Skip to main content

Bästa Stabila Löparskorna 2018 – 1068 st Ärliga Tester

Senast uppdaterad: 1 maj 2018

Letar du efter de bästa stabila löparskorna? Vi har granskat de bästa valen för stabilitet under löpningen! De flesta av oss har lite ineffektivitet och gung i vårt löpsteg, så vi behöver ofta lite vägledning och stöd från stabilitetsskor. Jag tror att det här är en av anledningarna till att kategorin “stabila löparskor” alltid är mycket omtyckt av många löpare eftersom de kan dra nytta av stabiliteten. En bra stabil löparsko ger löparen lagom dämpning för att hålla löparen skyddad från eventuella skador, och ger särskilt stöd för att förhindra att fötterna drar inåt. Stabila löparskor är idealiskt för löpare som behöver en pålitlig sula och få en fastare fotnedsättning.

Bäst i test

Senast uppdaterad: 1 maj 2018 • Sidan innehåller reklam genom annonslänkar för Outdoorexperten, Sportamore. Läs mer längst ner • Betygen speglar recensioner från användare på Amazon
ModellPreis
1 GT-1000 5 från ASICS - Bäst i Test?

Se större bild

ASICS GT-1000 5
4.5 av 5 från 321 recensioner

839,00 kr 1.295,00 kr

Inkl 25% moms
Läs mer
2 Salomon Sonic Pro 2 W från Salomon - Bäst i Test?

Se större bild

Salomon Sonic Pro 2 W
4.5 av 5 från 10 recensioner

880,00 kr 926,00 kr

Inkl 25% moms
Läs mer
3 Energy Boost 3 från adidas - Bäst i Test?

Se större bild

adidas Energy Boost
4.5 av 5 från 45 recensioner

1.595,00 kr

Inkl 25% moms
Läs mer
4 Air Zoom Pegasus 33 från Nike - Bäst i Test?

Se större bild

Nike Air Zoom Pegasus 33
4.5 av 5 från 174 recensioner

1.195,00 kr

Inkl 25% moms
Läs mer
5 Ultra Boost från adidas - Bäst i Test?

Se större bild

adidas Ultra Boost
4 av 5 från 5 recensioner

1.255,00 kr 1.795,00 kr

Inkl 25% moms
Läs mer
6 Breakthru 2 från Saucony - Bäst i Test?

Se större bild

Saucony Breakthru 2
4 av 5 från 21 recensioner

959,00 kr

Inkl 25% moms
Läs mer
“Pålitliga tester och recensioner från riktiga människor”
“Alla betyg i topplistan är riktiga recensioner från användare som har testat produkten och skrivit en recension på Amazon. Personligen har jag som Ironman-triatlet och fjällvandrare testat sjukt mycket utrustning i mina dagar, och jag köpte tyvärr helt fel utrustning i början. Nu har jag byggt det här verktyget, så att du slipper köpa dåliga prylar. Lycka till!”

Fredrik Lyreskog
Triatlet, ultramaratonlöpare, fjäll-äventyrare

5 videos: Bästa stabila löparskorna – hur man hittar rätt

Läs mer

Hur vi granskar tester och kartlägger produkter

Tyvärr är det så, att inom de allra flesta produktgrupperna så släpps ofta ny utrustning ca 2 till 4 gånger årligen, parallellt med att de gamla sortimenten kasseras ut snabbt.Det gör att vi orimligen hinner med att testa alla nya prylar inom alla produktkategorier handgripligen.Istället så fokuserar vi på taktiken att analysera nya lanseringar, och publicera recensioner och tester från användare som bedömt den nya utrustningen utifrån ett antal olika faktorer som ex funktionalitet och varumärkets historik. Så klart grundas selektionen på våra lärdomar från närbesläktade prylar.Efter ordentlig undersökning taggar vi upp en lång lista med produkter från de bästa tillverkarna – alla förtjänar att synas när det kommer till kvalitet i hantverket.Vi publicerar Amazon-recensenters omdömen som vanligen baserar sig på ett stort antal växlande komponenter som exempelvis komfort, hållbarhet, design, teknisk data och pris.I ett stort antal fall har vi på olika sätt testat produkten ute på fältet på till exempel ett träningspass, en helgutflykt eller på sommarsemestern – och den kunskap vi samlar på oss väger vi givetvis in i analysen.Medan många andra webbplatser lyfter upp “Bäst i Test” i test-labb eller sammanställer andras tester på helt automatisk väg, så görs vår selektering med en korsning av tillverkarens specifikation, riktiga användarrecensioner, och i många fall våra egna empiriska tester ute i dess rätta miljö.Att testa produkter är alltid svårt att göra 100% objektivt, och exakt därför vänder vi det upp och ner och låter den subjektiva åsikten ingå i test-resultatet. Att lyckas välja en Bäst i Test är så klart extra utmanande när det finns ett stort antal produkter av högkvalitet att välja bland, men vi gör under alla omständigheter allt vi kan för att utse en vinnare.
Summering
Datum:
Produkt:
Altra Altra One 2.5
Betyg:
51star1star1star1star1star