3 steg till att bygga muskler sanslöst billigt! [GUIDE]

1 min


177
7 delningar, 177 poäng

Gymmedlemskap kan vara dyra, och det är även utrustningen som många använder till sina hemmagym. Det finns en viktig säkerhetsaspekt att betänka, men det går att göra sin egen utrustning med hemgjorda vikter som är billigare. Det är en relativt enkel uppgift, och räcker för en utmattande motståndsträning. Vikter av PVC är ett populärt alternativ till de skivstänger, hantlar och handvikter som finns på många gym, och de kan ge ungefär samma resultat.

Tyngdlyftare öka vikter

Guide

Steg 1

Såga PVC-rören till önskad längd och i önskad mängd. Typiska längder för skivstänger är cirka 150 cm. Att såga ut mer än ett kan ge dig flera olika längder, beroende på vilket material du använder för att fylla rören.

Steg 2

Lägg PVC-bindande cement i ena änden av röret och sätt fast ett lock. Blanda betongen i en liten hink enligt anvisningarna på förpackningen. Använd mursleven för att hälla blandningen i PVC-röret, och sluta när en fjärdedel av rörets fyllts. Stoppa en tillskuren bit armeringsjärn i röret.

Steg 3

Fortsätt att fylla PVC-röret med Quikcrete tills det är fullt. Sätt fast bandet i den översta änden och sätt fast locket. Låt det stelna i några minuter innan du sandar rörets yta, vilket ger ytan en bättre yta och ett bättre grepp.

Tips & Varningar

Att fylla flera PVC-rör med sand kan skapa en lättare stång för familjemedlemmar eller för dina egna träningspass.

Källor

  • DaveDraper.com

Hälsa är livsviktigt, sprid ordet!

177
7 delningar, 177 poäng