Skip to main content

Bästa Minimalist-löparskorna 2018 – 1710 st Ärliga Tester

Senast uppdaterad: 1 juli 2018

Är du på jakt efter de bästa minimalistiska löparskorna? Då kommer du gilla vår lista med de bäst rankade minimalist-löparskorna! Löparvärlden har länge vetat att det går att springa långt och snabbt utan skor eller med minimalistiska löparskor, vilket gör att många löpare går över till det lätta alternativet. Dessa dagar är det dock inte den bästa idén att springa genom stan utan skor. Det finns glassplitter och vem vet vad mer man kan stöta på. Den största risken med att springa utan löparskor är naturligtvis skador, och det är här som minimalistskor kommer in i bilden.

Bäst i test

Senast uppdaterad: 1 juli 2018 • Sidan innehåller reklam genom annonslänkar för Outnorth, Outdoorexperten, Sportamore. Läs mer längst ner • Betygen speglar recensioner från användare på Amazon
“Pålitliga tester och recensioner från riktiga människor”
“Alla betyg i topplistan är riktiga recensioner från användare som har testat produkten och skrivit en recension på Amazon. Personligen har jag som Ironman-triatlet och fjällvandrare testat sjukt mycket utrustning i mina dagar, och jag köpte tyvärr helt fel utrustning i början. Nu har jag byggt det här verktyget, så att du slipper köpa dåliga prylar. Lycka till!”

Fredrik Lyreskog
Triatlet, ultramaratonlöpare, fjäll-äventyrare

5 video-klipp: Hur man bäst springer med minimalist-löparskor

Läs mer

Vår process: Hur vi kartlägger och granskar tester av produkterna

Inom de flesta produktkategorierna så släpps vanligen ny utrustning cirka 2-4 gånger varje år, samtidigt som de äldre modellerna slängs ut.Det här faktumet resulterar i att vi omöjligen har möjlighet att testa alla nya produkter inom alla produktgrupper handgripligen.Istället så riktar vi in oss på att examinera alla nya produkt-releaser, och publicera recensioner & tester från användare som betygsatt all ny utrustning utifrån en lång rad olika faktorer som användbarhet och varumärkesrykte. stöds selektionen på våra lärdomar från jämförliga prylar.Efter noga efterforskning taggar vi upp en lång lista med produkter från de mest framstående tillverkarna – alla värda att uppmärksammas beträffande kvalitetsaspekten.Vi återpublicerar Amazon-recensenters recensioner som många gånger grundar sig på en stor mängd olika element så som till exempel komfort, hållbarhet, design, mått och prisläge.I ett stort antal fall har vi i olika sammanhang testat produkten ute på fält på till exempel träning, en helgutflykt eller på sommarsemestern – och de insikter vi får med oss bakar vi så klart in i sammanställningen.Medan många andra webbplatser lyfter upp Bäst i Test i laboratorier eller sammanställer andras tester helt automatiskt utan en redaktörs översyn, så sker vår selektering med en sammankoppling av tillverkarens specifikation, riktiga användarrecensioner, samt i många fall våra egna empiriska tester ute i dess rätta miljö.Att testa utrustning är alltid problematiskt att utföra helt objektivt, och vi vänder därför på steken och låter den subjektiva uppfattningen ta plats i test-resultatet. Att lyckas filtrera fram en Bäst i Test är så klart särskilt klurigt när det finns många värdiga produkter att välja bland, men vi gör ständigt vårt yttersta för att utse en slutgiltig vinnare.
Summering
Datum:
Produkt:
Merrell Bare Access Arc 4
Betyg:
51star1star1star1star1star