Skip to main content

Bästa Träningsskorna 2017 – 1068 Ärliga Test & Recensioner

Senast uppdaterad: 1 oktober 2017

Det finns få saker som kan rivstarta din träning bättre än ett nytt par träningsskor. Inte bara är det utmärkt från en prestationssynpunkt, utan också från en psykologisk. Om du har ett par riktigt snygga och sköna träningsskor är du mycket mer benägna att vilja använda dem. Känslan av att ha de bästa träningsskorna ger dig den motivation och komfort som du behöver köra igång träningen på allvar! Dessutom kan ett par träningsskor hjälpa till att eliminera smärta och obehag när du börja jobba mot dina mål. Experter är överens om att välja rätt träningsskor kan hjälpa människor som har problem som med fötter och leder när de tränar, utan onödig smärta. Vi vet att det finns en hel del att välja mellan, så vi har sammanställt de träningsskor som fått Bäst i Test i över tusen recensioner och tester. Med lite vägledning kan du vara säker på att du kan maximera dina styrkor och eliminera dina svagheter nästa gång du tränar med dina nya träningsskor.

Bäst i test

Senast uppdaterad: 1 oktober 2017 • Sidan innehåller reklam genom annonslänkar för Outdoorexperten, Sportamore, XXL. Läs mer längst ner • Betygen speglar recensioner från användare på Amazon
ModellPreis
1 Salomon Sonic Pro 2 W från Salomon - Bäst i Test?

Se större bild

Salomon Sonic Pro 2 W
4.5 av 5 från 10 recensioner

926,00 kr

Inkl 25% moms
Läs mer
2 Altra One 2.5

Se större bild

Altra Altra One 2.5, löparsko herr
4.5 av 5 från 298 recensioner

1.399,00 kr

Inkl 25% moms
Läs mer
3 Energy Boost 3 från adidas - Bäst i Test?

Se större bild

adidas Energy Boost 3
4.5 av 5 från 45 recensioner

959,00 kr

Inkl 25% moms
Läs mer
4 Air Zoom Pegasus 33 från Nike - Bäst i Test?

Se större bild

Nike Air Zoom Pegasus 33
4.5 av 5 från 174 recensioner

599,00 kr

Inkl 25% moms
Läs mer
5 Air Zoom Pegasus 33 Shield från Nike - Bäst i Test?

Se större bild

Nike Air Zoom Pegasus 33 Shield
4.5 av 5 från 194 recensioner

995,00 kr

Inkl 25% moms
Läs mer
6 GT-1000 5 från ASICS - Bäst i Test?

Se större bild

ASICS GT-1000 5
4.5 av 5 från 321 recensioner

1.295,00 kr

Inkl 25% moms
Läs mer
7 Breakthru 2 från Saucony - Bäst i Test?

Se större bild

Saucony Breakthru 2
4 av 5 från 21 recensioner

799,00 kr

Inkl 25% moms
Läs mer
8 Ultra Boost från adidas - Bäst i Test?

Se större bild

adidas Ultra Boost
4 av 5 från 5 recensioner

1.795,00 kr

Inkl 25% moms
Läs mer
“Pålitliga tester och recensioner från riktiga människor”
“Alla betyg i topplistan är riktiga recensioner från användare som har testat produkten och skrivit en recension på Amazon. Personligen har jag som Ironman-triatlet och fjällvandrare testat sjukt mycket utrustning i mina dagar, och jag köpte tyvärr helt fel utrustning i början. Nu har jag byggt det här verktyget, så att du slipper köpa dåliga prylar. Lycka till!”

Fredrik Lyreskog
Triatlet, ultramaratonlöpare, fjäll-äventyrare

7 videos: Hitta bästa träningsskorna för dig

Läs mer

Processen: Hur vi granskar tester och analyserar produkter

Inom de allra flesta produktkategorierna så släpps det ofta nya produkter 2-4 gånger varje år, och de tidigare sortimenten fasas bort snabbt.Det här faktumet medför att vi omöjligen har möjlighet att testa alla nya produkter i alla produktgrupper handgripligen.Istället så fokuserar vi på taktiken att detaljgranska nya produktlanseringar, och publicera tester och recensioner från användare som bedömt all ny utrustning med utgångspunkt i en mängd olika faktorer som till exempel funktionsduglighet och varumärkets historik. Givetvis grundas selekteringen på våra tidigare erfarenheter vi haft från liknande utrustning.Efter noga research taggar vi upp en lista med produkter från de mest framstående tillverkarna – alla förtjänar att synas när det kommer till kvalitetsaspekten.Vi återger riktiga användares betyg som i de flesta fall grundar sig på ett antal komponenter så som användbarhet, väderbeständighet, design, vikt och prisuppgift.I åtskilliga fall har vi i olika sammanhang testat produkten ute på fält under t ex ett träningspass, en helgutflykt eller på semestern – och de lärdomar vi samlar på oss inkluderar vi givetvis i sammanställningen.Medan många andra hemsidor lyfter upp “Bäst i Test” i test-labb eller presenterar andra aktörers tester helt automatiskt, så sker vår selektering med en korsning av teknisk data från tillverkaren, riktiga användarrecensioner, och ofta våra personliga tester ute i rätt miljö.Att testa utrustning är alltid omöjligt att göra 100% objektivt, och exakt av den anledningen vänder vi på alltihop och låter den subjektiva uppfattningen inkluderas i test-resultatet. Att lyckas plocka fram en Bäst i Test är självklart särskilt utmanande när det finns flera produkter av högkvalitet att välja bland, men vi gör ständigt vårt yttersta för att utse en vinnare.
Summering
Datum:
Produkt:
Nike Air Zoom Pegasus 33
Betyg:
51star1star1star1star1star