Skip to main content

Bästa Långdistanslöparskorna 2018 – 1068 st Ärliga Tester & Recensioner

Senast uppdaterad: 1 mars 2018

Letar du efter de bästa långdistanslöparskorna? Ta en titt på de högst rankade löparskorna i listan, och lär dig mer om vad du ska vara medveten om innan du köper ara långdistansskor! När det gäller de bästa långdistanslöparskorna, tänk lättvikt men ändå stödjande. Detta kan vara svårt att hitta, eftersom du behöver den perfekta kombinationen av olika egenskaper. Om du söker på nätet efter de bästa långdistansskorna för löpning så kommer du garanterat att älska den här sidan. Vi har sammanställt över 1000 recensioner från löpare som testat vilka långdistansskor som är bäst.

Bäst i test

Senast uppdaterad: 1 mars 2018 • Sidan innehåller reklam genom annonslänkar för Outdoorexperten, Sportamore. Läs mer längst ner • Betygen speglar recensioner från användare på Amazon
ModellPreis
1 Salomon Sonic Pro 2 W från Salomon - Bäst i Test?

Se större bild

Salomon Sonic Pro 2 W
4.5 av 5 från 10 recensioner

880,00 kr 926,00 kr

Inkl 25% moms
Läs mer
2 Energy Boost 3 från adidas - Bäst i Test?

Se större bild

adidas Energy Boost
4.5 av 5 från 45 recensioner

1.595,00 kr

Inkl 25% moms
Läs mer
3 Air Zoom Pegasus 33 från Nike - Bäst i Test?

Se större bild

Nike Air Zoom Pegasus 33
4.5 av 5 från 174 recensioner

1.195,00 kr

Inkl 25% moms
Läs mer
4 GT-1000 5 från ASICS - Bäst i Test?

Se större bild

ASICS GT-1000 5
4.5 av 5 från 321 recensioner

839,00 kr 1.295,00 kr

Inkl 25% moms
Läs mer
5 Breakthru 2 från Saucony - Bäst i Test?

Se större bild

Saucony Breakthru 2
4 av 5 från 21 recensioner

959,00 kr

Inkl 25% moms
Läs mer
6 Ultra Boost från adidas - Bäst i Test?

Se större bild

adidas Ultra Boost
4 av 5 från 5 recensioner

1.255,00 kr 1.795,00 kr

Inkl 25% moms
Läs mer
“Pålitliga tester och recensioner från riktiga människor”
“Alla betyg i topplistan är riktiga recensioner från användare som har testat produkten och skrivit en recension på Amazon. Personligen har jag som Ironman-triatlet och fjällvandrare testat sjukt mycket utrustning i mina dagar, och jag köpte tyvärr helt fel utrustning i början. Nu har jag byggt det här verktyget, så att du slipper köpa dåliga prylar. Lycka till!”

Fredrik Lyreskog
Triatlet, ultramaratonlöpare, fjäll-äventyrare

Bli en bättre långdistanslöpare: 8 videos

Läs mer

Hur vi granskar tester och kartlägger produkterna

Medan många andra hemsidor lyfter upp Bäst i Test i laboratorier eller klipper ihop andra sajters tester helt automatiskt, så sker vår selektering med en hybrid av den tekniska datan från tillverkaren, riktiga användarrecensioner, samt i många fall våra egna empiriska tester ute i rätt miljö.Att testa produkter är alltid problematiskt att göra 100% objektivt, och exakt därför vänder vi på steken och tillåter den subjektiva åsikten inkluderas i test-resultatet. Att filtrera fram en Bäst i Test är särskilt svårt när det finns ett stort antal värdiga produkter att välja bland, men vi gör under alla omständigheter allt vi kan för att kora en vinnare.Tyvärr är det så, att i de allra flesta produktkategorierna släpps vanligen nya prylar ca 2-4 gånger per år, och de tidigare sortimenten fasas ut.Denna verklighet gör att vi orimligen hinner med att testa alla nya prylar i alla produktkategorier på egen hand.Istället inriktar vi oss på att kartlägga nya produktlanseringar, och publicera recensioner & tester från användare som graderat alla nya produkter med utgångspunkt i ett antal olika faktorer som t ex funktionalitet och varumärke. Givetvis stöds urvalet på våra tidigare erfarenheter vi haft från närbesläktade prylar.Efter noga research taggar vi upp en topplista med produkter från de mest framstående varumärkena – alla värda att synas beträffande kvalitet i hantverket.Vi återpublicerar Amazon-recensenters recensioner som i de flesta fall baserar sig på ett stort antal element så som användbarhet, hållfasthet, stilfaktor, vikt och snittpris.I många fall har vi testat produkten ute på fältet på till exempel träning, en kort resa eller på sommarsemestern – och de lärdomar vi plockar på oss räknar vi så klar med i granskningsresultatet.
Summering
Datum:
Produkt:
ASICS GT-1000 5
Betyg:
51star1star1star1star1star