Skip to main content

Bästa Minimalist-löparskorna 2018 – 1710 st Ärliga Tester

Senast uppdaterad: 1 mars 2018

Är du på jakt efter de bästa minimalistiska löparskorna? Då kommer du gilla vår lista med de bäst rankade minimalist-löparskorna! Löparvärlden har länge vetat att det går att springa långt och snabbt utan skor eller med minimalistiska löparskor, vilket gör att många löpare går över till det lätta alternativet. Dessa dagar är det dock inte den bästa idén att springa genom stan utan skor. Det finns glassplitter och vem vet vad mer man kan stöta på. Den största risken med att springa utan löparskor är naturligtvis skador, och det är här som minimalistskor kommer in i bilden.

Bäst i test

Senast uppdaterad: 1 mars 2018 • Sidan innehåller reklam genom annonslänkar för Outnorth, Outdoorexperten, Sportamore. Läs mer längst ner • Betygen speglar recensioner från användare på Amazon
ModellPreis
1 Bare Access Arc 4 från Merrell - Bäst i Test?

Se större bild

Merrell Bare Access Arc 4
4.5 av 5 från 190 recensioner

659,00 kr

Inkl 25% moms
Läs mer
2

Se större bild

Fivefingers Alitza Loop W
4.5 av 5 från 86 recensioner

996,00 kr 1.245,00 kr

Inkl 25% moms
Läs mer
3 Merrell Bare Access Arc 4 W från Merrell - Bäst i Test?

Se större bild

Merrell Bare Access Arc 4 W
4.5 av 5 från 187 recensioner

661,00 kr

Inkl 25% moms
Läs mer
4

Se större bild

Fivefingers KSO EVO W
4 av 5 från 871 recensioner

1.036,00 kr 1.295,00 kr

Inkl 25% moms
Läs mer
5

Se större bild

Fivefingers Bikila EVO 2.0
4 av 5 från 376 recensioner

1.356,00 kr 1.695,00 kr

Inkl 25% moms
Läs mer
“Pålitliga tester och recensioner från riktiga människor”
“Alla betyg i topplistan är riktiga recensioner från användare som har testat produkten och skrivit en recension på Amazon. Personligen har jag som Ironman-triatlet och fjällvandrare testat sjukt mycket utrustning i mina dagar, och jag köpte tyvärr helt fel utrustning i början. Nu har jag byggt det här verktyget, så att du slipper köpa dåliga prylar. Lycka till!”

Fredrik Lyreskog
Triatlet, ultramaratonlöpare, fjäll-äventyrare

5 video-klipp: Hur man bäst springer med minimalist-löparskor

Läs mer

Processen: Hur vi kartlägger och granskar tester av alla produkter

Medan många andra aktörer utser Bäst i Test i laboratorier eller klipper ihop andra sajters tester på helt automatisk väg, så sker vår selektering med en sammansättning av specifikation från tillverkaren, recensioner från användare, samt ofta våra egna empiriska tester i rätt miljö.Att testa utrustning är alltid i praktiken omöjligt att utföra helt objektivt, och av den anledningen vänder vi det upp-och-ner och låter den subjektiva åsikten ingå i test-resultatet. Att filtrera fram en Bäst i Test är särskilt knepigt när det finns flera värdiga produkter att välja bland, men vi gör alltid vårt bästa för att kora en slutgiltig vinnare.Inom de allra flesta produktgrupperna så släpps det i regel nya produkter ett par gånger per år, samtidigt som de tidigare modellerna fasas bort.Denna verklighet gör att vi orimligen har möjlighet att testa alla dessa nya produkter inom samtliga produktkategorier personligen.Istället fokuserar vi på att analysera nya produktlanseringar, och publicera tester och recensioner från användare som satt betyg på de nya produkterna med utgångspunkt i en mängd olika faktorer som exempelvis användbarhet och renommé. Så klart stöds selekteringen på vår erfarenhet från likartad utrustning.Efter noga research taggar vi upp en lista med produkter från de mest framstående varumärkena – alla värda att synas beträffande kvalitetsaspekten.Vi publicerar användares recensioner som många gånger grundar sig på en rad skiftande faktorer så som till exempel komfort, robusthet, design, teknisk data och snittpris.I flera fall har vi på olika sätt testat utrustningen personligen på t ex träning, en helgutflykt eller på semestern – och de lärdomar vi samlar på oss bakar vi så klart in i sammanställningen.
Summering
Datum:
Produkt:
Merrell Bare Access Arc 4
Betyg:
51star1star1star1star1star