Skip to main content

Bästa Träningsskorna 2018 – 1068 Ärliga Test & Recensioner

Senast uppdaterad: 1 januari 2018

Det finns få saker som kan rivstarta din träning bättre än ett nytt par träningsskor. Inte bara är det utmärkt från en prestationssynpunkt, utan också från en psykologisk. Om du har ett par riktigt snygga och sköna träningsskor är du mycket mer benägna att vilja använda dem. Känslan av att ha de bästa träningsskorna ger dig den motivation och komfort som du behöver köra igång träningen på allvar! Dessutom kan ett par träningsskor hjälpa till att eliminera smärta och obehag när du börja jobba mot dina mål. Experter är överens om att välja rätt träningsskor kan hjälpa människor som har problem som med fötter och leder när de tränar, utan onödig smärta. Vi vet att det finns en hel del att välja mellan, så vi har sammanställt de träningsskor som fått Bäst i Test i över tusen recensioner och tester. Med lite vägledning kan du vara säker på att du kan maximera dina styrkor och eliminera dina svagheter nästa gång du tränar med dina nya träningsskor.

Bäst i test

Senast uppdaterad: 1 januari 2018 • Sidan innehåller reklam genom annonslänkar för Outdoorexperten, Sportamore, XXL. Läs mer längst ner • Betygen speglar recensioner från användare på Amazon
ModellPreis
1 Salomon Sonic Pro 2 W från Salomon - Bäst i Test?

Se större bild

Salomon Sonic Pro 2 W
4.5 av 5 från 10 recensioner

926,00 kr

Inkl 25% moms
Läs mer
2 Altra One 2.5

Se större bild

Altra Altra One 2.5, löparsko herr
4.5 av 5 från 298 recensioner

1.399,00 kr

Inkl 25% moms
Läs mer
3 Energy Boost 3 från adidas - Bäst i Test?

Se större bild

adidas Energy Boost 3
4.5 av 5 från 45 recensioner

959,00 kr

Inkl 25% moms
Läs mer
4 Air Zoom Pegasus 33 från Nike - Bäst i Test?

Se större bild

Nike Air Zoom Pegasus 33
4.5 av 5 från 174 recensioner

599,00 kr

Inkl 25% moms
Läs mer
5 Air Zoom Pegasus 33 Shield från Nike - Bäst i Test?

Se större bild

Nike Air Zoom Pegasus 33 Shield
4.5 av 5 från 194 recensioner

995,00 kr

Inkl 25% moms
Läs mer
6 GT-1000 5 från ASICS - Bäst i Test?

Se större bild

ASICS GT-1000 5
4.5 av 5 från 321 recensioner

1.295,00 kr

Inkl 25% moms
Läs mer
7 Breakthru 2 från Saucony - Bäst i Test?

Se större bild

Saucony Breakthru 2
4 av 5 från 21 recensioner

799,00 kr

Inkl 25% moms
Läs mer
8 Ultra Boost från adidas - Bäst i Test?

Se större bild

adidas Ultra Boost
4 av 5 från 5 recensioner

1.795,00 kr

Inkl 25% moms
Läs mer
“Pålitliga tester och recensioner från riktiga människor”
“Alla betyg i topplistan är riktiga recensioner från användare som har testat produkten och skrivit en recension på Amazon. Personligen har jag som Ironman-triatlet och fjällvandrare testat sjukt mycket utrustning i mina dagar, och jag köpte tyvärr helt fel utrustning i början. Nu har jag byggt det här verktyget, så att du slipper köpa dåliga prylar. Lycka till!”

Fredrik Lyreskog
Triatlet, ultramaratonlöpare, fjäll-äventyrare

7 videos: Hitta bästa träningsskorna för dig

Läs mer

Vår process: Hur vi analyserar och granskar tester av alla produkter

Medan många andra webbplatser lyfter upp “bäst i test” i labb-miljö eller sammanställer andra aktörers tester helt automatiskt utan en redaktörs översyn, så sker vår selektering med en hybrid av teknisk data från tillverkaren, riktiga användarrecensioner, och ofta våra personliga tester i dess rätta miljö.Att testa utrustning är alltid omöjligt att utföra 100% objektivt, och vi vänder därför det upp-och-ner och låter den subjektiva värderingen ta plats i test-resultatet. Att lyckas filtrera fram en Bäst i Test är särskilt utmanande när det finns många värdiga vinnare att välja bland, men vi gör under alla omständigheter vårt allra bästa för att utse en vinnare.Tyvärr är det så, att i de allra flesta produktkategorierna släpps nya produkter ca två till fyra gånger varje år, samtidigt som de gamla modellerna slängs ut.Det innebär att vi omöjligt har möjlighet att testa alla dessa nya produkter i samtliga produktkategorier handgripligen.Istället koncentrerar vi oss på taktiken att examinera nya lanseringar, och publicera tester & recensioner från användare som betygsatt all ny utrustning utifrån ett antal olika faktorer som till exempel prestanda och varumärkets historik. Givetvis baseras urvalet på vår tidigare kunskap vi haft från liknande utrustning.Efter ordentlig undersökning taggar vi upp en lång lista med produkter från de mest framstående tillverkarna – samtliga värda att synas i fråga om kvalitet.Vi återger användares recensioner som många gånger baserar sig på ett stort antal skiftande komponenter som t ex användbarhet, stryktålighet, stilfaktor, vikt och prisuppgift.I ett stort antal fall har vi på olika sätt testat utrustningen ute på fält under exempelvis ett träningspass, en utflykt eller på semestern – och de erfarenheter vi får med oss bakar vi så klart in i utvärderingen.
Summering
Datum:
Produkt:
Nike Air Zoom Pegasus 33
Betyg:
51star1star1star1star1star