4 effektiva sätt att bränna fett från armarna (Kort guide)

1 min


182
8 delningar, 182 poäng
armar

Om du vill tappa vikt genom att bränna fett från armarna bör du läsa vidare. Jag har samlat ett par tips för att få tonade armar, och tappa vikt från dem på nolltid. Det bästa vapnet du kan använda för att gå ner i vikt från armarna är att vidhålla en konsekvent kost och träningsschema.

armar

Guide

Steg 1

Högt protein – låga kolhydrater. Det är den första kostförändringen du behöver genomföra för att tappa vikt från armarna. Tyvärr behöver man oftast tappa vikt från hela kroppen för att det ska börja påverkar armarna. Ett rikt proteinintag bygger fler muskler som bränner mer fett, medan kolhydrater leder till lösa armar.

Steg 2

Konditionsträning är ett annat bra sätt att tappa vikt från armarna. Att träna intensivt 30 minuter per dag 3 – 4 dagar i veckan hjälper dig tona armarna och tappa vikt. Jag rekommenderar power walks med vikter för den som är en nybörjare på träning.

Steg 3

Viktträning är också ett bra sätt att bränna fett och tappa vikt från armarna. Notera: du måste bränna fettet.

Detta är ett faktum: du kan inte förvandla fett till muskler eller muskler till fett. När du bygger muskler bränns fettet, och det protein du äter hjälper dig att bygga muskler. Om någon säger något annat borde du sluta lyssna på dem!

Anledningen till att muskulösa personer kan äta mer utan att gå upp i vikt är för att de har en större motor som kan bränna bränsle snabbare, så börja träna med vikter och njut av fördelarna! :)

Steg 4

För att behålla motivationen kan du läsa träningsmagasin.

Tips & Varningar

Viktträning kan hjälpa dig fokusera på att bygga muskler i armarna och på att bränna mer fett, och din kost kan reducera ditt intag av fett/kolhydrater, så att du har färre inkommande kalorier att ta hand om!


Hälsa är livsviktigt, sprid ordet!

182
8 delningar, 182 poäng