Skip to main content

Bästa Långdistanslöparskorna 2018 – 1068 st Ärliga Tester & Recensioner

Senast uppdaterad: 1 juni 2018

Letar du efter de bästa långdistanslöparskorna? Ta en titt på de högst rankade löparskorna i listan, och lär dig mer om vad du ska vara medveten om innan du köper ara långdistansskor! När det gäller de bästa långdistanslöparskorna, tänk lättvikt men ändå stödjande. Detta kan vara svårt att hitta, eftersom du behöver den perfekta kombinationen av olika egenskaper. Om du söker på nätet efter de bästa långdistansskorna för löpning så kommer du garanterat att älska den här sidan. Vi har sammanställt över 1000 recensioner från löpare som testat vilka långdistansskor som är bäst.

Bäst i test

Senast uppdaterad: 1 juni 2018 • Sidan innehåller reklam genom annonslänkar för Outdoorexperten, Sportamore. Läs mer längst ner • Betygen speglar recensioner från användare på Amazon
Modell
1 Salomon Sonic Pro 2 W från Salomon - Bäst i Test?

Se större bild

Salomon Sonic Pro 2 W
4.5 av 5 från 10 recensioner
Visa pris
2 Energy Boost 3 från adidas - Bäst i Test?

Se större bild

adidas Energy Boost
4.5 av 5 från 45 recensioner
Visa pris
3 Air Zoom Pegasus 33 från Nike - Bäst i Test?

Se större bild

Nike Air Zoom Pegasus 33
4.5 av 5 från 174 recensioner
Visa pris
4 GT-1000 5 från ASICS - Bäst i Test?

Se större bild

ASICS GT-1000 5
4.5 av 5 från 321 recensioner
Visa pris
5 Breakthru 2 från Saucony - Bäst i Test?

Se större bild

Saucony Breakthru 2
4 av 5 från 21 recensioner
Visa pris
6 Ultra Boost från adidas - Bäst i Test?

Se större bild

adidas Ultra Boost
4 av 5 från 5 recensioner
Visa pris
“Pålitliga tester och recensioner från riktiga människor”
“Alla betyg i topplistan är riktiga recensioner från användare som har testat produkten och skrivit en recension på Amazon. Personligen har jag som Ironman-triatlet och fjällvandrare testat sjukt mycket utrustning i mina dagar, och jag köpte tyvärr helt fel utrustning i början. Nu har jag byggt det här verktyget, så att du slipper köpa dåliga prylar. Lycka till!”

Fredrik Lyreskog
Triatlet, ultramaratonlöpare, fjäll-äventyrare

Bli en bättre långdistanslöpare: 8 videos

Läs mer

Hur vi granskar tester och kartlägger produkter

Tyvärr är det så, att i de allra flesta produktgrupperna släpps ny utrustning ca två till fyra gånger årligen, och de gamla kollektionerna fasas bort.Detta gör att vi omöjligen hinner med att testa alla dessa nya prylar inom samtliga kategorier personligen.Istället så inriktar vi oss på att examinera alla nya lanseringar, och publicera tester & recensioner från användare som bedömt all ny utrustning utifrån en mängd olika faktorer som till exempel användbarhet och varumärkets anseende. grundas selektionen på våra tidigare lärdomar vi haft från jämförbara prylar.Efter minutiös undersökning taggar vi upp en topplista med produkter från de mest framstående varumärkena – samtliga förtjänar att synas i fråga om kvalitet.Vi återger riktiga användares betyg som i de flesta fall baserar sig på ett antal varierande element som t ex användbarhet, hållfasthet, stilfaktor, teknisk data och snittpris.I många fall har vi i olika sammanhang testat utrustningen ute på fältet på t ex ett träningspass, en helgtur eller under ett längre semesteräventyr – och de insikter vi plockar på oss väger vi givetvis in i kartläggningen.Medan många andra sajter väljer ut Bäst i Test i laboratorier eller sammanställer andras tester helt automatiskt, så sker vår selektering med en sammankoppling av tillverkarens specifikation, recensioner från användare, och i många fall våra egna tester i dess rätta miljö.Att testa utrustning är alltid svårt att göra 100% objektivt, och därför vänder vi på alltihop och tillåter den subjektiva uppfattningen ta plats i test-resultatet. Att lyckas plocka fram en Bäst i Test är så klart extra klurigt när det finns flera bra produkter att välja bland, men vi gör under alla omständigheter vårt bästa för att kora en vinnare.
Summering
Datum:
Produkt:
ASICS GT-1000 5
Betyg:
51star1star1star1star1star