Skip to main content

Bästa Lågprofilskorna 2017 – 1710 st Ärliga Test & Recensioner

Senast uppdaterad: 1 november 2017

Letar du efter de bästa lågprofillöparskorna? Ta en titt på de bäst rankade lågprofilskornai vår sammanställning!
Löpning är inte bara avsedd för atleter, det är en träningsform som människor engagerar sig i för att hålla kroppen frisk och hälsosam, oavsett utgångspunkt. Inom sport strävar idrottare efter att bara köra i sånt de känner sig bekväma i, och de försöker ha så lätt utrustning som möjligt. Med hjälp av smart teknik har stora varumärken inom löparsporten kunnat utveckla lågprofilskor som ökar löparnas prestationer på banan, vilket lett till införandet av lågprofillöparskor på marknaden.

Bäst i test

Senast uppdaterad: 1 november 2017 • Sidan innehåller reklam genom annonslänkar för Outnorth, Outdoorexperten, Sportamore. Läs mer längst ner • Betygen speglar recensioner från användare på Amazon
ModellPreis
1 Merrell Bare Access Arc 4 W från Merrell - Bäst i Test?

Se större bild

Merrell Bare Access Arc 4 W
4.5 / 5 bei 187 Stimmen

661,00 kr

Inkl 25% moms
Läs mer
2 Bare Access Arc 4 från Merrell - Bäst i Test?

Se större bild

Merrell Bare Access Arc 4
4.5 / 5 bei 190 Stimmen

549,00 kr

Inkl 25% moms
Läs mer
3

Se större bild

Fivefingers Alitza Loop W
4.5 / 5 bei 86 Stimmen

996,00 kr 1.245,00 kr

Inkl 25% moms
Läs mer
4

Se större bild

Fivefingers KSO EVO W
4 / 5 bei 871 Stimmen

1.036,00 kr 1.295,00 kr

Inkl 25% moms
Läs mer
5

Se större bild

Fivefingers Bikila EVO 2.0
4 / 5 bei 376 Stimmen

1.356,00 kr 1.695,00 kr

Inkl 25% moms
Läs mer
“Pålitliga tester och recensioner från riktiga människor”
“Alla betyg i topplistan är riktiga recensioner från användare som har testat produkten och skrivit en recension på Amazon. Personligen har jag som Ironman-triatlet och fjällvandrare testat sjukt mycket utrustning i mina dagar, och jag köpte tyvärr helt fel utrustning i början. Nu har jag byggt det här verktyget, så att du slipper köpa dåliga prylar. Lycka till!”

Fredrik Lyreskog
Triatlet, ultramaratonlöpare, fjäll-äventyrare

6 videos – Hur man springer bäst med lågprofilskor

Läs mer

Hur vi analyserar och granskar tester av produkter

Inom de allra flesta produktgrupperna så släpps det vanligen ny utrustning cirka 2 till 4 gånger per år, parallellt med att de gamla sortimenten kasseras bort snabbt.Detta innebär att vi orimligen har möjlighet att testa alla dessa nya produkter i alla produktgrupper på egen hand.Istället riktar vi in oss på att kartlägga alla nya lanseringar, och publicera tester & recensioner från användare som graderat de nya produkterna med utgångspunkt i en rad olika faktorer som funktionsduglighet och varumärkets anseende. Givetvis grundas selektionen på våra tidigare lärdomar vi haft från liknande produkter.Efter fördjupad undersökning taggar vi upp en lista med produkter från de bästa varumärkena – samtliga förtjänar att uppmärksammas när det kommer till kvalité.Vi återger användares betyg som i de flesta fall grundar sig på en stor mängd växlande element som exempelvis bekvämlighet, hållbarhet, finess, teknisk data och prisvärdhet.I flera fall har vi på olika sätt testat produkten ute på fältet under exempelvis träning, en helgtur eller på sommarsemestern – och de erfarenheter vi plockar på oss väger vi givetvis in i sammanställningen.Medan många andra hemsidor utser “bäst i test” i labb-miljö eller presenterar andra sajters tester helt automatiskt, så sker vårt urval med en sammankoppling av specifikation från tillverkaren, användarrecensioner, samt ofta våra egna tester i rätt miljö.Att testa utrustning är alltid omöjligt att utföra helt objektivt, och vi vänder därför på alltihop och låter den subjektiva uppfattningen ingå i test-resultatet. Att lyckas välja en Bäst i Test är särskilt knepigt när det finns flera värdiga produkter att välja bland, men vi gör varje gång vårt yttersta för att utse en vinnare.
Summering
Datum:
Produkt:
Merrell Bare Access Arc 4 W
Betyg:
51star1star1star1star1star