Bästa proteinpulvret 2020 – Topp 6 Bäst i Test enligt folket!

1 min


187
8 delningar, 187 poäng

Om du är osäker på vilket som är det bästa proteinpulvret för dig, eller om du behöver något proteinkosttillskott alls, då ska du läsa den här Bäst i Test-guiden. Vi radar upp de proteinpulver som är mest populära bland insatta människor som dricker proteinshakes var och varannan dag.

Så om du är på jakt efter att bygga muskler, öka din prestation och få ut det mesta av allt hårt arbete i gymmet – då är den här guiden om proteinpulver vägen att gå. Det är nämligen så att i princip all forskning på området tyder på att intag av proteinpulver tillsammans med styrketräning hjälper dig att upprätthålla en ”lean”-kroppsmassa och öka styrkan i överkropp och underkropp. 

Men går man igenom utbudet i olika kosttillskottsbutiker, så blir man lätt förvirrad av den mängd av olika proteinpulver som finns. Därför låter vi vanliga människor – tyngdlyftare, amatör-atleter, fitness-entusiaster – att skicka in sina bidrag hit. Man delar en bild på det proteinpulver man själv gillar mest helt eneklt, och sen kan andra gym-utövare rösta upp bidraget de håller med om. Smart va!

Uppdaterad: 12 augusti 2020 • Sidan innehåller affiliatelänkar från Svenskt Kosttillskott, Proteinbolaget, Svensk Hälsokost, Gymgrossisten • Oberoende sammaställning


 1. John Carlsson
  34

  En klassiker som jag kört med länge. Väldigt lågt pris trots att proteinet kommer från mjölkbönder i Sverige och norden. Har provat flera av smakerna. Vanlij och choklad är mina favoriter. Chokladsmaken kommer från riktigt kakaopulver, så inget fusk. Smaken Banana Split var dock inte så god, lite väl syntetisk/onaturlig för min smak. Oavsett smak så har alla en rejäl dos BCAA och mineraler vilket vi ju hjälper till att bygga muskler!


 2. Axel
  29

  Kaseinprotein är enligt mig förstahandsvalet eftersom det ger en fyllig känsla och är extremt mättande. Så man slipper vara hungrig efter en timme typ. På vilodagar brukar jag ta en dubbel dos på kvällen eller som mellanmål. Optimum är ett gott och krämigt protein helt enkelt. 


 3. Gustav Pettersson
  28

  Star Nutrition är ett säkert kort. De har massor med andra kosttillskott också. Med tanke på priset, innehållet, och smakerna är det här proteinpulvret bäst i test tycker jag.
  Finns oerhört många smaker att välja bland och olika storlekar på förpackningarna.
  Proteinpulvret med chokladsmak är den jag kör med nu pga att det är lättblandat och dessutom funkar bra i mat och bakning (prova chokladpannkakor eller brownies!).


 4. Therese Björk
  22

  Veganskt proteinpulver som är 100 % naturligt, bra näringsvärde och inga onödiga tillsatser. Kan det bli nyttigare?
  Pulvret är dessutom lättblandat och klumpar sig inte ett dugg. Vill man ha en sötare smak kan man blanda det med lite mandelmjölk. Supergott :) 


 5. Daniel Svensson
  21

  Jag kör med GAAM från Proteinbolaget. Finns i typ 10-20 smaker har jag för mig. Har självklart inte provat alla smaker men tror alla har höga betyg. Personligen gillar jag starkt Blueberry Vanilla! Godast om man blandar med mjölk så klart men blir ju fler kalorier då också, så jag blandar med kallt vatten.
  De smaker som jag provat genom åren har varit goda med lagom sötma. Sällan kemisk eftersmak som jag känt hos många andra tillverkare. 


 6. Alexander Jonsson
  18

  Vill slå ett slag för Iso Whey Zero från BioTechUSA. Inte billigast på saknaden direkt, men man får sjukt mycket för pengarna. Amerikanarna vet vad de pysslar med om man säger så.
  Är tillverkat på ett sätt så att det tas upp extra snabbt i kroppen, är helt laktosfritt, lågt fettinnehåll, och knappt några kolhydrater alls.
  De har även tillsatt BCAA och glutamin.
  Mycket valuta för pengarna som sagt. Jag kör bara vaniljsmaken - har alltid gjort och kommer alltid att göra. Fattar inte grejen med att hitta på massa barnsliga smakkombinationer.

Skicka in ditt bidrag
Eller
Klistra in länk till Youtube, Instagram eller SoundCloud, eller en inbäddningskod

Hälsa är livsviktigt, sprid ordet!

187
8 delningar, 187 poäng