Skip to main content

Bästa Traillöparskorna 2018 – 981 Ärliga Test & Recensioner

Senast uppdaterad: 1 maj 2018

Letar du efter de bästa traillöparskorna i test? Många löpare har upptäckt lycka som kommer med traillöpning. Frisk luft, omgivande träd och en alternativ terräng kan skapa oförglömliga löparupplevelser – bara du och naturen. När du bestämmer dig för att ta dina löppass till skogen i stället för gatorna kommer du att behöva skydda dina fötter från den skiftande terrängen. Vi listar de bästa trailskorna enligt hundratals personer som testat och recenserat traillöparskor.

Bäst i test

Senast uppdaterad: 1 maj 2018 • Sidan innehåller reklam genom annonslänkar för Outnorth, Outdoorexperten, Sportamore. Läs mer längst ner • Betygen speglar recensioner från användare på Amazon
ModellPreis
1 Inov-8 X-Talon 212 Women från Inov-8 - Bäst i Test?

Se större bild

Inov-8 X-Talon 212 Women
4.5 av 5 från 111 recensioner

1.230,00 kr 1.545,00 kr

Inkl 25% moms
Läs mer
2 Terraclaw 220 S från Inov-8 - Bäst i Test?

Se större bild

Inov-8 Terraclaw 220 S
4.5 av 5 från 21 recensioner

848,00 kr 1.695,00 kr

Inkl 25% moms
Läs mer
3 Speedcross 4 från Salomon - Bäst i Test?

Se större bild

Salomon Speedcross 4
4.5 av 5 från 284 recensioner

1.045,00 kr 1.495,00 kr

Inkl 25% moms
Läs mer
4

Se större bild

Fivefingers V-trail W
4.5 av 5 från 46 recensioner

1.395,00 kr 1.845,00 kr

Inkl 25% moms
Läs mer
5

Se större bild

Fivefingers V-Trail Men’s
4.5 av 5 från 251 recensioner

1.395,00 kr 1.845,00 kr

Inkl 25% moms
Läs mer
6 Merrell All Out Crush Shield från Merrell - Bäst i Test?

Se större bild

Merrell All Out Crush Shield
4 av 5 från 23 recensioner

654,00 kr 674,00 kr

Inkl 25% moms
Läs mer
“Pålitliga tester och recensioner från riktiga människor”
“Alla betyg i topplistan är riktiga recensioner från användare som har testat produkten och skrivit en recension på Amazon. Personligen har jag som Ironman-triatlet och fjällvandrare testat sjukt mycket utrustning i mina dagar, och jag köpte tyvärr helt fel utrustning i början. Nu har jag byggt det här verktyget, så att du slipper köpa dåliga prylar. Lycka till!”

Fredrik Lyreskog
Triatlet, ultramaratonlöpare, fjäll-äventyrare

Bästa traillöparskorna & traillöpartekniken: 8 videos

Läs mer

Processen: Hur vi granskar tester och analyserar produkter

Medan många andra sajter utser Bäst i Test i laboratorier eller sammanställer andra sajters tester på helt automatisk väg, så görs vår selektering med en hybrid av den tekniska datan från tillverkaren, användarrecensioner, samt i många fall våra egna tester i rätt miljö.Att testa utrustning är alltid svårt att utföra helt objektivt, och exakt därför vänder vi det upp och ner och tillåter den subjektiva värderingen ingå i test-resultatet. Att lyckas filtrera fram en Bäst i Test är så klart extra klurigt när det finns många bra produkter att välja bland, men vi gör varje gång vårt allra bästa för att utse en vinnare.Inom de allra flesta produktkategorierna så släpps det normalt nya produkter cirka 2-4 gånger årligen, och de gamla kollektionerna fasas bort snabbt.Det här faktumet för med sig att vi omöjligen har möjlighet att testa alla nya prylar i samtliga produktgrupper på egen hand.Istället så koncentrerar vi oss på att analysera nya produktlanseringar, och publicera recensioner och tester från användare som betygsatt all ny utrustning med utgångspunkt i en rad olika faktorer som till exempel användbarhet och varumärkets anseende. Givetvis grundas selekteringen på våra tidigare erfarenheter vi haft från snarlika prylar.Efter fördjupad research taggar vi upp en topplista med produkter från de mest framstående tillverkarna – samtliga värda att uppmärksammas när det kommer till produktkvalitet.Vi återger riktiga användares recensioner som ofta baserar sig på ett antal komponenter som exempelvis användbarhet, robusthet, utformning, teknisk data och prisuppgift.I många fall har vi testat utrustningen ute på fält under exempelvis träning, en utflykt eller under ett längre semesteräventyr – och de lärdomar vi plockar på oss bakar vi så klart in i kartläggningen.
Summering
Datum:
Produkt:
Salomon Speedcross 4
Betyg:
51star1star1star1star1star