Skip to main content

Bästa Minimalist-löparskorna 2018 – 1710 st Ärliga Tester

Senast uppdaterad: 1 maj 2018

Är du på jakt efter de bästa minimalistiska löparskorna? Då kommer du gilla vår lista med de bäst rankade minimalist-löparskorna! Löparvärlden har länge vetat att det går att springa långt och snabbt utan skor eller med minimalistiska löparskor, vilket gör att många löpare går över till det lätta alternativet. Dessa dagar är det dock inte den bästa idén att springa genom stan utan skor. Det finns glassplitter och vem vet vad mer man kan stöta på. Den största risken med att springa utan löparskor är naturligtvis skador, och det är här som minimalistskor kommer in i bilden.

Bäst i test

Senast uppdaterad: 1 maj 2018 • Sidan innehåller reklam genom annonslänkar för Outnorth, Outdoorexperten, Sportamore. Läs mer längst ner • Betygen speglar recensioner från användare på Amazon
ModellPreis
1 Merrell Bare Access Arc 4 W från Merrell - Bäst i Test?

Se större bild

Merrell Bare Access Arc 4 W
4.5 av 5 från 187 recensioner

661,00 kr

Inkl 25% moms
Läs mer
2 Bare Access Arc 4 från Merrell - Bäst i Test?

Se större bild

Merrell Bare Access Arc 4
4.5 av 5 från 190 recensioner

659,00 kr

Inkl 25% moms
Läs mer
3

Se större bild

Fivefingers Alitza Loop W
4.5 av 5 från 86 recensioner

996,00 kr 1.245,00 kr

Inkl 25% moms
Läs mer
4

Se större bild

Fivefingers KSO EVO W
4 av 5 från 871 recensioner

1.036,00 kr 1.295,00 kr

Inkl 25% moms
Läs mer
5

Se större bild

Fivefingers Bikila EVO 2.0
4 av 5 från 376 recensioner

1.356,00 kr 1.695,00 kr

Inkl 25% moms
Läs mer
“Pålitliga tester och recensioner från riktiga människor”
“Alla betyg i topplistan är riktiga recensioner från användare som har testat produkten och skrivit en recension på Amazon. Personligen har jag som Ironman-triatlet och fjällvandrare testat sjukt mycket utrustning i mina dagar, och jag köpte tyvärr helt fel utrustning i början. Nu har jag byggt det här verktyget, så att du slipper köpa dåliga prylar. Lycka till!”

Fredrik Lyreskog
Triatlet, ultramaratonlöpare, fjäll-äventyrare

5 video-klipp: Hur man bäst springer med minimalist-löparskor

Läs mer

Processen: Hur vi undersöker och granskar tester av produkter

Medan många andra hemsidor lyfter upp “bäst i test” i labb-miljö eller presenterar andra aktörers tester helt automatiskt utan en redaktörs översyn, så sker vårt urval med en korsning av tillverkarens specifikation, recensioner från användare, och ofta våra personliga tester ute i dess rätta miljö.Att testa produkter är alltid svårt att göra 100% objektivt, och exakt därför vänder vi på steken och låter den subjektiva värderingen ingå i test-resultatet. Att välja ut en Bäst i Test är självklart särskilt utmanande när det finns ett stort antal värdiga produkter att välja bland, men vi gör varje gång vårt yttersta för att kora en vinnare.Tyvärr är det så, att inom de allra flesta produktkategorierna så släpps det i regel nya produkter ett par gånger varje år, parallellt med att de gamla kollektionerna fasas ut.Denna verklighet resulterar i att vi omöjligt har tid att testa alla nya prylar inom alla kategorier handgripligen.Istället så fokuserar vi på att analysera nya produktlanseringar, och publicera recensioner och tester från användare som bedömt de nya produkterna utifrån ett antal olika faktorer som exempelvis funktion och varumärkets historik. grundas selektionen på våra tidigare lärdomar vi haft från jämbördiga prylar.Efter noggrann efterforskning taggar vi upp en lista med produkter från de bästa varumärkena – samtliga värda att synas beträffande kvalité.Vi publicerar användares omdömen som många gånger baserar sig på ett stort antal växlande faktorer så som bekvämlighet, hållbarhet, utformning, teknisk data och prisnivå.I många fall har vi i olika sammanhang testat utrustningen i fält på till exempel träning, en utflykt eller under semestern – och de lärdomar vi samlar på oss inkluderar vi givetvis i resultatet.
Summering
Datum:
Produkt:
Merrell Bare Access Arc 4
Betyg:
51star1star1star1star1star