Skip to main content

Bästa Lågprofilskorna 2018 – 1710 st Ärliga Test & Recensioner

Senast uppdaterad: 1 juni 2018

Letar du efter de bästa lågprofillöparskorna? Ta en titt på de bäst rankade lågprofilskornai vår sammanställning!
Löpning är inte bara avsedd för atleter, det är en träningsform som människor engagerar sig i för att hålla kroppen frisk och hälsosam, oavsett utgångspunkt. Inom sport strävar idrottare efter att bara köra i sånt de känner sig bekväma i, och de försöker ha så lätt utrustning som möjligt. Med hjälp av smart teknik har stora varumärken inom löparsporten kunnat utveckla lågprofilskor som ökar löparnas prestationer på banan, vilket lett till införandet av lågprofillöparskor på marknaden.

Bäst i test

Senast uppdaterad: 1 juni 2018 • Sidan innehåller reklam genom annonslänkar för Outnorth, Outdoorexperten, Sportamore. Läs mer längst ner • Betygen speglar recensioner från användare på Amazon
“Pålitliga tester och recensioner från riktiga människor”
“Alla betyg i topplistan är riktiga recensioner från användare som har testat produkten och skrivit en recension på Amazon. Personligen har jag som Ironman-triatlet och fjällvandrare testat sjukt mycket utrustning i mina dagar, och jag köpte tyvärr helt fel utrustning i början. Nu har jag byggt det här verktyget, så att du slipper köpa dåliga prylar. Lycka till!”

Fredrik Lyreskog
Triatlet, ultramaratonlöpare, fjäll-äventyrare

6 videos – Hur man springer bäst med lågprofilskor

Läs mer

Vår process: Hur vi kartlägger och granskar tester av produkter

Medan många andra sajter utser “bäst i test” i labb-miljö eller sammanställer andras tester helt automatiskt, så sker vårt urval med en korsning av den tekniska datan från tillverkaren, riktiga användarrecensioner, samt ofta våra egna tester i dess rätta miljö.Att testa utrustning är alltid omöjligt att utföra helt objektivt, och av den anledningen vänder vi på det hela och låter den subjektiva värderingen ingå i test-resultatet. Att välja ut en Bäst i Test är så klart extra knepigt när det finns ett stort antal värdiga vinnare att välja bland, men vi gör ständigt vårt allra bästa för att utse en vinnare.I de flesta produktkategorierna så släpps det i regel ny utrustning 2-4 gånger årligen, samtidigt som de äldre sortimenten fasas ut.Det här resulterar i att vi omöjligt hinner med att testa alla nya prylar inom samtliga kategorier på egen hand.Istället riktar vi in oss på att analysera nya lanseringar, och publicera tester och recensioner från användare som bedömt de nya produkterna med utgångspunkt i en mängd olika faktorer som t ex användbarhet och varumärkets historik. Så klart baseras selekteringen på våra tidigare lärdomar vi haft från likvärdiga produkter.Efter omsorgsfull undersökning taggar vi upp ett stort gäng produkter från de bästa tillverkarna – samtliga värda att synas när det kommer till kvalitet i hantverket.Vi publicerar riktiga användares omdömen som för det mesta baserar sig på en mängd skiftande faktorer så som till exempel bekvämlighet, hållbarhet, design, vikt och prisnivå.I åtskilliga fall har vi testat produkten i fält under till exempel ett träningspass, en kort resa eller på sommarsemestern – och de insikter vi plockar på oss räknar vi så klar med i resultatet.
Summering
Datum:
Produkt:
Merrell Bare Access Arc 4 W
Betyg:
51star1star1star1star1star