Skip to main content

Bästa Dämpade Löparskorna 2018 – 1068 st Ärliga Tester

Senast uppdaterad: 1 mars 2018

Letar du efter de bästa löparskorna med bra dämpning? Vi har sammanställt tester och recensioner av dämpade löparskor för kvinnor och män. Se resultaten i listan, och gör ett bra inköpsbeslut. Väldämpade löparskor har ofta extra vaddering i sulorna, men oftast inte så mycket att det ger avkall på stabiliteten. Däremot har dämpade löparskor vanligtvis mindre stöd för fotens fotbåg än andra löparskor, och är därför inte nödvändigtvis ett idealiskt val för alla löpare. De är utformade för löpare som ofta springer på fast underlag, där en dämpad löparsko ger bekvämlighet och uppmuntrar till mer fotrörelse, samt minskar risken för skador på knä och leder.

Bäst i test

Senast uppdaterad: 1 mars 2018 • Sidan innehåller reklam genom annonslänkar för Outdoorexperten, Sportamore. Läs mer längst ner • Betygen speglar recensioner från användare på Amazon
ModellPreis
1 Salomon Sonic Pro 2 W från Salomon - Bäst i Test?

Se större bild

Salomon Sonic Pro 2 W
4.5 av 5 från 10 recensioner

880,00 kr 926,00 kr

Inkl 25% moms
Läs mer
2 Energy Boost 3 från adidas - Bäst i Test?

Se större bild

adidas Energy Boost
4.5 av 5 från 45 recensioner

1.595,00 kr

Inkl 25% moms
Läs mer
3 Air Zoom Pegasus 33 från Nike - Bäst i Test?

Se större bild

Nike Air Zoom Pegasus 33
4.5 av 5 från 174 recensioner

1.195,00 kr

Inkl 25% moms
Läs mer
4 GT-1000 5 från ASICS - Bäst i Test?

Se större bild

ASICS GT-1000 5
4.5 av 5 från 321 recensioner

839,00 kr 1.295,00 kr

Inkl 25% moms
Läs mer
5 Breakthru 2 från Saucony - Bäst i Test?

Se större bild

Saucony Breakthru 2
4 av 5 från 21 recensioner

959,00 kr

Inkl 25% moms
Läs mer
6 Ultra Boost från adidas - Bäst i Test?

Se större bild

adidas Ultra Boost
4 av 5 från 5 recensioner

1.255,00 kr 1.795,00 kr

Inkl 25% moms
Läs mer
“Pålitliga tester och recensioner från riktiga människor”
“Alla betyg i topplistan är riktiga recensioner från användare som har testat produkten och skrivit en recension på Amazon. Personligen har jag som Ironman-triatlet och fjällvandrare testat sjukt mycket utrustning i mina dagar, och jag köpte tyvärr helt fel utrustning i början. Nu har jag byggt det här verktyget, så att du slipper köpa dåliga prylar. Lycka till!”

Fredrik Lyreskog
Triatlet, ultramaratonlöpare, fjäll-äventyrare

5 videos: Hitta bästa dämpade löparskorna för dig

Läs mer

Vår process: Hur vi granskar tester och utvärderar produkterna

Medan många andra webbplatser väljer ut “bäst i test” i labb-miljö eller presenterar andra aktörers tester helt automatiskt, så görs vår selektering med en korsning av teknisk data från tillverkaren, riktiga recensioner från användare, och i många fall våra personliga tester ute i rätt miljö.Att testa utrustning är alltid problematiskt att göra 100% objektivt, och exakt därför vänder vi på det hela och låter den subjektiva värderingen inkluderas i test-resultatet. Att lyckas välja ut en Bäst i Test är självklart särskilt knepigt när det finns ett stort antal produkter av högkvalitet att välja bland, men vi gör alltid vårt yttersta för att utse en vinnare.Sorgligt nog så är det så, att i de allra flesta produktgrupperna så släpps vanligtvis ny utrustning cirka 2 till 4 gånger årligen, och detta i samma takt som de äldre modellerna fasas bort.Det här faktumet resulterar i att vi omöjligen har tid att testa alla nya produkter i alla kategorier handgripligen.Istället riktar vi in oss på att granska nya produkt-releaser, och publicera recensioner och tester från användare som bedömt de nya produkterna utifrån en rad olika faktorer som ex funktion och varumärke. Så klart stöds selektionen på vår erfarenhet från snarlik utrustning.Efter omsorgsfull research taggar vi upp ett stort antal produkter från de mest framstående varumärkena – alla värda att synas beträffande produktkvalité.Vi publicerar Amazon-recensenters recensioner som många gånger baserar sig på en mängd växlande komponenter som exempelvis komfort, hållfasthet, stilfaktor, mått och snittpris.I åtskilliga fall har vi på olika sätt testat produkten i fält under till exempel ett träningspass, en helgutflykt eller under ett längre semesteräventyr – och de lärdomar vi plockar på oss väger vi givetvis in i sammanställningen.
Summering
Datum:
Produkt:
Adidas Energy Boost 3
Betyg:
51star1star1star1star1star