Skip to main content

Bästa Lågprofilskorna 2018 – 1710 st Ärliga Test & Recensioner

Senast uppdaterad: 1 september 2018

Letar du efter de bästa lågprofillöparskorna? Ta en titt på de bäst rankade lågprofilskornai vår sammanställning!
Löpning är inte bara avsedd för atleter, det är en träningsform som människor engagerar sig i för att hålla kroppen frisk och hälsosam, oavsett utgångspunkt. Inom sport strävar idrottare efter att bara köra i sånt de känner sig bekväma i, och de försöker ha så lätt utrustning som möjligt. Med hjälp av smart teknik har stora varumärken inom löparsporten kunnat utveckla lågprofilskor som ökar löparnas prestationer på banan, vilket lett till införandet av lågprofillöparskor på marknaden.

Bäst i test

Senast uppdaterad: 1 september 2018 • Sidan innehåller reklam genom annonslänkar för Outnorth, Outdoorexperten, Sportamore. Läs mer längst ner • Betygen speglar recensioner från användare på Amazon
“Pålitliga tester och recensioner från riktiga människor”
“Alla betyg i topplistan är riktiga recensioner från användare som har testat produkten och skrivit en recension på Amazon. Personligen har jag som Ironman-triatlet och fjällvandrare testat sjukt mycket utrustning i mina dagar, och jag köpte tyvärr helt fel utrustning i början. Nu har jag byggt det här verktyget, så att du slipper köpa dåliga prylar. Lycka till!”

Fredrik Lyreskog
Triatlet, ultramaratonlöpare, fjäll-äventyrare

6 videos – Hur man springer bäst med lågprofilskor

Läs mer

Hur vi granskar tester och kartlägger alla produkter

Tyvärr är det så, att inom de flesta kategorierna så släpps i regel ny utrustning ett par gånger varje år, samtidigt som de gamla sortimenten fasas ut snabbt.Det här gör att vi omöjligen hinner med att testa alla nya produkter inom samtliga produktkategorier personligen.Istället så fokuserar vi på taktiken att analysera nya lanseringar, och publicera recensioner och tester från användare som betygsatt de nya produkterna utifrån en rad olika faktorer som t ex prestanda och varumärkets historik. Så klart baseras urvalet på vår tidigare kunskap vi haft från likartade prylar.Efter minutiös efterforskning taggar vi upp en lång lista med produkter från de mest framstående varumärkena – alla värda att synas beträffande produktkvalitet.Vi återger Amazon-recensenters omdömen som i de flesta fall baserar sig på ett stort antal växlande faktorer som t ex komfort, hållbarhet, design, mått och prisläge.I flera fall har vi testat produkten ute på fältet under till exempel ett träningspass, en utflykt eller under ett längre äventyr – och de erfarenheter vi samlar på oss inkluderar vi givetvis i analysen.Medan många andra bloggar lyfter upp “Bäst i Test” i test-labb eller klipper ihop andras tester helt automatiskt, så görs vårt urval med en korsning av den tekniska datan från tillverkaren, användarrecensioner, och i många fall våra personliga tester i dess rätta miljö.Att testa utrustning är alltid problematiskt att göra 100% objektivt, och exakt av den anledningen vänder vi på steken och låter den subjektiva uppfattningen ingå i test-resultatet. Att filtrera fram en Bäst i Test är självklart extra knepigt när det finns ett stort antal bra produkter att välja bland, men vi gör varje gång vårt allra bästa för att utse en vinnare.
Summering
Datum:
Produkt:
Merrell Bare Access Arc 4 W
Betyg:
51star1star1star1star1star