GP Wolber 1930
GP Wolber, Frankrike 1930.

Störst, bäst och snabbast – sedan 1920

Grand Prix Wolber var ett självständigt, inofficiellt världsmästerskap i cykling 1920-1931. Endast cyklister som slutade topp 3 av de stora franska, italienska, belgiska och schweiziska tävlingarna var inbjudna att delta i GP Wolber i Frankrike.

På samma sätt vill vi att Wolber.se ska vara en självständig aktör som stöttar och stärker cyklister, löpare, längdskidåkare och andra aktiva individer genom att erbjuda de bästa digitala verktygen inom hälsa och träningsutrustning.

Guider för lifehackers

Träning behöver inte vara en prylsport. Men vi erkänner att vetenskaplig forskning och modern utveckling kan hjälpa individer att nå resultat snabbare – och vi omfamnar därför människans innovation inom kosttillskott och träningsutrustning.

Med våra topplistor inom träningsutrustning vill vi hjälpa individer att välja de bästa produkterna på marknaden, och därigenom nå sina mål snabbare till lägsta möjliga kostnad och uppoffring.

Våra redaktörer

Emma Miller

Emma är utbildad inom Sport and Athletic Management, inom vilket hon innehar en Doctor of Education (Ed.D) från Northcentral University i USA. Emma är certifierad Yoga-instruktör (American Fitness Professionals & Associates), samt Certified Personal Fitness Trainer hos NESTA.
Emma har läst kurser så som Sports and Society (Duke University), och är även djupt engagerad i välgörenhetsarbete så som att hjälpa till i ett soppkök 5 gånger per år, samt hantering av sociala medier för fundraising-projekt.
Hennes personliga intressen innefattar givetvis yoga, men även farmers markets, Paleo-bakning (obligatorisk ingrediens: Vermont-lönnsirap!), och de flesta vattensporter.

William Jones

William innehar en Ph.D. (Doctor of Philosophy) inom Clinical Psychology från Long Island University, och har även gått kurser så som Data Science for Healthcare: Using Real World Evidence, från EIT Health. William är certifierad Health Coach (ACE Fitness) och Nutrition Certification från Precision Nutrition.
Han älskar bra podcasts, medelhavsmat, är kombucha-beroende och beskriver sig som en ”Avocado Toast”-connoisseur.

Sophia Liu

Sophia innehar en Doctor of Medicine (M.D.) inom Oncology från Fudan University i Kina. Sophia har även gått hälsorelaterade kurser i USA som The Science of Training Young Athletes (University of Florida), samt innehar en ISSA-certifiering som personlig tränare.
Hon har alltid älskat att vara aktiv, och började i sina unga år som gymnast. Hon har numera även en speciell passion inom hälsosam kost: Raw Food-desserter.

Jacob Yang

Jacob har pluggat till en Master of Science (M.S.) inom Biomedical/Medical Engineering från Tsinghua University i Kina, och har gått kurserna ”Internet of Things for Active Aging” (Taipei Medical University) och ”Leadership Coaching and Mentoring” (Zoe Talent Solutions). Jacob har varit en aktiv skribent inom både hälsa och biotech-området, både i USA och i Kina.
På fritiden hjälper Jacob idrottsföreningar med att säkerställa kvalitet och distribution av nyhetsbrev och e-postkommunikation med föräldrar, volontärer och idrottsutövare, samt hantering av webbplatsen.
När han inte är på jobbet kan man hitta honom på en spinncykel, i gymmet eller planerandes av en resa till nästa land på sin bucket-list. Jacob är även duktig på att äta för mycket mörk choklad.

Operatör

Verksamheten bedrivs idag av Ningor Tech & Investments AB (org nr 559160-5596) med säte i Stockholm.

2 Comments

Kommentarsfältet avstängt