Skip to main content

Bästa Minimalist-löparskorna 2018 – 1710 st Ärliga Tester

Senast uppdaterad: 1 augusti 2018

Är du på jakt efter de bästa minimalistiska löparskorna? Då kommer du gilla vår lista med de bäst rankade minimalist-löparskorna! Löparvärlden har länge vetat att det går att springa långt och snabbt utan skor eller med minimalistiska löparskor, vilket gör att många löpare går över till det lätta alternativet. Dessa dagar är det dock inte den bästa idén att springa genom stan utan skor. Det finns glassplitter och vem vet vad mer man kan stöta på. Den största risken med att springa utan löparskor är naturligtvis skador, och det är här som minimalistskor kommer in i bilden.

Bäst i test

Senast uppdaterad: 1 augusti 2018 • Sidan innehåller reklam genom annonslänkar för Outnorth, Outdoorexperten, Sportamore. Läs mer längst ner • Betygen speglar recensioner från användare på Amazon
“Pålitliga tester och recensioner från riktiga människor”
“Alla betyg i topplistan är riktiga recensioner från användare som har testat produkten och skrivit en recension på Amazon. Personligen har jag som Ironman-triatlet och fjällvandrare testat sjukt mycket utrustning i mina dagar, och jag köpte tyvärr helt fel utrustning i början. Nu har jag byggt det här verktyget, så att du slipper köpa dåliga prylar. Lycka till!”

Fredrik Lyreskog
Triatlet, ultramaratonlöpare, fjäll-äventyrare

5 video-klipp: Hur man bäst springer med minimalist-löparskor

Läs mer

Vår process: Hur vi granskar tester och analyserar produkter

Sorgligt nog så är det så, att i de flesta produktkategorierna släpps normalt ny utrustning cirka två till fyra gånger varje år, och de tidigare modellerna slängs ut.Det här faktumet innebär att vi omöjligen har tid att testa alla dessa nya prylar inom alla kategorier manuellt.Istället riktar vi in oss på taktiken att kartlägga alla nya produktsläpp, och publicera recensioner & tester från användare som satt betyg på de nya produkterna med utgångspunkt i en mängd olika faktorer som exempelvis funktionalitet och varumärke. Givetvis stöds selekteringen på våra lärdomar från snarlik utrustning.Efter noggrann research taggar vi upp ett stort antal produkter från de mest framstående varumärkena – samtliga förtjänar att uppmärksammas när det kommer till kvalitetsaspekten.Vi publicerar riktiga användares recensioner som många gånger baserar sig på en mängd växlande element så som till exempel användbarhet, hållfasthet, design, teknisk data och snittpris.I flera fall har vi testat produkten personligen på exempelvis träning, en helgtur eller på semestern – och de lärdomar vi får med oss väger vi givetvis in i utvärderingen.Medan många andra sajter lyfter upp “bäst i test” i labb-miljö eller klipper ihop andra aktörers tester på helt automatisk väg, så görs vårt urval med en kombination av specifikation från tillverkaren, användarrecensioner, samt i många fall våra egna tester i dess rätta miljö.Att testa utrustning är alltid omöjligt att utföra helt objektivt, och av den anledningen vänder vi det upp-och-ner och låter den subjektiva åsikten inkluderas i test-resultatet. Att lyckas välja ut en Bäst i Test är så klart extra knepigt när det finns många värdiga vinnare att välja bland, men vi gör alltid vårt allra bästa för att utse en slutgiltig vinnare.
Summering
Datum:
Produkt:
Merrell Bare Access Arc 4
Betyg:
51star1star1star1star1star