Skip to main content

Bästa Traillöparskorna 2017 – 981 Ärliga Test & Recensioner

Senast uppdaterad: 1 oktober 2017

Letar du efter de bästa traillöparskorna i test? Många löpare har upptäckt lycka som kommer med traillöpning. Frisk luft, omgivande träd och en alternativ terräng kan skapa oförglömliga löparupplevelser – bara du och naturen. När du bestämmer dig för att ta dina löppass till skogen i stället för gatorna kommer du att behöva skydda dina fötter från den skiftande terrängen. Vi listar de bästa trailskorna enligt hundratals personer som testat och recenserat traillöparskor.

Bäst i test

Senast uppdaterad: 1 oktober 2017 • Sidan innehåller reklam genom annonslänkar för Outnorth, Outdoorexperten, XXL, Sportamore. Läs mer längst ner • Betygen speglar recensioner från användare på Amazon
ModellPreis
1 Inov-8 X-Talon 212 Women från Inov-8 - Bäst i Test?

Se större bild

Inov-8 X-Talon 212 Women
4.5 av 5 från 111 recensioner

1.545,00 kr

Inkl 25% moms
Läs mer
2 Fellraiser

Se större bild

Salomon Fellraiser, terränglöparsko dam
4.5 av 5 från 56 recensioner

899,00 kr

Inkl 25% moms
Läs mer
3 Fellraiser

Se större bild

Salomon Fellraiser, terränglöparsko herr
4.5 av 5 från 189 recensioner

899,00 kr

Inkl 25% moms
Läs mer
4 Terraclaw 220 S från Inov-8 - Bäst i Test?

Se större bild

Inov-8 Terraclaw 220 S
4.5 av 5 från 21 recensioner

959,00 kr

Inkl 25% moms
Läs mer
5 Speedcross 4 från Salomon - Bäst i Test?

Se större bild

Salomon Speedcross 4
4.5 av 5 från 284 recensioner

1.495,00 kr

Inkl 25% moms
Läs mer
6

Se större bild

Fivefingers V-trail W
4.5 av 5 från 46 recensioner

1.476,00 kr 1.845,00 kr

Inkl 25% moms
Läs mer
7

Se större bild

Fivefingers V-Trail Men’s
4.5 av 5 från 251 recensioner

1.476,00 kr 1.845,00 kr

Inkl 25% moms
Läs mer
8 Merrell All Out Crush Shield från Merrell - Bäst i Test?

Se större bild

Merrell All Out Crush Shield
4 av 5 från 23 recensioner

674,00 kr

Inkl 25% moms
Läs mer
“Pålitliga tester och recensioner från riktiga människor”
“Alla betyg i topplistan är riktiga recensioner från användare som har testat produkten och skrivit en recension på Amazon. Personligen har jag som Ironman-triatlet och fjällvandrare testat sjukt mycket utrustning i mina dagar, och jag köpte tyvärr helt fel utrustning i början. Nu har jag byggt det här verktyget, så att du slipper köpa dåliga prylar. Lycka till!”

Fredrik Lyreskog
Triatlet, ultramaratonlöpare, fjäll-äventyrare

Bästa traillöparskorna & traillöpartekniken: 8 videos

Läs mer

Vår process: Hur vi granskar tester och undersöker produkterna

Medan många andra aktörer väljer ut Bäst i Test i laboratorier eller sammanställer andra sajters tester helt automatiskt utan en redaktörs översyn, så görs vårt urval med en hybrid av tillverkarens specifikation, riktiga recensioner från användare, samt ofta våra egna tester ute i dess rätta miljö.Att testa produkter är alltid i praktiken omöjligt att göra 100% objektivt, och vi vänder därför på alltihop och låter den subjektiva åsikten ta plats i test-resultatet. Att lyckas plocka fram en Bäst i Test är extra knepigt när det finns ett stort antal värdiga produkter att välja bland, men vi gör under alla omständigheter allt vi kan för att utse en vinnare.Olyckligtvis är det så, att i de allra flesta produktgrupperna så släpps ofta ny utrustning cirka 2 till 4 gånger årligen, parallellt med att de gamla sortimenten kasseras bort snabbt.Denna verklighet innebär att vi omöjligt hinner testa alla nya prylar i alla produktgrupper handgripligen.Istället fokuserar vi på taktiken att detaljgranska nya lanseringar, och publicera tester och recensioner från användare som satt betyg på all ny utrustning utifrån en rad olika faktorer som till exempel användbarhet och varumärkets historik. Givetvis baseras selekteringen på vår tidigare kunskap vi haft från jämbördig utrustning.Efter fördjupad utredning taggar vi upp ett stort antal produkter från de mest framstående varumärkena – samtliga förtjänar att uppmärksammas beträffande kvalitet i hantverket.Vi publicerar riktiga användares omdömen som många gånger grundar sig på en lång rad olika faktorer så som komfort, stryktålighet, design, vikt och prisläge.I många fall har vi testat utrustningen personligen på t ex träning, en helgtur eller på sommarsemestern – och de erfarenheter vi plockar på oss väger vi givetvis in i utvärderingen.
Summering
Datum:
Produkt:
Salomon Speedcross 4
Betyg:
51star1star1star1star1star