Skip to main content

Bästa Minimalist-löparskorna 2017 – 1710 st Ärliga Tester

Senast uppdaterad: 1 oktober 2017

Är du på jakt efter de bästa minimalistiska löparskorna? Då kommer du gilla vår lista med de bäst rankade minimalist-löparskorna! Löparvärlden har länge vetat att det går att springa långt och snabbt utan skor eller med minimalistiska löparskor, vilket gör att många löpare går över till det lätta alternativet. Dessa dagar är det dock inte den bästa idén att springa genom stan utan skor. Det finns glassplitter och vem vet vad mer man kan stöta på. Den största risken med att springa utan löparskor är naturligtvis skador, och det är här som minimalistskor kommer in i bilden.

Bäst i test

Senast uppdaterad: 1 oktober 2017 • Sidan innehåller reklam genom annonslänkar för Outnorth, Outdoorexperten, Sportamore. Läs mer längst ner • Betygen speglar recensioner från användare på Amazon
ModellPreis
1 Merrell Bare Access Arc 4 W från Merrell - Bäst i Test?

Se större bild

Merrell Bare Access Arc 4 W
4.5 av 5 från 187 recensioner

661,00 kr

Inkl 25% moms
Läs mer
2 Bare Access Arc 4 från Merrell - Bäst i Test?

Se större bild

Merrell Bare Access Arc 4
4.5 av 5 från 190 recensioner

549,00 kr

Inkl 25% moms
Läs mer
3

Se större bild

Fivefingers Alitza Loop W
4.5 av 5 från 86 recensioner

996,00 kr 1.245,00 kr

Inkl 25% moms
Läs mer
4

Se större bild

Fivefingers KSO EVO W
4 av 5 från 871 recensioner

1.036,00 kr 1.295,00 kr

Inkl 25% moms
Läs mer
5

Se större bild

Fivefingers Bikila EVO 2.0
4 av 5 från 376 recensioner

1.356,00 kr 1.695,00 kr

Inkl 25% moms
Läs mer
“Pålitliga tester och recensioner från riktiga människor”
“Alla betyg i topplistan är riktiga recensioner från användare som har testat produkten och skrivit en recension på Amazon. Personligen har jag som Ironman-triatlet och fjällvandrare testat sjukt mycket utrustning i mina dagar, och jag köpte tyvärr helt fel utrustning i början. Nu har jag byggt det här verktyget, så att du slipper köpa dåliga prylar. Lycka till!”

Fredrik Lyreskog
Triatlet, ultramaratonlöpare, fjäll-äventyrare

5 video-klipp: Hur man bäst springer med minimalist-löparskor

Läs mer

Processen: Hur vi granskar tester och undersöker produkterna

Inom de flesta kategorierna så släpps det normalt nya prylar 2-4 gånger per år, och de gamla sortimenten kasseras bort snabbt.Denna realitet innebär att vi omöjligen har tid att testa alla nya produkter i alla produktkategorier manuellt.Istället så riktar vi in oss på taktiken att detaljgranska nya produktlanseringar, och publicera tester & recensioner från användare som graderat all ny utrustning utifrån ett antal olika faktorer som exempelvis funktionsduglighet och varumärkets historik. Givetvis grundas selekteringen på våra insikter från liknande produkter.Efter noggrann research taggar vi upp en topplista med produkter från de bästa varumärkena – samtliga förtjänar att uppmärksammas när det kommer till produktkvalitet.Vi publicerar användares betyg som för det mesta baserar sig på en mängd skiftande faktorer som t ex bekvämlighet, stryktålighet, utformning, teknisk data och prisläge.I flera fall har vi på olika sätt testat produkten ute på fältet på t ex ett träningspass, en helgtur eller under ett längre äventyr – och de insikter vi samlar på oss inkluderar vi givetvis i utvärderingen.Medan många andra aktörer lyfter upp Bäst i Test i laboratorier eller klipper och klistrar ihop andras tester på helt automatisk väg, så sker vår selektering med en sammansättning av den tekniska datan från tillverkaren, recensioner från användare, samt ofta våra personliga tester i dess rätta miljö.Att testa utrustning är alltid svårt att göra 100% objektivt, och exakt av den anledningen vänder vi det upp och ner och tillåter den subjektiva värderingen inkluderas i test-resultatet. Att lyckas plocka fram en Bäst i Test är självklart extra utmanande när det finns flera produkter av högkvalitet att välja bland, men vi gör ständigt vårt yttersta för att kora en slutgiltig vinnare.
Summering
Datum:
Produkt:
Merrell Bare Access Arc 4
Betyg:
51star1star1star1star1star