Skip to main content

Bästa Minimalist-löparskorna 2018 – 1710 st Ärliga Tester

Senast uppdaterad: 1 juni 2018

Är du på jakt efter de bästa minimalistiska löparskorna? Då kommer du gilla vår lista med de bäst rankade minimalist-löparskorna! Löparvärlden har länge vetat att det går att springa långt och snabbt utan skor eller med minimalistiska löparskor, vilket gör att många löpare går över till det lätta alternativet. Dessa dagar är det dock inte den bästa idén att springa genom stan utan skor. Det finns glassplitter och vem vet vad mer man kan stöta på. Den största risken med att springa utan löparskor är naturligtvis skador, och det är här som minimalistskor kommer in i bilden.

Bäst i test

Senast uppdaterad: 1 juni 2018 • Sidan innehåller reklam genom annonslänkar för Outnorth, Outdoorexperten, Sportamore. Läs mer längst ner • Betygen speglar recensioner från användare på Amazon
“Pålitliga tester och recensioner från riktiga människor”
“Alla betyg i topplistan är riktiga recensioner från användare som har testat produkten och skrivit en recension på Amazon. Personligen har jag som Ironman-triatlet och fjällvandrare testat sjukt mycket utrustning i mina dagar, och jag köpte tyvärr helt fel utrustning i början. Nu har jag byggt det här verktyget, så att du slipper köpa dåliga prylar. Lycka till!”

Fredrik Lyreskog
Triatlet, ultramaratonlöpare, fjäll-äventyrare

5 video-klipp: Hur man bäst springer med minimalist-löparskor

Läs mer

Hur vi granskar tester och analyserar produkter

Olyckligtvis är det så, att i de flesta kategorierna så släpps i allmänhet nya prylar ca 2-4 gånger årligen, och detta i samma takt som de gamla kollektionerna kasseras ut snabbt.Denna verklighet innebär att vi omöjligen har tid att testa alla dessa nya prylar inom alla kategorier manuellt.Istället inriktar vi oss på taktiken att detaljgranska nya lanseringar, och publicera tester och recensioner från användare som betygsatt den nya utrustningen med hänsyn till ett antal olika faktorer som till exempel användbarhet och varumärkets anseende. stöds selektionen på vår erfarenhet från jämförbara produkter.Efter fördjupad efterforskning taggar vi upp ett stort gäng produkter från de bästa tillverkarna – alla förtjänar att uppmärksammas i fråga om kvalité.Vi återpublicerar riktiga användares betyg som i de flesta fall grundar sig på ett antal varierande komponenter så som komfort, robusthet, finess, teknisk data och pris.I flera fall har vi på olika sätt testat produkten personligen under exempelvis träning, en helgutflykt eller på sommarsemestern – och de lärdomar vi plockar på oss inkluderar vi givetvis i kartläggningen.Medan många andra sajter lyfter upp Bäst i Test i laboratorier eller presenterar andras tester helt automatiskt utan en redaktörs översyn, så sker vårt urval med en hybrid av tillverkarens specifikation, användarrecensioner, och i många fall våra personliga tester ute i rätt miljö.Att testa utrustning är alltid omöjligt att utföra helt objektivt, och av den anledningen vänder vi på steken och låter den subjektiva uppfattningen ta plats i test-resultatet. Att lyckas välja en Bäst i Test är självklart särskilt knepigt när det finns flera värdiga vinnare att välja bland, men vi gör alltid vårt allra bästa för att kora en vinnare.
Summering
Datum:
Produkt:
Merrell Bare Access Arc 4
Betyg:
51star1star1star1star1star