Skip to main content

Bästa Lågprofilskorna 2018 – 1710 st Ärliga Test & Recensioner

Senast uppdaterad: 1 augusti 2018

Letar du efter de bästa lågprofillöparskorna? Ta en titt på de bäst rankade lågprofilskornai vår sammanställning!
Löpning är inte bara avsedd för atleter, det är en träningsform som människor engagerar sig i för att hålla kroppen frisk och hälsosam, oavsett utgångspunkt. Inom sport strävar idrottare efter att bara köra i sånt de känner sig bekväma i, och de försöker ha så lätt utrustning som möjligt. Med hjälp av smart teknik har stora varumärken inom löparsporten kunnat utveckla lågprofilskor som ökar löparnas prestationer på banan, vilket lett till införandet av lågprofillöparskor på marknaden.

Bäst i test

Senast uppdaterad: 1 augusti 2018 • Sidan innehåller reklam genom annonslänkar för Outnorth, Outdoorexperten, Sportamore. Läs mer längst ner • Betygen speglar recensioner från användare på Amazon
“Pålitliga tester och recensioner från riktiga människor”
“Alla betyg i topplistan är riktiga recensioner från användare som har testat produkten och skrivit en recension på Amazon. Personligen har jag som Ironman-triatlet och fjällvandrare testat sjukt mycket utrustning i mina dagar, och jag köpte tyvärr helt fel utrustning i början. Nu har jag byggt det här verktyget, så att du slipper köpa dåliga prylar. Lycka till!”

Fredrik Lyreskog
Triatlet, ultramaratonlöpare, fjäll-äventyrare

6 videos – Hur man springer bäst med lågprofilskor

Läs mer

Processen: Hur vi granskar tester och analyserar produkter

Medan många andra bloggar utser “Bäst i Test” i test-labb eller klipper ihop andras tester helt automatiskt, så görs vår selektering med en mix av tillverkarens specifikation, riktiga recensioner från användare, samt i många fall våra egna tester ute i dess rätta miljö.Att testa utrustning är alltid omöjligt att utföra 100% objektivt, och vi vänder därför på alltihop och låter den subjektiva uppfattningen inkluderas i test-resultatet. Att lyckas filtrera fram en Bäst i Test är extra svårt när det finns flera produkter av högkvalitet att välja bland, men vi gör under alla omständigheter allt vi kan för att kora en slutgiltig vinnare.Tyvärr är det så, att inom de allra flesta kategorierna så släpps det i regel nya produkter cirka två till fyra gånger varje år, parallellt med att de äldre kollektionerna fasas ut snabbt.Denna verklighet medför att vi omöjligt har tid att testa alla dessa nya produkter i samtliga kategorier på egen hand.Istället koncentrerar vi oss på taktiken att kartlägga nya produkt-releaser, och publicera recensioner & tester från användare som bedömt all ny utrustning utifrån ett antal olika faktorer som t ex funktionsduglighet och varumärke. Givetvis grundas urvalet på våra tidigare lärdomar vi haft från närbesläktade prylar.Efter ordentlig undersökning taggar vi upp ett stort gäng produkter från de mest framstående varumärkena – samtliga värda att uppmärksammas beträffande kvalitet i hantverket.Vi återpublicerar användares recensioner som vanligen baserar sig på ett antal olika faktorer så som användbarhet, stryktålighet, stil, mått och snittpris.I flera fall har vi testat utrustningen personligen på exempelvis ett träningspass, en kort resa eller under ett längre semesteräventyr – och den kunskap vi får med oss räknar vi så klar med i sammanställningen.
Summering
Datum:
Produkt:
Merrell Bare Access Arc 4 W
Betyg:
51star1star1star1star1star