Skip to main content

Bästa Traillöparskorna 2018 – 981 Ärliga Test & Recensioner

Senast uppdaterad: 1 september 2018

Letar du efter de bästa traillöparskorna i test? Många löpare har upptäckt lycka som kommer med traillöpning. Frisk luft, omgivande träd och en alternativ terräng kan skapa oförglömliga löparupplevelser – bara du och naturen. När du bestämmer dig för att ta dina löppass till skogen i stället för gatorna kommer du att behöva skydda dina fötter från den skiftande terrängen. Vi listar de bästa trailskorna enligt hundratals personer som testat och recenserat traillöparskor.

Bäst i test

Senast uppdaterad: 1 september 2018 • Sidan innehåller reklam genom annonslänkar för Outnorth, Outdoorexperten, Sportamore. Läs mer längst ner • Betygen speglar recensioner från användare på Amazon
Modell
1 Inov-8 X-Talon 212 Women från Inov-8 - Bäst i Test?

Se större bild

Inov-8 X-Talon 212 Women
4.5 av 5 från 111 recensioner
Visa pris
2 Terraclaw 220 S från Inov-8 - Bäst i Test?

Se större bild

Inov-8 Terraclaw 220 S
4.5 av 5 från 21 recensioner
Visa pris
3 Speedcross 4 från Salomon - Bäst i Test?

Se större bild

Salomon Speedcross 4
4.5 av 5 från 284 recensioner
Visa pris
4

Se större bild

Fivefingers V-trail W
4.5 av 5 från 46 recensioner
Visa pris
5

Se större bild

Fivefingers V-Trail Men’s
4.5 av 5 från 251 recensioner
Visa pris
6 Merrell All Out Crush Shield från Merrell - Bäst i Test?

Se större bild

Merrell All Out Crush Shield
4 av 5 från 23 recensioner
Visa pris
“Pålitliga tester och recensioner från riktiga människor”
“Alla betyg i topplistan är riktiga recensioner från användare som har testat produkten och skrivit en recension på Amazon. Personligen har jag som Ironman-triatlet och fjällvandrare testat sjukt mycket utrustning i mina dagar, och jag köpte tyvärr helt fel utrustning i början. Nu har jag byggt det här verktyget, så att du slipper köpa dåliga prylar. Lycka till!”

Fredrik Lyreskog
Triatlet, ultramaratonlöpare, fjäll-äventyrare

Bästa traillöparskorna & traillöpartekniken: 8 videos

Läs mer

Processen: Hur vi analyserar och granskar tester av produkterna

Dessvärre är det så, att i de allra flesta kategorierna så släpps ofta ny utrustning ett par gånger per år, samtidigt som de tidigare kollektionerna slängs bort.Det här resulterar i att vi omöjligen hinner med att testa alla nya prylar i samtliga produktkategorier på egen hand.Istället fokuserar vi på att kartlägga nya lanseringar, och publicera recensioner och tester från användare som bedömt alla nya produkter med utgångspunkt i en rad olika faktorer som exempelvis funktion och renommé. Så klart baseras urvalet på våra insikter från jämbördiga produkter.Efter minutiös efterforskning taggar vi upp en topplista med produkter från de mest framstående tillverkarna – alla förtjänar att uppmärksammas när det kommer till kvalitet i hantverket.Vi publicerar riktiga användares recensioner som för det mesta baserar sig på ett stort antal olika element så som till exempel komfort, stryktålighet, stil, teknisk data och prisvärdhet.I flera fall har vi testat utrustningen ute på fältet på exempelvis träning, en helgutflykt eller under ett längre äventyr – och de insikter vi får med oss räknar vi så klar med i kartläggningen.Medan många andra webbplatser utser Bäst i Test i laboratorier eller presenterar andras tester på helt automatisk väg, så sker vår selektering med en sammansättning av teknisk data från tillverkaren, användarrecensioner, och ofta våra egna empiriska tester ute i rätt miljö.Att testa produkter är alltid i praktiken omöjligt att göra helt objektivt, och vi vänder därför på det hela och låter den subjektiva värderingen ta plats i test-resultatet. Att filtrera fram en Bäst i Test är självklart extra knepigt när det finns många produkter av högkvalitet att välja bland, men vi gör under alla omständigheter vårt yttersta för att kora en vinnare.
Summering
Datum:
Produkt:
Salomon Speedcross 4
Betyg:
51star1star1star1star1star
Vanliga söktermer:
  • bästa trailskon,
  • test trailskor 2018