Skip to main content

Bästa Lågprofilskorna 2017 – 1710 st Ärliga Test & Recensioner

Senast uppdaterad: 1 oktober 2017

Letar du efter de bästa lågprofillöparskorna? Ta en titt på de bäst rankade lågprofilskornai vår sammanställning!
Löpning är inte bara avsedd för atleter, det är en träningsform som människor engagerar sig i för att hålla kroppen frisk och hälsosam, oavsett utgångspunkt. Inom sport strävar idrottare efter att bara köra i sånt de känner sig bekväma i, och de försöker ha så lätt utrustning som möjligt. Med hjälp av smart teknik har stora varumärken inom löparsporten kunnat utveckla lågprofilskor som ökar löparnas prestationer på banan, vilket lett till införandet av lågprofillöparskor på marknaden.

Bäst i test

Senast uppdaterad: 1 oktober 2017 • Sidan innehåller reklam genom annonslänkar för Outnorth, Outdoorexperten, Sportamore. Läs mer längst ner • Betygen speglar recensioner från användare på Amazon
ModellPreis
1 Merrell Bare Access Arc 4 W från Merrell - Bäst i Test?

Se större bild

Merrell Bare Access Arc 4 W
4.5 av 5 från 187 recensioner

661,00 kr

Inkl 25% moms
Läs mer
2 Bare Access Arc 4 från Merrell - Bäst i Test?

Se större bild

Merrell Bare Access Arc 4
4.5 av 5 från 190 recensioner

549,00 kr

Inkl 25% moms
Läs mer
3

Se större bild

Fivefingers Alitza Loop W
4.5 av 5 från 86 recensioner

996,00 kr 1.245,00 kr

Inkl 25% moms
Läs mer
4

Se större bild

Fivefingers KSO EVO W
4 av 5 från 871 recensioner

1.036,00 kr 1.295,00 kr

Inkl 25% moms
Läs mer
5

Se större bild

Fivefingers Bikila EVO 2.0
4 av 5 från 376 recensioner

1.356,00 kr 1.695,00 kr

Inkl 25% moms
Läs mer
“Pålitliga tester och recensioner från riktiga människor”
“Alla betyg i topplistan är riktiga recensioner från användare som har testat produkten och skrivit en recension på Amazon. Personligen har jag som Ironman-triatlet och fjällvandrare testat sjukt mycket utrustning i mina dagar, och jag köpte tyvärr helt fel utrustning i början. Nu har jag byggt det här verktyget, så att du slipper köpa dåliga prylar. Lycka till!”

Fredrik Lyreskog
Triatlet, ultramaratonlöpare, fjäll-äventyrare

6 videos – Hur man springer bäst med lågprofilskor

Läs mer

Vår process: Hur vi analyserar och granskar tester av produkter

Medan många andra sajter väljer ut “bäst i test” i labb-miljö eller klipper ihop andra aktörers tester helt automatiskt, så sker vårt urval med en hybrid av tillverkarens specifikation, riktiga recensioner från användare, samt i många fall våra egna empiriska tester ute i rätt miljö.Att testa utrustning är alltid problematiskt att utföra 100% objektivt, och vi vänder därför det upp-och-ner och tillåter det subjektiva omdömet ta plats i test-resultatet. Att lyckas välja ut en Bäst i Test är självklart extra utmanande när det finns flera produkter av högkvalitet att välja bland, men vi gör varje gång vårt bästa för att kora en vinnare.Olyckligtvis är det så, att i de flesta produktkategorierna släpps vanligtvis nya produkter ca två till fyra gånger per år, och detta i samma takt som de gamla sortimenten kasseras ut.Det medför att vi omöjligen har möjlighet att testa alla nya prylar inom alla kategorier handgripligen.Istället så koncentrerar vi oss på taktiken att kartlägga nya lanseringar, och publicera tester & recensioner från användare som graderat alla nya produkter med hänsyn till en mängd olika faktorer som ex funktion och varumärkets anseende. baseras urvalet på insikter vi samlat på oss från jämförlig utrustning.Efter noga undersökning taggar vi upp ett stort gäng produkter från de mest framstående varumärkena – alla förtjänar att synas när det kommer till kvalitetsaspekten.Vi publicerar användares betyg som många gånger grundar sig på ett stort antal växlande element så som användbarhet, robusthet, finess, vikt och snittpris.I ett stort antal fall har vi i olika sammanhang testat produkten i fält på till exempel ett träningspass, en helgutflykt eller under semestern – och de erfarenheter vi får med oss väger vi givetvis in i kartläggningen.
Summering
Datum:
Produkt:
Merrell Bare Access Arc 4 W
Betyg:
51star1star1star1star1star