Skip to main content

Bästa Lågprofilskorna 2018 – 1710 st Ärliga Test & Recensioner

Senast uppdaterad: 1 januari 2018

Letar du efter de bästa lågprofillöparskorna? Ta en titt på de bäst rankade lågprofilskornai vår sammanställning!
Löpning är inte bara avsedd för atleter, det är en träningsform som människor engagerar sig i för att hålla kroppen frisk och hälsosam, oavsett utgångspunkt. Inom sport strävar idrottare efter att bara köra i sånt de känner sig bekväma i, och de försöker ha så lätt utrustning som möjligt. Med hjälp av smart teknik har stora varumärken inom löparsporten kunnat utveckla lågprofilskor som ökar löparnas prestationer på banan, vilket lett till införandet av lågprofillöparskor på marknaden.

Bäst i test

Senast uppdaterad: 1 januari 2018 • Sidan innehåller reklam genom annonslänkar för Outnorth, Outdoorexperten, Sportamore. Läs mer längst ner • Betygen speglar recensioner från användare på Amazon
ModellPreis
1 Merrell Bare Access Arc 4 W från Merrell - Bäst i Test?

Se större bild

Merrell Bare Access Arc 4 W
4.5 av 5 från 187 recensioner

661,00 kr

Inkl 25% moms
Läs mer
2 Bare Access Arc 4 från Merrell - Bäst i Test?

Se större bild

Merrell Bare Access Arc 4
4.5 av 5 från 190 recensioner

549,00 kr

Inkl 25% moms
Läs mer
3

Se större bild

Fivefingers Alitza Loop W
4.5 av 5 från 86 recensioner

996,00 kr 1.245,00 kr

Inkl 25% moms
Läs mer
4

Se större bild

Fivefingers KSO EVO W
4 av 5 från 871 recensioner

1.036,00 kr 1.295,00 kr

Inkl 25% moms
Läs mer
5

Se större bild

Fivefingers Bikila EVO 2.0
4 av 5 från 376 recensioner

1.356,00 kr 1.695,00 kr

Inkl 25% moms
Läs mer
“Pålitliga tester och recensioner från riktiga människor”
“Alla betyg i topplistan är riktiga recensioner från användare som har testat produkten och skrivit en recension på Amazon. Personligen har jag som Ironman-triatlet och fjällvandrare testat sjukt mycket utrustning i mina dagar, och jag köpte tyvärr helt fel utrustning i början. Nu har jag byggt det här verktyget, så att du slipper köpa dåliga prylar. Lycka till!”

Fredrik Lyreskog
Triatlet, ultramaratonlöpare, fjäll-äventyrare

6 videos – Hur man springer bäst med lågprofilskor

Läs mer

Processen: Hur vi kartlägger och granskar tester av produkter

Olyckligtvis är det så, att i de allra flesta produktkategorierna så släpps det i allmänhet nya produkter 2 till 4 gånger årligen, samtidigt som de äldre modellerna fasas bort snabbt.Detta faktum resulterar i att vi omöjligt har möjlighet att testa alla nya produkter inom alla kategorier handgripligen.Istället fokuserar vi på taktiken att examinera nya produktlanseringar, och publicera recensioner och tester från användare som bedömt all ny utrustning utifrån en lång rad olika faktorer som t ex prestanda och varumärkets historik. stöds selektionen på våra lärdomar från liknande utrustning.Efter ordentlig utredning taggar vi upp ett stort gäng produkter från de bästa varumärkena – samtliga förtjänar att synas beträffande produktkvalité.Vi publicerar användares omdömen som många gånger grundar sig på ett antal olika komponenter som exempelvis bekvämlighet, hållbarhet, utformning, vikt och snittpris.I många fall har vi testat utrustningen ute på fält under exempelvis ett träningspass, en kort resa eller på semestern – och de insikter vi plockar på oss räknar vi så klar med i utvärderingen.Medan många andra hemsidor utser “bäst i test” i labb-miljö eller presenterar andras tester på helt automatisk väg, så görs vårt urval med en korsning av den tekniska datan från tillverkaren, recensioner från användare, och i många fall våra personliga tester i rätt miljö.Att testa utrustning är alltid svårt att göra helt objektivt, och exakt av den anledningen vänder vi på alltihop och låter den subjektiva åsikten ingå i test-resultatet. Att lyckas välja ut en Bäst i Test är så klart särskilt utmanande när det finns flera värdiga produkter att välja bland, men vi gör alltid vårt allra bästa för att kora en slutgiltig vinnare.
Summering
Datum:
Produkt:
Merrell Bare Access Arc 4 W
Betyg:
51star1star1star1star1star