Skip to main content

Bästa Stabila Löparskorna 2018 – 1068 st Ärliga Tester

Senast uppdaterad: 1 juni 2018

Letar du efter de bästa stabila löparskorna? Vi har granskat de bästa valen för stabilitet under löpningen! De flesta av oss har lite ineffektivitet och gung i vårt löpsteg, så vi behöver ofta lite vägledning och stöd från stabilitetsskor. Jag tror att det här är en av anledningarna till att kategorin “stabila löparskor” alltid är mycket omtyckt av många löpare eftersom de kan dra nytta av stabiliteten. En bra stabil löparsko ger löparen lagom dämpning för att hålla löparen skyddad från eventuella skador, och ger särskilt stöd för att förhindra att fötterna drar inåt. Stabila löparskor är idealiskt för löpare som behöver en pålitlig sula och få en fastare fotnedsättning.

Bäst i test

Senast uppdaterad: 1 juni 2018 • Sidan innehåller reklam genom annonslänkar för Outdoorexperten, Sportamore. Läs mer längst ner • Betygen speglar recensioner från användare på Amazon
Modell
1 Salomon Sonic Pro 2 W från Salomon - Bäst i Test?

Se större bild

Salomon Sonic Pro 2 W
4.5 av 5 från 10 recensioner
Visa pris
2 Energy Boost 3 från adidas - Bäst i Test?

Se större bild

adidas Energy Boost
4.5 av 5 från 45 recensioner
Visa pris
3 Air Zoom Pegasus 33 från Nike - Bäst i Test?

Se större bild

Nike Air Zoom Pegasus 33
4.5 av 5 från 174 recensioner
Visa pris
4 GT-1000 5 från ASICS - Bäst i Test?

Se större bild

ASICS GT-1000 5
4.5 av 5 från 321 recensioner
Visa pris
5 Breakthru 2 från Saucony - Bäst i Test?

Se större bild

Saucony Breakthru 2
4 av 5 från 21 recensioner
Visa pris
6 Ultra Boost från adidas - Bäst i Test?

Se större bild

adidas Ultra Boost
4 av 5 från 5 recensioner
Visa pris
“Pålitliga tester och recensioner från riktiga människor”
“Alla betyg i topplistan är riktiga recensioner från användare som har testat produkten och skrivit en recension på Amazon. Personligen har jag som Ironman-triatlet och fjällvandrare testat sjukt mycket utrustning i mina dagar, och jag köpte tyvärr helt fel utrustning i början. Nu har jag byggt det här verktyget, så att du slipper köpa dåliga prylar. Lycka till!”

Fredrik Lyreskog
Triatlet, ultramaratonlöpare, fjäll-äventyrare

5 videos: Bästa stabila löparskorna – hur man hittar rätt

Läs mer

Vår process: Hur vi utvärderar och granskar tester av produkterna

Medan många andra bloggar lyfter upp “bäst i test” i labb-miljö eller klipper och klistrar ihop andras tester helt automatiskt utan en människas omdöme, så sker vår selektering med en mix av teknisk data från tillverkaren, recensioner från användare, och i många fall våra egna empiriska tester i rätt miljö.Att testa utrustning är alltid i praktiken omöjligt att utföra 100% objektivt, och exakt därför vänder vi på steken och tillåter det subjektiva omdömet inkluderas i test-resultatet. Att lyckas plocka fram en Bäst i Test är självklart extra utmanande när det finns många bra produkter att välja bland, men vi gör varje gång vårt bästa för att utse en slutgiltig vinnare.Tyvärr är det så, att inom de allra flesta produktkategorierna så släpps i regel nya produkter 2-4 gånger årligen, parallellt med att de tidigare kollektionerna kasseras bort snabbt.Det här innebär att vi omöjligen hinner testa alla nya produkter i alla produktkategorier på egen hand.Istället koncentrerar vi oss på att detaljgranska alla nya lanseringar, och publicera tester & recensioner från användare som graderat all ny utrustning utifrån en lång rad olika faktorer som t ex funktionalitet och varumärkets anseende. Så klart stöds selektionen på vår kunskap från jämförbara produkter.Efter ordentlig efterforskning taggar vi upp en lista med produkter från de mest framstående varumärkena – samtliga förtjänar att synas i fråga om produktkvalitet.Vi återpublicerar Amazon-recensenters omdömen som ofta baserar sig på en mängd olika element så som till exempel användbarhet, väderbeständighet, stil, mått och prisläge.I åtskilliga fall har vi i olika sammanhang testat produkten ute på fält under till exempel ett träningspass, en kort resa eller under ett längre semesteräventyr – och den kunskap vi plockar på oss inkluderar vi givetvis i kartläggningen.
Summering
Datum:
Produkt:
Altra Altra One 2.5
Betyg:
51star1star1star1star1star