Skip to main content

Bästa Minimalist-löparskorna 2018 – 1710 st Ärliga Tester

Senast uppdaterad: 1 augusti 2018

Är du på jakt efter de bästa minimalistiska löparskorna? Då kommer du gilla vår lista med de bäst rankade minimalist-löparskorna! Löparvärlden har länge vetat att det går att springa långt och snabbt utan skor eller med minimalistiska löparskor, vilket gör att många löpare går över till det lätta alternativet. Dessa dagar är det dock inte den bästa idén att springa genom stan utan skor. Det finns glassplitter och vem vet vad mer man kan stöta på. Den största risken med att springa utan löparskor är naturligtvis skador, och det är här som minimalistskor kommer in i bilden.

Bäst i test

Senast uppdaterad: 1 augusti 2018 • Sidan innehåller reklam genom annonslänkar för Outnorth, Outdoorexperten, Sportamore. Läs mer längst ner • Betygen speglar recensioner från användare på Amazon
“Pålitliga tester och recensioner från riktiga människor”
“Alla betyg i topplistan är riktiga recensioner från användare som har testat produkten och skrivit en recension på Amazon. Personligen har jag som Ironman-triatlet och fjällvandrare testat sjukt mycket utrustning i mina dagar, och jag köpte tyvärr helt fel utrustning i början. Nu har jag byggt det här verktyget, så att du slipper köpa dåliga prylar. Lycka till!”

Fredrik Lyreskog
Triatlet, ultramaratonlöpare, fjäll-äventyrare

5 video-klipp: Hur man bäst springer med minimalist-löparskor

Läs mer

Hur vi granskar tester och analyserar produkter

Sorgligt nog så är det så, att i de allra flesta kategorierna så släpps vanligtvis ny utrustning cirka 2-4 gånger per år, parallellt med att de gamla modellerna fasas bort.Det innebär att vi omöjligt har möjlighet att testa all ny utrustning inom alla kategorier handgripligen.Istället fokuserar vi på att detaljgranska alla nya produktlanseringar, och publicera tester & recensioner från användare som betygsatt de nya produkterna utifrån en lång rad olika faktorer som t ex prestanda och varumärke. Så klart stöds selekteringen på vår erfarenhet från snarlika produkter.Efter omsorgsfull utredning taggar vi upp ett stort antal produkter från de mest framstående varumärkena – samtliga förtjänar att synas när det kommer till kvalitetsaspekten.Vi återger Amazon-recensenters betyg som i de flesta fall baserar sig på en mängd varierande faktorer som t ex komfort, hållbarhet, stilfaktor, teknisk data och prisnivå.I flera fall har vi testat produkten ute på fält under exempelvis träning, en utflykt eller på semestern – och de insikter vi plockar på oss inkluderar vi givetvis i granskningsresultatet.Medan många andra sajter utser “bäst i test” i labb-miljö eller klipper och klistrar ihop andra aktörers tester helt automatiskt utan en redaktörs översyn, så sker vår selektering med en sammansättning av teknisk data från tillverkaren, riktiga användarrecensioner, samt ofta våra personliga tester i rätt miljö.Att testa produkter är alltid i praktiken omöjligt att göra helt objektivt, och därför vänder vi på alltihop och låter den subjektiva uppfattningen inkluderas i test-resultatet. Att lyckas välja en Bäst i Test är självklart särskilt knepigt när det finns flera värdiga produkter att välja bland, men vi gör varje gång vårt bästa för att utse en slutgiltig vinnare.
Summering
Datum:
Produkt:
Merrell Bare Access Arc 4
Betyg:
51star1star1star1star1star