Skip to main content

Bästa Träningsskorna 2017 – 1068 Ärliga Test & Recensioner

Senast uppdaterad: 1 november 2017

Det finns få saker som kan rivstarta din träning bättre än ett nytt par träningsskor. Inte bara är det utmärkt från en prestationssynpunkt, utan också från en psykologisk. Om du har ett par riktigt snygga och sköna träningsskor är du mycket mer benägna att vilja använda dem. Känslan av att ha de bästa träningsskorna ger dig den motivation och komfort som du behöver köra igång träningen på allvar! Dessutom kan ett par träningsskor hjälpa till att eliminera smärta och obehag när du börja jobba mot dina mål. Experter är överens om att välja rätt träningsskor kan hjälpa människor som har problem som med fötter och leder när de tränar, utan onödig smärta. Vi vet att det finns en hel del att välja mellan, så vi har sammanställt de träningsskor som fått Bäst i Test i över tusen recensioner och tester. Med lite vägledning kan du vara säker på att du kan maximera dina styrkor och eliminera dina svagheter nästa gång du tränar med dina nya träningsskor.

Bäst i test

Senast uppdaterad: 1 november 2017 • Sidan innehåller reklam genom annonslänkar för Outdoorexperten, Sportamore, XXL. Läs mer längst ner • Betygen speglar recensioner från användare på Amazon
ModellPreis
1 Salomon Sonic Pro 2 W från Salomon - Bäst i Test?

Se större bild

Salomon Sonic Pro 2 W
4.5 / 5 bei 10 Stimmen

926,00 kr

Inkl 25% moms
Läs mer
2 Altra One 2.5

Se större bild

Altra Altra One 2.5, löparsko herr
4.5 / 5 bei 298 Stimmen

1.399,00 kr

Inkl 25% moms
Läs mer
3 Energy Boost 3 från adidas - Bäst i Test?

Se större bild

adidas Energy Boost 3
4.5 / 5 bei 45 Stimmen

959,00 kr

Inkl 25% moms
Läs mer
4 Air Zoom Pegasus 33 från Nike - Bäst i Test?

Se större bild

Nike Air Zoom Pegasus 33
4.5 / 5 bei 174 Stimmen

599,00 kr

Inkl 25% moms
Läs mer
5 Air Zoom Pegasus 33 Shield från Nike - Bäst i Test?

Se större bild

Nike Air Zoom Pegasus 33 Shield
4.5 / 5 bei 194 Stimmen

995,00 kr

Inkl 25% moms
Läs mer
6 GT-1000 5 från ASICS - Bäst i Test?

Se större bild

ASICS GT-1000 5
4.5 / 5 bei 321 Stimmen

1.295,00 kr

Inkl 25% moms
Läs mer
7 Breakthru 2 från Saucony - Bäst i Test?

Se större bild

Saucony Breakthru 2
4 / 5 bei 21 Stimmen

799,00 kr

Inkl 25% moms
Läs mer
8 Ultra Boost från adidas - Bäst i Test?

Se större bild

adidas Ultra Boost
4 / 5 bei 5 Stimmen

1.795,00 kr

Inkl 25% moms
Läs mer
“Pålitliga tester och recensioner från riktiga människor”
“Alla betyg i topplistan är riktiga recensioner från användare som har testat produkten och skrivit en recension på Amazon. Personligen har jag som Ironman-triatlet och fjällvandrare testat sjukt mycket utrustning i mina dagar, och jag köpte tyvärr helt fel utrustning i början. Nu har jag byggt det här verktyget, så att du slipper köpa dåliga prylar. Lycka till!”

Fredrik Lyreskog
Triatlet, ultramaratonlöpare, fjäll-äventyrare

7 videos: Hitta bästa träningsskorna för dig

Läs mer

Processen: Hur vi granskar tester och undersöker produkter

Medan många andra aktörer väljer ut “bäst i test” i labb-miljö eller presenterar andra aktörers tester helt automatiskt, så görs vårt urval med en hybrid av tillverkarens specifikation, riktiga användarrecensioner, samt ofta våra egna empiriska tester i dess rätta miljö.Att testa utrustning är alltid svårt att utföra helt objektivt, och därför vänder vi det upp-och-ner och låter den subjektiva åsikten inkluderas i test-resultatet. Att lyckas filtrera fram en Bäst i Test är så klart extra knepigt när det finns ett stort antal värdiga vinnare att välja bland, men vi gör ständigt vårt yttersta för att kora en slutgiltig vinnare.Tyvärr är det så, att inom de allra flesta produktgrupperna så släpps det vanligen nya prylar två till fyra gånger varje år, samtidigt som de gamla modellerna fasas ut snabbt.Denna realitet gör att vi orimligen har möjlighet att testa alla nya produkter inom samtliga produktkategorier manuellt.Istället riktar vi in oss på taktiken att detaljgranska alla nya produkt-releaser, och publicera tester och recensioner från användare som satt betyg på den nya utrustningen utifrån en rad olika faktorer som ex funktionsduglighet och varumärkets historik. Givetvis grundas selekteringen på vår erfarenhet från likvärdiga produkter.Efter minutiös undersökning taggar vi upp ett stort antal produkter från de mest framstående tillverkarna – alla värda att synas när det kommer till kvalitetsaspekten.Vi återger riktiga användares recensioner som många gånger baserar sig på en lång rad varierande faktorer så som bekvämlighet, stryktålighet, utformning, mått och prisnivå.I åtskilliga fall har vi testat utrustningen ute på fält under till exempel ett träningspass, en helgutflykt eller på semestern – och den kunskap vi plockar på oss väger vi givetvis in i kartläggningen.
Summering
Datum:
Produkt:
Nike Air Zoom Pegasus 33
Betyg:
51star1star1star1star1star