Skip to main content

Bästa Långdistanslöparskorna 2017 – 1068 st Ärliga Tester & Recensioner

Senast uppdaterad: 1 november 2017

Letar du efter de bästa långdistanslöparskorna? Ta en titt på de högst rankade löparskorna i listan, och lär dig mer om vad du ska vara medveten om innan du köper ara långdistansskor! När det gäller de bästa långdistanslöparskorna, tänk lättvikt men ändå stödjande. Detta kan vara svårt att hitta, eftersom du behöver den perfekta kombinationen av olika egenskaper. Om du söker på nätet efter de bästa långdistansskorna för löpning så kommer du garanterat att älska den här sidan. Vi har sammanställt över 1000 recensioner från löpare som testat vilka långdistansskor som är bäst.

Bäst i test

Senast uppdaterad: 1 november 2017 • Sidan innehåller reklam genom annonslänkar för Outdoorexperten, Sportamore, XXL. Läs mer längst ner • Betygen speglar recensioner från användare på Amazon
ModellPreis
1 Salomon Sonic Pro 2 W från Salomon - Bäst i Test?

Se större bild

Salomon Sonic Pro 2 W
4.5 / 5 bei 10 Stimmen

926,00 kr

Inkl 25% moms
Läs mer
2 Altra One 2.5

Se större bild

Altra Altra One 2.5, löparsko herr
4.5 / 5 bei 298 Stimmen

1.399,00 kr

Inkl 25% moms
Läs mer
3 Energy Boost 3 från adidas - Bäst i Test?

Se större bild

adidas Energy Boost 3
4.5 / 5 bei 45 Stimmen

959,00 kr

Inkl 25% moms
Läs mer
4 Air Zoom Pegasus 33 från Nike - Bäst i Test?

Se större bild

Nike Air Zoom Pegasus 33
4.5 / 5 bei 174 Stimmen

599,00 kr

Inkl 25% moms
Läs mer
5 Air Zoom Pegasus 33 Shield från Nike - Bäst i Test?

Se större bild

Nike Air Zoom Pegasus 33 Shield
4.5 / 5 bei 194 Stimmen

995,00 kr

Inkl 25% moms
Läs mer
6 GT-1000 5 från ASICS - Bäst i Test?

Se större bild

ASICS GT-1000 5
4.5 / 5 bei 321 Stimmen

1.295,00 kr

Inkl 25% moms
Läs mer
7 Breakthru 2 från Saucony - Bäst i Test?

Se större bild

Saucony Breakthru 2
4 / 5 bei 21 Stimmen

799,00 kr

Inkl 25% moms
Läs mer
8 Ultra Boost från adidas - Bäst i Test?

Se större bild

adidas Ultra Boost
4 / 5 bei 5 Stimmen

1.795,00 kr

Inkl 25% moms
Läs mer
“Pålitliga tester och recensioner från riktiga människor”
“Alla betyg i topplistan är riktiga recensioner från användare som har testat produkten och skrivit en recension på Amazon. Personligen har jag som Ironman-triatlet och fjällvandrare testat sjukt mycket utrustning i mina dagar, och jag köpte tyvärr helt fel utrustning i början. Nu har jag byggt det här verktyget, så att du slipper köpa dåliga prylar. Lycka till!”

Fredrik Lyreskog
Triatlet, ultramaratonlöpare, fjäll-äventyrare

Bli en bättre långdistanslöpare: 8 videos

Läs mer

Hur vi granskar tester och analyserar alla produkter

I de flesta kategorierna så släpps det i allmänhet nya prylar cirka två till fyra gånger per år, samtidigt som de äldre modellerna fasas bort.Denna verklighet gör att vi omöjligen har tid att testa alla nya produkter i samtliga produktgrupper personligen.Istället koncentrerar vi oss på taktiken att analysera alla nya lanseringar, och publicera tester & recensioner från användare som graderat den nya utrustningen med hänsyn till en rad olika faktorer som ex prestanda och varumärkets historik. Så klart baseras selekteringen på vår tidigare kunskap vi haft från likvärdig utrustning.Efter ordentlig undersökning taggar vi upp en lång lista med produkter från de bästa varumärkena – samtliga värda att synas när det kommer till kvalitet.Vi publicerar riktiga användares betyg som många gånger baserar sig på ett stort antal olika faktorer så som t ex användbarhet, robusthet, stilfaktor, mått och prisläge.I många fall har vi i olika sammanhang testat produkten personligen på exempelvis träning, en kort resa eller under ett längre äventyr – och de erfarenheter vi får med oss räknar vi så klar med i utvärderingen.Medan många andra aktörer lyfter upp Bäst i Test i laboratorier eller sammanställer andra sajters tester helt automatiskt utan en redaktörs översyn, så görs vår selektering med en sammansättning av specifikation från tillverkaren, riktiga användarrecensioner, samt i många fall våra personliga tester ute i dess rätta miljö.Att testa produkter är alltid omöjligt att göra helt objektivt, och exakt därför vänder vi på steken och låter den subjektiva värderingen ingå i test-resultatet. Att lyckas plocka fram en Bäst i Test är så klart särskilt klurigt när det finns flera bra produkter att välja bland, men vi gör varje gång vårt yttersta för att kora en slutgiltig vinnare.
Summering
Datum:
Produkt:
ASICS GT-1000 5
Betyg:
51star1star1star1star1star