Skip to main content

Bästa Långdistanslöparskorna 2018 – 1068 st Ärliga Tester & Recensioner

Senast uppdaterad: 1 september 2018

Letar du efter de bästa långdistanslöparskorna? Ta en titt på de högst rankade löparskorna i listan, och lär dig mer om vad du ska vara medveten om innan du köper ara långdistansskor! När det gäller de bästa långdistanslöparskorna, tänk lättvikt men ändå stödjande. Detta kan vara svårt att hitta, eftersom du behöver den perfekta kombinationen av olika egenskaper. Om du söker på nätet efter de bästa långdistansskorna för löpning så kommer du garanterat att älska den här sidan. Vi har sammanställt över 1000 recensioner från löpare som testat vilka långdistansskor som är bäst.

Bäst i test

Senast uppdaterad: 1 september 2018 • Sidan innehåller reklam genom annonslänkar för Outdoorexperten, Sportamore. Läs mer längst ner • Betygen speglar recensioner från användare på Amazon
Modell
1 Salomon Sonic Pro 2 W från Salomon - Bäst i Test?

Se större bild

Salomon Sonic Pro 2 W
4.5 av 5 från 10 recensioner
Visa pris
2 Energy Boost 3 från adidas - Bäst i Test?

Se större bild

adidas Energy Boost
4.5 av 5 från 45 recensioner
Visa pris
3 Air Zoom Pegasus 33 från Nike - Bäst i Test?

Se större bild

Nike Air Zoom Pegasus 33
4.5 av 5 från 174 recensioner
Visa pris
4 GT-1000 5 från ASICS - Bäst i Test?

Se större bild

ASICS GT-1000 5
4.5 av 5 från 321 recensioner
Visa pris
5 Breakthru 2 från Saucony - Bäst i Test?

Se större bild

Saucony Breakthru 2
4 av 5 från 21 recensioner
Visa pris
6 Ultra Boost från adidas - Bäst i Test?

Se större bild

adidas Ultra Boost
4 av 5 från 5 recensioner
Visa pris
“Pålitliga tester och recensioner från riktiga människor”
“Alla betyg i topplistan är riktiga recensioner från användare som har testat produkten och skrivit en recension på Amazon. Personligen har jag som Ironman-triatlet och fjällvandrare testat sjukt mycket utrustning i mina dagar, och jag köpte tyvärr helt fel utrustning i början. Nu har jag byggt det här verktyget, så att du slipper köpa dåliga prylar. Lycka till!”

Fredrik Lyreskog
Triatlet, ultramaratonlöpare, fjäll-äventyrare

Bli en bättre långdistanslöpare: 8 videos

Läs mer

Processen: Hur vi granskar tester och utvärderar produkterna

Dessvärre är det så, att i de allra flesta produktgrupperna så släpps i allmänhet ny utrustning ca två till fyra gånger per år, och de äldre kollektionerna fasas ut.Det för med sig att vi omöjligt har möjlighet att testa alla dessa nya prylar i alla produktgrupper på egen hand.Istället koncentrerar vi oss på taktiken att detaljgranska nya lanseringar, och publicera recensioner och tester från användare som satt betyg på den nya utrustningen med hänsyn till en rad olika faktorer som användbarhet och varumärkets anseende. baseras urvalet på våra tidigare lärdomar vi haft från snarlik utrustning.Efter ordentlig research taggar vi upp en lång lista med produkter från de bästa tillverkarna – alla förtjänar att synas beträffande kvalitetsaspekten.Vi återger riktiga användares omdömen som vanligen grundar sig på en lång rad element som exempelvis bekvämlighet, hållbarhet, finess, vikt och prisvärdhet.I flera fall har vi testat utrustningen ute på fältet under t ex träning, en helgutflykt eller under ett längre äventyr – och de erfarenheter vi plockar på oss inkluderar vi givetvis i resultatet.Medan många andra sajter väljer ut “bäst i test” i labb-miljö eller klipper och klistrar ihop andra aktörers tester helt automatiskt utan en människas omdöme, så görs vår selektering med en hybrid av specifikation från tillverkaren, riktiga användarrecensioner, samt i många fall våra personliga tester i rätt miljö.Att testa utrustning är alltid problematiskt att göra helt objektivt, och därför vänder vi på alltihop och tillåter det subjektiva omdömet ingå i test-resultatet. Att välja ut en Bäst i Test är särskilt svårt när det finns flera värdiga produkter att välja bland, men vi gör alltid vårt allra bästa för att kora en vinnare.
Summering
Datum:
Produkt:
ASICS GT-1000 5
Betyg:
51star1star1star1star1star
Vanliga söktermer:
  • https://wolber se/langdistansloparskor/