Skip to main content

Bästa Dämpade Löparskorna 2018 – 1068 st Ärliga Tester

Senast uppdaterad: 1 juni 2018

Letar du efter de bästa löparskorna med bra dämpning? Vi har sammanställt tester och recensioner av dämpade löparskor för kvinnor och män. Se resultaten i listan, och gör ett bra inköpsbeslut. Väldämpade löparskor har ofta extra vaddering i sulorna, men oftast inte så mycket att det ger avkall på stabiliteten. Däremot har dämpade löparskor vanligtvis mindre stöd för fotens fotbåg än andra löparskor, och är därför inte nödvändigtvis ett idealiskt val för alla löpare. De är utformade för löpare som ofta springer på fast underlag, där en dämpad löparsko ger bekvämlighet och uppmuntrar till mer fotrörelse, samt minskar risken för skador på knä och leder.

Bäst i test

Senast uppdaterad: 1 juni 2018 • Sidan innehåller reklam genom annonslänkar för Outdoorexperten, Sportamore. Läs mer längst ner • Betygen speglar recensioner från användare på Amazon
Modell
1 Salomon Sonic Pro 2 W från Salomon - Bäst i Test?

Se större bild

Salomon Sonic Pro 2 W
4.5 av 5 från 10 recensioner
Visa pris
2 Energy Boost 3 från adidas - Bäst i Test?

Se större bild

adidas Energy Boost
4.5 av 5 från 45 recensioner
Visa pris
3 Air Zoom Pegasus 33 från Nike - Bäst i Test?

Se större bild

Nike Air Zoom Pegasus 33
4.5 av 5 från 174 recensioner
Visa pris
4 GT-1000 5 från ASICS - Bäst i Test?

Se större bild

ASICS GT-1000 5
4.5 av 5 från 321 recensioner
Visa pris
5 Breakthru 2 från Saucony - Bäst i Test?

Se större bild

Saucony Breakthru 2
4 av 5 från 21 recensioner
Visa pris
6 Ultra Boost från adidas - Bäst i Test?

Se större bild

adidas Ultra Boost
4 av 5 från 5 recensioner
Visa pris
“Pålitliga tester och recensioner från riktiga människor”
“Alla betyg i topplistan är riktiga recensioner från användare som har testat produkten och skrivit en recension på Amazon. Personligen har jag som Ironman-triatlet och fjällvandrare testat sjukt mycket utrustning i mina dagar, och jag köpte tyvärr helt fel utrustning i början. Nu har jag byggt det här verktyget, så att du slipper köpa dåliga prylar. Lycka till!”

Fredrik Lyreskog
Triatlet, ultramaratonlöpare, fjäll-äventyrare

5 videos: Hitta bästa dämpade löparskorna för dig

Läs mer

Processen: Hur vi kartlägger och granskar tester av produkterna

Tyvärr är det så, att inom de allra flesta kategorierna så släpps i regel ny utrustning ca två till fyra gånger varje år, parallellt med att de gamla modellerna kasseras bort snabbt.Det här faktumet för med sig att vi omöjligen har möjlighet att testa alla dessa nya prylar i alla kategorier personligen.Istället koncentrerar vi oss på taktiken att analysera nya produktlanseringar, och publicera recensioner och tester från användare som satt betyg på alla nya produkter med utgångspunkt i en mängd olika faktorer som ex prestanda och renommé. stöds selekteringen på vår kunskap från likartad utrustning.Efter ordentlig research taggar vi upp en topplista med produkter från de mest framstående tillverkarna – alla förtjänar att synas beträffande kvalitet i hantverket.Vi återpublicerar Amazon-recensenters betyg som många gånger grundar sig på en stor mängd faktorer som t ex komfort, stryktålighet, stilfaktor, mått och pris.I många fall har vi testat utrustningen ute på fält på exempelvis ett träningspass, en kort resa eller under ett längre semesteräventyr – och den kunskap vi plockar på oss väger vi givetvis in i sammanställningen.Medan många andra hemsidor lyfter upp Bäst i Test i laboratorier eller klipper och klistrar ihop andras tester helt automatiskt utan en redaktörs översyn, så sker vår selektering med en korsning av tillverkarens specifikation, riktiga recensioner från användare, och ofta våra egna tester i dess rätta miljö.Att testa produkter är alltid i praktiken omöjligt att göra 100% objektivt, och därför vänder vi på steken och låter den subjektiva åsikten inkluderas i test-resultatet. Att lyckas plocka fram en Bäst i Test är så klart särskilt knepigt när det finns flera värdiga vinnare att välja bland, men vi gör varje gång allt vi kan för att kora en slutgiltig vinnare.
Summering
Datum:
Produkt:
Adidas Energy Boost 3
Betyg:
51star1star1star1star1star