Skip to main content

Bästa Minimalist-löparskorna 2018 – 1710 st Ärliga Tester

Senast uppdaterad: 1 juni 2018

Är du på jakt efter de bästa minimalistiska löparskorna? Då kommer du gilla vår lista med de bäst rankade minimalist-löparskorna! Löparvärlden har länge vetat att det går att springa långt och snabbt utan skor eller med minimalistiska löparskor, vilket gör att många löpare går över till det lätta alternativet. Dessa dagar är det dock inte den bästa idén att springa genom stan utan skor. Det finns glassplitter och vem vet vad mer man kan stöta på. Den största risken med att springa utan löparskor är naturligtvis skador, och det är här som minimalistskor kommer in i bilden.

Bäst i test

Senast uppdaterad: 1 juni 2018 • Sidan innehåller reklam genom annonslänkar för Outnorth, Outdoorexperten, Sportamore. Läs mer längst ner • Betygen speglar recensioner från användare på Amazon
“Pålitliga tester och recensioner från riktiga människor”
“Alla betyg i topplistan är riktiga recensioner från användare som har testat produkten och skrivit en recension på Amazon. Personligen har jag som Ironman-triatlet och fjällvandrare testat sjukt mycket utrustning i mina dagar, och jag köpte tyvärr helt fel utrustning i början. Nu har jag byggt det här verktyget, så att du slipper köpa dåliga prylar. Lycka till!”

Fredrik Lyreskog
Triatlet, ultramaratonlöpare, fjäll-äventyrare

5 video-klipp: Hur man bäst springer med minimalist-löparskor

Läs mer

Hur vi undersöker och granskar tester av produkterna

Dessvärre är det så, att i de flesta produktgrupperna släpps normalt nya produkter 2-4 gånger årligen, parallellt med att de äldre kollektionerna fasas ut.Det här för med sig att vi omöjligen har möjlighet att testa alla nya produkter i alla produktkategorier personligen.Istället koncentrerar vi oss på taktiken att examinera alla nya produktsläpp, och publicera tester & recensioner från användare som satt betyg på alla nya produkter utifrån en lång rad olika faktorer som ex funktionsduglighet och renommé. stöds urvalet på insikter vi samlat på oss från jämförliga prylar.Efter omsorgsfull undersökning taggar vi upp ett stort antal produkter från de bästa tillverkarna – samtliga förtjänar att uppmärksammas när det kommer till kvalité.Vi publicerar riktiga användares betyg som många gånger baserar sig på en stor mängd element som exempelvis komfort, hållbarhet, utformning, vikt och prisläge.I flera fall har vi på olika sätt testat utrustningen ute på fält på till exempel ett träningspass, en utflykt eller på sommarsemestern – och de insikter vi plockar på oss inkluderar vi givetvis i granskningsresultatet.Medan många andra bloggar väljer ut Bäst i Test i laboratorier eller klipper och klistrar ihop andra sajters tester helt automatiskt utan en människas omdöme, så görs vår selektering med en sammankoppling av teknisk data från tillverkaren, recensioner från användare, och i många fall våra personliga tester i rätt miljö.Att testa produkter är alltid problematiskt att utföra helt objektivt, och exakt av den anledningen vänder vi på alltihop och tillåter den subjektiva uppfattningen inkluderas i test-resultatet. Att lyckas välja ut en Bäst i Test är självklart särskilt svårt när det finns flera värdiga produkter att välja bland, men vi gör varje gång vårt bästa för att kora en slutgiltig vinnare.
Summering
Datum:
Produkt:
Merrell Bare Access Arc 4
Betyg:
51star1star1star1star1star