Skip to main content

Bästa Långdistanslöparskorna 2017 – 1068 st Ärliga Tester & Recensioner

Senast uppdaterad: 1 oktober 2017

Letar du efter de bästa långdistanslöparskorna? Ta en titt på de högst rankade löparskorna i listan, och lär dig mer om vad du ska vara medveten om innan du köper ara långdistansskor! När det gäller de bästa långdistanslöparskorna, tänk lättvikt men ändå stödjande. Detta kan vara svårt att hitta, eftersom du behöver den perfekta kombinationen av olika egenskaper. Om du söker på nätet efter de bästa långdistansskorna för löpning så kommer du garanterat att älska den här sidan. Vi har sammanställt över 1000 recensioner från löpare som testat vilka långdistansskor som är bäst.

Bäst i test

Senast uppdaterad: 1 oktober 2017 • Sidan innehåller reklam genom annonslänkar för Outdoorexperten, Sportamore, XXL. Läs mer längst ner • Betygen speglar recensioner från användare på Amazon
ModellPreis
1 Salomon Sonic Pro 2 W från Salomon - Bäst i Test?

Se större bild

Salomon Sonic Pro 2 W
4.5 av 5 från 10 recensioner

926,00 kr

Inkl 25% moms
Läs mer
2 Altra One 2.5

Se större bild

Altra Altra One 2.5, löparsko herr
4.5 av 5 från 298 recensioner

1.399,00 kr

Inkl 25% moms
Läs mer
3 Energy Boost 3 från adidas - Bäst i Test?

Se större bild

adidas Energy Boost 3
4.5 av 5 från 45 recensioner

959,00 kr

Inkl 25% moms
Läs mer
4 Air Zoom Pegasus 33 från Nike - Bäst i Test?

Se större bild

Nike Air Zoom Pegasus 33
4.5 av 5 från 174 recensioner

599,00 kr

Inkl 25% moms
Läs mer
5 Air Zoom Pegasus 33 Shield från Nike - Bäst i Test?

Se större bild

Nike Air Zoom Pegasus 33 Shield
4.5 av 5 från 194 recensioner

995,00 kr

Inkl 25% moms
Läs mer
6 GT-1000 5 från ASICS - Bäst i Test?

Se större bild

ASICS GT-1000 5
4.5 av 5 från 321 recensioner

1.295,00 kr

Inkl 25% moms
Läs mer
7 Breakthru 2 från Saucony - Bäst i Test?

Se större bild

Saucony Breakthru 2
4 av 5 från 21 recensioner

799,00 kr

Inkl 25% moms
Läs mer
8 Ultra Boost från adidas - Bäst i Test?

Se större bild

adidas Ultra Boost
4 av 5 från 5 recensioner

1.795,00 kr

Inkl 25% moms
Läs mer
“Pålitliga tester och recensioner från riktiga människor”
“Alla betyg i topplistan är riktiga recensioner från användare som har testat produkten och skrivit en recension på Amazon. Personligen har jag som Ironman-triatlet och fjällvandrare testat sjukt mycket utrustning i mina dagar, och jag köpte tyvärr helt fel utrustning i början. Nu har jag byggt det här verktyget, så att du slipper köpa dåliga prylar. Lycka till!”

Fredrik Lyreskog
Triatlet, ultramaratonlöpare, fjäll-äventyrare

Bli en bättre långdistanslöpare: 8 videos

Läs mer

Hur vi kartlägger och granskar tester av produkterna

Medan många andra sajter väljer ut Bäst i Test i laboratorier eller sammanställer andra aktörers tester på helt automatisk väg, så sker vår selektering med en kombination av den tekniska datan från tillverkaren, riktiga recensioner från användare, samt i många fall våra egna tester ute i rätt miljö.Att testa produkter är alltid svårt att utföra 100% objektivt, och exakt därför vänder vi på alltihop och tillåter den subjektiva uppfattningen inkluderas i test-resultatet. Att filtrera fram en Bäst i Test är så klart extra knepigt när det finns flera bra produkter att välja bland, men vi gör ständigt allt vi kan för att utse en vinnare.Dessvärre är det så, att i de flesta produktgrupperna så släpps vanligen nya produkter ca 2-4 gånger varje år, parallellt med att de tidigare kollektionerna fasas bort.Denna realitet för med sig att vi omöjligt hinner med att testa all ny utrustning inom alla kategorier handgripligen.Istället så fokuserar vi på taktiken att detaljgranska nya lanseringar, och publicera tester & recensioner från användare som bedömt alla nya produkter med hänsyn till en lång rad olika faktorer som till exempel funktion och varumärkets anseende. baseras selektionen på våra insikter från snarlika produkter.Efter ordentlig undersökning taggar vi upp en topplista med produkter från de bästa varumärkena – alla värda att uppmärksammas beträffande produktkvalitet.Vi publicerar riktiga användares betyg som för det mesta grundar sig på en lång rad växlande element så som till exempel komfort, hållbarhet, stil, teknisk data och pris.I flera fall har vi testat utrustningen personligen under till exempel träning, en utflykt eller under semestern – och den kunskap vi samlar på oss bakar vi så klart in i utvärderingen.
Summering
Datum:
Produkt:
ASICS GT-1000 5
Betyg:
51star1star1star1star1star