Skip to main content

Bästa Träningsskorna 2018 – 1068 Ärliga Test & Recensioner

Senast uppdaterad: 1 juni 2018

Det finns få saker som kan rivstarta din träning bättre än ett nytt par träningsskor. Inte bara är det utmärkt från en prestationssynpunkt, utan också från en psykologisk. Om du har ett par riktigt snygga och sköna träningsskor är du mycket mer benägna att vilja använda dem. Känslan av att ha de bästa träningsskorna ger dig den motivation och komfort som du behöver köra igång träningen på allvar! Dessutom kan ett par träningsskor hjälpa till att eliminera smärta och obehag när du börja jobba mot dina mål. Experter är överens om att välja rätt träningsskor kan hjälpa människor som har problem som med fötter och leder när de tränar, utan onödig smärta. Vi vet att det finns en hel del att välja mellan, så vi har sammanställt de träningsskor som fått Bäst i Test i över tusen recensioner och tester. Med lite vägledning kan du vara säker på att du kan maximera dina styrkor och eliminera dina svagheter nästa gång du tränar med dina nya träningsskor.

Bäst i test

Senast uppdaterad: 1 juni 2018 • Sidan innehåller reklam genom annonslänkar för Outdoorexperten, Sportamore. Läs mer längst ner • Betygen speglar recensioner från användare på Amazon
Modell
1 Salomon Sonic Pro 2 W från Salomon - Bäst i Test?

Se större bild

Salomon Sonic Pro 2 W
4.5 av 5 från 10 recensioner
Visa pris
2 Energy Boost 3 från adidas - Bäst i Test?

Se större bild

adidas Energy Boost
4.5 av 5 från 45 recensioner
Visa pris
3 Air Zoom Pegasus 33 från Nike - Bäst i Test?

Se större bild

Nike Air Zoom Pegasus 33
4.5 av 5 från 174 recensioner
Visa pris
4 GT-1000 5 från ASICS - Bäst i Test?

Se större bild

ASICS GT-1000 5
4.5 av 5 från 321 recensioner
Visa pris
5 Breakthru 2 från Saucony - Bäst i Test?

Se större bild

Saucony Breakthru 2
4 av 5 från 21 recensioner
Visa pris
6 Ultra Boost från adidas - Bäst i Test?

Se större bild

adidas Ultra Boost
4 av 5 från 5 recensioner
Visa pris
“Pålitliga tester och recensioner från riktiga människor”
“Alla betyg i topplistan är riktiga recensioner från användare som har testat produkten och skrivit en recension på Amazon. Personligen har jag som Ironman-triatlet och fjällvandrare testat sjukt mycket utrustning i mina dagar, och jag köpte tyvärr helt fel utrustning i början. Nu har jag byggt det här verktyget, så att du slipper köpa dåliga prylar. Lycka till!”

Fredrik Lyreskog
Triatlet, ultramaratonlöpare, fjäll-äventyrare

7 videos: Hitta bästa träningsskorna för dig

Läs mer

Processen: Hur vi utvärderar och granskar tester av produkterna

Medan många andra webbplatser väljer ut “bäst i test” i labb-miljö eller sammanställer andra aktörers tester helt automatiskt, så sker vårt urval med en mix av specifikation från tillverkaren, användarrecensioner, samt ofta våra personliga tester ute i rätt miljö.Att testa produkter är alltid omöjligt att utföra helt objektivt, och av den anledningen vänder vi på alltihop och låter det subjektiva omdömet ingå i test-resultatet. Att lyckas välja ut en Bäst i Test är så klart särskilt klurigt när det finns flera värdiga produkter att välja bland, men vi gör under alla omständigheter vårt yttersta för att utse en slutgiltig vinnare.Tyvärr är det så, att i de allra flesta produktkategorierna så släpps det nya produkter ca 2 till 4 gånger varje år, samtidigt som de tidigare modellerna fasas bort snabbt.Det här för med sig att vi omöjligt hinner med att testa alla nya produkter i samtliga kategorier handgripligen.Istället så inriktar vi oss på taktiken att kartlägga nya lanseringar, och publicera recensioner och tester från användare som bedömt alla nya produkter utifrån en lång rad olika faktorer som exempelvis funktion och varumärke. Givetvis baseras selekteringen på våra tidigare erfarenheter vi haft från liknande prylar.Efter ordentlig efterforskning taggar vi upp en lång lista med produkter från de mest framstående tillverkarna – alla värda att synas beträffande produktkvalité.Vi återpublicerar riktiga användares betyg som i de flesta fall baserar sig på en rad olika komponenter så som t ex användbarhet, väderbeständighet, finess, vikt och snittpris.I många fall har vi testat produkten ute på fältet på t ex ett träningspass, en helgtur eller under semestern – och de lärdomar vi får med oss väger vi givetvis in i kartläggningen.
Summering
Datum:
Produkt:
Nike Air Zoom Pegasus 33
Betyg:
51star1star1star1star1star