Skip to main content

Bästa Träningsskorna 2018 – 1068 Ärliga Test & Recensioner

Senast uppdaterad: 1 april 2018

Det finns få saker som kan rivstarta din träning bättre än ett nytt par träningsskor. Inte bara är det utmärkt från en prestationssynpunkt, utan också från en psykologisk. Om du har ett par riktigt snygga och sköna träningsskor är du mycket mer benägna att vilja använda dem. Känslan av att ha de bästa träningsskorna ger dig den motivation och komfort som du behöver köra igång träningen på allvar! Dessutom kan ett par träningsskor hjälpa till att eliminera smärta och obehag när du börja jobba mot dina mål. Experter är överens om att välja rätt träningsskor kan hjälpa människor som har problem som med fötter och leder när de tränar, utan onödig smärta. Vi vet att det finns en hel del att välja mellan, så vi har sammanställt de träningsskor som fått Bäst i Test i över tusen recensioner och tester. Med lite vägledning kan du vara säker på att du kan maximera dina styrkor och eliminera dina svagheter nästa gång du tränar med dina nya träningsskor.

Bäst i test

Senast uppdaterad: 1 april 2018 • Sidan innehåller reklam genom annonslänkar för Outdoorexperten, Sportamore. Läs mer längst ner • Betygen speglar recensioner från användare på Amazon
ModellPreis
1 Energy Boost 3 från adidas - Bäst i Test?

Se större bild

adidas Energy Boost
4.5 av 5 från 45 recensioner

1.595,00 kr

Inkl 25% moms
Läs mer
2 Air Zoom Pegasus 33 från Nike - Bäst i Test?

Se större bild

Nike Air Zoom Pegasus 33
4.5 av 5 från 174 recensioner

1.195,00 kr

Inkl 25% moms
Läs mer
3 GT-1000 5 från ASICS - Bäst i Test?

Se större bild

ASICS GT-1000 5
4.5 av 5 från 321 recensioner

839,00 kr 1.295,00 kr

Inkl 25% moms
Läs mer
4 Salomon Sonic Pro 2 W från Salomon - Bäst i Test?

Se större bild

Salomon Sonic Pro 2 W
4.5 av 5 från 10 recensioner

880,00 kr 926,00 kr

Inkl 25% moms
Läs mer
5 Breakthru 2 från Saucony - Bäst i Test?

Se större bild

Saucony Breakthru 2
4 av 5 från 21 recensioner

959,00 kr

Inkl 25% moms
Läs mer
6 Ultra Boost från adidas - Bäst i Test?

Se större bild

adidas Ultra Boost
4 av 5 från 5 recensioner

1.255,00 kr 1.795,00 kr

Inkl 25% moms
Läs mer
“Pålitliga tester och recensioner från riktiga människor”
“Alla betyg i topplistan är riktiga recensioner från användare som har testat produkten och skrivit en recension på Amazon. Personligen har jag som Ironman-triatlet och fjällvandrare testat sjukt mycket utrustning i mina dagar, och jag köpte tyvärr helt fel utrustning i början. Nu har jag byggt det här verktyget, så att du slipper köpa dåliga prylar. Lycka till!”

Fredrik Lyreskog
Triatlet, ultramaratonlöpare, fjäll-äventyrare

7 videos: Hitta bästa träningsskorna för dig

Läs mer

Vår process: Hur vi undersöker och granskar tester av alla produkter

Sorgligt nog så är det så, att i de allra flesta produktgrupperna så släpps vanligen nya produkter 2-4 gånger årligen, och de tidigare kollektionerna slängs ut.Det medför att vi omöjligt hinner med att testa alla nya produkter inom samtliga produktgrupper personligen.Istället så inriktar vi oss på att detaljgranska alla nya produkt-releaser, och publicera tester och recensioner från användare som betygsatt de nya produkterna med utgångspunkt i en mängd olika faktorer som till exempel användbarhet och renommé. Givetvis grundas urvalet på våra tidigare erfarenheter vi haft från snarlika prylar.Efter noga utredning taggar vi upp en topplista med produkter från de mest framstående tillverkarna – alla värda att synas beträffande kvalitet i hantverket.Vi publicerar Amazon-recensenters recensioner som många gånger baserar sig på en rad växlande element så som t ex användbarhet, hållbarhet, finess, vikt och prisläge.I många fall har vi på olika sätt testat produkten ute på fält på t ex ett träningspass, en utflykt eller under ett längre äventyr – och de erfarenheter vi plockar på oss räknar vi så klar med i utvärderingen.Medan många andra aktörer lyfter upp Bäst i Test i laboratorier eller presenterar andra aktörers tester på helt automatisk väg, så sker vår selektering med en kombination av den tekniska datan från tillverkaren, riktiga recensioner från användare, samt ofta våra personliga tester i rätt miljö.Att testa utrustning är alltid omöjligt att göra 100% objektivt, och exakt därför vänder vi det upp och ner och låter den subjektiva uppfattningen ta plats i test-resultatet. Att lyckas plocka fram en Bäst i Test är särskilt svårt när det finns flera värdiga vinnare att välja bland, men vi gör alltid vårt bästa för att kora en slutgiltig vinnare.
Summering
Datum:
Produkt:
Nike Air Zoom Pegasus 33
Betyg:
51star1star1star1star1star