Hur du går ner 5 kg fett på 2 veckor (tufft, men möjligt)

1 min


181
7 delningar, 181 poäng

Det är möjligt att gå ner 5 kilo i fett genom att äta hälsosamt och träna regelbundet. Att välkomna livsstilsförändringen är särskilt viktigt för en hälsosam viktnedgång. Att påminna sig om syftet med träningen samt förändringarna i kosthållning håller motivationen uppe och bidrar dessutom till att en hälsosam kroppsvikt kan upprätthållas i längden.

Elliptical promenad gå ner i fett

Guide

Steg 1

Snabba promenader i 2 timmar dagligen ökar kaloriförbrukningen med 600 till 900 kalorier om dagen. Promenaderna kan delas upp i kortare pass.

Steg 2

Ät en hälsosam kost med mycket frukt och grönsaker, fisk samt långsamma kolhydrater som exempelvis grovt ris. Undvik snabbmat och läskedrycker med mycket socker. Ät alltid frukost, det bidrar till en aktivare ämnesomsättning. Ha en jämn kosthållning och utsätt dig inte för längre perioder utan mat.

Steg 3

Konditionsträna genom löpning, simning eller cykling i 60-120 minuter minst 3 gånger i veckan för att öka fettförbränningen. Sikta på en hjärtfrekvens om 70 procent av din maximala puls i träningen. Beräkna den maximala pulsen genom att subtrahera egen ålder från 220.

Mät pulsen under träningspasset genom att applicera ett lätt tryck mot insidan av handleden med 2 fingrar och räkna slagen under 6 sekunder. Multiplicera summan med 10 för ett värde på pulsen.

Källor


Hälsa är livsviktigt, sprid ordet!

181
7 delningar, 181 poäng