Skip to main content

Bästa Minimalist-löparskorna 2018 – 1710 st Ärliga Tester

Senast uppdaterad: 1 oktober 2018

Är du på jakt efter de bästa minimalistiska löparskorna? Då kommer du gilla vår lista med de bäst rankade minimalist-löparskorna! Löparvärlden har länge vetat att det går att springa långt och snabbt utan skor eller med minimalistiska löparskor, vilket gör att många löpare går över till det lätta alternativet. Dessa dagar är det dock inte den bästa idén att springa genom stan utan skor. Det finns glassplitter och vem vet vad mer man kan stöta på. Den största risken med att springa utan löparskor är naturligtvis skador, och det är här som minimalistskor kommer in i bilden.

Bäst i test

Senast uppdaterad: 1 oktober 2018 • Sidan innehåller reklam genom annonslänkar för Outnorth, Outdoorexperten, Sportamore. Läs mer längst ner • Betygen speglar recensioner från användare på Amazon
“Pålitliga tester och recensioner från riktiga människor”
“Alla betyg i topplistan är riktiga recensioner från användare som har testat produkten och skrivit en recension på Amazon. Personligen har jag som Ironman-triatlet och fjällvandrare testat sjukt mycket utrustning i mina dagar, och jag köpte tyvärr helt fel utrustning i början. Nu har jag byggt det här verktyget, så att du slipper köpa dåliga prylar. Lycka till!”

Fredrik Lyreskog
Triatlet, ultramaratonlöpare, fjäll-äventyrare

5 video-klipp: Hur man bäst springer med minimalist-löparskor

Läs mer

Vår process: Hur vi granskar tester och kartlägger alla produkter

Medan många andra hemsidor utser “Bäst i Test” i test-labb eller presenterar andra aktörers tester helt automatiskt utan en redaktörs översyn, så görs vårt urval med en hybrid av teknisk data från tillverkaren, riktiga recensioner från användare, samt ofta våra personliga tester ute i dess rätta miljö.Att testa produkter är alltid problematiskt att utföra 100% objektivt, och därför vänder vi det upp-och-ner och låter den subjektiva åsikten ingå i test-resultatet. Att lyckas filtrera fram en Bäst i Test är så klart särskilt svårt när det finns ett stort antal värdiga produkter att välja bland, men vi gör under alla omständigheter allt vi kan för att utse en slutgiltig vinnare.Sorgligt nog så är det så, att i de allra flesta kategorierna släpps vanligen ny utrustning cirka två till fyra gånger årligen, samtidigt som de äldre kollektionerna kasseras bort.Detta faktum resulterar i att vi orimligen har tid att testa alla dessa nya prylar inom alla produktkategorier personligen.Istället så riktar vi in oss på taktiken att analysera nya produktsläpp, och publicera tester & recensioner från användare som graderat alla nya produkter med hänsyn till en mängd olika faktorer som ex funktionsduglighet och renommé. Så klart stöds urvalet på vår kunskap från jämförliga prylar.Efter ordentlig undersökning taggar vi upp en lång lista med produkter från de bästa varumärkena – alla värda att synas när det kommer till produktkvalité.Vi återpublicerar Amazon-recensenters omdömen som ofta baserar sig på en rad olika element som t ex bekvämlighet, hållfasthet, finess, vikt och prisvärdhet.I flera fall har vi på olika sätt testat produkten personligen under till exempel ett träningspass, en helgutflykt eller under ett längre äventyr – och den kunskap vi får med oss väger vi givetvis in i sammanställningen.
Summering
Datum:
Produkt:
Merrell Bare Access Arc 4
Betyg:
51star1star1star1star1star