Intresselista för Bodyhacking Community

Vi kommer att öppna upp möjligheten för svenska Biohackers och Bodyhackers att ladda upp och dela med sig av sina guldkorn från videotjänster som Youtube och Vimeo; föreläsningar, tips och experiment. Målet är att skapa ett levande, svenskt community kring hur man bygger en bättre hjärna, en bättre kropp – ett bättre liv.

Vi kommer att börja i liten skala. Vill du vara först med att få en inbjudan när communityt smygöppnar?

Skriv upp dig på vår intresselista och bli garanterad en plats!

Första gången jag kom i kontakt med Biohacking var 2010 efter att ha läst The 4-Hour Body av Tim Ferriss. Går det att hacka kroppen?! En ny värld av experiment öppnade sig.

Det blev low carb-diet, PAGG-tillskott och kalla duschar.

Sen upptäckte jag Leangains och periodisk fasta. 2012 läste jag boken Born to Run av Christopher McDougall, och började med långdistanslöpning – vi är ju evolutionärt skapta för det!

Upptäckte Wim Hof Method och började med både andningsövningar och ännu kallare duschar.

Och så har det bara fortsatt.

Och resultaten, de har inte låtit vänta på sig.

Sedan resan börjande 2010 har jag lyckats utveckla min kognitiva kapacitet väsentligt; lära mig lösa Rubiks kub på 3 minuter, klara Mensas IQ-test och bli medlem, lära mig behärska teknisk & fundamental aktieanalys och bygga en otroligt lönsam investeringsportfölj (slår index med i snitt 14%/år!).

Samtidigt har jag även gått från den lata kontorsråttan jag var från början, till en fullfjädrad Ironman-triatlet; 4 triathlons – varav 2 Ironmans, ett flertal maratonlopp och ultramaratons, en Svensk Klassiker-serie, samt 430 km solo-fjällvandring – självförsörjande.

Att transformera min kropp och mitt sinne till att övervinna alla dessa utmaningar och äventyr är det bästa jag har gjort.

Men det finns alltid mer att lära sig. Mer att bemästra. Mer att hacka!

Det är därför jag vill starta det här communityt. Och du är inbjuden.

Vi hörs,
Fredrik Lyreskog
Grundare av Wolber

* obligatoriskt fält