Skip to main content

Bästa Barfotaskorna 2018 – 1630 st Ärliga Test & Recensioner

Senast uppdaterad: 1 juni 2018

I den moderna löparvärlden letar vi alltid efter nästa stora framsteg. De senaste åren har det varit flytten från klumpiga löparskor mot en mer naturlig löparupplevelse; bästa barfotaskorna. Du kan springa helt utan löparskor, men det kommer med en hel lista med problem. Hur många barfotasko-vänliga terränger finns det? Asfalten har sitt grus och småsten, stigarna har sina stenar och vassa kvistar, och även löpband kommer att slita ner din fotsula. Ändå vill du komma så nära som möjligt till den skofria löpupplevelsen – samtidigt som du skyddar dina fötter. Det är naturligtvis här som barfotaskorna kommer in!

Bäst i test

Senast uppdaterad: 1 juni 2018 • Sidan innehåller reklam genom annonslänkar för Outnorth. Läs mer längst ner • Betygen speglar recensioner från användare på Amazon
“Pålitliga tester och recensioner från riktiga människor”
“Alla betyg i topplistan är riktiga recensioner från användare som har testat produkten och skrivit en recension på Amazon. Personligen har jag som Ironman-triatlet och fjällvandrare testat sjukt mycket utrustning i mina dagar, och jag köpte tyvärr helt fel utrustning i början. Nu har jag byggt det här verktyget, så att du slipper köpa dåliga prylar. Lycka till!”

Fredrik Lyreskog
Triatlet, ultramaratonlöpare, fjäll-äventyrare

Allt om barfotalöpning och barfotaskor: 6 videos

Läs mer

Hur vi analyserar och granskar tester av alla produkter

Medan många andra webbplatser väljer ut “Bäst i Test” i test-labb eller presenterar andra sajters tester helt automatiskt utan en redaktörs översyn, så sker vår selektering med en mix av specifikation från tillverkaren, riktiga recensioner från användare, samt i många fall våra personliga tester i rätt miljö.Att testa utrustning är alltid svårt att utföra 100% objektivt, och exakt av den anledningen vänder vi på steken och tillåter den subjektiva värderingen ingå i test-resultatet. Att välja ut en Bäst i Test är så klart särskilt knepigt när det finns många bra produkter att välja bland, men vi gör under alla omständigheter allt vi kan för att utse en slutgiltig vinnare.I de allra flesta kategorierna så släpps det vanligen nya produkter cirka 2-4 gånger per år, parallellt med att de äldre modellerna fasas bort snabbt.Denna realitet medför att vi omöjligen hinner med att testa alla dessa nya produkter inom alla produktgrupper manuellt.Istället inriktar vi oss på att kartlägga alla nya lanseringar, och publicera recensioner och tester från användare som betygsatt den nya utrustningen med utgångspunkt i en lång rad olika faktorer som funktion och varumärkets historik. grundas urvalet på vår erfarenhet från likartade prylar.Efter fördjupad research taggar vi upp en lång lista med produkter från de mest framstående varumärkena – samtliga värda att synas när det kommer till produktkvalité.Vi återpublicerar användares betyg som ofta grundar sig på ett stort antal olika komponenter som exempelvis bekvämlighet, hållfasthet, finess, mått och pris.I åtskilliga fall har vi testat produkten ute på fält under till exempel ett träningspass, en kort resa eller under ett längre äventyr – och de erfarenheter vi får med oss räknar vi så klar med i kartläggningen.
Summering
Datum:
Produkt:
Fivefingers Alitza Loop W
Betyg:
51star1star1star1star1star