Skip to main content

Bästa Stabila Löparskorna 2018 – 1068 st Ärliga Tester

Senast uppdaterad: 1 januari 2018

Letar du efter de bästa stabila löparskorna? Vi har granskat de bästa valen för stabilitet under löpningen! De flesta av oss har lite ineffektivitet och gung i vårt löpsteg, så vi behöver ofta lite vägledning och stöd från stabilitetsskor. Jag tror att det här är en av anledningarna till att kategorin “stabila löparskor” alltid är mycket omtyckt av många löpare eftersom de kan dra nytta av stabiliteten. En bra stabil löparsko ger löparen lagom dämpning för att hålla löparen skyddad från eventuella skador, och ger särskilt stöd för att förhindra att fötterna drar inåt. Stabila löparskor är idealiskt för löpare som behöver en pålitlig sula och få en fastare fotnedsättning.

Bäst i test

Senast uppdaterad: 1 januari 2018 • Sidan innehåller reklam genom annonslänkar för Outdoorexperten, Sportamore, XXL. Läs mer längst ner • Betygen speglar recensioner från användare på Amazon
ModellPreis
1 Salomon Sonic Pro 2 W från Salomon - Bäst i Test?

Se större bild

Salomon Sonic Pro 2 W
4.5 av 5 från 10 recensioner

926,00 kr

Inkl 25% moms
Läs mer
2 Altra One 2.5

Se större bild

Altra Altra One 2.5, löparsko herr
4.5 av 5 från 298 recensioner

1.399,00 kr

Inkl 25% moms
Läs mer
3 Energy Boost 3 från adidas - Bäst i Test?

Se större bild

adidas Energy Boost 3
4.5 av 5 från 45 recensioner

959,00 kr

Inkl 25% moms
Läs mer
4 Air Zoom Pegasus 33 från Nike - Bäst i Test?

Se större bild

Nike Air Zoom Pegasus 33
4.5 av 5 från 174 recensioner

599,00 kr

Inkl 25% moms
Läs mer
5 Air Zoom Pegasus 33 Shield från Nike - Bäst i Test?

Se större bild

Nike Air Zoom Pegasus 33 Shield
4.5 av 5 från 194 recensioner

995,00 kr

Inkl 25% moms
Läs mer
6 GT-1000 5 från ASICS - Bäst i Test?

Se större bild

ASICS GT-1000 5
4.5 av 5 från 321 recensioner

1.295,00 kr

Inkl 25% moms
Läs mer
7 Breakthru 2 från Saucony - Bäst i Test?

Se större bild

Saucony Breakthru 2
4 av 5 från 21 recensioner

799,00 kr

Inkl 25% moms
Läs mer
8 Ultra Boost från adidas - Bäst i Test?

Se större bild

adidas Ultra Boost
4 av 5 från 5 recensioner

1.795,00 kr

Inkl 25% moms
Läs mer
“Pålitliga tester och recensioner från riktiga människor”
“Alla betyg i topplistan är riktiga recensioner från användare som har testat produkten och skrivit en recension på Amazon. Personligen har jag som Ironman-triatlet och fjällvandrare testat sjukt mycket utrustning i mina dagar, och jag köpte tyvärr helt fel utrustning i början. Nu har jag byggt det här verktyget, så att du slipper köpa dåliga prylar. Lycka till!”

Fredrik Lyreskog
Triatlet, ultramaratonlöpare, fjäll-äventyrare

5 videos: Bästa stabila löparskorna – hur man hittar rätt

Läs mer

Processen: Hur vi analyserar och granskar tester av produkter

Medan många andra bloggar väljer ut Bäst i Test i laboratorier eller klipper och klistrar ihop andra aktörers tester helt automatiskt utan en människas omdöme, så sker vårt urval med en mix av specifikation från tillverkaren, riktiga användarrecensioner, samt ofta våra egna empiriska tester i rätt miljö.Att testa produkter är alltid svårt att göra helt objektivt, och vi vänder därför på det hela och tillåter det subjektiva omdömet ta plats i test-resultatet. Att filtrera fram en Bäst i Test är så klart extra knepigt när det finns ett stort antal värdiga produkter att välja bland, men vi gör under alla omständigheter vårt yttersta för att kora en slutgiltig vinnare.Sorgligt nog så är det så, att i de allra flesta produktkategorierna så släpps ofta ny utrustning cirka 2 till 4 gånger årligen, parallellt med att de tidigare sortimenten kasseras bort.Det här faktumet innebär att vi orimligen hinner med att testa alla dessa nya produkter inom samtliga produktkategorier manuellt.Istället så koncentrerar vi oss på att examinera alla nya lanseringar, och publicera recensioner och tester från användare som betygsatt de nya produkterna utifrån en mängd olika faktorer som exempelvis funktionsduglighet och varumärkets anseende. stöds selekteringen på vår tidigare kunskap vi haft från likartade prylar.Efter ordentlig undersökning taggar vi upp en lista med produkter från de bästa varumärkena – samtliga värda att synas beträffande kvalitet.Vi återpublicerar Amazon-recensenters betyg som vanligen grundar sig på en stor mängd element så som t ex bekvämlighet, hållfasthet, design, mått och prisvärdhet.I flera fall har vi i olika sammanhang testat utrustningen ute på fält på t ex träning, en helgutflykt eller under ett längre semesteräventyr – och de erfarenheter vi plockar på oss inkluderar vi givetvis i sammanställningen.
Summering
Datum:
Produkt:
Altra Altra One 2.5
Betyg:
51star1star1star1star1star