Skip to main content

Bästa Långdistanslöparskorna 2018 – 1068 st Ärliga Tester & Recensioner

Senast uppdaterad: 1 augusti 2018

Letar du efter de bästa långdistanslöparskorna? Ta en titt på de högst rankade löparskorna i listan, och lär dig mer om vad du ska vara medveten om innan du köper ara långdistansskor! När det gäller de bästa långdistanslöparskorna, tänk lättvikt men ändå stödjande. Detta kan vara svårt att hitta, eftersom du behöver den perfekta kombinationen av olika egenskaper. Om du söker på nätet efter de bästa långdistansskorna för löpning så kommer du garanterat att älska den här sidan. Vi har sammanställt över 1000 recensioner från löpare som testat vilka långdistansskor som är bäst.

Bäst i test

Senast uppdaterad: 1 augusti 2018 • Sidan innehåller reklam genom annonslänkar för Outdoorexperten, Sportamore. Läs mer längst ner • Betygen speglar recensioner från användare på Amazon
Modell
1 Salomon Sonic Pro 2 W från Salomon - Bäst i Test?

Se större bild

Salomon Sonic Pro 2 W
4.5 av 5 från 10 recensioner
Visa pris
2 Energy Boost 3 från adidas - Bäst i Test?

Se större bild

adidas Energy Boost
4.5 av 5 från 45 recensioner
Visa pris
3 Air Zoom Pegasus 33 från Nike - Bäst i Test?

Se större bild

Nike Air Zoom Pegasus 33
4.5 av 5 från 174 recensioner
Visa pris
4 GT-1000 5 från ASICS - Bäst i Test?

Se större bild

ASICS GT-1000 5
4.5 av 5 från 321 recensioner
Visa pris
5 Breakthru 2 från Saucony - Bäst i Test?

Se större bild

Saucony Breakthru 2
4 av 5 från 21 recensioner
Visa pris
6 Ultra Boost från adidas - Bäst i Test?

Se större bild

adidas Ultra Boost
4 av 5 från 5 recensioner
Visa pris
“Pålitliga tester och recensioner från riktiga människor”
“Alla betyg i topplistan är riktiga recensioner från användare som har testat produkten och skrivit en recension på Amazon. Personligen har jag som Ironman-triatlet och fjällvandrare testat sjukt mycket utrustning i mina dagar, och jag köpte tyvärr helt fel utrustning i början. Nu har jag byggt det här verktyget, så att du slipper köpa dåliga prylar. Lycka till!”

Fredrik Lyreskog
Triatlet, ultramaratonlöpare, fjäll-äventyrare

Bli en bättre långdistanslöpare: 8 videos

Läs mer

Vår process: Hur vi kartlägger och granskar tester av alla produkter

Olyckligtvis är det så, att i de flesta produktgrupperna släpps ofta ny utrustning 2-4 gånger varje år, parallellt med att de tidigare kollektionerna slängs ut.Detta faktum resulterar i att vi orimligen har möjlighet att testa all ny utrustning i samtliga produktkategorier på egen hand.Istället så riktar vi in oss på taktiken att examinera nya produktsläpp, och publicera recensioner & tester från användare som satt betyg på den nya utrustningen utifrån en lång rad olika faktorer som t ex användbarhet och varumärkets historik. Så klart stöds urvalet på våra lärdomar från snarlik utrustning.Efter minutiös research taggar vi upp en lista med produkter från de mest framstående varumärkena – samtliga värda att uppmärksammas beträffande kvalité.Vi återpublicerar användares betyg som ofta grundar sig på ett antal varierande element så som användbarhet, robusthet, utformning, mått och prisuppgift.I ett stort antal fall har vi på olika sätt testat produkten i fält på till exempel träning, en kort resa eller under ett längre semesteräventyr – och de lärdomar vi plockar på oss bakar vi så klart in i analysen.Medan många andra bloggar utser Bäst i Test i laboratorier eller sammanställer andra aktörers tester helt automatiskt utan en människas omdöme, så görs vår selektering med en hybrid av specifikation från tillverkaren, recensioner från användare, samt i många fall våra egna tester i dess rätta miljö.Att testa produkter är alltid i praktiken omöjligt att utföra helt objektivt, och vi vänder därför det upp och ner och tillåter den subjektiva uppfattningen ingå i test-resultatet. Att lyckas välja en Bäst i Test är så klart särskilt knepigt när det finns ett stort antal bra produkter att välja bland, men vi gör varje gång allt vi kan för att kora en vinnare.
Summering
Datum:
Produkt:
ASICS GT-1000 5
Betyg:
51star1star1star1star1star