Skip to main content

Bästa Dämpade Löparskorna 2018 – 1068 st Ärliga Tester

Senast uppdaterad: 1 juli 2018

Letar du efter de bästa löparskorna med bra dämpning? Vi har sammanställt tester och recensioner av dämpade löparskor för kvinnor och män. Se resultaten i listan, och gör ett bra inköpsbeslut. Väldämpade löparskor har ofta extra vaddering i sulorna, men oftast inte så mycket att det ger avkall på stabiliteten. Däremot har dämpade löparskor vanligtvis mindre stöd för fotens fotbåg än andra löparskor, och är därför inte nödvändigtvis ett idealiskt val för alla löpare. De är utformade för löpare som ofta springer på fast underlag, där en dämpad löparsko ger bekvämlighet och uppmuntrar till mer fotrörelse, samt minskar risken för skador på knä och leder.

Bäst i test

Senast uppdaterad: 1 juli 2018 • Sidan innehåller reklam genom annonslänkar för Outdoorexperten, Sportamore. Läs mer längst ner • Betygen speglar recensioner från användare på Amazon
Modell
1 Salomon Sonic Pro 2 W från Salomon - Bäst i Test?

Se större bild

Salomon Sonic Pro 2 W
4.5 av 5 från 10 recensioner
Visa pris
2 Energy Boost 3 från adidas - Bäst i Test?

Se större bild

adidas Energy Boost
4.5 av 5 från 45 recensioner
Visa pris
3 Air Zoom Pegasus 33 från Nike - Bäst i Test?

Se större bild

Nike Air Zoom Pegasus 33
4.5 av 5 från 174 recensioner
Visa pris
4 GT-1000 5 från ASICS - Bäst i Test?

Se större bild

ASICS GT-1000 5
4.5 av 5 från 321 recensioner
Visa pris
5 Breakthru 2 från Saucony - Bäst i Test?

Se större bild

Saucony Breakthru 2
4 av 5 från 21 recensioner
Visa pris
6 Ultra Boost från adidas - Bäst i Test?

Se större bild

adidas Ultra Boost
4 av 5 från 5 recensioner
Visa pris
“Pålitliga tester och recensioner från riktiga människor”
“Alla betyg i topplistan är riktiga recensioner från användare som har testat produkten och skrivit en recension på Amazon. Personligen har jag som Ironman-triatlet och fjällvandrare testat sjukt mycket utrustning i mina dagar, och jag köpte tyvärr helt fel utrustning i början. Nu har jag byggt det här verktyget, så att du slipper köpa dåliga prylar. Lycka till!”

Fredrik Lyreskog
Triatlet, ultramaratonlöpare, fjäll-äventyrare

5 videos: Hitta bästa dämpade löparskorna för dig

Läs mer

Hur vi kartlägger och granskar tester av produkter

Tyvärr är det så, att inom de flesta produktkategorierna så släpps vanligtvis nya prylar cirka 2 till 4 gånger årligen, samtidigt som de äldre modellerna fasas ut snabbt.Detta faktum för med sig att vi omöjligen hinner med att testa alla nya prylar inom alla kategorier manuellt.Istället riktar vi in oss på att analysera nya produkt-releaser, och publicera recensioner och tester från användare som graderat all ny utrustning utifrån ett antal olika faktorer som exempelvis prestanda och varumärkets historik. baseras selekteringen på vår tidigare kunskap vi haft från jämförliga produkter.Efter minutiös undersökning taggar vi upp ett stort antal produkter från de bästa varumärkena – samtliga förtjänar att uppmärksammas beträffande kvalitet.Vi återger riktiga användares recensioner som ofta grundar sig på en stor mängd varierande komponenter som t ex komfort, robusthet, stilfaktor, mått och prisuppgift.I många fall har vi testat utrustningen i fält på till exempel träning, en kort resa eller under ett längre semesteräventyr – och de erfarenheter vi plockar på oss bakar vi så klart in i analysen.Medan många andra hemsidor lyfter upp “bäst i test” i labb-miljö eller sammanställer andras tester helt automatiskt, så görs vår selektering med en sammankoppling av teknisk data från tillverkaren, riktiga recensioner från användare, och ofta våra egna tester i rätt miljö.Att testa utrustning är alltid i praktiken omöjligt att utföra helt objektivt, och exakt därför vänder vi det upp och ner och tillåter den subjektiva värderingen inkluderas i test-resultatet. Att lyckas välja en Bäst i Test är självklart extra utmanande när det finns många värdiga produkter att välja bland, men vi gör varje gång vårt yttersta för att utse en vinnare.
Summering
Datum:
Produkt:
Adidas Energy Boost 3
Betyg:
51star1star1star1star1star