpare eftersom de kan dra nytta av stabiliteten. En bra stabil löparsko ger löparen lagom dämpning för att hålla löparen skyddad från eventuella skador, och ger särskilt stöd för att förhindra att fötterna drar inåt. Stabila löparskor är idealiskt för löpare som behöver en pålitlig sula och få en fastare fotnedsättning.

Bäst i test

Senast uppdaterad: 1 oktober 2018 • Sidan innehåller reklam genom annonslänkar för Outdoorexperten, Sportamore. Läs mer längst ner • Betygen speglar recensioner från användare på Amazon
Modell
1 Salomon Sonic Pro 2 W från Salomon - Bäst i Test?

Se större bild

Salomon Sonic Pro 2 W
4.5 av 5 från 10 recensioner
Visa pris
2 Energy Boost 3 från adidas - Bäst i Test?

Se större bild

adidas Energy Boost
4.5 av 5 från 45 recensioner
Visa pris
3 Air Zoom Pegasus 33 från Nike - Bäst i Test?

Se större bild

Nike Air Zoom Pegasus 33
4.5 av 5 från 174 recensioner
Visa pris
4 GT-1000 5 från ASICS - Bäst i Test?

Se större bild

ASICS GT-1000 5
4.5 av 5 från 321 recensioner
Visa pris
5 Breakthru 2 från Saucony - Bäst i Test?

Se större bild

Saucony Breakthru 2
4 av 5 från 21 recensioner
Visa pris
6 Ultra Boost från adidas - Bäst i Test?

Se större bild

adidas Ultra Boost
4 av 5 från 5 recensioner
Visa pris
“Pålitliga tester och recensioner från riktiga människor”
“Alla betyg i topplistan är riktiga recensioner från användare som har testat produkten och skrivit en recension på Amazon. Personligen har jag som Ironman-triatlet och fjällvandrare testat sjukt mycket utrustning i mina dagar, och jag köpte tyvärr helt fel utrustning i början. Nu har jag byggt det här verktyget, så att du slipper köpa dåliga prylar. Lycka till!”

Fredrik Lyreskog
Triatlet, ultramaratonlöpare, fjäll-äventyrare

5 videos: Bästa stabila löparskorna – hur man hittar rätt

Läs mer

Processen: Hur vi undersöker och granskar tester av alla produkter

Inom de allra flesta produktgrupperna så släpps normalt ny utrustning ca 2-4 gånger per år, och detta i samma takt som de gamla sortimenten fasas ut.Det resulterar i att vi omöjligt har tid att testa all ny utrustning i samtliga produktgrupper personligen.Istället koncentrerar vi oss på att examinera nya lanseringar, och publicera recensioner och tester från användare som bedömt den nya utrustningen med hänsyn till ett antal olika faktorer som t ex funktion och varumärke. Givetvis baseras selektionen på våra insikter från jämförbara produkter.Efter noga research taggar vi upp ett stort gäng produkter från de bästa tillverkarna – alla värda att synas när det kommer till kvalitet i hantverket.Vi återger användares omdömen som vanligen baserar sig på en mängd skiftande faktorer som exempelvis komfort, robusthet, utformning, teknisk data och prisnivå.I många fall har vi testat produkten ute på fält under till exempel träning, en helgtur eller under semestern – och den kunskap vi samlar på oss bakar vi så klart in i analysen.Medan många andra webbplatser utser Bäst i Test i laboratorier eller klipper och klistrar ihop andra sajters tester helt automatiskt, så sker vår selektering med en sammankoppling av specifikation från tillverkaren, recensioner från användare, och i många fall våra egna empiriska tester i rätt miljö.Att testa produkter är alltid i praktiken omöjligt att utföra helt objektivt, och exakt därför vänder vi på det hela och tillåter det subjektiva omdömet ingå i test-resultatet. Att lyckas välja en Bäst i Test är extra knepigt när det finns ett stort antal värdiga vinnare att välja bland, men vi gör under alla omständigheter vårt bästa för att utse en vinnare.
Summering
Datum:
Produkt:
Altra Altra One 2.5
Betyg:
51star1star1star1star1star