Skip to main content

Bästa Långdistanslöparskorna 2018 – 1068 st Ärliga Tester & Recensioner

Senast uppdaterad: 1 juni 2018

Letar du efter de bästa långdistanslöparskorna? Ta en titt på de högst rankade löparskorna i listan, och lär dig mer om vad du ska vara medveten om innan du köper ara långdistansskor! När det gäller de bästa långdistanslöparskorna, tänk lättvikt men ändå stödjande. Detta kan vara svårt att hitta, eftersom du behöver den perfekta kombinationen av olika egenskaper. Om du söker på nätet efter de bästa långdistansskorna för löpning så kommer du garanterat att älska den här sidan. Vi har sammanställt över 1000 recensioner från löpare som testat vilka långdistansskor som är bäst.

Bäst i test

Senast uppdaterad: 1 juni 2018 • Sidan innehåller reklam genom annonslänkar för Outdoorexperten, Sportamore. Läs mer längst ner • Betygen speglar recensioner från användare på Amazon
Modell
1 Salomon Sonic Pro 2 W från Salomon - Bäst i Test?

Se större bild

Salomon Sonic Pro 2 W
4.5 av 5 från 10 recensioner
Visa pris
2 Energy Boost 3 från adidas - Bäst i Test?

Se större bild

adidas Energy Boost
4.5 av 5 från 45 recensioner
Visa pris
3 Air Zoom Pegasus 33 från Nike - Bäst i Test?

Se större bild

Nike Air Zoom Pegasus 33
4.5 av 5 från 174 recensioner
Visa pris
4 GT-1000 5 från ASICS - Bäst i Test?

Se större bild

ASICS GT-1000 5
4.5 av 5 från 321 recensioner
Visa pris
5 Breakthru 2 från Saucony - Bäst i Test?

Se större bild

Saucony Breakthru 2
4 av 5 från 21 recensioner
Visa pris
6 Ultra Boost från adidas - Bäst i Test?

Se större bild

adidas Ultra Boost
4 av 5 från 5 recensioner
Visa pris
“Pålitliga tester och recensioner från riktiga människor”
“Alla betyg i topplistan är riktiga recensioner från användare som har testat produkten och skrivit en recension på Amazon. Personligen har jag som Ironman-triatlet och fjällvandrare testat sjukt mycket utrustning i mina dagar, och jag köpte tyvärr helt fel utrustning i början. Nu har jag byggt det här verktyget, så att du slipper köpa dåliga prylar. Lycka till!”

Fredrik Lyreskog
Triatlet, ultramaratonlöpare, fjäll-äventyrare

Bli en bättre långdistanslöpare: 8 videos

Läs mer

Processen: Hur vi granskar tester och kartlägger produkter

Inom de allra flesta produktgrupperna så släpps normalt nya produkter ca två till fyra gånger årligen, och de äldre modellerna slängs bort snabbt.Det här resulterar i att vi omöjligt hinner testa alla nya prylar i alla produktgrupper på egen hand.Istället så koncentrerar vi oss på att examinera alla nya lanseringar, och publicera tester & recensioner från användare som graderat den nya utrustningen utifrån ett antal olika faktorer som t ex funktion och varumärke. Så klart baseras selektionen på vår tidigare kunskap vi haft från snarlika prylar.Efter ordentlig research taggar vi upp ett stort antal produkter från de bästa varumärkena – alla värda att uppmärksammas när det kommer till kvalitetsaspekten.Vi publicerar användares omdömen som vanligen grundar sig på en mängd växlande komponenter så som till exempel användbarhet, robusthet, finess, vikt och snittpris.I flera fall har vi testat produkten ute på fältet under till exempel ett träningspass, en kort resa eller på sommarsemestern – och den kunskap vi får med oss inkluderar vi givetvis i kartläggningen.Medan många andra webbplatser lyfter upp Bäst i Test i laboratorier eller presenterar andra aktörers tester helt automatiskt, så görs vårt urval med en sammankoppling av tillverkarens specifikation, riktiga användarrecensioner, samt i många fall våra egna tester i dess rätta miljö.Att testa utrustning är alltid omöjligt att utföra 100% objektivt, och av den anledningen vänder vi det upp-och-ner och låter det subjektiva omdömet ta plats i test-resultatet. Att lyckas välja en Bäst i Test är så klart extra svårt när det finns ett stort antal värdiga vinnare att välja bland, men vi gör varje gång vårt allra bästa för att utse en slutgiltig vinnare.
Summering
Datum:
Produkt:
ASICS GT-1000 5
Betyg:
51star1star1star1star1star