Skip to main content

Bästa Långdistanslöparskorna 2018 – 1068 st Ärliga Tester & Recensioner

Senast uppdaterad: 1 maj 2018

Letar du efter de bästa långdistanslöparskorna? Ta en titt på de högst rankade löparskorna i listan, och lär dig mer om vad du ska vara medveten om innan du köper ara långdistansskor! När det gäller de bästa långdistanslöparskorna, tänk lättvikt men ändå stödjande. Detta kan vara svårt att hitta, eftersom du behöver den perfekta kombinationen av olika egenskaper. Om du söker på nätet efter de bästa långdistansskorna för löpning så kommer du garanterat att älska den här sidan. Vi har sammanställt över 1000 recensioner från löpare som testat vilka långdistansskor som är bäst.

Bäst i test

Senast uppdaterad: 1 maj 2018 • Sidan innehåller reklam genom annonslänkar för Outdoorexperten, Sportamore. Läs mer längst ner • Betygen speglar recensioner från användare på Amazon
ModellPreis
1 GT-1000 5 från ASICS - Bäst i Test?

Se större bild

ASICS GT-1000 5
4.5 av 5 från 321 recensioner

839,00 kr 1.295,00 kr

Inkl 25% moms
Läs mer
2 Salomon Sonic Pro 2 W från Salomon - Bäst i Test?

Se större bild

Salomon Sonic Pro 2 W
4.5 av 5 från 10 recensioner

880,00 kr 926,00 kr

Inkl 25% moms
Läs mer
3 Energy Boost 3 från adidas - Bäst i Test?

Se större bild

adidas Energy Boost
4.5 av 5 från 45 recensioner

1.595,00 kr

Inkl 25% moms
Läs mer
4 Air Zoom Pegasus 33 från Nike - Bäst i Test?

Se större bild

Nike Air Zoom Pegasus 33
4.5 av 5 från 174 recensioner

1.195,00 kr

Inkl 25% moms
Läs mer
5 Ultra Boost från adidas - Bäst i Test?

Se större bild

adidas Ultra Boost
4 av 5 från 5 recensioner

1.255,00 kr 1.795,00 kr

Inkl 25% moms
Läs mer
6 Breakthru 2 från Saucony - Bäst i Test?

Se större bild

Saucony Breakthru 2
4 av 5 från 21 recensioner

959,00 kr

Inkl 25% moms
Läs mer
“Pålitliga tester och recensioner från riktiga människor”
“Alla betyg i topplistan är riktiga recensioner från användare som har testat produkten och skrivit en recension på Amazon. Personligen har jag som Ironman-triatlet och fjällvandrare testat sjukt mycket utrustning i mina dagar, och jag köpte tyvärr helt fel utrustning i början. Nu har jag byggt det här verktyget, så att du slipper köpa dåliga prylar. Lycka till!”

Fredrik Lyreskog
Triatlet, ultramaratonlöpare, fjäll-äventyrare

Bli en bättre långdistanslöpare: 8 videos

Läs mer

Processen: Hur vi granskar tester och kartlägger produkterna

Medan många andra bloggar utser “bäst i test” i labb-miljö eller sammanställer andra sajters tester helt automatiskt, så görs vår selektering med en korsning av den tekniska datan från tillverkaren, användarrecensioner, samt ofta våra egna empiriska tester i dess rätta miljö.Att testa utrustning är alltid i praktiken omöjligt att utföra 100% objektivt, och därför vänder vi på steken och tillåter den subjektiva åsikten ta plats i test-resultatet. Att lyckas välja ut en Bäst i Test är särskilt klurigt när det finns många bra produkter att välja bland, men vi gör varje gång allt vi kan för att kora en slutgiltig vinnare.Dessvärre är det så, att i de flesta kategorierna så släpps det vanligtvis nya produkter 2-4 gånger per år, parallellt med att de äldre sortimenten kasseras bort snabbt.Det medför att vi omöjligen har tid att testa alla dessa nya prylar i alla produktkategorier personligen.Istället koncentrerar vi oss på att examinera nya lanseringar, och publicera recensioner & tester från användare som satt betyg på alla nya produkter med utgångspunkt i en lång rad olika faktorer som prestanda och renommé. Givetvis grundas urvalet på våra tidigare erfarenheter vi haft från jämbördiga produkter.Efter omsorgsfull utredning taggar vi upp ett stort gäng produkter från de mest framstående varumärkena – alla förtjänar att uppmärksammas i fråga om kvalitet i hantverket.Vi återger riktiga användares betyg som många gånger grundar sig på en stor mängd faktorer så som användbarhet, hållbarhet, stil, teknisk data och snittpris.I flera fall har vi i olika sammanhang testat produkten ute på fältet under till exempel ett träningspass, en utflykt eller under semestern – och de erfarenheter vi får med oss räknar vi så klar med i granskningsresultatet.
Summering
Datum:
Produkt:
ASICS GT-1000 5
Betyg:
51star1star1star1star1star