Skip to main content

Bästa Lågprofilskorna 2018 – 1710 st Ärliga Test & Recensioner

Senast uppdaterad: 1 maj 2018

Letar du efter de bästa lågprofillöparskorna? Ta en titt på de bäst rankade lågprofilskornai vår sammanställning!
Löpning är inte bara avsedd för atleter, det är en träningsform som människor engagerar sig i för att hålla kroppen frisk och hälsosam, oavsett utgångspunkt. Inom sport strävar idrottare efter att bara köra i sånt de känner sig bekväma i, och de försöker ha så lätt utrustning som möjligt. Med hjälp av smart teknik har stora varumärken inom löparsporten kunnat utveckla lågprofilskor som ökar löparnas prestationer på banan, vilket lett till införandet av lågprofillöparskor på marknaden.

Bäst i test

Senast uppdaterad: 1 maj 2018 • Sidan innehåller reklam genom annonslänkar för Outnorth, Outdoorexperten, Sportamore. Läs mer längst ner • Betygen speglar recensioner från användare på Amazon
ModellPreis
1 Merrell Bare Access Arc 4 W från Merrell - Bäst i Test?

Se större bild

Merrell Bare Access Arc 4 W
4.5 av 5 från 187 recensioner

661,00 kr

Inkl 25% moms
Läs mer
2 Bare Access Arc 4 från Merrell - Bäst i Test?

Se större bild

Merrell Bare Access Arc 4
4.5 av 5 från 190 recensioner

659,00 kr

Inkl 25% moms
Läs mer
3

Se större bild

Fivefingers Alitza Loop W
4.5 av 5 från 86 recensioner

996,00 kr 1.245,00 kr

Inkl 25% moms
Läs mer
4

Se större bild

Fivefingers KSO EVO W
4 av 5 från 871 recensioner

1.036,00 kr 1.295,00 kr

Inkl 25% moms
Läs mer
5

Se större bild

Fivefingers Bikila EVO 2.0
4 av 5 från 376 recensioner

1.356,00 kr 1.695,00 kr

Inkl 25% moms
Läs mer
“Pålitliga tester och recensioner från riktiga människor”
“Alla betyg i topplistan är riktiga recensioner från användare som har testat produkten och skrivit en recension på Amazon. Personligen har jag som Ironman-triatlet och fjällvandrare testat sjukt mycket utrustning i mina dagar, och jag köpte tyvärr helt fel utrustning i början. Nu har jag byggt det här verktyget, så att du slipper köpa dåliga prylar. Lycka till!”

Fredrik Lyreskog
Triatlet, ultramaratonlöpare, fjäll-äventyrare

6 videos – Hur man springer bäst med lågprofilskor

Läs mer

Hur vi undersöker och granskar tester av produkter

Inom de flesta produktkategorierna så släpps i allmänhet nya prylar cirka två till fyra gånger per år, och de gamla modellerna slängs ut.Detta faktum för med sig att vi orimligen har möjlighet att testa alla nya produkter i samtliga produktkategorier manuellt.Istället riktar vi in oss på taktiken att detaljgranska alla nya produkt-releaser, och publicera recensioner och tester från användare som betygsatt de nya produkterna utifrån en mängd olika faktorer som ex prestanda och varumärke. Givetvis baseras urvalet på vår erfarenhet från likartade produkter.Efter fördjupad research taggar vi upp en lista med produkter från de bästa tillverkarna – alla värda att uppmärksammas i fråga om kvalitet i hantverket.Vi återpublicerar Amazon-recensenters omdömen som för det mesta grundar sig på en lång rad varierande faktorer så som till exempel komfort, hållbarhet, stil, mått och prisnivå.I många fall har vi testat produkten ute på fältet under exempelvis träning, en utflykt eller under ett längre äventyr – och de insikter vi får med oss räknar vi så klar med i utvärderingen.Medan många andra webbplatser utser “Bäst i Test” i test-labb eller klipper och klistrar ihop andra aktörers tester helt automatiskt, så görs vår selektering med en korsning av den tekniska datan från tillverkaren, riktiga recensioner från användare, och i många fall våra egna empiriska tester i rätt miljö.Att testa produkter är alltid svårt att göra 100% objektivt, och av den anledningen vänder vi på steken och låter den subjektiva värderingen inkluderas i test-resultatet. Att lyckas välja ut en Bäst i Test är så klart särskilt knepigt när det finns flera värdiga vinnare att välja bland, men vi gör varje gång vårt bästa för att kora en slutgiltig vinnare.
Summering
Datum:
Produkt:
Merrell Bare Access Arc 4 W
Betyg:
51star1star1star1star1star