Skip to main content

Bästa Långdistanslöparskorna 2018 – 1068 st Ärliga Tester & Recensioner

Senast uppdaterad: 1 juli 2018

Letar du efter de bästa långdistanslöparskorna? Ta en titt på de högst rankade löparskorna i listan, och lär dig mer om vad du ska vara medveten om innan du köper ara långdistansskor! När det gäller de bästa långdistanslöparskorna, tänk lättvikt men ändå stödjande. Detta kan vara svårt att hitta, eftersom du behöver den perfekta kombinationen av olika egenskaper. Om du söker på nätet efter de bästa långdistansskorna för löpning så kommer du garanterat att älska den här sidan. Vi har sammanställt över 1000 recensioner från löpare som testat vilka långdistansskor som är bäst.

Bäst i test

Senast uppdaterad: 1 juli 2018 • Sidan innehåller reklam genom annonslänkar för Outdoorexperten, Sportamore. Läs mer längst ner • Betygen speglar recensioner från användare på Amazon
Modell
1 Salomon Sonic Pro 2 W från Salomon - Bäst i Test?

Se större bild

Salomon Sonic Pro 2 W
4.5 av 5 från 10 recensioner
Visa pris
2 Energy Boost 3 från adidas - Bäst i Test?

Se större bild

adidas Energy Boost
4.5 av 5 från 45 recensioner
Visa pris
3 Air Zoom Pegasus 33 från Nike - Bäst i Test?

Se större bild

Nike Air Zoom Pegasus 33
4.5 av 5 från 174 recensioner
Visa pris
4 GT-1000 5 från ASICS - Bäst i Test?

Se större bild

ASICS GT-1000 5
4.5 av 5 från 321 recensioner
Visa pris
5 Breakthru 2 från Saucony - Bäst i Test?

Se större bild

Saucony Breakthru 2
4 av 5 från 21 recensioner
Visa pris
6 Ultra Boost från adidas - Bäst i Test?

Se större bild

adidas Ultra Boost
4 av 5 från 5 recensioner
Visa pris
“Pålitliga tester och recensioner från riktiga människor”
“Alla betyg i topplistan är riktiga recensioner från användare som har testat produkten och skrivit en recension på Amazon. Personligen har jag som Ironman-triatlet och fjällvandrare testat sjukt mycket utrustning i mina dagar, och jag köpte tyvärr helt fel utrustning i början. Nu har jag byggt det här verktyget, så att du slipper köpa dåliga prylar. Lycka till!”

Fredrik Lyreskog
Triatlet, ultramaratonlöpare, fjäll-äventyrare

Bli en bättre långdistanslöpare: 8 videos

Läs mer

Vår process: Hur vi kartlägger och granskar tester av alla produkter

Tyvärr är det så, att inom de flesta kategorierna släpps i regel ny utrustning 2-4 gånger per år, samtidigt som de tidigare sortimenten slängs ut.Denna verklighet gör att vi omöjligt har möjlighet att testa all ny utrustning inom samtliga produktkategorier personligen.Istället fokuserar vi på att analysera alla nya produkt-releaser, och publicera recensioner och tester från användare som graderat de nya produkterna med hänsyn till ett antal olika faktorer som exempelvis prestanda och varumärkets historik. baseras selekteringen på vår erfarenhet från liknande utrustning.Efter noggrann undersökning taggar vi upp en lång lista med produkter från de mest framstående varumärkena – samtliga värda att uppmärksammas i fråga om kvalitetsaspekten.Vi publicerar användares betyg som vanligen baserar sig på en stor mängd skiftande komponenter som t ex bekvämlighet, hållfasthet, stil, vikt och pris.I många fall har vi på olika sätt testat utrustningen personligen på till exempel ett träningspass, en kort resa eller på semestern – och de lärdomar vi får med oss bakar vi så klart in i granskningsresultatet.Medan många andra webbplatser utser Bäst i Test i laboratorier eller klipper ihop andras tester på helt automatisk väg, så görs vårt urval med en kombination av specifikation från tillverkaren, användarrecensioner, samt ofta våra egna empiriska tester ute i dess rätta miljö.Att testa produkter är alltid problematiskt att utföra 100% objektivt, och exakt av den anledningen vänder vi på steken och låter den subjektiva åsikten ingå i test-resultatet. Att lyckas välja en Bäst i Test är så klart extra klurigt när det finns ett stort antal bra produkter att välja bland, men vi gör ständigt vårt yttersta för att utse en slutgiltig vinnare.
Summering
Datum:
Produkt:
ASICS GT-1000 5
Betyg:
51star1star1star1star1star