Skip to main content

Bästa Barfotaskorna 2018 – 1630 st Ärliga Test & Recensioner

Senast uppdaterad: 1 oktober 2018

I den moderna löparvärlden letar vi alltid efter nästa stora framsteg. De senaste åren har det varit flytten från klumpiga löparskor mot en mer naturlig löparupplevelse; bästa barfotaskorna. Du kan springa helt utan löparskor, men det kommer med en hel lista med problem. Hur många barfotasko-vänliga terränger finns det? Asfalten har sitt grus och småsten, stigarna har sina stenar och vassa kvistar, och även löpband kommer att slita ner din fotsula. Ändå vill du komma så nära som möjligt till den skofria löpupplevelsen – samtidigt som du skyddar dina fötter. Det är naturligtvis här som barfotaskorna kommer in!

Bäst i test

Senast uppdaterad: 1 oktober 2018 • Sidan innehåller reklam genom annonslänkar för Outnorth. Läs mer längst ner • Betygen speglar recensioner från användare på Amazon
“Pålitliga tester och recensioner från riktiga människor”
“Alla betyg i topplistan är riktiga recensioner från användare som har testat produkten och skrivit en recension på Amazon. Personligen har jag som Ironman-triatlet och fjällvandrare testat sjukt mycket utrustning i mina dagar, och jag köpte tyvärr helt fel utrustning i början. Nu har jag byggt det här verktyget, så att du slipper köpa dåliga prylar. Lycka till!”

Fredrik Lyreskog
Triatlet, ultramaratonlöpare, fjäll-äventyrare

Allt om barfotalöpning och barfotaskor: 6 videos

Läs mer

Hur vi granskar tester och analyserar produkter

Medan många andra hemsidor väljer ut Bäst i Test i laboratorier eller klipper ihop andra sajters tester på helt automatisk väg, så görs vårt urval med en korsning av den tekniska datan från tillverkaren, riktiga recensioner från användare, och ofta våra personliga tester i dess rätta miljö.Att testa utrustning är alltid omöjligt att utföra 100% objektivt, och exakt därför vänder vi på det hela och låter det subjektiva omdömet inkluderas i test-resultatet. Att lyckas plocka fram en Bäst i Test är så klart extra svårt när det finns flera produkter av högkvalitet att välja bland, men vi gör ständigt allt vi kan för att utse en slutgiltig vinnare.Olyckligtvis är det så, att i de flesta produktgrupperna så släpps det normalt nya produkter 2-4 gånger årligen, parallellt med att de tidigare modellerna kasseras bort.Denna realitet gör att vi omöjligt har tid att testa alla nya prylar inom alla produktgrupper manuellt.Istället inriktar vi oss på att analysera nya produkt-releaser, och publicera tester och recensioner från användare som satt betyg på alla nya produkter utifrån en rad olika faktorer som användbarhet och renommé. Så klart baseras urvalet på vår kunskap från jämförliga produkter.Efter noggrann undersökning taggar vi upp ett stort gäng produkter från de bästa varumärkena – alla förtjänar att uppmärksammas i fråga om kvalitet i hantverket.Vi publicerar användares betyg som inte sällan baserar sig på ett stort antal växlande komponenter så som till exempel komfort, hållbarhet, design, vikt och prisuppgift.I ett stort antal fall har vi i olika sammanhang testat produkten i fält under t ex träning, en utflykt eller på semestern – och den kunskap vi samlar på oss inkluderar vi givetvis i analysen.
Summering
Datum:
Produkt:
Fivefingers Alitza Loop W
Betyg:
51star1star1star1star1star