Okända övningar som ökar kraftproduktionen i musklerna rejält

2 min


186
8 delningar, 186 poäng

En naturbegåvad idrottare kan ofta dominera utan att träna hårt i sin sport. Dessa idrottare behöver öka fart, agility och snabbhet eftersom en sämre idrottare kan minska skillnaden mellan dem med hård träning och beslutsamhet. Varje medverkande måste lära sig olika sorters övningar och utföra dem med god form och med hänsyn till de olika rörelserna som krävs i en viss sport. Gör det och få dramatiska resultat.

Vikten

Fart är det bästa på planen, fältet eller i ringen. Välj två idrottare med samma storlek och beslutsamhet. Medan en idrottare kanske är mer tekniskt effektiv, kan den snabbare idrottaren överkomma en liten skicklighetsskillnad om hen är snabbare. Medan det fortfarande är viktigt att en idrottare lär sig korrekt teknik och ha järnvilja, kan snabbhet kompensera för små misstag.

Typer

Hoppövningar, höga knän, rumpsparkar och stora hoppövningar är några av övningarna tränare använder för att öka en idrottares fart. Övningarna kan utföras utan utrustning. Tränare och idrottare kan köpa linor och fallskärmar för att ge motstånd under spurtning. Spurtar och riktningsändringsövningar kan öka en idrottares agility och snabbhet utan någon utrustning. Konen är ett favoritverktyg som kan användas för att öka agility och snabbhet. Agility stegen är en sorts utrustning som kan användas för att öka fart, agility och snabbhet.

Funktion

Idrottare måste lära sig nya övningar långsamt innan du försöker i full fart. Börja sakta till kroppen kan lärt sig rörelserna. När en idrottare blir mer bekväm kan han börja öka rörelsetakten tills han kan med säkerhet utföra varje rörelse så snabbt som möjligt.

Effekter

Fart, agility och snabbhetsövningar ökar kraftproduktionstakten inom musklerna. Det betyder att när du utför en rörelse att hjärnan får känsloinformation och kan skapa en motorrespons på en kortare tid. Ökningar i fart, agility och snabbhet är lika mycket en förbättring i nervsystemet som en förbättring i musklerna.

Att tänka på

Tänk på dem olika dragen som är specifika till den utvalda sporten när du använder fart, agility och snabbhetsövningar. Tänk på vilka övningar liknar den specifika tävlingen och utför dem. Tänk på vad som krävs, eftersom vissa sporter kräver med rak fart medan andra kräver fart i sidledes. Tänk på vilket håll rörelserna går i sporten; till exempel behöver en basketspelare röra sig vertikalt. Och när du väljer en fart, agility och snabbhetsövning, tänk på området där kraften produceras. En skridskoåkare måste fokusera på att bygga upp kraften i höfterna och låren.

Källor


Hälsa är livsviktigt, sprid ordet!

186
8 delningar, 186 poäng