Skip to main content

Bästa Träningsskorna 2018 – 1068 Ärliga Test & Recensioner

Senast uppdaterad: 1 mars 2018

Det finns få saker som kan rivstarta din träning bättre än ett nytt par träningsskor. Inte bara är det utmärkt från en prestationssynpunkt, utan också från en psykologisk. Om du har ett par riktigt snygga och sköna träningsskor är du mycket mer benägna att vilja använda dem. Känslan av att ha de bästa träningsskorna ger dig den motivation och komfort som du behöver köra igång träningen på allvar! Dessutom kan ett par träningsskor hjälpa till att eliminera smärta och obehag när du börja jobba mot dina mål. Experter är överens om att välja rätt träningsskor kan hjälpa människor som har problem som med fötter och leder när de tränar, utan onödig smärta. Vi vet att det finns en hel del att välja mellan, så vi har sammanställt de träningsskor som fått Bäst i Test i över tusen recensioner och tester. Med lite vägledning kan du vara säker på att du kan maximera dina styrkor och eliminera dina svagheter nästa gång du tränar med dina nya träningsskor.

Bäst i test

Senast uppdaterad: 1 mars 2018 • Sidan innehåller reklam genom annonslänkar för Outdoorexperten, Sportamore. Läs mer längst ner • Betygen speglar recensioner från användare på Amazon
ModellPreis
1 Salomon Sonic Pro 2 W från Salomon - Bäst i Test?

Se större bild

Salomon Sonic Pro 2 W
4.5 av 5 från 10 recensioner

880,00 kr 926,00 kr

Inkl 25% moms
Läs mer
2 Energy Boost 3 från adidas - Bäst i Test?

Se större bild

adidas Energy Boost
4.5 av 5 från 45 recensioner

1.595,00 kr

Inkl 25% moms
Läs mer
3 Air Zoom Pegasus 33 från Nike - Bäst i Test?

Se större bild

Nike Air Zoom Pegasus 33
4.5 av 5 från 174 recensioner

1.195,00 kr

Inkl 25% moms
Läs mer
4 GT-1000 5 från ASICS - Bäst i Test?

Se större bild

ASICS GT-1000 5
4.5 av 5 från 321 recensioner

839,00 kr 1.295,00 kr

Inkl 25% moms
Läs mer
5 Breakthru 2 från Saucony - Bäst i Test?

Se större bild

Saucony Breakthru 2
4 av 5 från 21 recensioner

959,00 kr

Inkl 25% moms
Läs mer
6 Ultra Boost från adidas - Bäst i Test?

Se större bild

adidas Ultra Boost
4 av 5 från 5 recensioner

1.255,00 kr 1.795,00 kr

Inkl 25% moms
Läs mer
“Pålitliga tester och recensioner från riktiga människor”
“Alla betyg i topplistan är riktiga recensioner från användare som har testat produkten och skrivit en recension på Amazon. Personligen har jag som Ironman-triatlet och fjällvandrare testat sjukt mycket utrustning i mina dagar, och jag köpte tyvärr helt fel utrustning i början. Nu har jag byggt det här verktyget, så att du slipper köpa dåliga prylar. Lycka till!”

Fredrik Lyreskog
Triatlet, ultramaratonlöpare, fjäll-äventyrare

7 videos: Hitta bästa träningsskorna för dig

Läs mer

Processen: Hur vi granskar tester och kartlägger alla produkter

Medan många andra webbplatser väljer ut Bäst i Test i laboratorier eller sammanställer andra sajters tester helt automatiskt utan en människas omdöme, så sker vårt urval med en kombination av den tekniska datan från tillverkaren, recensioner från användare, samt i många fall våra egna tester i dess rätta miljö.Att testa produkter är alltid omöjligt att utföra 100% objektivt, och exakt därför vänder vi på steken och tillåter den subjektiva uppfattningen ta plats i test-resultatet. Att lyckas filtrera fram en Bäst i Test är så klart särskilt knepigt när det finns flera värdiga produkter att välja bland, men vi gör under alla omständigheter allt vi kan för att kora en slutgiltig vinnare.Tyvärr är det så, att inom de allra flesta kategorierna släpps i regel nya produkter cirka 2-4 gånger per år, parallellt med att de gamla sortimenten kasseras bort snabbt.Det här gör att vi omöjligt hinner testa alla dessa nya produkter i alla kategorier manuellt.Istället så fokuserar vi på taktiken att examinera alla nya produktlanseringar, och publicera recensioner & tester från användare som betygsatt den nya utrustningen med utgångspunkt i en mängd olika faktorer som ex funktionsduglighet och renommé. Givetvis stöds selektionen på våra tidigare lärdomar vi haft från snarlika produkter.Efter noggrann research taggar vi upp ett stort gäng produkter från de bästa varumärkena – alla värda att synas i fråga om produktkvalitet.Vi återger riktiga användares betyg som många gånger grundar sig på en stor mängd varierande faktorer som t ex komfort, robusthet, utformning, mått och prisvärdhet.I många fall har vi i olika sammanhang testat produkten i fält under exempelvis ett träningspass, en helgtur eller på semestern – och de lärdomar vi samlar på oss räknar vi så klar med i analysen.
Summering
Datum:
Produkt:
Nike Air Zoom Pegasus 33
Betyg:
51star1star1star1star1star