Skip to main content

Bästa Långdistanslöparskorna 2018 – 1068 st Ärliga Tester & Recensioner

Senast uppdaterad: 1 oktober 2018

Letar du efter de bästa långdistanslöparskorna? Ta en titt på de högst rankade löparskorna i listan, och lär dig mer om vad du ska vara medveten om innan du köper ara långdistansskor! När det gäller de bästa långdistanslöparskorna, tänk lättvikt men ändå stödjande. Detta kan vara svårt att hitta, eftersom du behöver den perfekta kombinationen av olika egenskaper. Om du söker på nätet efter de bästa långdistansskorna för löpning så kommer du garanterat att älska den här sidan. Vi har sammanställt över 1000 recensioner från löpare som testat vilka långdistansskor som är bäst.

Bäst i test

Senast uppdaterad: 1 oktober 2018 • Sidan innehåller reklam genom annonslänkar för Outdoorexperten, Sportamore. Läs mer längst ner • Betygen speglar recensioner från användare på Amazon
Modell
1 Salomon Sonic Pro 2 W från Salomon - Bäst i Test?

Se större bild

Salomon Sonic Pro 2 W
4.5 av 5 från 10 recensioner
Visa pris
2 Energy Boost 3 från adidas - Bäst i Test?

Se större bild

adidas Energy Boost
4.5 av 5 från 45 recensioner
Visa pris
3 Air Zoom Pegasus 33 från Nike - Bäst i Test?

Se större bild

Nike Air Zoom Pegasus 33
4.5 av 5 från 174 recensioner
Visa pris
4 GT-1000 5 från ASICS - Bäst i Test?

Se större bild

ASICS GT-1000 5
4.5 av 5 från 321 recensioner
Visa pris
5 Breakthru 2 från Saucony - Bäst i Test?

Se större bild

Saucony Breakthru 2
4 av 5 från 21 recensioner
Visa pris
6 Ultra Boost från adidas - Bäst i Test?

Se större bild

adidas Ultra Boost
4 av 5 från 5 recensioner
Visa pris
“Pålitliga tester och recensioner från riktiga människor”
“Alla betyg i topplistan är riktiga recensioner från användare som har testat produkten och skrivit en recension på Amazon. Personligen har jag som Ironman-triatlet och fjällvandrare testat sjukt mycket utrustning i mina dagar, och jag köpte tyvärr helt fel utrustning i början. Nu har jag byggt det här verktyget, så att du slipper köpa dåliga prylar. Lycka till!”

Fredrik Lyreskog
Triatlet, ultramaratonlöpare, fjäll-äventyrare

Bli en bättre långdistanslöpare: 8 videos

Läs mer

Hur vi analyserar och granskar tester av produkter

Medan många andra webbplatser utser Bäst i Test i laboratorier eller klipper och klistrar ihop andra aktörers tester helt automatiskt utan en människas omdöme, så sker vår selektering med en korsning av tillverkarens specifikation, användarrecensioner, och i många fall våra egna empiriska tester i rätt miljö.Att testa utrustning är alltid problematiskt att utföra 100% objektivt, och vi vänder därför det upp-och-ner och tillåter det subjektiva omdömet ingå i test-resultatet. Att lyckas plocka fram en Bäst i Test är självklart extra klurigt när det finns ett stort antal bra produkter att välja bland, men vi gör varje gång allt vi kan för att utse en slutgiltig vinnare.Tyvärr är det så, att inom de allra flesta produktgrupperna släpps ofta nya prylar 2-4 gånger varje år, samtidigt som de äldre kollektionerna fasas ut.Detta innebär att vi orimligen har tid att testa alla dessa nya produkter i alla produktgrupper personligen.Istället så koncentrerar vi oss på taktiken att granska alla nya produktsläpp, och publicera tester och recensioner från användare som graderat den nya utrustningen med hänsyn till en rad olika faktorer som t ex användbarhet och varumärke. Givetvis baseras selekteringen på våra lärdomar från snarlik utrustning.Efter minutiös undersökning taggar vi upp ett stort gäng produkter från de mest framstående tillverkarna – samtliga förtjänar att uppmärksammas beträffande kvalitetsaspekten.Vi återpublicerar riktiga användares recensioner som många gånger baserar sig på en rad växlande komponenter så som användbarhet, robusthet, design, vikt och prisnivå.I ett stort antal fall har vi testat produkten ute på fältet på exempelvis ett träningspass, en utflykt eller under semestern – och de lärdomar vi får med oss bakar vi så klart in i kartläggningen.
Summering
Datum:
Produkt:
ASICS GT-1000 5
Betyg:
51star1star1star1star1star
Vanliga söktermer:
  • https://wolber se/langdistansloparskor/