Skip to main content

Bästa Lågprofilskorna 2018 – 1710 st Ärliga Test & Recensioner

Senast uppdaterad: 1 mars 2018

Letar du efter de bästa lågprofillöparskorna? Ta en titt på de bäst rankade lågprofilskornai vår sammanställning!
Löpning är inte bara avsedd för atleter, det är en träningsform som människor engagerar sig i för att hålla kroppen frisk och hälsosam, oavsett utgångspunkt. Inom sport strävar idrottare efter att bara köra i sånt de känner sig bekväma i, och de försöker ha så lätt utrustning som möjligt. Med hjälp av smart teknik har stora varumärken inom löparsporten kunnat utveckla lågprofilskor som ökar löparnas prestationer på banan, vilket lett till införandet av lågprofillöparskor på marknaden.

Bäst i test

Senast uppdaterad: 1 mars 2018 • Sidan innehåller reklam genom annonslänkar för Outnorth, Outdoorexperten, Sportamore. Läs mer längst ner • Betygen speglar recensioner från användare på Amazon
ModellPreis
1 Merrell Bare Access Arc 4 W från Merrell - Bäst i Test?

Se större bild

Merrell Bare Access Arc 4 W
4.5 av 5 från 187 recensioner

661,00 kr

Inkl 25% moms
Läs mer
2 Bare Access Arc 4 från Merrell - Bäst i Test?

Se större bild

Merrell Bare Access Arc 4
4.5 av 5 från 190 recensioner

659,00 kr

Inkl 25% moms
Läs mer
3

Se större bild

Fivefingers Alitza Loop W
4.5 av 5 från 86 recensioner

996,00 kr 1.245,00 kr

Inkl 25% moms
Läs mer
4

Se större bild

Fivefingers KSO EVO W
4 av 5 från 871 recensioner

1.036,00 kr 1.295,00 kr

Inkl 25% moms
Läs mer
5

Se större bild

Fivefingers Bikila EVO 2.0
4 av 5 från 376 recensioner

1.356,00 kr 1.695,00 kr

Inkl 25% moms
Läs mer
“Pålitliga tester och recensioner från riktiga människor”
“Alla betyg i topplistan är riktiga recensioner från användare som har testat produkten och skrivit en recension på Amazon. Personligen har jag som Ironman-triatlet och fjällvandrare testat sjukt mycket utrustning i mina dagar, och jag köpte tyvärr helt fel utrustning i början. Nu har jag byggt det här verktyget, så att du slipper köpa dåliga prylar. Lycka till!”

Fredrik Lyreskog
Triatlet, ultramaratonlöpare, fjäll-äventyrare

6 videos – Hur man springer bäst med lågprofilskor

Läs mer

Vår process: Hur vi granskar tester och kartlägger produkter

Medan många andra aktörer väljer ut “bäst i test” i labb-miljö eller sammanställer andra sajters tester på helt automatisk väg, så görs vår selektering med en sammankoppling av teknisk data från tillverkaren, recensioner från användare, och i många fall våra egna tester ute i dess rätta miljö.Att testa utrustning är alltid omöjligt att utföra helt objektivt, och vi vänder därför det upp och ner och låter den subjektiva värderingen ta plats i test-resultatet. Att välja ut en Bäst i Test är självklart extra klurigt när det finns flera värdiga vinnare att välja bland, men vi gör alltid vårt yttersta för att utse en slutgiltig vinnare.Tyvärr är det så, att inom de flesta produktgrupperna så släpps det normalt nya prylar 2-4 gånger per år, och detta i samma takt som de tidigare sortimenten fasas bort.Detta faktum medför att vi orimligen har tid att testa alla nya produkter i alla produktkategorier handgripligen.Istället så fokuserar vi på att examinera alla nya produktlanseringar, och publicera recensioner och tester från användare som graderat den nya utrustningen utifrån ett antal olika faktorer som funktionalitet och varumärkets anseende. Så klart stöds urvalet på våra lärdomar från liknande produkter.Efter noga undersökning taggar vi upp ett stort antal produkter från de mest framstående tillverkarna – alla värda att synas i fråga om produktkvalité.Vi publicerar Amazon-recensenters omdömen som för det mesta grundar sig på en rad olika faktorer så som till exempel bekvämlighet, stryktålighet, finess, teknisk data och prisuppgift.I ett stort antal fall har vi på olika sätt testat utrustningen ute på fält på exempelvis träning, en helgtur eller under ett längre äventyr – och de erfarenheter vi plockar på oss väger vi givetvis in i utvärderingen.
Summering
Datum:
Produkt:
Merrell Bare Access Arc 4 W
Betyg:
51star1star1star1star1star