Skip to main content

Bästa Traillöparskorna 2018 – 981 Ärliga Test & Recensioner

Senast uppdaterad: 1 mars 2018

Letar du efter de bästa traillöparskorna i test? Många löpare har upptäckt lycka som kommer med traillöpning. Frisk luft, omgivande träd och en alternativ terräng kan skapa oförglömliga löparupplevelser – bara du och naturen. När du bestämmer dig för att ta dina löppass till skogen i stället för gatorna kommer du att behöva skydda dina fötter från den skiftande terrängen. Vi listar de bästa trailskorna enligt hundratals personer som testat och recenserat traillöparskor.

Bäst i test

Senast uppdaterad: 1 mars 2018 • Sidan innehåller reklam genom annonslänkar för Outnorth, Outdoorexperten, Sportamore. Läs mer längst ner • Betygen speglar recensioner från användare på Amazon
ModellPreis
1 Inov-8 X-Talon 212 Women från Inov-8 - Bäst i Test?

Se större bild

Inov-8 X-Talon 212 Women
4.5 av 5 från 111 recensioner

1.230,00 kr 1.545,00 kr

Inkl 25% moms
Läs mer
2 Terraclaw 220 S från Inov-8 - Bäst i Test?

Se större bild

Inov-8 Terraclaw 220 S
4.5 av 5 från 21 recensioner

848,00 kr 1.695,00 kr

Inkl 25% moms
Läs mer
3 Speedcross 4 från Salomon - Bäst i Test?

Se större bild

Salomon Speedcross 4
4.5 av 5 från 284 recensioner

1.045,00 kr 1.495,00 kr

Inkl 25% moms
Läs mer
4

Se större bild

Fivefingers V-trail W
4.5 av 5 från 46 recensioner

1.395,00 kr 1.845,00 kr

Inkl 25% moms
Läs mer
5

Se större bild

Fivefingers V-Trail Men’s
4.5 av 5 från 251 recensioner

1.395,00 kr 1.845,00 kr

Inkl 25% moms
Läs mer
6 Merrell All Out Crush Shield från Merrell - Bäst i Test?

Se större bild

Merrell All Out Crush Shield
4 av 5 från 23 recensioner

654,00 kr 674,00 kr

Inkl 25% moms
Läs mer
“Pålitliga tester och recensioner från riktiga människor”
“Alla betyg i topplistan är riktiga recensioner från användare som har testat produkten och skrivit en recension på Amazon. Personligen har jag som Ironman-triatlet och fjällvandrare testat sjukt mycket utrustning i mina dagar, och jag köpte tyvärr helt fel utrustning i början. Nu har jag byggt det här verktyget, så att du slipper köpa dåliga prylar. Lycka till!”

Fredrik Lyreskog
Triatlet, ultramaratonlöpare, fjäll-äventyrare

Bästa traillöparskorna & traillöpartekniken: 8 videos

Läs mer

Processen: Hur vi granskar tester och utvärderar produkter

Medan många andra bloggar utser “bäst i test” i labb-miljö eller sammanställer andra aktörers tester på helt automatisk väg, så sker vårt urval med en mix av specifikation från tillverkaren, riktiga användarrecensioner, samt ofta våra egna empiriska tester i dess rätta miljö.Att testa produkter är alltid i praktiken omöjligt att göra 100% objektivt, och av den anledningen vänder vi på alltihop och tillåter det subjektiva omdömet inkluderas i test-resultatet. Att lyckas plocka fram en Bäst i Test är särskilt klurigt när det finns flera värdiga produkter att välja bland, men vi gör under alla omständigheter allt vi kan för att utse en vinnare.Inom de allra flesta produktkategorierna så släpps det i regel nya prylar ca 2 till 4 gånger varje år, och detta i samma takt som de tidigare kollektionerna kasseras bort snabbt.Denna verklighet gör att vi orimligen hinner med att testa alla dessa nya prylar i samtliga produktkategorier på egen hand.Istället så fokuserar vi på att kartlägga nya produkt-releaser, och publicera tester & recensioner från användare som graderat alla nya produkter med hänsyn till ett antal olika faktorer som ex funktionsduglighet och varumärke. Så klart baseras selekteringen på våra tidigare erfarenheter vi haft från jämbördiga prylar.Efter noga undersökning taggar vi upp ett stort antal produkter från de mest framstående varumärkena – alla förtjänar att uppmärksammas när det kommer till produktkvalité.Vi återpublicerar användares recensioner som vanligen grundar sig på ett stort antal varierande element så som bekvämlighet, väderbeständighet, design, teknisk data och pris.I många fall har vi i olika sammanhang testat utrustningen ute på fält på t ex träning, en helgutflykt eller under ett längre äventyr – och de erfarenheter vi får med oss räknar vi så klar med i analysen.
Summering
Datum:
Produkt:
Salomon Speedcross 4
Betyg:
51star1star1star1star1star