Skip to main content

Bästa Dämpade Löparskorna 2018 – 1068 st Ärliga Tester

Senast uppdaterad: 1 augusti 2018

Letar du efter de bästa löparskorna med bra dämpning? Vi har sammanställt tester och recensioner av dämpade löparskor för kvinnor och män. Se resultaten i listan, och gör ett bra inköpsbeslut. Väldämpade löparskor har ofta extra vaddering i sulorna, men oftast inte så mycket att det ger avkall på stabiliteten. Däremot har dämpade löparskor vanligtvis mindre stöd för fotens fotbåg än andra löparskor, och är därför inte nödvändigtvis ett idealiskt val för alla löpare. De är utformade för löpare som ofta springer på fast underlag, där en dämpad löparsko ger bekvämlighet och uppmuntrar till mer fotrörelse, samt minskar risken för skador på knä och leder.

Bäst i test

Senast uppdaterad: 1 augusti 2018 • Sidan innehåller reklam genom annonslänkar för Outdoorexperten, Sportamore. Läs mer längst ner • Betygen speglar recensioner från användare på Amazon
Modell
1 Salomon Sonic Pro 2 W från Salomon - Bäst i Test?

Se större bild

Salomon Sonic Pro 2 W
4.5 av 5 från 10 recensioner
Visa pris
2 Energy Boost 3 från adidas - Bäst i Test?

Se större bild

adidas Energy Boost
4.5 av 5 från 45 recensioner
Visa pris
3 Air Zoom Pegasus 33 från Nike - Bäst i Test?

Se större bild

Nike Air Zoom Pegasus 33
4.5 av 5 från 174 recensioner
Visa pris
4 GT-1000 5 från ASICS - Bäst i Test?

Se större bild

ASICS GT-1000 5
4.5 av 5 från 321 recensioner
Visa pris
5 Breakthru 2 från Saucony - Bäst i Test?

Se större bild

Saucony Breakthru 2
4 av 5 från 21 recensioner
Visa pris
6 Ultra Boost från adidas - Bäst i Test?

Se större bild

adidas Ultra Boost
4 av 5 från 5 recensioner
Visa pris
“Pålitliga tester och recensioner från riktiga människor”
“Alla betyg i topplistan är riktiga recensioner från användare som har testat produkten och skrivit en recension på Amazon. Personligen har jag som Ironman-triatlet och fjällvandrare testat sjukt mycket utrustning i mina dagar, och jag köpte tyvärr helt fel utrustning i början. Nu har jag byggt det här verktyget, så att du slipper köpa dåliga prylar. Lycka till!”

Fredrik Lyreskog
Triatlet, ultramaratonlöpare, fjäll-äventyrare

5 videos: Hitta bästa dämpade löparskorna för dig

Läs mer

Processen: Hur vi undersöker och granskar tester av produkterna

Sorgligt nog så är det så, att i de allra flesta produktgrupperna så släpps det ofta nya produkter cirka 2-4 gånger per år, samtidigt som de äldre kollektionerna fasas bort snabbt.Detta faktum gör att vi omöjligt har tid att testa alla nya prylar inom alla produktkategorier manuellt.Istället koncentrerar vi oss på taktiken att analysera nya produktsläpp, och publicera recensioner och tester från användare som betygsatt alla nya produkter med utgångspunkt i en lång rad olika faktorer som ex funktion och varumärke. grundas selektionen på våra lärdomar från likartade produkter.Efter fördjupad research taggar vi upp ett stort gäng produkter från de mest framstående tillverkarna – alla förtjänar att synas i fråga om kvalité.Vi återpublicerar Amazon-recensenters recensioner som för det mesta baserar sig på ett stort antal skiftande komponenter så som till exempel användbarhet, stryktålighet, stilfaktor, mått och prisvärdhet.I ett stort antal fall har vi testat utrustningen i fält på t ex ett träningspass, en utflykt eller under ett längre äventyr – och de lärdomar vi samlar på oss räknar vi så klar med i granskningsresultatet.Medan många andra aktörer lyfter upp “Bäst i Test” i test-labb eller sammanställer andras tester helt automatiskt utan en redaktörs översyn, så görs vår selektering med en korsning av specifikation från tillverkaren, riktiga recensioner från användare, och ofta våra egna tester i rätt miljö.Att testa produkter är alltid i praktiken omöjligt att göra helt objektivt, och vi vänder därför på steken och tillåter det subjektiva omdömet inkluderas i test-resultatet. Att lyckas plocka fram en Bäst i Test är självklart extra klurigt när det finns ett stort antal bra produkter att välja bland, men vi gör varje gång vårt bästa för att kora en vinnare.
Summering
Datum:
Produkt:
Adidas Energy Boost 3
Betyg:
51star1star1star1star1star