Skip to main content

Bästa Dämpade Löparskorna 2017 – 1068 st Ärliga Tester

Senast uppdaterad: 1 november 2017

Letar du efter de bästa löparskorna med bra dämpning? Vi har sammanställt tester och recensioner av dämpade löparskor för kvinnor och män. Se resultaten i listan, och gör ett bra inköpsbeslut. Väldämpade löparskor har ofta extra vaddering i sulorna, men oftast inte så mycket att det ger avkall på stabiliteten. Däremot har dämpade löparskor vanligtvis mindre stöd för fotens fotbåg än andra löparskor, och är därför inte nödvändigtvis ett idealiskt val för alla löpare. De är utformade för löpare som ofta springer på fast underlag, där en dämpad löparsko ger bekvämlighet och uppmuntrar till mer fotrörelse, samt minskar risken för skador på knä och leder.

Bäst i test

Senast uppdaterad: 1 november 2017 • Sidan innehåller reklam genom annonslänkar för Outdoorexperten, Sportamore, XXL. Läs mer längst ner • Betygen speglar recensioner från användare på Amazon
ModellPreis
1 Salomon Sonic Pro 2 W från Salomon - Bäst i Test?

Se större bild

Salomon Sonic Pro 2 W
4.5 / 5 bei 10 Stimmen

926,00 kr

Inkl 25% moms
Läs mer
2 Altra One 2.5

Se större bild

Altra Altra One 2.5, löparsko herr
4.5 / 5 bei 298 Stimmen

1.399,00 kr

Inkl 25% moms
Läs mer
3 Energy Boost 3 från adidas - Bäst i Test?

Se större bild

adidas Energy Boost 3
4.5 / 5 bei 45 Stimmen

959,00 kr

Inkl 25% moms
Läs mer
4 Air Zoom Pegasus 33 från Nike - Bäst i Test?

Se större bild

Nike Air Zoom Pegasus 33
4.5 / 5 bei 174 Stimmen

599,00 kr

Inkl 25% moms
Läs mer
5 Air Zoom Pegasus 33 Shield från Nike - Bäst i Test?

Se större bild

Nike Air Zoom Pegasus 33 Shield
4.5 / 5 bei 194 Stimmen

995,00 kr

Inkl 25% moms
Läs mer
6 GT-1000 5 från ASICS - Bäst i Test?

Se större bild

ASICS GT-1000 5
4.5 / 5 bei 321 Stimmen

1.295,00 kr

Inkl 25% moms
Läs mer
7 Breakthru 2 från Saucony - Bäst i Test?

Se större bild

Saucony Breakthru 2
4 / 5 bei 21 Stimmen

799,00 kr

Inkl 25% moms
Läs mer
8 Ultra Boost från adidas - Bäst i Test?

Se större bild

adidas Ultra Boost
4 / 5 bei 5 Stimmen

1.795,00 kr

Inkl 25% moms
Läs mer
“Pålitliga tester och recensioner från riktiga människor”
“Alla betyg i topplistan är riktiga recensioner från användare som har testat produkten och skrivit en recension på Amazon. Personligen har jag som Ironman-triatlet och fjällvandrare testat sjukt mycket utrustning i mina dagar, och jag köpte tyvärr helt fel utrustning i början. Nu har jag byggt det här verktyget, så att du slipper köpa dåliga prylar. Lycka till!”

Fredrik Lyreskog
Triatlet, ultramaratonlöpare, fjäll-äventyrare

5 videos: Hitta bästa dämpade löparskorna för dig

Läs mer

Processen: Hur vi undersöker och granskar tester av produkter

Medan många andra hemsidor lyfter upp Bäst i Test i laboratorier eller klipper och klistrar ihop andras tester helt automatiskt utan en redaktörs översyn, så sker vårt urval med en sammankoppling av den tekniska datan från tillverkaren, riktiga användarrecensioner, samt ofta våra egna tester ute i dess rätta miljö.Att testa produkter är alltid omöjligt att utföra helt objektivt, och av den anledningen vänder vi på alltihop och tillåter den subjektiva åsikten ta plats i test-resultatet. Att lyckas plocka fram en Bäst i Test är så klart extra knepigt när det finns flera produkter av högkvalitet att välja bland, men vi gör varje gång vårt allra bästa för att utse en slutgiltig vinnare.Dessvärre är det så, att i de flesta produktkategorierna så släpps det vanligtvis nya produkter cirka två till fyra gånger årligen, och detta i samma takt som de äldre kollektionerna kasseras ut snabbt.Denna realitet medför att vi omöjligen har tid att testa alla dessa nya produkter inom samtliga kategorier personligen.Istället så koncentrerar vi oss på att analysera nya produkt-releaser, och publicera tester & recensioner från användare som satt betyg på de nya produkterna med hänsyn till en mängd olika faktorer som t ex funktionalitet och varumärkesrykte. stöds urvalet på insikter vi samlat på oss från liknande prylar.Efter fördjupad efterforskning taggar vi upp en lång lista med produkter från de mest framstående varumärkena – alla förtjänar att synas beträffande kvalitet.Vi publicerar Amazon-recensenters omdömen som ofta baserar sig på en mängd faktorer så som till exempel användbarhet, robusthet, design, mått och pris.I ett stort antal fall har vi testat produkten i fält på till exempel ett träningspass, en helgtur eller under semestern – och de erfarenheter vi samlar på oss räknar vi så klar med i resultatet.
Summering
Datum:
Produkt:
Adidas Energy Boost 3
Betyg:
51star1star1star1star1star