Hur håller man sig motiverad för ett sex-pack magmuskler

2 min


209
15 delningar, 209 poäng

Att upprätthålla motivationen för att uppnå en definierad rectus abdominis, annars känd som ett sex-pack, är en möjlig bedrift om du inkluderar magövningar i din vanliga livsstil. David Conroy, professor i Kinesiologi vid Penn State, föreslår att utveckla en vana att inkludera träning i din dagliga rutin så att det blir automatisk snarare än jobbigt kan hjälpa individer att uppnå träningsmål på lång sikt; men andra metoder finns också för att upprätthålla motivationen.

Guide

Steg 1

Sätt upp realistiska kortsiktiga och långsiktiga mål. På så sätt kommer en magträning som passar med ditt nuvarande schema att vara mer genomförbart och motivationen är sannolikt att upprätthållas eller förbättras. Ett exempel kan omfatta att schemalägga en kort, men intensiv, magträning under din lunchrast.

Steg 2

Mät din midja varannan vecka för att följa dina framsteg. Enligt en illustration från National Institutes of Health, är muskelfiberceller betydligt mindre än fettceller och tar därmed upp mindre utrymme. Även om du inte ser skillnad på vågen, kan mätning av din midja visa framsteg och erbjuda ett uppsving i motivationen.

Steg 3

Inkluderar en balans av styrka och konditionsträning minst tre gånger i veckan. Att fokusera helt på att bygga muskler utan att förlora fett kommer att avstanna utvecklingen och sakta minska motivationen. Förutom din vanliga magträning rutin, överväg att inkludera ytterligare aktiviteter såsom simning eller löpning. Kom ihåg att hålla det roligt och realistiskt för att upprätthålla en enhetlighet under en lång tid.

Steg 4

Experimentera med olika rutiner för att hitta en som passar bra med din livsstil. Vissa individer föredrar att träna ensam, medan andra är mest motiverade genom att träna med vänner. Att upptäcka vad som fungerar bäst för dig kommer att föra dig ett steg närmare till att upprätthålla motivationen och nå ditt mål med att ha sex -pack magmuskler.

Steg 5

Placera visuella påminnelser där du befinner dig, vare sig det är hemma eller på kontoret, för att hålla fokus på målet och inspirera dig under svåra dagar när träningen känns som en börda. Visuella påminnelser kan innehålla bilder av sex–pack magmuskler eller motiverande citat. Chris Freytag, styrelseledamot på amerikanska rådet om motion, erbjuder ett antal motiverande citat för att driva dig till nästa nivå.

Steg 6

Belöna dig själv för varje prestation. Att veta att du har en spa-dag med tjejerna eller en särskild maträtt eller dryck att se fram emot i slutet av veckan kan bidra till att upprätthålla fokus och motivation. Genom att hålla målen realistiska, kan du belöna dig själv för att genomföra en träningsrutin varje dag i en vecka eller genom att nå ett visst delmål, såsom att förlora 2,5 cm runt magen.

Tips & Varningar

Förutom att följa en träningsrutin, är det lika viktigt att tänka på näringsbehov när du strävar efter ditt sex -pack. En näringsriktig kost bör bestå av en hälsosam balans av magert protein, grönsaker, frukt, fullkorn, baljväxter och hälsosamma fetter.

Källor

1 stjärna2 stjärnor3 stjärnor4 stjärnor5 stjärnor6 stjärnor7 stjärnor8 stjärnor9 stjärnor10 stjärnor (14 röster, snitt: 7,00 av 10)
Loading...