Skip to main content

Bästa Stabila Löparskorna 2018 – 1068 st Ärliga Tester

Senast uppdaterad: 1 mars 2018

Letar du efter de bästa stabila löparskorna? Vi har granskat de bästa valen för stabilitet under löpningen! De flesta av oss har lite ineffektivitet och gung i vårt löpsteg, så vi behöver ofta lite vägledning och stöd från stabilitetsskor. Jag tror att det här är en av anledningarna till att kategorin “stabila löparskor” alltid är mycket omtyckt av många löpare eftersom de kan dra nytta av stabiliteten. En bra stabil löparsko ger löparen lagom dämpning för att hålla löparen skyddad från eventuella skador, och ger särskilt stöd för att förhindra att fötterna drar inåt. Stabila löparskor är idealiskt för löpare som behöver en pålitlig sula och få en fastare fotnedsättning.

Bäst i test

Senast uppdaterad: 1 mars 2018 • Sidan innehåller reklam genom annonslänkar för Outdoorexperten, Sportamore. Läs mer längst ner • Betygen speglar recensioner från användare på Amazon
ModellPreis
1 Salomon Sonic Pro 2 W från Salomon - Bäst i Test?

Se större bild

Salomon Sonic Pro 2 W
4.5 av 5 från 10 recensioner

880,00 kr 926,00 kr

Inkl 25% moms
Läs mer
2 Energy Boost 3 från adidas - Bäst i Test?

Se större bild

adidas Energy Boost
4.5 av 5 från 45 recensioner

1.595,00 kr

Inkl 25% moms
Läs mer
3 Air Zoom Pegasus 33 från Nike - Bäst i Test?

Se större bild

Nike Air Zoom Pegasus 33
4.5 av 5 från 174 recensioner

1.195,00 kr

Inkl 25% moms
Läs mer
4 GT-1000 5 från ASICS - Bäst i Test?

Se större bild

ASICS GT-1000 5
4.5 av 5 från 321 recensioner

839,00 kr 1.295,00 kr

Inkl 25% moms
Läs mer
5 Breakthru 2 från Saucony - Bäst i Test?

Se större bild

Saucony Breakthru 2
4 av 5 från 21 recensioner

959,00 kr

Inkl 25% moms
Läs mer
6 Ultra Boost från adidas - Bäst i Test?

Se större bild

adidas Ultra Boost
4 av 5 från 5 recensioner

1.255,00 kr 1.795,00 kr

Inkl 25% moms
Läs mer
“Pålitliga tester och recensioner från riktiga människor”
“Alla betyg i topplistan är riktiga recensioner från användare som har testat produkten och skrivit en recension på Amazon. Personligen har jag som Ironman-triatlet och fjällvandrare testat sjukt mycket utrustning i mina dagar, och jag köpte tyvärr helt fel utrustning i början. Nu har jag byggt det här verktyget, så att du slipper köpa dåliga prylar. Lycka till!”

Fredrik Lyreskog
Triatlet, ultramaratonlöpare, fjäll-äventyrare

5 videos: Bästa stabila löparskorna – hur man hittar rätt

Läs mer

Processen: Hur vi kartlägger och granskar tester av produkterna

Tyvärr är det så, att i de allra flesta produktkategorierna släpps vanligtvis ny utrustning cirka två till fyra gånger varje år, parallellt med att de tidigare sortimenten kasseras bort snabbt.Denna realitet gör att vi omöjligt hinner testa alla dessa nya prylar i alla produktkategorier handgripligen.Istället så riktar vi in oss på taktiken att granska nya lanseringar, och publicera recensioner & tester från användare som graderat all ny utrustning med hänsyn till en rad olika faktorer som till exempel funktionsduglighet och varumärkets historik. Så klart stöds selekteringen på våra insikter från jämförliga prylar.Efter omsorgsfull efterforskning taggar vi upp ett stort gäng produkter från de mest framstående varumärkena – samtliga värda att uppmärksammas beträffande kvalitet i hantverket.Vi publicerar användares betyg som inte sällan grundar sig på en stor mängd växlande komponenter så som användbarhet, väderbeständighet, stilfaktor, vikt och snittpris.I flera fall har vi på olika sätt testat utrustningen i fält på till exempel träning, en kort resa eller under semestern – och de lärdomar vi får med oss inkluderar vi givetvis i utvärderingen.Medan många andra webbplatser lyfter upp Bäst i Test i laboratorier eller presenterar andra aktörers tester helt automatiskt utan en människas omdöme, så görs vårt urval med en korsning av den tekniska datan från tillverkaren, recensioner från användare, och i många fall våra egna empiriska tester ute i dess rätta miljö.Att testa utrustning är alltid i praktiken omöjligt att göra helt objektivt, och exakt av den anledningen vänder vi det upp-och-ner och tillåter det subjektiva omdömet inkluderas i test-resultatet. Att lyckas välja en Bäst i Test är självklart särskilt svårt när det finns många produkter av högkvalitet att välja bland, men vi gör varje gång vårt yttersta för att utse en vinnare.
Summering
Datum:
Produkt:
Altra Altra One 2.5
Betyg:
51star1star1star1star1star