Om Wolber

Vårt uppdrag är enkelt: Bättre kropp. Bättre liv

Oavsett om du är 20 eller 65, är en välfungerande kropp nyckeln till att uppleva och njuta av livet fullt ut. Genom rätt träning och näring kan vi alla nå högre energinivåer, öka hjärnans kognitiva förmåga, och ha styrkan och uthålligheten att utforska vår omvärld.

Sedan 2010 har vi hjälpt hundratusentals läsare att bygga bättre hjärnor med guider inom produktivitet, brain food och lifehacking-tips.

Idag har vi en maxad destination med över 1000 “steg för steg”-guider, träningsprogram och kostscheman.

När du utmanar din kropp och matar din hjärna med rätt näringsämnen, kommer du att nå en högre nivå av fysisk och mental prestation i både ditt professionella och personliga liv.

Så ta inspiration från allt du tittar på och läser om på Wolber. Det finns inget ”rätt” sätt för en Biohacker att genomgå sin förändringsresa – det är bara att dyka ner och börja utforska. I slutändan vet du bäst vad som fungerar för dig och ditt liv.

GP Wolber 1930

GP Wolber, Frankrike 1930.

Störst, bäst och snabbast – sedan 1920

Det är många som undrar vart namnet Wolber kommer ifrån.

Grand Prix Wolber var ett självständigt, inofficiellt världsmästerskap i cykling 1920-1931. Endast cyklister som slutade topp 3 av de stora franska, italienska, belgiska och schweiziska tävlingarna var inbjudna att delta i GP Wolber i Frankrike.

På samma sätt vill vi att Wolber.se ska vara en självständig plattform som stöttar och stärker cyklister, löpare, tyngdlyftare och andra aktiva individer genom att erbjuda den bästa digitala nyhetskällan inom hälsa och träningsutrustning.

Och just det, vi älskar prylar…

Träning behöver inte vara en prylsport. Men vi erkänner rakt av att vetenskaplig forskning och modern teknikutveckling kan hjälpa individer att nå resultat snabbare – och vi omfamnar därför människans innovation inom kosttillskott och träningsutrustning.

Bli ostoppbar. Sprid ordet!

* * *

 

Våra redaktörer

Emma Miller

Emma är utbildad inom Sport and Athletic Management, inom vilket hon innehar en Doctor of Education (Ed.D) från Northcentral University i USA. Emma är certifierad Yoga-instruktör (American Fitness Professionals & Associates), samt Certified Personal Fitness Trainer hos NESTA.
Emma har läst kurser så som Sports and Society (Duke University), och är även djupt engagerad i välgörenhetsarbete så som att hjälpa till i ett soppkök 5 gånger per år, samt hantering av sociala medier för fundraising-projekt.
Hennes personliga intressen innefattar givetvis yoga, men även farmers markets, Paleo-bakning (obligatorisk ingrediens: Vermont-lönnsirap!), och de flesta vattensporter.

William Jones

William innehar en Ph.D. (Doctor of Philosophy) inom Clinical Psychology från Long Island University, och har även gått kurser så som Data Science for Healthcare: Using Real World Evidence, från EIT Health. William är certifierad Health Coach (ACE Fitness) och Nutrition Certification från Precision Nutrition.
Han älskar bra podcasts, medelhavsmat, är kombucha-beroende och beskriver sig som en ”Avocado Toast”-connoisseur.

Sophia Liu

Sophia innehar en Doctor of Medicine (M.D.) inom Oncology från Fudan University i Kina. Sophia har även gått hälsorelaterade kurser i USA som The Science of Training Young Athletes (University of Florida), samt innehar en ISSA-certifiering som personlig tränare.
Hon har alltid älskat att vara aktiv, och började i sina unga år som gymnast. Hon har numera även en speciell passion inom hälsosam kost: Raw Food-desserter.

Jacob Yang

Jacob har pluggat till en Master of Science (M.S.) inom Biomedical/Medical Engineering från Tsinghua University i Kina, och har gått kurserna ”Internet of Things for Active Aging” (Taipei Medical University) och ”Leadership Coaching and Mentoring” (Zoe Talent Solutions). Jacob har varit en aktiv skribent inom både hälsa och biotech-området, både i USA och i Kina.
På fritiden hjälper Jacob idrottsföreningar med att säkerställa kvalitet och distribution av nyhetsbrev och e-postkommunikation med föräldrar, volontärer och idrottsutövare, samt hantering av webbplatsen.
När han inte är på jobbet kan man hitta honom på en spinncykel, i gymmet eller planerandes av en resa till nästa land på sin bucket-list. Jacob är även duktig på att äta för mycket mörk choklad.

Operatör

Verksamheten bedrivs av en tredjepart med säte i Stockholm.

2 Comments

Kommentarsfältet avstängt