4 Steg: Hur du bränner 900 kalorier per dag (1kg per vecka)

2 min


181
7 delningar, 181 poäng

Många delar målet om en snabb viktnedgång. Enligt Diet Health Club kan man utan hälsoproblem bränna 900 till 1000 kalorier för en snabb viktnedgång. Family Doctor beräknar att 3500 kalorier motsvarar ett halvt kilo av kroppsfett. En överskottsförbrukning på 900 kalorier om dagen motsvarar därmed en viktnedgång om ett halvt kilo var fjärde dag. Med ett par enkla riktlinjer och regelbunden träning kan kaloriförbrukningen överstiga intaget med 900 kalorier om dagen.

löpning jogga fett

Steg 1

Konsumera tillräckligt med kalorier för att klara en intensiv träning. Med en kaloriberäknare kan kroppens dagliga behov uppskattas. Kosten bör innehålla samma mängd för viktnedgång när kaloriförbrukningen överstiger 900 kalorier. Äter man mindre kan kroppen försätta sig i svältläge med en långsammare ämnesomsättning som följd istället för att kaloriförbrukningen minskar.

Steg 2

Kör in-lines en timme om dagen. En person som väger 73 kilo bränner 900 kalorier på en timmes in-line åkning. Finns det lämpliga platser i närområdet är in-lines ett enkelt och roligt sätt att bränna kalorier. Alternativt kan man ta sig till en in-lines-park för den dagliga träningen, antingen en hel timme, eller uppdelat på två halvtimmar för att uppnå en förbränning på 900 kalorier.

Steg 3

Att jogga i en genomsnittlig fart av 8 kilometer i timmen ger en förbrukning på 900 kalorier under en timme för en person som väger 73 kilo. Har träningen precis påbörjats är det bättre att dela upp passet på två 30 minuters pass, ett på morgonen och ett på kvällen. En trampmaskin är ett bra hjälpmedel för att hålla en jämn fart. Hitta annars en runda på fyra kilometer som tar 30 minuter att springa två gånger dagligen.

Steg 4

Använd anpassningsbara maskiner på gymet – maskiner som med hjälp av ålder, längd och vikt visar mängden kalorier som förbrukas under träning. Variera träningen på olika maskiner för att komma upp i 900 kalorier, trapp, rodd eller elliptisk träning. Det gör träningen roligare och mer intressant.

Källor

Vanliga söktermer:
  • bränna 1000 kalorier
  • 1000 kcal träning
  • träna 1000 kcal per dag
  • 1000 kalorier träning
  • förbränna kalorier rodd


  • Hälsa är livsviktigt, sprid ordet!

    181
    7 delningar, 181 poäng