Skip to main content

Bästa Långdistanslöparskorna 2018 – 1068 st Ärliga Tester & Recensioner

Senast uppdaterad: 1 januari 2018

Letar du efter de bästa långdistanslöparskorna? Ta en titt på de högst rankade löparskorna i listan, och lär dig mer om vad du ska vara medveten om innan du köper ara långdistansskor! När det gäller de bästa långdistanslöparskorna, tänk lättvikt men ändå stödjande. Detta kan vara svårt att hitta, eftersom du behöver den perfekta kombinationen av olika egenskaper. Om du söker på nätet efter de bästa långdistansskorna för löpning så kommer du garanterat att älska den här sidan. Vi har sammanställt över 1000 recensioner från löpare som testat vilka långdistansskor som är bäst.

Bäst i test

Senast uppdaterad: 1 januari 2018 • Sidan innehåller reklam genom annonslänkar för Outdoorexperten, Sportamore, XXL. Läs mer längst ner • Betygen speglar recensioner från användare på Amazon
ModellPreis
1 Salomon Sonic Pro 2 W från Salomon - Bäst i Test?

Se större bild

Salomon Sonic Pro 2 W
4.5 av 5 från 10 recensioner

926,00 kr

Inkl 25% moms
Läs mer
2 Altra One 2.5

Se större bild

Altra Altra One 2.5, löparsko herr
4.5 av 5 från 298 recensioner

1.399,00 kr

Inkl 25% moms
Läs mer
3 Energy Boost 3 från adidas - Bäst i Test?

Se större bild

adidas Energy Boost 3
4.5 av 5 från 45 recensioner

959,00 kr

Inkl 25% moms
Läs mer
4 Air Zoom Pegasus 33 från Nike - Bäst i Test?

Se större bild

Nike Air Zoom Pegasus 33
4.5 av 5 från 174 recensioner

599,00 kr

Inkl 25% moms
Läs mer
5 Air Zoom Pegasus 33 Shield från Nike - Bäst i Test?

Se större bild

Nike Air Zoom Pegasus 33 Shield
4.5 av 5 från 194 recensioner

995,00 kr

Inkl 25% moms
Läs mer
6 GT-1000 5 från ASICS - Bäst i Test?

Se större bild

ASICS GT-1000 5
4.5 av 5 från 321 recensioner

1.295,00 kr

Inkl 25% moms
Läs mer
7 Breakthru 2 från Saucony - Bäst i Test?

Se större bild

Saucony Breakthru 2
4 av 5 från 21 recensioner

799,00 kr

Inkl 25% moms
Läs mer
8 Ultra Boost från adidas - Bäst i Test?

Se större bild

adidas Ultra Boost
4 av 5 från 5 recensioner

1.795,00 kr

Inkl 25% moms
Läs mer
“Pålitliga tester och recensioner från riktiga människor”
“Alla betyg i topplistan är riktiga recensioner från användare som har testat produkten och skrivit en recension på Amazon. Personligen har jag som Ironman-triatlet och fjällvandrare testat sjukt mycket utrustning i mina dagar, och jag köpte tyvärr helt fel utrustning i början. Nu har jag byggt det här verktyget, så att du slipper köpa dåliga prylar. Lycka till!”

Fredrik Lyreskog
Triatlet, ultramaratonlöpare, fjäll-äventyrare

Bli en bättre långdistanslöpare: 8 videos

Läs mer

Vår process: Hur vi granskar tester och kartlägger alla produkter

Dessvärre är det så, att i de flesta produktkategorierna så släpps normalt nya prylar 2-4 gånger per år, och de tidigare modellerna slängs ut snabbt.Detta faktum resulterar i att vi omöjligt hinner med att testa alla nya produkter inom alla kategorier personligen.Istället så fokuserar vi på taktiken att analysera nya lanseringar, och publicera tester och recensioner från användare som bedömt all ny utrustning med hänsyn till ett antal olika faktorer som ex användbarhet och varumärkesrykte. Givetvis grundas selekteringen på vår kunskap från liknande produkter.Efter noggrann research taggar vi upp en lång lista med produkter från de mest framstående varumärkena – alla värda att synas beträffande kvalitetsaspekten.Vi återger riktiga användares omdömen som många gånger baserar sig på en rad olika komponenter som t ex användbarhet, hållfasthet, stil, mått och prisläge.I ett stort antal fall har vi testat produkten ute på fält under t ex ett träningspass, en utflykt eller under semestern – och den kunskap vi får med oss räknar vi så klar med i kartläggningen.Medan många andra webbplatser utser “bäst i test” i labb-miljö eller klipper och klistrar ihop andra aktörers tester helt automatiskt, så sker vår selektering med en korsning av tillverkarens specifikation, recensioner från användare, och ofta våra personliga tester ute i rätt miljö.Att testa produkter är alltid problematiskt att utföra 100% objektivt, och av den anledningen vänder vi på alltihop och låter den subjektiva uppfattningen inkluderas i test-resultatet. Att filtrera fram en Bäst i Test är så klart extra svårt när det finns flera produkter av högkvalitet att välja bland, men vi gör varje gång vårt yttersta för att utse en vinnare.
Summering
Datum:
Produkt:
ASICS GT-1000 5
Betyg:
51star1star1star1star1star