Skip to main content

Bästa Dämpade Löparskorna 2018 – 1068 st Ärliga Tester

Senast uppdaterad: 1 maj 2018

Letar du efter de bästa löparskorna med bra dämpning? Vi har sammanställt tester och recensioner av dämpade löparskor för kvinnor och män. Se resultaten i listan, och gör ett bra inköpsbeslut. Väldämpade löparskor har ofta extra vaddering i sulorna, men oftast inte så mycket att det ger avkall på stabiliteten. Däremot har dämpade löparskor vanligtvis mindre stöd för fotens fotbåg än andra löparskor, och är därför inte nödvändigtvis ett idealiskt val för alla löpare. De är utformade för löpare som ofta springer på fast underlag, där en dämpad löparsko ger bekvämlighet och uppmuntrar till mer fotrörelse, samt minskar risken för skador på knä och leder.

Bäst i test

Senast uppdaterad: 1 maj 2018 • Sidan innehåller reklam genom annonslänkar för Outdoorexperten, Sportamore. Läs mer längst ner • Betygen speglar recensioner från användare på Amazon
ModellPreis
1 Energy Boost 3 från adidas - Bäst i Test?

Se större bild

adidas Energy Boost
4.5 av 5 från 45 recensioner

1.595,00 kr

Inkl 25% moms
Läs mer
2 Air Zoom Pegasus 33 från Nike - Bäst i Test?

Se större bild

Nike Air Zoom Pegasus 33
4.5 av 5 från 174 recensioner

1.195,00 kr

Inkl 25% moms
Läs mer
3 GT-1000 5 från ASICS - Bäst i Test?

Se större bild

ASICS GT-1000 5
4.5 av 5 från 321 recensioner

839,00 kr 1.295,00 kr

Inkl 25% moms
Läs mer
4 Salomon Sonic Pro 2 W från Salomon - Bäst i Test?

Se större bild

Salomon Sonic Pro 2 W
4.5 av 5 från 10 recensioner

880,00 kr 926,00 kr

Inkl 25% moms
Läs mer
5 Breakthru 2 från Saucony - Bäst i Test?

Se större bild

Saucony Breakthru 2
4 av 5 från 21 recensioner

959,00 kr

Inkl 25% moms
Läs mer
6 Ultra Boost från adidas - Bäst i Test?

Se större bild

adidas Ultra Boost
4 av 5 från 5 recensioner

1.255,00 kr 1.795,00 kr

Inkl 25% moms
Läs mer
“Pålitliga tester och recensioner från riktiga människor”
“Alla betyg i topplistan är riktiga recensioner från användare som har testat produkten och skrivit en recension på Amazon. Personligen har jag som Ironman-triatlet och fjällvandrare testat sjukt mycket utrustning i mina dagar, och jag köpte tyvärr helt fel utrustning i början. Nu har jag byggt det här verktyget, så att du slipper köpa dåliga prylar. Lycka till!”

Fredrik Lyreskog
Triatlet, ultramaratonlöpare, fjäll-äventyrare

5 videos: Hitta bästa dämpade löparskorna för dig

Läs mer

Processen: Hur vi analyserar och granskar tester av alla produkter

Medan många andra sajter väljer ut Bäst i Test i laboratorier eller klipper och klistrar ihop andras tester helt automatiskt utan en redaktörs översyn, så sker vårt urval med en kombination av specifikation från tillverkaren, användarrecensioner, och ofta våra personliga tester i rätt miljö.Att testa utrustning är alltid svårt att utföra 100% objektivt, och exakt därför vänder vi på steken och tillåter den subjektiva värderingen ta plats i test-resultatet. Att lyckas välja en Bäst i Test är särskilt svårt när det finns många bra produkter att välja bland, men vi gör alltid allt vi kan för att kora en vinnare.Tyvärr är det så, att inom de flesta produktkategorierna så släpps i allmänhet nya prylar ca 2-4 gånger varje år, och de tidigare modellerna fasas bort snabbt.Denna realitet resulterar i att vi orimligen har tid att testa alla dessa nya prylar i samtliga produktgrupper manuellt.Istället fokuserar vi på att kartlägga alla nya produkt-releaser, och publicera tester och recensioner från användare som graderat den nya utrustningen utifrån ett antal olika faktorer som prestanda och renommé. Givetvis grundas selektionen på våra tidigare lärdomar vi haft från jämförbara prylar.Efter fördjupad utredning taggar vi upp en lista med produkter från de bästa tillverkarna – alla förtjänar att uppmärksammas när det kommer till kvalitet i hantverket.Vi publicerar Amazon-recensenters omdömen som många gånger grundar sig på en stor mängd varierande komponenter så som t ex bekvämlighet, robusthet, stil, vikt och pris.I åtskilliga fall har vi på olika sätt testat utrustningen ute på fältet under t ex ett träningspass, en kort resa eller på semestern – och de lärdomar vi får med oss inkluderar vi givetvis i analysen.
Summering
Datum:
Produkt:
Adidas Energy Boost 3
Betyg:
51star1star1star1star1star