Skip to main content

Bästa Stabila Löparskorna 2018 – 1068 st Ärliga Tester

Senast uppdaterad: 1 juli 2018

Letar du efter de bästa stabila löparskorna? Vi har granskat de bästa valen för stabilitet under löpningen! De flesta av oss har lite ineffektivitet och gung i vårt löpsteg, så vi behöver ofta lite vägledning och stöd från stabilitetsskor. Jag tror att det här är en av anledningarna till att kategorin “stabila löparskor” alltid är mycket omtyckt av många löpare eftersom de kan dra nytta av stabiliteten. En bra stabil löparsko ger löparen lagom dämpning för att hålla löparen skyddad från eventuella skador, och ger särskilt stöd för att förhindra att fötterna drar inåt. Stabila löparskor är idealiskt för löpare som behöver en pålitlig sula och få en fastare fotnedsättning.

Bäst i test

Senast uppdaterad: 1 juli 2018 • Sidan innehåller reklam genom annonslänkar för Outdoorexperten, Sportamore. Läs mer längst ner • Betygen speglar recensioner från användare på Amazon
Modell
1 Salomon Sonic Pro 2 W från Salomon - Bäst i Test?

Se större bild

Salomon Sonic Pro 2 W
4.5 av 5 från 10 recensioner
Visa pris
2 Energy Boost 3 från adidas - Bäst i Test?

Se större bild

adidas Energy Boost
4.5 av 5 från 45 recensioner
Visa pris
3 Air Zoom Pegasus 33 från Nike - Bäst i Test?

Se större bild

Nike Air Zoom Pegasus 33
4.5 av 5 från 174 recensioner
Visa pris
4 GT-1000 5 från ASICS - Bäst i Test?

Se större bild

ASICS GT-1000 5
4.5 av 5 från 321 recensioner
Visa pris
5 Breakthru 2 från Saucony - Bäst i Test?

Se större bild

Saucony Breakthru 2
4 av 5 från 21 recensioner
Visa pris
6 Ultra Boost från adidas - Bäst i Test?

Se större bild

adidas Ultra Boost
4 av 5 från 5 recensioner
Visa pris
“Pålitliga tester och recensioner från riktiga människor”
“Alla betyg i topplistan är riktiga recensioner från användare som har testat produkten och skrivit en recension på Amazon. Personligen har jag som Ironman-triatlet och fjällvandrare testat sjukt mycket utrustning i mina dagar, och jag köpte tyvärr helt fel utrustning i början. Nu har jag byggt det här verktyget, så att du slipper köpa dåliga prylar. Lycka till!”

Fredrik Lyreskog
Triatlet, ultramaratonlöpare, fjäll-äventyrare

5 videos: Bästa stabila löparskorna – hur man hittar rätt

Läs mer

Processen: Hur vi undersöker och granskar tester av produkterna

Medan många andra webbplatser utser “Bäst i Test” i test-labb eller klipper ihop andras tester helt automatiskt, så sker vårt urval med en kombination av den tekniska datan från tillverkaren, recensioner från användare, samt i många fall våra personliga tester i rätt miljö.Att testa utrustning är alltid omöjligt att göra helt objektivt, och exakt av den anledningen vänder vi det upp och ner och låter det subjektiva omdömet ingå i test-resultatet. Att lyckas välja ut en Bäst i Test är extra utmanande när det finns många produkter av högkvalitet att välja bland, men vi gör under alla omständigheter vårt yttersta för att kora en slutgiltig vinnare.Olyckligtvis är det så, att i de flesta kategorierna släpps nya produkter cirka 2-4 gånger varje år, och de tidigare modellerna kasseras bort.Det för med sig att vi orimligen hinner med att testa alla dessa nya produkter i alla produktkategorier på egen hand.Istället så riktar vi in oss på att analysera nya produkt-releaser, och publicera recensioner & tester från användare som graderat alla nya produkter utifrån en rad olika faktorer som användbarhet och varumärkets anseende. Så klart stöds selektionen på vår tidigare kunskap vi haft från liknande utrustning.Efter noga undersökning taggar vi upp ett stort antal produkter från de mest framstående tillverkarna – alla värda att uppmärksammas när det kommer till kvalité.Vi återger användares betyg som många gånger baserar sig på ett stort antal skiftande faktorer så som bekvämlighet, robusthet, stilfaktor, mått och pris.I flera fall har vi testat utrustningen i fält under t ex ett träningspass, en kort resa eller på sommarsemestern – och de erfarenheter vi plockar på oss inkluderar vi givetvis i kartläggningen.
Summering
Datum:
Produkt:
Altra Altra One 2.5
Betyg:
51star1star1star1star1star