Skip to main content

Bästa Minimalist-löparskorna 2017 – 1710 st Ärliga Tester

Senast uppdaterad: 1 november 2017

Är du på jakt efter de bästa minimalistiska löparskorna? Då kommer du gilla vår lista med de bäst rankade minimalist-löparskorna! Löparvärlden har länge vetat att det går att springa långt och snabbt utan skor eller med minimalistiska löparskor, vilket gör att många löpare går över till det lätta alternativet. Dessa dagar är det dock inte den bästa idén att springa genom stan utan skor. Det finns glassplitter och vem vet vad mer man kan stöta på. Den största risken med att springa utan löparskor är naturligtvis skador, och det är här som minimalistskor kommer in i bilden.

Bäst i test

Senast uppdaterad: 1 november 2017 • Sidan innehåller reklam genom annonslänkar för Outnorth, Outdoorexperten, Sportamore. Läs mer längst ner • Betygen speglar recensioner från användare på Amazon
ModellPreis
1 Merrell Bare Access Arc 4 W från Merrell - Bäst i Test?

Se större bild

Merrell Bare Access Arc 4 W
4.5 / 5 bei 187 Stimmen

661,00 kr

Inkl 25% moms
Läs mer
2 Bare Access Arc 4 från Merrell - Bäst i Test?

Se större bild

Merrell Bare Access Arc 4
4.5 / 5 bei 190 Stimmen

549,00 kr

Inkl 25% moms
Läs mer
3

Se större bild

Fivefingers Alitza Loop W
4.5 / 5 bei 86 Stimmen

996,00 kr 1.245,00 kr

Inkl 25% moms
Läs mer
4

Se större bild

Fivefingers KSO EVO W
4 / 5 bei 871 Stimmen

1.036,00 kr 1.295,00 kr

Inkl 25% moms
Läs mer
5

Se större bild

Fivefingers Bikila EVO 2.0
4 / 5 bei 376 Stimmen

1.356,00 kr 1.695,00 kr

Inkl 25% moms
Läs mer
“Pålitliga tester och recensioner från riktiga människor”
“Alla betyg i topplistan är riktiga recensioner från användare som har testat produkten och skrivit en recension på Amazon. Personligen har jag som Ironman-triatlet och fjällvandrare testat sjukt mycket utrustning i mina dagar, och jag köpte tyvärr helt fel utrustning i början. Nu har jag byggt det här verktyget, så att du slipper köpa dåliga prylar. Lycka till!”

Fredrik Lyreskog
Triatlet, ultramaratonlöpare, fjäll-äventyrare

5 video-klipp: Hur man bäst springer med minimalist-löparskor

Läs mer

Vår process: Hur vi kartlägger och granskar tester av alla produkter

Medan många andra bloggar lyfter upp “Bäst i Test” i test-labb eller presenterar andra sajters tester på helt automatisk väg, så görs vårt urval med en sammansättning av specifikation från tillverkaren, recensioner från användare, samt i många fall våra egna tester ute i rätt miljö.Att testa utrustning är alltid problematiskt att göra helt objektivt, och av den anledningen vänder vi det upp-och-ner och låter den subjektiva uppfattningen ingå i test-resultatet. Att lyckas välja ut en Bäst i Test är självklart särskilt klurigt när det finns ett stort antal värdiga vinnare att välja bland, men vi gör varje gång vårt yttersta för att kora en slutgiltig vinnare.Sorgligt nog så är det så, att i de allra flesta kategorierna så släpps det ofta nya produkter två till fyra gånger årligen, parallellt med att de gamla sortimenten fasas ut.Denna realitet resulterar i att vi omöjligen har tid att testa alla dessa nya produkter inom samtliga produktkategorier manuellt.Istället koncentrerar vi oss på att analysera alla nya produktsläpp, och publicera recensioner & tester från användare som graderat den nya utrustningen utifrån en rad olika faktorer som exempelvis funktionalitet och varumärkesrykte. Så klart stöds selekteringen på våra tidigare erfarenheter vi haft från närbesläktade produkter.Efter noga research taggar vi upp en lista med produkter från de bästa varumärkena – alla förtjänar att synas i fråga om kvalitetsaspekten.Vi återpublicerar användares betyg som för det mesta grundar sig på en stor mängd växlande komponenter så som till exempel användbarhet, väderbeständighet, stil, vikt och prisuppgift.I flera fall har vi testat utrustningen personligen på exempelvis ett träningspass, en utflykt eller på semestern – och de erfarenheter vi samlar på oss räknar vi så klar med i kartläggningen.
Summering
Datum:
Produkt:
Merrell Bare Access Arc 4
Betyg:
51star1star1star1star1star