Skip to main content

Bästa Dämpade Löparskorna 2018 – 1068 st Ärliga Tester

Senast uppdaterad: 1 oktober 2018

Letar du efter de bästa löparskorna med bra dämpning? Vi har sammanställt tester och recensioner av dämpade löparskor för kvinnor och män. Se resultaten i listan, och gör ett bra inköpsbeslut. Väldämpade löparskor har ofta extra vaddering i sulorna, men oftast inte så mycket att det ger avkall på stabiliteten. Däremot har dämpade löparskor vanligtvis mindre stöd för fotens fotbåg än andra löparskor, och är därför inte nödvändigtvis ett idealiskt val för alla löpare. De är utformade för löpare som ofta springer på fast underlag, där en dämpad löparsko ger bekvämlighet och uppmuntrar till mer fotrörelse, samt minskar risken för skador på knä och leder.

Bäst i test

Senast uppdaterad: 1 oktober 2018 • Sidan innehåller reklam genom annonslänkar för Outdoorexperten, Sportamore. Läs mer längst ner • Betygen speglar recensioner från användare på Amazon
Modell
1 Salomon Sonic Pro 2 W från Salomon - Bäst i Test?

Se större bild

Salomon Sonic Pro 2 W
4.5 av 5 från 10 recensioner
Visa pris
2 Energy Boost 3 från adidas - Bäst i Test?

Se större bild

adidas Energy Boost
4.5 av 5 från 45 recensioner
Visa pris
3 Air Zoom Pegasus 33 från Nike - Bäst i Test?

Se större bild

Nike Air Zoom Pegasus 33
4.5 av 5 från 174 recensioner
Visa pris
4 GT-1000 5 från ASICS - Bäst i Test?

Se större bild

ASICS GT-1000 5
4.5 av 5 från 321 recensioner
Visa pris
5 Breakthru 2 från Saucony - Bäst i Test?

Se större bild

Saucony Breakthru 2
4 av 5 från 21 recensioner
Visa pris
6 Ultra Boost från adidas - Bäst i Test?

Se större bild

adidas Ultra Boost
4 av 5 från 5 recensioner
Visa pris
“Pålitliga tester och recensioner från riktiga människor”
“Alla betyg i topplistan är riktiga recensioner från användare som har testat produkten och skrivit en recension på Amazon. Personligen har jag som Ironman-triatlet och fjällvandrare testat sjukt mycket utrustning i mina dagar, och jag köpte tyvärr helt fel utrustning i början. Nu har jag byggt det här verktyget, så att du slipper köpa dåliga prylar. Lycka till!”

Fredrik Lyreskog
Triatlet, ultramaratonlöpare, fjäll-äventyrare

5 videos: Hitta bästa dämpade löparskorna för dig

Läs mer

Processen: Hur vi granskar tester och undersöker produkterna

Medan många andra sajter utser Bäst i Test i laboratorier eller klipper och klistrar ihop andras tester helt automatiskt utan en människas omdöme, så görs vårt urval med en korsning av den tekniska datan från tillverkaren, riktiga recensioner från användare, samt ofta våra egna empiriska tester i rätt miljö.Att testa utrustning är alltid omöjligt att göra 100% objektivt, och exakt därför vänder vi på det hela och låter det subjektiva omdömet ingå i test-resultatet. Att lyckas välja ut en Bäst i Test är extra klurigt när det finns ett stort antal produkter av högkvalitet att välja bland, men vi gör ständigt allt vi kan för att utse en slutgiltig vinnare.Dessvärre är det så, att i de flesta produktgrupperna så släpps det ny utrustning ca 2-4 gånger per år, och detta i samma takt som de tidigare kollektionerna slängs bort.Denna verklighet innebär att vi omöjligen hinner testa alla dessa nya produkter inom samtliga kategorier personligen.Istället så inriktar vi oss på taktiken att detaljgranska alla nya produkt-releaser, och publicera tester & recensioner från användare som graderat de nya produkterna utifrån en mängd olika faktorer som t ex användbarhet och varumärkesrykte. Så klart grundas urvalet på vår erfarenhet från närbesläktade prylar.Efter ordentlig undersökning taggar vi upp en topplista med produkter från de bästa varumärkena – alla förtjänar att uppmärksammas när det kommer till kvalitetsaspekten.Vi återpublicerar användares omdömen som i de flesta fall grundar sig på en lång rad skiftande faktorer så som komfort, hållbarhet, utformning, teknisk data och pris.I många fall har vi testat utrustningen ute på fältet på exempelvis träning, en helgtur eller på sommarsemestern – och den kunskap vi får med oss bakar vi så klart in i kartläggningen.
Summering
Datum:
Produkt:
Adidas Energy Boost 3
Betyg:
51star1star1star1star1star