Skip to main content

Bästa Träningsskorna 2018 – 1068 Ärliga Test & Recensioner

Senast uppdaterad: 1 augusti 2018

Det finns få saker som kan rivstarta din träning bättre än ett nytt par träningsskor. Inte bara är det utmärkt från en prestationssynpunkt, utan också från en psykologisk. Om du har ett par riktigt snygga och sköna träningsskor är du mycket mer benägna att vilja använda dem. Känslan av att ha de bästa träningsskorna ger dig den motivation och komfort som du behöver köra igång träningen på allvar! Dessutom kan ett par träningsskor hjälpa till att eliminera smärta och obehag när du börja jobba mot dina mål. Experter är överens om att välja rätt träningsskor kan hjälpa människor som har problem som med fötter och leder när de tränar, utan onödig smärta. Vi vet att det finns en hel del att välja mellan, så vi har sammanställt de träningsskor som fått Bäst i Test i över tusen recensioner och tester. Med lite vägledning kan du vara säker på att du kan maximera dina styrkor och eliminera dina svagheter nästa gång du tränar med dina nya träningsskor.

Bäst i test

Senast uppdaterad: 1 augusti 2018 • Sidan innehåller reklam genom annonslänkar för Outdoorexperten, Sportamore. Läs mer längst ner • Betygen speglar recensioner från användare på Amazon
Modell
1 Salomon Sonic Pro 2 W från Salomon - Bäst i Test?

Se större bild

Salomon Sonic Pro 2 W
4.5 av 5 från 10 recensioner
Visa pris
2 Energy Boost 3 från adidas - Bäst i Test?

Se större bild

adidas Energy Boost
4.5 av 5 från 45 recensioner
Visa pris
3 Air Zoom Pegasus 33 från Nike - Bäst i Test?

Se större bild

Nike Air Zoom Pegasus 33
4.5 av 5 från 174 recensioner
Visa pris
4 GT-1000 5 från ASICS - Bäst i Test?

Se större bild

ASICS GT-1000 5
4.5 av 5 från 321 recensioner
Visa pris
5 Breakthru 2 från Saucony - Bäst i Test?

Se större bild

Saucony Breakthru 2
4 av 5 från 21 recensioner
Visa pris
6 Ultra Boost från adidas - Bäst i Test?

Se större bild

adidas Ultra Boost
4 av 5 från 5 recensioner
Visa pris
“Pålitliga tester och recensioner från riktiga människor”
“Alla betyg i topplistan är riktiga recensioner från användare som har testat produkten och skrivit en recension på Amazon. Personligen har jag som Ironman-triatlet och fjällvandrare testat sjukt mycket utrustning i mina dagar, och jag köpte tyvärr helt fel utrustning i början. Nu har jag byggt det här verktyget, så att du slipper köpa dåliga prylar. Lycka till!”

Fredrik Lyreskog
Triatlet, ultramaratonlöpare, fjäll-äventyrare

7 videos: Hitta bästa träningsskorna för dig

Läs mer

Hur vi granskar tester och undersöker produkter

Tyvärr är det så, att i de flesta produktkategorierna så släpps ofta ny utrustning 2-4 gånger årligen, parallellt med att de tidigare kollektionerna kasseras ut.Detta faktum resulterar i att vi omöjligt har tid att testa alla dessa nya prylar inom alla kategorier personligen.Istället inriktar vi oss på taktiken att granska nya lanseringar, och publicera recensioner & tester från användare som graderat alla nya produkter med hänsyn till en rad olika faktorer som t ex funktion och varumärke. Så klart baseras selekteringen på insikter vi samlat på oss från liknande prylar.Efter omsorgsfull utredning taggar vi upp ett stort antal produkter från de mest framstående varumärkena – samtliga förtjänar att synas beträffande produktkvalité.Vi återpublicerar Amazon-recensenters recensioner som inte sällan baserar sig på en rad faktorer så som t ex användbarhet, stryktålighet, utformning, teknisk data och prisläge.I många fall har vi på olika sätt testat produkten ute på fält under exempelvis ett träningspass, en helgutflykt eller under semestern – och de erfarenheter vi samlar på oss räknar vi så klar med i resultatet.Medan många andra sajter lyfter upp “Bäst i Test” i test-labb eller sammanställer andras tester på helt automatisk väg, så görs vårt urval med en mix av specifikation från tillverkaren, riktiga användarrecensioner, samt i många fall våra personliga tester i dess rätta miljö.Att testa utrustning är alltid problematiskt att utföra helt objektivt, och av den anledningen vänder vi på det hela och låter det subjektiva omdömet ta plats i test-resultatet. Att lyckas välja ut en Bäst i Test är självklart extra klurigt när det finns flera värdiga produkter att välja bland, men vi gör ständigt vårt allra bästa för att kora en slutgiltig vinnare.
Summering
Datum:
Produkt:
Nike Air Zoom Pegasus 33
Betyg:
51star1star1star1star1star