Skip to main content

Bästa Minimalist-löparskorna 2018 – 1710 st Ärliga Tester

Senast uppdaterad: 1 januari 2018

Är du på jakt efter de bästa minimalistiska löparskorna? Då kommer du gilla vår lista med de bäst rankade minimalist-löparskorna! Löparvärlden har länge vetat att det går att springa långt och snabbt utan skor eller med minimalistiska löparskor, vilket gör att många löpare går över till det lätta alternativet. Dessa dagar är det dock inte den bästa idén att springa genom stan utan skor. Det finns glassplitter och vem vet vad mer man kan stöta på. Den största risken med att springa utan löparskor är naturligtvis skador, och det är här som minimalistskor kommer in i bilden.

Bäst i test

Senast uppdaterad: 1 januari 2018 • Sidan innehåller reklam genom annonslänkar för Outnorth, Outdoorexperten, Sportamore. Läs mer längst ner • Betygen speglar recensioner från användare på Amazon
ModellPreis
1 Merrell Bare Access Arc 4 W från Merrell - Bäst i Test?

Se större bild

Merrell Bare Access Arc 4 W
4.5 av 5 från 187 recensioner

661,00 kr

Inkl 25% moms
Läs mer
2 Bare Access Arc 4 från Merrell - Bäst i Test?

Se större bild

Merrell Bare Access Arc 4
4.5 av 5 från 190 recensioner

549,00 kr

Inkl 25% moms
Läs mer
3

Se större bild

Fivefingers Alitza Loop W
4.5 av 5 från 86 recensioner

996,00 kr 1.245,00 kr

Inkl 25% moms
Läs mer
4

Se större bild

Fivefingers KSO EVO W
4 av 5 från 871 recensioner

1.036,00 kr 1.295,00 kr

Inkl 25% moms
Läs mer
5

Se större bild

Fivefingers Bikila EVO 2.0
4 av 5 från 376 recensioner

1.356,00 kr 1.695,00 kr

Inkl 25% moms
Läs mer
“Pålitliga tester och recensioner från riktiga människor”
“Alla betyg i topplistan är riktiga recensioner från användare som har testat produkten och skrivit en recension på Amazon. Personligen har jag som Ironman-triatlet och fjällvandrare testat sjukt mycket utrustning i mina dagar, och jag köpte tyvärr helt fel utrustning i början. Nu har jag byggt det här verktyget, så att du slipper köpa dåliga prylar. Lycka till!”

Fredrik Lyreskog
Triatlet, ultramaratonlöpare, fjäll-äventyrare

5 video-klipp: Hur man bäst springer med minimalist-löparskor

Läs mer

Processen: Hur vi granskar tester och analyserar alla produkter

I de flesta produktkategorierna så släpps det normalt ny utrustning två till fyra gånger per år, parallellt med att de gamla sortimenten fasas bort snabbt.Det här faktumet resulterar i att vi omöjligt har möjlighet att testa all ny utrustning i alla produktkategorier manuellt.Istället inriktar vi oss på taktiken att analysera nya lanseringar, och publicera recensioner & tester från användare som graderat den nya utrustningen med utgångspunkt i en rad olika faktorer som till exempel funktionalitet och varumärkets anseende. Givetvis stöds selektionen på vår erfarenhet från jämförliga prylar.Efter fördjupad research taggar vi upp ett stort antal produkter från de bästa tillverkarna – samtliga förtjänar att synas i fråga om produktkvalité.Vi återpublicerar användares recensioner som många gånger baserar sig på en stor mängd faktorer så som till exempel bekvämlighet, hållbarhet, utformning, mått och prisvärdhet.I ett stort antal fall har vi på olika sätt testat produkten i fält på exempelvis träning, en kort resa eller på sommarsemestern – och den kunskap vi plockar på oss väger vi givetvis in i resultatet.Medan många andra sajter utser Bäst i Test i laboratorier eller klipper och klistrar ihop andras tester helt automatiskt, så sker vår selektering med en sammansättning av den tekniska datan från tillverkaren, användarrecensioner, samt i många fall våra egna tester ute i dess rätta miljö.Att testa produkter är alltid svårt att göra helt objektivt, och exakt därför vänder vi det upp och ner och låter den subjektiva åsikten inkluderas i test-resultatet. Att välja ut en Bäst i Test är självklart extra klurigt när det finns flera bra produkter att välja bland, men vi gör ständigt allt vi kan för att utse en vinnare.
Summering
Datum:
Produkt:
Merrell Bare Access Arc 4
Betyg:
51star1star1star1star1star