3 kreativa idéer på oförglömliga spinningpass (Särskilt #2)

3 min


185
8 delningar, 185 poäng

Spinning är en intensiv konditionsträning som kopplar samman hjärnan och kroppen genom en serie åkturer. Cyklister på alla fitnessnivåer kan genomföra ett spinningpass med åkturer som inkluderar platta vägar, hopp, kullar, stående och sittande klättring, och spurter. Det är viktigt att variera åkturerna för att undvika platåer och att cyklisterna blir uttråkade.

Spinning

Den mäktiga åkturen

Instruktörer bör uppmana cyklister att klättra uppför kullar som är utmanande I verkligheten. Den här åkturen för kropp och sinne gör cyklisterna avslappnade, men får dem även att fokusera på medvetenheten i rörelsen. Deltagare börjar genom att sluta ögonen och lyssna på sin andning. Instruktören börjar med skonsam musik som låter kroppen flyta in i åkturen. Uppmuntra deltagarna att fortsätta blunda under hela åkturen för att fokusera på ljud och känslor. Deltagarna bör gå från uppvärmningen till en stående platt position under tillräckligt med tid för att utforska varje position. Med fokus på att slappna av i överkroppen bör deltagarna gå vidare till sittande och stående klättring. I cirka tio minuter ger instruktören deltagarna en guidad åktur baserad på de positioner de upplevt.

Tillbaka i köandet möts gruppens deltagare tillsammans i hopp och rullande backar. Deltagarna bör sedan gå vidare till återhämtning för att slappna av och fylla på med energi. Sedan bör de påbörja en sittande klättring och uppmuntras att klättra uppför backen, en utmanande och svår klättring. Slutligen bör cyklisterna påbörja en platt cykling och varva ned ordentligt i form av djupandning och stretchning.

Tour de Europe

Att använda bekanta platser och landskap kommer utmana cyklisterna att anstränga sig lite extra. Instruktörer kan använda bekanta platser för att hjälpa cyklister föreställa sig att de antar tuffa utmaningar utomhus. Att använda Europa är ett interaktivt sätt att hålla cyklisterna tillräckligt motiverade för att fokusera på terrängen.

Värm upp i London längs floden Themsen, så får cyklisterna snart uppleva en tuff raksträcka genom Chunnel (tunneln under den engelska kanalen) för att komma till Paris. Branta backar i Paris upplevs precis som den sista, mest utmanande backen, Montmarte. Cykla söderut för att klättra uppför Mont Blanc och de schweiziska alperna med sittande och stående klättring. Återhämta er längs den italienska medelhavskusten och upplev kurvorna i Italiens stövel. Stå och cykla platt längs kusten så får cyklisterna äntligen uppleva ett stående platt racingdag (ökad takt), och möt cyklister i Grand Fondo-loppet för att uppleva en till intensiv klättring. Fler kullar kommer i Alperna i Bayern, Tyskland, och sedan återhämtning på en båt till Norge. Spurta längs den ojämna kusten och hoppa över glaciärer, och sedan får cyklisterna äntligen återhämta sig och varva ned på det norska låglandet med stretchning.

Högtidsfärder

”Bränna fågeln” är ett effektivt sätt att bränna kalorier innan de kaloririka högtiderna börjar. Thanksgiving, jul, nyår, påsk, St. Patrick’s Day eller Halloween kan vara bra tillfällen att bränna extra kalorier och piffa upp passet. Dessa pass kan vara upp till två timmar långa. Kräv speciella kläder från deltagarna för att skapa lite humor i gruppen.

Instruktörer kan använda musik relaterad till högtiden och ge ut små gåvor eller snacks för att motivera uthållighet.

Källor

  • The Empowerment Ride
Vanliga söktermer:
  • svårt att syresätta blodet


  • Hälsa är livsviktigt, sprid ordet!

    185
    8 delningar, 185 poäng