Skip to main content

Bästa Träningsskorna 2018 – 1068 Ärliga Test & Recensioner

Senast uppdaterad: 1 oktober 2018

Det finns få saker som kan rivstarta din träning bättre än ett nytt par träningsskor. Inte bara är det utmärkt från en prestationssynpunkt, utan också från en psykologisk. Om du har ett par riktigt snygga och sköna träningsskor är du mycket mer benägna att vilja använda dem. Känslan av att ha de bästa träningsskorna ger dig den motivation och komfort som du behöver köra igång träningen på allvar! Dessutom kan ett par träningsskor hjälpa till att eliminera smärta och obehag när du börja jobba mot dina mål. Experter är överens om att välja rätt träningsskor kan hjälpa människor som har problem som med fötter och leder när de tränar, utan onödig smärta. Vi vet att det finns en hel del att välja mellan, så vi har sammanställt de träningsskor som fått Bäst i Test i över tusen recensioner och tester. Med lite vägledning kan du vara säker på att du kan maximera dina styrkor och eliminera dina svagheter nästa gång du tränar med dina nya träningsskor.

Bäst i test

Senast uppdaterad: 1 oktober 2018 • Sidan innehåller reklam genom annonslänkar för Outdoorexperten, Sportamore. Läs mer längst ner • Betygen speglar recensioner från användare på Amazon
Modell
1 Salomon Sonic Pro 2 W från Salomon - Bäst i Test?

Se större bild

Salomon Sonic Pro 2 W
4.5 av 5 från 10 recensioner
Visa pris
2 Energy Boost 3 från adidas - Bäst i Test?

Se större bild

adidas Energy Boost
4.5 av 5 från 45 recensioner
Visa pris
3 Air Zoom Pegasus 33 från Nike - Bäst i Test?

Se större bild

Nike Air Zoom Pegasus 33
4.5 av 5 från 174 recensioner
Visa pris
4 GT-1000 5 från ASICS - Bäst i Test?

Se större bild

ASICS GT-1000 5
4.5 av 5 från 321 recensioner
Visa pris
5 Breakthru 2 från Saucony - Bäst i Test?

Se större bild

Saucony Breakthru 2
4 av 5 från 21 recensioner
Visa pris
6 Ultra Boost från adidas - Bäst i Test?

Se större bild

adidas Ultra Boost
4 av 5 från 5 recensioner
Visa pris
“Pålitliga tester och recensioner från riktiga människor”
“Alla betyg i topplistan är riktiga recensioner från användare som har testat produkten och skrivit en recension på Amazon. Personligen har jag som Ironman-triatlet och fjällvandrare testat sjukt mycket utrustning i mina dagar, och jag köpte tyvärr helt fel utrustning i början. Nu har jag byggt det här verktyget, så att du slipper köpa dåliga prylar. Lycka till!”

Fredrik Lyreskog
Triatlet, ultramaratonlöpare, fjäll-äventyrare

7 videos: Hitta bästa träningsskorna för dig

Läs mer

Vår process: Hur vi granskar tester och kartlägger produkterna

Medan många andra sajter utser “bäst i test” i labb-miljö eller sammanställer andras tester på helt automatisk väg, så sker vår selektering med en sammansättning av tillverkarens specifikation, användarrecensioner, och i många fall våra egna empiriska tester ute i dess rätta miljö.Att testa utrustning är alltid svårt att göra 100% objektivt, och av den anledningen vänder vi det upp och ner och låter den subjektiva åsikten inkluderas i test-resultatet. Att filtrera fram en Bäst i Test är särskilt klurigt när det finns många produkter av högkvalitet att välja bland, men vi gör ständigt vårt bästa för att utse en vinnare.Olyckligtvis är det så, att i de flesta produktkategorierna så släpps det vanligtvis nya prylar ca två till fyra gånger per år, och detta i samma takt som de äldre sortimenten fasas bort snabbt.Det gör att vi omöjligt har möjlighet att testa alla nya prylar i samtliga produktgrupper på egen hand.Istället så fokuserar vi på att granska alla nya produktlanseringar, och publicera recensioner & tester från användare som graderat all ny utrustning utifrån ett antal olika faktorer som ex funktionsduglighet och renommé. grundas selektionen på våra tidigare lärdomar vi haft från jämförliga prylar.Efter fördjupad utredning taggar vi upp en lista med produkter från de bästa tillverkarna – alla värda att uppmärksammas i fråga om kvalitetsaspekten.Vi publicerar användares betyg som många gånger grundar sig på ett antal växlande faktorer så som t ex komfort, väderbeständighet, stilfaktor, mått och snittpris.I ett stort antal fall har vi i olika sammanhang testat utrustningen ute på fält under t ex ett träningspass, en kort resa eller under semestern – och de lärdomar vi får med oss väger vi givetvis in i analysen.
Summering
Datum:
Produkt:
Nike Air Zoom Pegasus 33
Betyg:
51star1star1star1star1star