Skip to main content

Bästa Barfotaskorna 2018 – 1630 st Ärliga Test & Recensioner

Senast uppdaterad: 1 augusti 2018

I den moderna löparvärlden letar vi alltid efter nästa stora framsteg. De senaste åren har det varit flytten från klumpiga löparskor mot en mer naturlig löparupplevelse; bästa barfotaskorna. Du kan springa helt utan löparskor, men det kommer med en hel lista med problem. Hur många barfotasko-vänliga terränger finns det? Asfalten har sitt grus och småsten, stigarna har sina stenar och vassa kvistar, och även löpband kommer att slita ner din fotsula. Ändå vill du komma så nära som möjligt till den skofria löpupplevelsen – samtidigt som du skyddar dina fötter. Det är naturligtvis här som barfotaskorna kommer in!

Bäst i test

Senast uppdaterad: 1 augusti 2018 • Sidan innehåller reklam genom annonslänkar för Outnorth. Läs mer längst ner • Betygen speglar recensioner från användare på Amazon
“Pålitliga tester och recensioner från riktiga människor”
“Alla betyg i topplistan är riktiga recensioner från användare som har testat produkten och skrivit en recension på Amazon. Personligen har jag som Ironman-triatlet och fjällvandrare testat sjukt mycket utrustning i mina dagar, och jag köpte tyvärr helt fel utrustning i början. Nu har jag byggt det här verktyget, så att du slipper köpa dåliga prylar. Lycka till!”

Fredrik Lyreskog
Triatlet, ultramaratonlöpare, fjäll-äventyrare

Allt om barfotalöpning och barfotaskor: 6 videos

Läs mer

Hur vi analyserar och granskar tester av produkter

Tyvärr är det så, att i de flesta kategorierna släpps normalt nya produkter cirka 2 till 4 gånger årligen, och detta i samma takt som de äldre kollektionerna fasas ut.Det här för med sig att vi omöjligen hinner med att testa alla nya produkter i samtliga kategorier manuellt.Istället fokuserar vi på att detaljgranska nya produktlanseringar, och publicera recensioner och tester från användare som satt betyg på de nya produkterna med hänsyn till en mängd olika faktorer som ex funktion och varumärkets anseende. Så klart baseras urvalet på vår kunskap från jämförliga produkter.Efter minutiös research taggar vi upp en lista med produkter från de bästa varumärkena – alla värda att uppmärksammas beträffande produktkvalitet.Vi återger Amazon-recensenters recensioner som många gånger grundar sig på en lång rad element så som till exempel användbarhet, robusthet, design, teknisk data och prisläge.I åtskilliga fall har vi testat utrustningen personligen på t ex ett träningspass, en utflykt eller på sommarsemestern – och de insikter vi samlar på oss räknar vi så klar med i resultatet.Medan många andra sajter väljer ut “Bäst i Test” i test-labb eller presenterar andra sajters tester på helt automatisk väg, så görs vår selektering med en mix av specifikation från tillverkaren, användarrecensioner, och ofta våra personliga tester ute i dess rätta miljö.Att testa produkter är alltid i praktiken omöjligt att utföra 100% objektivt, och exakt av den anledningen vänder vi på steken och låter den subjektiva värderingen ta plats i test-resultatet. Att lyckas plocka fram en Bäst i Test är särskilt svårt när det finns många produkter av högkvalitet att välja bland, men vi gör alltid vårt yttersta för att kora en slutgiltig vinnare.
Summering
Datum:
Produkt:
Fivefingers Alitza Loop W
Betyg:
51star1star1star1star1star