Om Wolber

GP Wolber 1930

GP Wolber, Frankrike 1930.

Störst, bäst och snabbast – sedan 1920

Grand Prix Wolber var ett självständigt, inofficiellt världsmästerskap i cykling 1920-1931. Endast cyklister som slutade topp 3 av de stora franska, italienska, belgiska och schweiziska tävlingarna var inbjudna att delta i GP Wolber i Frankrike.

På samma sätt vill vi att Wolber.se ska vara en självständig aktör som stöttar och stärker cyklister, löpare, längdskidåkare och andra aktiva individer genom att erbjuda de bästa digitala verktygen inom hälsa och träningsutrustning.

Rädda hälsan med oss!

Med vårt träningsverktyg vill vi bidra till att rädda det allt sämre hälsoläget i Sverige. Svenskarna äter sämre mat än någonsin, fetman blir allt vanligare, och välfärdssjukdomarna ökar.

Vårt träningsverktyg hjälper dig komma i form genom att filtrera fram ett träningsprogram – personanpassat utefter just dina förutsättningar, mål och ambitionsnivå.
Till skillnad från andra tjänster på nätet så är vårat träningsverktyg 100% gratis.

”Wolber är ett digitalt multiverktyg”

Träning behöver inte vara en prylsport. Men vi erkänner att vetenskaplig forskning och modern utveckling kan hjälpa individer att nå resultat snabbare – och vi omfamnar därför människans innovation inom kosttillskott och träningsutrustning.

Med våra topplistor inom träningsutrustning vill vi hjälpa individer att välja de bästa produkterna på marknaden, och därigenom nå sina mål snabbare till lägsta möjliga kostnad och uppoffring.

Wolber startades 2010 av Ironman-triatleten och ultra-maratonlöparen Fredrik Lyreskog. Verksamheten bedrivs rent juridiskt av Ningor Tech & Investments AB med säte i Stockholm.