Skip to main content

Bästa Stabila Löparskorna 2017 – 1068 st Ärliga Tester

Senast uppdaterad: 1 november 2017

Letar du efter de bästa stabila löparskorna? Vi har granskat de bästa valen för stabilitet under löpningen! De flesta av oss har lite ineffektivitet och gung i vårt löpsteg, så vi behöver ofta lite vägledning och stöd från stabilitetsskor. Jag tror att det här är en av anledningarna till att kategorin “stabila löparskor” alltid är mycket omtyckt av många löpare eftersom de kan dra nytta av stabiliteten. En bra stabil löparsko ger löparen lagom dämpning för att hålla löparen skyddad från eventuella skador, och ger särskilt stöd för att förhindra att fötterna drar inåt. Stabila löparskor är idealiskt för löpare som behöver en pålitlig sula och få en fastare fotnedsättning.

Bäst i test

Senast uppdaterad: 1 november 2017 • Sidan innehåller reklam genom annonslänkar för Outdoorexperten, Sportamore, XXL. Läs mer längst ner • Betygen speglar recensioner från användare på Amazon
ModellPreis
1 Salomon Sonic Pro 2 W från Salomon - Bäst i Test?

Se större bild

Salomon Sonic Pro 2 W
4.5 / 5 bei 10 Stimmen

926,00 kr

Inkl 25% moms
Läs mer
2 Altra One 2.5

Se större bild

Altra Altra One 2.5, löparsko herr
4.5 / 5 bei 298 Stimmen

1.399,00 kr

Inkl 25% moms
Läs mer
3 Energy Boost 3 från adidas - Bäst i Test?

Se större bild

adidas Energy Boost 3
4.5 / 5 bei 45 Stimmen

959,00 kr

Inkl 25% moms
Läs mer
4 Air Zoom Pegasus 33 från Nike - Bäst i Test?

Se större bild

Nike Air Zoom Pegasus 33
4.5 / 5 bei 174 Stimmen

599,00 kr

Inkl 25% moms
Läs mer
5 Air Zoom Pegasus 33 Shield från Nike - Bäst i Test?

Se större bild

Nike Air Zoom Pegasus 33 Shield
4.5 / 5 bei 194 Stimmen

995,00 kr

Inkl 25% moms
Läs mer
6 GT-1000 5 från ASICS - Bäst i Test?

Se större bild

ASICS GT-1000 5
4.5 / 5 bei 321 Stimmen

1.295,00 kr

Inkl 25% moms
Läs mer
7 Breakthru 2 från Saucony - Bäst i Test?

Se större bild

Saucony Breakthru 2
4 / 5 bei 21 Stimmen

799,00 kr

Inkl 25% moms
Läs mer
8 Ultra Boost från adidas - Bäst i Test?

Se större bild

adidas Ultra Boost
4 / 5 bei 5 Stimmen

1.795,00 kr

Inkl 25% moms
Läs mer
“Pålitliga tester och recensioner från riktiga människor”
“Alla betyg i topplistan är riktiga recensioner från användare som har testat produkten och skrivit en recension på Amazon. Personligen har jag som Ironman-triatlet och fjällvandrare testat sjukt mycket utrustning i mina dagar, och jag köpte tyvärr helt fel utrustning i början. Nu har jag byggt det här verktyget, så att du slipper köpa dåliga prylar. Lycka till!”

Fredrik Lyreskog
Triatlet, ultramaratonlöpare, fjäll-äventyrare

5 videos: Bästa stabila löparskorna – hur man hittar rätt

Läs mer

Hur vi granskar tester och analyserar produkterna

Medan många andra hemsidor lyfter upp “Bäst i Test” i test-labb eller klipper och klistrar ihop andra sajters tester på helt automatisk väg, så sker vårt urval med en hybrid av specifikation från tillverkaren, recensioner från användare, samt ofta våra personliga tester i rätt miljö.Att testa produkter är alltid svårt att utföra 100% objektivt, och exakt av den anledningen vänder vi på steken och tillåter den subjektiva värderingen ta plats i test-resultatet. Att lyckas välja ut en Bäst i Test är så klart särskilt klurigt när det finns ett stort antal värdiga vinnare att välja bland, men vi gör ständigt allt vi kan för att utse en vinnare.Olyckligtvis är det så, att i de flesta produktkategorierna släpps i regel nya produkter ca två till fyra gånger per år, parallellt med att de tidigare modellerna slängs ut snabbt.Det för med sig att vi omöjligt hinner med att testa alla nya prylar i alla produktkategorier personligen.Istället koncentrerar vi oss på taktiken att kartlägga nya produkt-releaser, och publicera tester och recensioner från användare som satt betyg på de nya produkterna med hänsyn till en lång rad olika faktorer som ex funktionalitet och renommé. baseras urvalet på våra tidigare erfarenheter vi haft från likartad utrustning.Efter omsorgsfull undersökning taggar vi upp ett stort gäng produkter från de bästa varumärkena – alla värda att uppmärksammas beträffande produktkvalitet.Vi återger användares recensioner som många gånger grundar sig på ett stort antal skiftande element som exempelvis bekvämlighet, robusthet, finess, mått och snittpris.I flera fall har vi i olika sammanhang testat utrustningen ute på fältet på t ex träning, en helgtur eller under semestern – och de lärdomar vi plockar på oss bakar vi så klart in i utvärderingen.
Summering
Datum:
Produkt:
Altra Altra One 2.5
Betyg:
51star1star1star1star1star