CheckmarkFaktagranskad

11 steg till att förvandla din cykel till en spinningcykel

Även i dåligt väder kan du hålla benen tonade och smala medan du njuter av din mountainbikes komfort. Besegra elementen genom att förvandla din mountainbike till en stationär cykel/spinningcykel.

Guide

Steg 1

Städa cykeln för inomhusbruk. Fukta kedjan och säkerställ att den kan skifta ordentligt.

mountainbike

Steg 2

Flytta det dubbade däcket från den bakre ramen genom att släppa ut luften och dra bort det från ramen med en däckavtagare. När däcket lossnar från ramen kommer slangen att följa med.

Steg 3

Pumpa upp den nya slangen tillräckligt för att den ska få en rätt form.

Steg 4

Sätt den formade slangen i det glatta hjulet.

Steg 5

Fäst det glatta hjulet och slangen i ramen genom att först stoppa in ventilen i ramens hål. Jobba runt hjulet och stoppa in en sida av hjulets krage i ramen.

Steg 6

Vänd hjulet och upprepa instoppningen på den andra sidan. När du nästan är klar kommer du behöva trycka in den sista delen i ramen med händerna eller genom att använda däckavtagaren (beroende på stramheten).

Steg 7

Pumpa upp hjulet till det rekommenderade däcktrycket.

Steg 8

Fäst cykeln på din trainer genom att säkra fast den bakre axeln mellan de översta stolparna. För att göra detta ska du dra åt knappen på trainerns vänstra sida tills stolparna möts. Släpp snabbt och dra åt ordentligt. Din cykel bör nu vara någorlunda centrerad på trainern.

Steg 9

Dra åt knappen på den nedre delen av trainerns bakdel tills det magnetiska motståndet slår emot ditt däck. Justera motståndet till önskad position med spake på sidan av det magnetiska fodralet.

Steg 10

Säkra ditt framhjul på stabiliseringsplattan genom att placera däcket i önskad ficka.

Steg 11

Att cykla i snö är meningslöst.
Börja din inomhusträning genom att hoppa upp och cykla.

Tips & Varningar

När du byter däck och stoppar in slangen i ramen bör du börja närmast ventilen och sluta längst bort, så blir det lättare att få in den sista delen

Du kan behöva cykla för att avgöra vilka justeringar du vill göra på det magnetiska motståndet. Detta kan involvera förflyttning av motståndsspaken till olika positioner och att hoppa på och av cykeln för att fastställa önskad spänning.

Välj en del av huset för cykeln som är ur vägen, men ändå är bekväm. När du cyklar kommer bakhjulet att snurra. Det är lätt att lösa föremål eller små fingrar fastnar i ekrarna.

Källor

Nytt nyhetsbrev

Om du tror på kraften i personlig utveckling, dela den här artikeln.

Skapa passiva intäkter (1 klick)