Skip to main content

Bästa Traillöparskorna 2018 – 981 Ärliga Test & Recensioner

Senast uppdaterad: 1 januari 2018

Letar du efter de bästa traillöparskorna i test? Många löpare har upptäckt lycka som kommer med traillöpning. Frisk luft, omgivande träd och en alternativ terräng kan skapa oförglömliga löparupplevelser – bara du och naturen. När du bestämmer dig för att ta dina löppass till skogen i stället för gatorna kommer du att behöva skydda dina fötter från den skiftande terrängen. Vi listar de bästa trailskorna enligt hundratals personer som testat och recenserat traillöparskor.

Bäst i test

Senast uppdaterad: 1 januari 2018 • Sidan innehåller reklam genom annonslänkar för Outnorth, Outdoorexperten, XXL, Sportamore. Läs mer längst ner • Betygen speglar recensioner från användare på Amazon
ModellPreis
1 Inov-8 X-Talon 212 Women från Inov-8 - Bäst i Test?

Se större bild

Inov-8 X-Talon 212 Women
4.5 av 5 från 111 recensioner

1.545,00 kr

Inkl 25% moms
Läs mer
2 Fellraiser

Se större bild

Salomon Fellraiser, terränglöparsko dam
4.5 av 5 från 56 recensioner

899,00 kr

Inkl 25% moms
Läs mer
3 Fellraiser

Se större bild

Salomon Fellraiser, terränglöparsko herr
4.5 av 5 från 189 recensioner

899,00 kr

Inkl 25% moms
Läs mer
4 Terraclaw 220 S från Inov-8 - Bäst i Test?

Se större bild

Inov-8 Terraclaw 220 S
4.5 av 5 från 21 recensioner

959,00 kr

Inkl 25% moms
Läs mer
5 Speedcross 4 från Salomon - Bäst i Test?

Se större bild

Salomon Speedcross 4
4.5 av 5 från 284 recensioner

1.495,00 kr

Inkl 25% moms
Läs mer
6

Se större bild

Fivefingers V-trail W
4.5 av 5 från 46 recensioner

1.476,00 kr 1.845,00 kr

Inkl 25% moms
Läs mer
7

Se större bild

Fivefingers V-Trail Men’s
4.5 av 5 från 251 recensioner

1.476,00 kr 1.845,00 kr

Inkl 25% moms
Läs mer
8 Merrell All Out Crush Shield från Merrell - Bäst i Test?

Se större bild

Merrell All Out Crush Shield
4 av 5 från 23 recensioner

674,00 kr

Inkl 25% moms
Läs mer
“Pålitliga tester och recensioner från riktiga människor”
“Alla betyg i topplistan är riktiga recensioner från användare som har testat produkten och skrivit en recension på Amazon. Personligen har jag som Ironman-triatlet och fjällvandrare testat sjukt mycket utrustning i mina dagar, och jag köpte tyvärr helt fel utrustning i början. Nu har jag byggt det här verktyget, så att du slipper köpa dåliga prylar. Lycka till!”

Fredrik Lyreskog
Triatlet, ultramaratonlöpare, fjäll-äventyrare

Bästa traillöparskorna & traillöpartekniken: 8 videos

Läs mer

Processen: Hur vi granskar tester och analyserar alla produkter

Olyckligtvis är det så, att i de allra flesta produktkategorierna släpps vanligtvis nya produkter cirka 2 till 4 gånger per år, och detta i samma takt som de äldre modellerna fasas ut snabbt.Detta för med sig att vi orimligen hinner med att testa all ny utrustning inom samtliga produktkategorier på egen hand.Istället fokuserar vi på taktiken att detaljgranska alla nya produktsläpp, och publicera tester & recensioner från användare som graderat all ny utrustning med hänsyn till en rad olika faktorer som funktion och varumärkesrykte. Så klart baseras selektionen på vår erfarenhet från likvärdig utrustning.Efter noga efterforskning taggar vi upp ett stort gäng produkter från de bästa tillverkarna – samtliga värda att synas i fråga om produktkvalité.Vi återpublicerar Amazon-recensenters omdömen som inte sällan grundar sig på en lång rad växlande element så som till exempel bekvämlighet, hållbarhet, stil, mått och prisuppgift.I ett stort antal fall har vi på olika sätt testat utrustningen i fält på exempelvis ett träningspass, en helgutflykt eller under semestern – och den kunskap vi plockar på oss väger vi givetvis in i sammanställningen.Medan många andra aktörer lyfter upp “Bäst i Test” i test-labb eller klipper ihop andras tester helt automatiskt utan en redaktörs översyn, så görs vår selektering med en hybrid av teknisk data från tillverkaren, användarrecensioner, och ofta våra egna tester ute i dess rätta miljö.Att testa produkter är alltid problematiskt att göra 100% objektivt, och exakt därför vänder vi på alltihop och låter det subjektiva omdömet inkluderas i test-resultatet. Att lyckas filtrera fram en Bäst i Test är självklart särskilt knepigt när det finns ett stort antal värdiga vinnare att välja bland, men vi gör alltid vårt yttersta för att kora en vinnare.
Summering
Datum:
Produkt:
Salomon Speedcross 4
Betyg:
51star1star1star1star1star