Skip to main content

Bästa Stabila Löparskorna 2017 – 1068 st Ärliga Tester

Senast uppdaterad: 1 oktober 2017

Letar du efter de bästa stabila löparskorna? Vi har granskat de bästa valen för stabilitet under löpningen! De flesta av oss har lite ineffektivitet och gung i vårt löpsteg, så vi behöver ofta lite vägledning och stöd från stabilitetsskor. Jag tror att det här är en av anledningarna till att kategorin “stabila löparskor” alltid är mycket omtyckt av många löpare eftersom de kan dra nytta av stabiliteten. En bra stabil löparsko ger löparen lagom dämpning för att hålla löparen skyddad från eventuella skador, och ger särskilt stöd för att förhindra att fötterna drar inåt. Stabila löparskor är idealiskt för löpare som behöver en pålitlig sula och få en fastare fotnedsättning.

Bäst i test

Senast uppdaterad: 1 oktober 2017 • Sidan innehåller reklam genom annonslänkar för Outdoorexperten, Sportamore, XXL. Läs mer längst ner • Betygen speglar recensioner från användare på Amazon
ModellPreis
1 Salomon Sonic Pro 2 W från Salomon - Bäst i Test?

Se större bild

Salomon Sonic Pro 2 W
4.5 av 5 från 10 recensioner

926,00 kr

Inkl 25% moms
Läs mer
2 Altra One 2.5

Se större bild

Altra Altra One 2.5, löparsko herr
4.5 av 5 från 298 recensioner

1.399,00 kr

Inkl 25% moms
Läs mer
3 Energy Boost 3 från adidas - Bäst i Test?

Se större bild

adidas Energy Boost 3
4.5 av 5 från 45 recensioner

959,00 kr

Inkl 25% moms
Läs mer
4 Air Zoom Pegasus 33 från Nike - Bäst i Test?

Se större bild

Nike Air Zoom Pegasus 33
4.5 av 5 från 174 recensioner

599,00 kr

Inkl 25% moms
Läs mer
5 Air Zoom Pegasus 33 Shield från Nike - Bäst i Test?

Se större bild

Nike Air Zoom Pegasus 33 Shield
4.5 av 5 från 194 recensioner

995,00 kr

Inkl 25% moms
Läs mer
6 GT-1000 5 från ASICS - Bäst i Test?

Se större bild

ASICS GT-1000 5
4.5 av 5 från 321 recensioner

1.295,00 kr

Inkl 25% moms
Läs mer
7 Breakthru 2 från Saucony - Bäst i Test?

Se större bild

Saucony Breakthru 2
4 av 5 från 21 recensioner

799,00 kr

Inkl 25% moms
Läs mer
8 Ultra Boost från adidas - Bäst i Test?

Se större bild

adidas Ultra Boost
4 av 5 från 5 recensioner

1.795,00 kr

Inkl 25% moms
Läs mer
“Pålitliga tester och recensioner från riktiga människor”
“Alla betyg i topplistan är riktiga recensioner från användare som har testat produkten och skrivit en recension på Amazon. Personligen har jag som Ironman-triatlet och fjällvandrare testat sjukt mycket utrustning i mina dagar, och jag köpte tyvärr helt fel utrustning i början. Nu har jag byggt det här verktyget, så att du slipper köpa dåliga prylar. Lycka till!”

Fredrik Lyreskog
Triatlet, ultramaratonlöpare, fjäll-äventyrare

5 videos: Bästa stabila löparskorna – hur man hittar rätt

Läs mer

Processen: Hur vi granskar tester och utvärderar alla produkter

Medan många andra webbplatser väljer ut “Bäst i Test” i test-labb eller klipper ihop andra sajters tester helt automatiskt utan en redaktörs översyn, så sker vårt urval med en mix av tillverkarens specifikation, riktiga användarrecensioner, samt ofta våra personliga tester ute i rätt miljö.Att testa produkter är alltid problematiskt att göra 100% objektivt, och vi vänder därför det upp och ner och låter den subjektiva värderingen ta plats i test-resultatet. Att lyckas välja en Bäst i Test är så klart extra svårt när det finns flera bra produkter att välja bland, men vi gör under alla omständigheter allt vi kan för att kora en slutgiltig vinnare.Dessvärre är det så, att i de allra flesta produktgrupperna släpps i allmänhet nya prylar ca 2 till 4 gånger per år, parallellt med att de gamla sortimenten fasas bort.Det för med sig att vi omöjligt har möjlighet att testa alla nya produkter inom samtliga produktgrupper manuellt.Istället inriktar vi oss på att examinera alla nya produktsläpp, och publicera tester & recensioner från användare som satt betyg på de nya produkterna utifrån en rad olika faktorer som t ex prestanda och varumärkesrykte. Givetvis baseras urvalet på våra insikter från jämförbara prylar.Efter ordentlig undersökning taggar vi upp ett stort gäng produkter från de mest framstående varumärkena – samtliga förtjänar att uppmärksammas beträffande produktkvalitet.Vi återpublicerar användares omdömen som ofta grundar sig på ett stort antal olika komponenter så som användbarhet, robusthet, stil, mått och prisläge.I flera fall har vi i olika sammanhang testat utrustningen personligen på exempelvis ett träningspass, en helgutflykt eller under semestern – och den kunskap vi får med oss bakar vi så klart in i granskningsresultatet.
Summering
Datum:
Produkt:
Altra Altra One 2.5
Betyg:
51star1star1star1star1star