Skip to main content

Bästa Lågprofilskorna 2018 – 1710 st Ärliga Test & Recensioner

Senast uppdaterad: 1 juli 2018

Letar du efter de bästa lågprofillöparskorna? Ta en titt på de bäst rankade lågprofilskornai vår sammanställning!
Löpning är inte bara avsedd för atleter, det är en träningsform som människor engagerar sig i för att hålla kroppen frisk och hälsosam, oavsett utgångspunkt. Inom sport strävar idrottare efter att bara köra i sånt de känner sig bekväma i, och de försöker ha så lätt utrustning som möjligt. Med hjälp av smart teknik har stora varumärken inom löparsporten kunnat utveckla lågprofilskor som ökar löparnas prestationer på banan, vilket lett till införandet av lågprofillöparskor på marknaden.

Bäst i test

Senast uppdaterad: 1 juli 2018 • Sidan innehåller reklam genom annonslänkar för Outnorth, Outdoorexperten, Sportamore. Läs mer längst ner • Betygen speglar recensioner från användare på Amazon
“Pålitliga tester och recensioner från riktiga människor”
“Alla betyg i topplistan är riktiga recensioner från användare som har testat produkten och skrivit en recension på Amazon. Personligen har jag som Ironman-triatlet och fjällvandrare testat sjukt mycket utrustning i mina dagar, och jag köpte tyvärr helt fel utrustning i början. Nu har jag byggt det här verktyget, så att du slipper köpa dåliga prylar. Lycka till!”

Fredrik Lyreskog
Triatlet, ultramaratonlöpare, fjäll-äventyrare

6 videos – Hur man springer bäst med lågprofilskor

Läs mer

Vår process: Hur vi granskar tester och utvärderar produkterna

Tyvärr är det så, att inom de allra flesta kategorierna släpps vanligen ny utrustning ett par gånger årligen, samtidigt som de gamla sortimenten kasseras bort.Det här innebär att vi orimligen har tid att testa alla nya produkter i samtliga produktkategorier på egen hand.Istället så riktar vi in oss på taktiken att kartlägga nya produktsläpp, och publicera tester och recensioner från användare som bedömt de nya produkterna med hänsyn till en mängd olika faktorer som exempelvis användbarhet och varumärke. grundas urvalet på vår erfarenhet från liknande produkter.Efter noga research taggar vi upp en lång lista med produkter från de mest framstående varumärkena – alla förtjänar att synas när det kommer till kvalitetsaspekten.Vi återpublicerar Amazon-recensenters betyg som i de flesta fall grundar sig på en stor mängd komponenter så som till exempel komfort, hållfasthet, finess, teknisk data och prisnivå.I åtskilliga fall har vi testat produkten personligen under t ex ett träningspass, en helgtur eller under semestern – och den kunskap vi får med oss bakar vi så klart in i resultatet.Medan många andra webbplatser utser “bäst i test” i labb-miljö eller sammanställer andra sajters tester helt automatiskt utan en redaktörs översyn, så sker vårt urval med en mix av tillverkarens specifikation, recensioner från användare, samt i många fall våra egna tester ute i dess rätta miljö.Att testa utrustning är alltid problematiskt att göra helt objektivt, och vi vänder därför på det hela och tillåter den subjektiva åsikten ta plats i test-resultatet. Att välja ut en Bäst i Test är så klart särskilt utmanande när det finns ett stort antal produkter av högkvalitet att välja bland, men vi gör under alla omständigheter vårt allra bästa för att utse en slutgiltig vinnare.
Summering
Datum:
Produkt:
Merrell Bare Access Arc 4 W
Betyg:
51star1star1star1star1star