Kreativ personlig träning – 4 riktigt bra sätt att variera!

2 min


182
8 delningar, 182 poäng

Ibland behöver man lite extra motivation för att komma i form, även om de arbetar tillsammans med en personlig tränare. Med tiden kommer utbrändhet och uttråkning beröva människor på deras entusiasm gällande träning. En personlig tränare bör vara kreativ och ständigt komma på nya idéer för att hålla sina kunder peppade och entusiastiska gällande träningen.

Kreativ cirkelträning

Traditionell cirkelträning kan bli tråkig efter ett tag, så personliga tränare kan göra sina kunder en tjänst genom att komma på kreativa och motiverande circuitträningar. cirkelträning involverar att man rör sig från en station till en annan och tränar olika muskelgrupper, med en fast tidsgräns för varje station. För att göra circuitpassen mer motiverande kan du prova stimulerande musik där volymen höjs och sänks när det är dags att byta station. Olika idéer för cirkelpass involverar militärinspirerad boot camp-träning, skidträning som imiterar skidrörelser, global cirkelträning som använder övningar från olika delar av världen, och kampsport där varje station innehåller olika tekniker och kickboxningsrutiner.

Massage

En certifierad grupp personliga tränare i Los Angeles, Creative Chakra Spa, blandar massage med träning för att få en mer blandad publik. Massageterapi kan användas för att eliminera toxiner som kan byggas upp under träning, föreslår dessa tränare. Ett träningspass med en personlig tränare kan anpassas för att inkludera massage och vattenterapi. Detta får inte bara personer i bättre form, utan det hjälper dem också att bli hälsosammare och mer avslappnade.

Träning i små grupper

Träning i små grupper är en variant av den traditionella personliga träning ”en och en”, som låter fler personer dra nytta av personlig träning till lägre kostnad. Genom att träna i grupp kan personer också bli mer motiverade att gå på träningen, eftersom de uppmanar varandra att jobba hårdare och bygga en kamratanda. När grupperna är små, cirka 4 – 6 personer, kan den personliga tränaren fortfarande ge varje individ instruktioner. Fler personer kan registrera sig för dessa gruppass, så att de kan tillhöra en ny social grupp samtidigt som de kommer i bättre form.

Utomhus

Om det är bra väder och du vill göra din personliga träning mer unik kan du testa att träna utomhus. Se till att atmosfären är bra för träning: löparspåret bör inte vara för tufft, vädret ska inte vara för varmt, och det bör inte vara massa oväsen där som stör träningen. Att vara utomhus, särskilt i en vacker miljö, kan vara en extra kick för motivationen och variera träningspasset. Att träna utomhuskan också höja humöret och förbättra självförtroendet.

Källor


Hälsa är livsviktigt, sprid ordet!

182
8 delningar, 182 poäng