Skip to main content

Bästa Stabila Löparskorna 2018 – 1068 st Ärliga Tester

Senast uppdaterad: 1 oktober 2018

Letar du efter de bästa stabila löparskorna? Vi har granskat de bästa valen för stabilitet under löpningen! De flesta av oss har lite ineffektivitet och gung i vårt löpsteg, så vi behöver ofta lite vägledning och stöd från stabilitetsskor. Jag tror att det här är en av anledningarna till att kategorin “stabila löparskor” alltid är mycket omtyckt av många löpare eftersom de kan dra nytta av stabiliteten. En bra stabil löparsko ger löparen lagom dämpning för att hålla löparen skyddad från eventuella skador, och ger särskilt stöd för att förhindra att fötterna drar inåt. Stabila löparskor är idealiskt för löpare som behöver en pålitlig sula och få en fastare fotnedsättning.

Bäst i test

Senast uppdaterad: 1 oktober 2018 • Sidan innehåller reklam genom annonslänkar för Outdoorexperten, Sportamore. Läs mer längst ner • Betygen speglar recensioner från användare på Amazon
Modell
1 Salomon Sonic Pro 2 W från Salomon - Bäst i Test?

Se större bild

Salomon Sonic Pro 2 W
4.5 av 5 från 10 recensioner
Visa pris
2 Energy Boost 3 från adidas - Bäst i Test?

Se större bild

adidas Energy Boost
4.5 av 5 från 45 recensioner
Visa pris
3 Air Zoom Pegasus 33 från Nike - Bäst i Test?

Se större bild

Nike Air Zoom Pegasus 33
4.5 av 5 från 174 recensioner
Visa pris
4 GT-1000 5 från ASICS - Bäst i Test?

Se större bild

ASICS GT-1000 5
4.5 av 5 från 321 recensioner
Visa pris
5 Breakthru 2 från Saucony - Bäst i Test?

Se större bild

Saucony Breakthru 2
4 av 5 från 21 recensioner
Visa pris
6 Ultra Boost från adidas - Bäst i Test?

Se större bild

adidas Ultra Boost
4 av 5 från 5 recensioner
Visa pris
“Pålitliga tester och recensioner från riktiga människor”
“Alla betyg i topplistan är riktiga recensioner från användare som har testat produkten och skrivit en recension på Amazon. Personligen har jag som Ironman-triatlet och fjällvandrare testat sjukt mycket utrustning i mina dagar, och jag köpte tyvärr helt fel utrustning i början. Nu har jag byggt det här verktyget, så att du slipper köpa dåliga prylar. Lycka till!”

Fredrik Lyreskog
Triatlet, ultramaratonlöpare, fjäll-äventyrare

5 videos: Bästa stabila löparskorna – hur man hittar rätt

Läs mer

Vår process: Hur vi kartlägger och granskar tester av alla produkter

Medan många andra sajter lyfter upp “Bäst i Test” i test-labb eller presenterar andra sajters tester helt automatiskt, så görs vår selektering med en kombination av teknisk data från tillverkaren, recensioner från användare, samt ofta våra egna tester ute i rätt miljö.Att testa produkter är alltid i praktiken omöjligt att göra 100% objektivt, och därför vänder vi det upp-och-ner och låter den subjektiva uppfattningen ingå i test-resultatet. Att lyckas välja en Bäst i Test är självklart särskilt utmanande när det finns många produkter av högkvalitet att välja bland, men vi gör alltid vårt bästa för att kora en vinnare.Inom de allra flesta produktgrupperna så släpps ofta nya prylar 2-4 gånger årligen, parallellt med att de gamla sortimenten kasseras bort.Det innebär att vi omöjligen hinner testa alla nya prylar inom alla produktkategorier manuellt.Istället så fokuserar vi på taktiken att granska nya produktsläpp, och publicera tester & recensioner från användare som graderat den nya utrustningen utifrån en lång rad olika faktorer som t ex prestanda och varumärkesrykte. Givetvis baseras selektionen på våra tidigare lärdomar vi haft från snarlika produkter.Efter fördjupad efterforskning taggar vi upp ett stort antal produkter från de mest framstående tillverkarna – samtliga värda att synas beträffande kvalitetsaspekten.Vi publicerar Amazon-recensenters betyg som vanligen baserar sig på ett antal olika komponenter så som t ex komfort, väderbeständighet, finess, teknisk data och prisläge.I ett stort antal fall har vi på olika sätt testat produkten personligen under till exempel ett träningspass, en helgutflykt eller på sommarsemestern – och de insikter vi samlar på oss räknar vi så klar med i analysen.
Summering
Datum:
Produkt:
Altra Altra One 2.5
Betyg:
51star1star1star1star1star