Skip to main content

Bästa Minimalist-löparskorna 2018 – 1710 st Ärliga Tester

Senast uppdaterad: 1 oktober 2018

Är du på jakt efter de bästa minimalistiska löparskorna? Då kommer du gilla vår lista med de bäst rankade minimalist-löparskorna! Löparvärlden har länge vetat att det går att springa långt och snabbt utan skor eller med minimalistiska löparskor, vilket gör att många löpare går över till det lätta alternativet. Dessa dagar är det dock inte den bästa idén att springa genom stan utan skor. Det finns glassplitter och vem vet vad mer man kan stöta på. Den största risken med att springa utan löparskor är naturligtvis skador, och det är här som minimalistskor kommer in i bilden.

Bäst i test

Senast uppdaterad: 1 oktober 2018 • Sidan innehåller reklam genom annonslänkar för Outnorth, Outdoorexperten, Sportamore. Läs mer längst ner • Betygen speglar recensioner från användare på Amazon
“Pålitliga tester och recensioner från riktiga människor”
“Alla betyg i topplistan är riktiga recensioner från användare som har testat produkten och skrivit en recension på Amazon. Personligen har jag som Ironman-triatlet och fjällvandrare testat sjukt mycket utrustning i mina dagar, och jag köpte tyvärr helt fel utrustning i början. Nu har jag byggt det här verktyget, så att du slipper köpa dåliga prylar. Lycka till!”

Fredrik Lyreskog
Triatlet, ultramaratonlöpare, fjäll-äventyrare

5 video-klipp: Hur man bäst springer med minimalist-löparskor

Läs mer

Processen: Hur vi analyserar och granskar tester av produkter

Medan många andra bloggar lyfter upp “bäst i test” i labb-miljö eller klipper ihop andra aktörers tester helt automatiskt, så sker vår selektering med en hybrid av teknisk data från tillverkaren, riktiga recensioner från användare, och i många fall våra personliga tester ute i rätt miljö.Att testa utrustning är alltid problematiskt att utföra helt objektivt, och exakt av den anledningen vänder vi det upp och ner och tillåter det subjektiva omdömet ingå i test-resultatet. Att lyckas filtrera fram en Bäst i Test är extra knepigt när det finns ett stort antal värdiga produkter att välja bland, men vi gör ständigt allt vi kan för att utse en slutgiltig vinnare.Olyckligtvis är det så, att i de flesta produktgrupperna så släpps det vanligen nya produkter 2 till 4 gånger per år, parallellt med att de gamla sortimenten fasas bort.Denna realitet gör att vi orimligen har möjlighet att testa all ny utrustning inom samtliga produktgrupper manuellt.Istället så koncentrerar vi oss på taktiken att detaljgranska alla nya lanseringar, och publicera recensioner & tester från användare som graderat all ny utrustning utifrån en lång rad olika faktorer som till exempel prestanda och varumärke. Givetvis grundas urvalet på vår erfarenhet från snarlika produkter.Efter minutiös research taggar vi upp ett stort gäng produkter från de mest framstående varumärkena – samtliga förtjänar att synas beträffande kvalitet i hantverket.Vi publicerar riktiga användares betyg som vanligen baserar sig på en lång rad element som exempelvis komfort, hållfasthet, stil, vikt och pris.I åtskilliga fall har vi i olika sammanhang testat utrustningen i fält under till exempel ett träningspass, en utflykt eller under semestern – och den kunskap vi plockar på oss räknar vi så klar med i analysen.
Summering
Datum:
Produkt:
Merrell Bare Access Arc 4
Betyg:
51star1star1star1star1star