Skip to main content

Bästa Stabila Löparskorna 2018 – 1068 st Ärliga Tester

Senast uppdaterad: 1 juni 2018

Letar du efter de bästa stabila löparskorna? Vi har granskat de bästa valen för stabilitet under löpningen! De flesta av oss har lite ineffektivitet och gung i vårt löpsteg, så vi behöver ofta lite vägledning och stöd från stabilitetsskor. Jag tror att det här är en av anledningarna till att kategorin “stabila löparskor” alltid är mycket omtyckt av många löpare eftersom de kan dra nytta av stabiliteten. En bra stabil löparsko ger löparen lagom dämpning för att hålla löparen skyddad från eventuella skador, och ger särskilt stöd för att förhindra att fötterna drar inåt. Stabila löparskor är idealiskt för löpare som behöver en pålitlig sula och få en fastare fotnedsättning.

Bäst i test

Senast uppdaterad: 1 juni 2018 • Sidan innehåller reklam genom annonslänkar för Outdoorexperten, Sportamore. Läs mer längst ner • Betygen speglar recensioner från användare på Amazon
Modell
1 Salomon Sonic Pro 2 W från Salomon - Bäst i Test?

Se större bild

Salomon Sonic Pro 2 W
4.5 av 5 från 10 recensioner
Visa pris
2 Energy Boost 3 från adidas - Bäst i Test?

Se större bild

adidas Energy Boost
4.5 av 5 från 45 recensioner
Visa pris
3 Air Zoom Pegasus 33 från Nike - Bäst i Test?

Se större bild

Nike Air Zoom Pegasus 33
4.5 av 5 från 174 recensioner
Visa pris
4 GT-1000 5 från ASICS - Bäst i Test?

Se större bild

ASICS GT-1000 5
4.5 av 5 från 321 recensioner
Visa pris
5 Breakthru 2 från Saucony - Bäst i Test?

Se större bild

Saucony Breakthru 2
4 av 5 från 21 recensioner
Visa pris
6 Ultra Boost från adidas - Bäst i Test?

Se större bild

adidas Ultra Boost
4 av 5 från 5 recensioner
Visa pris
“Pålitliga tester och recensioner från riktiga människor”
“Alla betyg i topplistan är riktiga recensioner från användare som har testat produkten och skrivit en recension på Amazon. Personligen har jag som Ironman-triatlet och fjällvandrare testat sjukt mycket utrustning i mina dagar, och jag köpte tyvärr helt fel utrustning i början. Nu har jag byggt det här verktyget, så att du slipper köpa dåliga prylar. Lycka till!”

Fredrik Lyreskog
Triatlet, ultramaratonlöpare, fjäll-äventyrare

5 videos: Bästa stabila löparskorna – hur man hittar rätt

Läs mer

Vår process: Hur vi kartlägger och granskar tester av produkter

Medan många andra sajter lyfter upp “bäst i test” i labb-miljö eller klipper ihop andra sajters tester helt automatiskt utan en redaktörs översyn, så görs vårt urval med en sammansättning av den tekniska datan från tillverkaren, riktiga recensioner från användare, och i många fall våra egna empiriska tester ute i rätt miljö.Att testa utrustning är alltid problematiskt att göra 100% objektivt, och exakt därför vänder vi det upp-och-ner och låter det subjektiva omdömet ta plats i test-resultatet. Att lyckas välja ut en Bäst i Test är extra utmanande när det finns många värdiga vinnare att välja bland, men vi gör ständigt allt vi kan för att kora en vinnare.Olyckligtvis är det så, att i de allra flesta produktkategorierna så släpps det nya prylar cirka två till fyra gånger årligen, och detta i samma takt som de gamla kollektionerna fasas bort.Denna realitet gör att vi orimligen hinner testa all ny utrustning i samtliga produktgrupper handgripligen.Istället så riktar vi in oss på att detaljgranska nya produktlanseringar, och publicera recensioner och tester från användare som betygsatt all ny utrustning med utgångspunkt i en mängd olika faktorer som till exempel funktionalitet och varumärkets historik. grundas selektionen på våra tidigare lärdomar vi haft från jämbördiga prylar.Efter omsorgsfull research taggar vi upp en topplista med produkter från de mest framstående tillverkarna – samtliga värda att synas när det kommer till produktkvalité.Vi återpublicerar Amazon-recensenters betyg som för det mesta baserar sig på ett stort antal skiftande komponenter så som komfort, väderbeständighet, utformning, mått och prisnivå.I flera fall har vi i olika sammanhang testat utrustningen ute på fält på exempelvis ett träningspass, en helgutflykt eller på semestern – och de erfarenheter vi samlar på oss väger vi givetvis in i kartläggningen.
Summering
Datum:
Produkt:
Altra Altra One 2.5
Betyg:
51star1star1star1star1star