Hur man får Matt Damon-kroppen [4 Steg] [Övningar]

2 min


174
7 delningar, 174 poäng

Matt Damon’s kropp är en som många män runt om i världen skulle vilja ha. Så klart kan generna, tidsbegränsningar och tillgång till dem bästa tränare som går att köpa göra att de flesta i samhället inte har det lika lätt. Vad alla har möjlighet att göra däremot är att träna så mycket han gör. Var sig han spelade Jason Bourne i Bourne filmerna eller en rugbyspelare i nya filmen Invictus visste Matt Damon hur man får en snygg kropp på film.

Guide

Steg 1

Att börjar och slutar med kost och näring. Oberoende på hur mycket Matt Damon eller någon annan tränar, om deras kost är dålig kommer kroppen också vara det. För bästa Matt Damon kroppen måste kosten vara ren och sträng.

Steg 2

Gör inte en kaloribegränsad diet som du vill få en Matt Damon kropp. För att bygga och uppehålla muskler behöver du extra kalorier. Rena kalorier är vad som är viktigt. Ren protein och kolhydrater kommer bygga musklerna och ge kroppen bränsle till att träna. 4-5 träningar i veckan kommer förbränna extra kalorier och sänka kroppsfettet.
Om du behöver hjälp med att bestämma ditt dagliga kaloribehov, använd ditt BMR nummer som grund. Det finns en länk till en BMR uträknare i resurssidan.

Steg 3

Att styrketräna kommer vara nödvändigt för att bygga upp musklerna. Fokusera på kombinationslyft när du tyngdlyfter. Här är en lista över de huvudsakliga lyften att ha med i träningarna:

  • Knäböjningar
  • Hoppknäböjningar
  • Skivstångs rows
  • Bänkpressar
  • Pull ups
  • Hantel axelpressar

Steg 4

Sista pusselbiten till att få en kropp som Matt Damons är konditionsträning. CVT borde utföras 2-3 gånger i veckan (helst på dagar där du inte styrketränar eller efter styrketräningen).
Konditionsträning kommer att bränna kroppsfetter och ge kroppen ett överhuvudskaligt muskulöst utseende som Matt Damon är omtyckt för. Hans favorit övning är boxning. Du behöver inte en partner. Att slå en tung säck och en snabbsäck (om det finns) är en OTROLIG träning i sig själv. Tunga säckträningar tränar armar och axlar och håller hjärtfrekvensen vid en fettbrännande nivå genom hela träningen. Håll fötterna i rörelse så mycket du kan. Det finns många YouTube video exempel på tungsäck/snabbsäcksträningar om du behöver hjälp i att utforma en.

Andra super konditionsträningar är:

  • Slägga arbete på ett hjul
  • Crossfit
  • Tabata
  • Slädedragning/tryckning

Tips och varningar

Kom ihåg att nyckeln är att vara diciplinerad. En snygg kropp som Matt Damons kommer inte på en dag. Håll dig till träningarna och håll dieten nyttig så kommer den med tiden.


Hälsa är livsviktigt, sprid ordet!

174
7 delningar, 174 poäng