Skip to main content

Bästa Traillöparskorna 2018 – 981 Ärliga Test & Recensioner

Senast uppdaterad: 1 juli 2018

Letar du efter de bästa traillöparskorna i test? Många löpare har upptäckt lycka som kommer med traillöpning. Frisk luft, omgivande träd och en alternativ terräng kan skapa oförglömliga löparupplevelser – bara du och naturen. När du bestämmer dig för att ta dina löppass till skogen i stället för gatorna kommer du att behöva skydda dina fötter från den skiftande terrängen. Vi listar de bästa trailskorna enligt hundratals personer som testat och recenserat traillöparskor.

Bäst i test

Senast uppdaterad: 1 juli 2018 • Sidan innehåller reklam genom annonslänkar för Outnorth, Outdoorexperten, Sportamore. Läs mer längst ner • Betygen speglar recensioner från användare på Amazon
Modell
1 Inov-8 X-Talon 212 Women från Inov-8 - Bäst i Test?

Se större bild

Inov-8 X-Talon 212 Women
4.5 av 5 från 111 recensioner
Visa pris
2 Terraclaw 220 S från Inov-8 - Bäst i Test?

Se större bild

Inov-8 Terraclaw 220 S
4.5 av 5 från 21 recensioner
Visa pris
3 Speedcross 4 från Salomon - Bäst i Test?

Se större bild

Salomon Speedcross 4
4.5 av 5 från 284 recensioner
Visa pris
4

Se större bild

Fivefingers V-trail W
4.5 av 5 från 46 recensioner
Visa pris
5

Se större bild

Fivefingers V-Trail Men’s
4.5 av 5 från 251 recensioner
Visa pris
6 Merrell All Out Crush Shield från Merrell - Bäst i Test?

Se större bild

Merrell All Out Crush Shield
4 av 5 från 23 recensioner
Visa pris
“Pålitliga tester och recensioner från riktiga människor”
“Alla betyg i topplistan är riktiga recensioner från användare som har testat produkten och skrivit en recension på Amazon. Personligen har jag som Ironman-triatlet och fjällvandrare testat sjukt mycket utrustning i mina dagar, och jag köpte tyvärr helt fel utrustning i början. Nu har jag byggt det här verktyget, så att du slipper köpa dåliga prylar. Lycka till!”

Fredrik Lyreskog
Triatlet, ultramaratonlöpare, fjäll-äventyrare

Bästa traillöparskorna & traillöpartekniken: 8 videos

Läs mer

Hur vi kartlägger och granskar tester av produkter

Medan många andra webbplatser väljer ut “Bäst i Test” i test-labb eller sammanställer andra aktörers tester på helt automatisk väg, så sker vår selektering med en hybrid av tillverkarens specifikation, recensioner från användare, och ofta våra egna tester i rätt miljö.Att testa produkter är alltid omöjligt att göra helt objektivt, och vi vänder därför på alltihop och tillåter den subjektiva åsikten ingå i test-resultatet. Att välja ut en Bäst i Test är så klart särskilt svårt när det finns flera produkter av högkvalitet att välja bland, men vi gör alltid vårt allra bästa för att kora en slutgiltig vinnare.Olyckligtvis är det så, att i de flesta kategorierna så släpps vanligtvis nya produkter ca två till fyra gånger årligen, och de äldre sortimenten kasseras ut snabbt.Denna verklighet innebär att vi omöjligen har möjlighet att testa alla dessa nya produkter inom samtliga produktkategorier manuellt.Istället så fokuserar vi på att examinera nya produkt-releaser, och publicera tester och recensioner från användare som betygsatt alla nya produkter med hänsyn till en rad olika faktorer som funktionalitet och renommé. Så klart grundas selektionen på insikter vi samlat på oss från likvärdig utrustning.Efter omsorgsfull research taggar vi upp en topplista med produkter från de mest framstående varumärkena – alla värda att uppmärksammas i fråga om kvalitet.Vi publicerar Amazon-recensenters betyg som ofta grundar sig på en mängd faktorer som exempelvis bekvämlighet, väderbeständighet, utformning, teknisk data och prisnivå.I många fall har vi på olika sätt testat produkten i fält under exempelvis träning, en kort resa eller under ett längre äventyr – och de insikter vi plockar på oss inkluderar vi givetvis i utvärderingen.
Summering
Datum:
Produkt:
Salomon Speedcross 4
Betyg:
51star1star1star1star1star
Vanliga söktermer:
  • bästa trailskon