Skip to main content

Bästa Dämpade Löparskorna 2018 – 1068 st Ärliga Tester

Senast uppdaterad: 1 september 2018

Letar du efter de bästa löparskorna med bra dämpning? Vi har sammanställt tester och recensioner av dämpade löparskor för kvinnor och män. Se resultaten i listan, och gör ett bra inköpsbeslut. Väldämpade löparskor har ofta extra vaddering i sulorna, men oftast inte så mycket att det ger avkall på stabiliteten. Däremot har dämpade löparskor vanligtvis mindre stöd för fotens fotbåg än andra löparskor, och är därför inte nödvändigtvis ett idealiskt val för alla löpare. De är utformade för löpare som ofta springer på fast underlag, där en dämpad löparsko ger bekvämlighet och uppmuntrar till mer fotrörelse, samt minskar risken för skador på knä och leder.

Bäst i test

Senast uppdaterad: 1 september 2018 • Sidan innehåller reklam genom annonslänkar för Outdoorexperten, Sportamore. Läs mer längst ner • Betygen speglar recensioner från användare på Amazon
Modell
1 Salomon Sonic Pro 2 W från Salomon - Bäst i Test?

Se större bild

Salomon Sonic Pro 2 W
4.5 av 5 från 10 recensioner
Visa pris
2 Energy Boost 3 från adidas - Bäst i Test?

Se större bild

adidas Energy Boost
4.5 av 5 från 45 recensioner
Visa pris
3 Air Zoom Pegasus 33 från Nike - Bäst i Test?

Se större bild

Nike Air Zoom Pegasus 33
4.5 av 5 från 174 recensioner
Visa pris
4 GT-1000 5 från ASICS - Bäst i Test?

Se större bild

ASICS GT-1000 5
4.5 av 5 från 321 recensioner
Visa pris
5 Breakthru 2 från Saucony - Bäst i Test?

Se större bild

Saucony Breakthru 2
4 av 5 från 21 recensioner
Visa pris
6 Ultra Boost från adidas - Bäst i Test?

Se större bild

adidas Ultra Boost
4 av 5 från 5 recensioner
Visa pris
“Pålitliga tester och recensioner från riktiga människor”
“Alla betyg i topplistan är riktiga recensioner från användare som har testat produkten och skrivit en recension på Amazon. Personligen har jag som Ironman-triatlet och fjällvandrare testat sjukt mycket utrustning i mina dagar, och jag köpte tyvärr helt fel utrustning i början. Nu har jag byggt det här verktyget, så att du slipper köpa dåliga prylar. Lycka till!”

Fredrik Lyreskog
Triatlet, ultramaratonlöpare, fjäll-äventyrare

5 videos: Hitta bästa dämpade löparskorna för dig

Läs mer

Hur vi granskar tester och undersöker alla produkter

Tyvärr är det så, att i de flesta produktgrupperna så släpps det vanligtvis nya produkter ca två till fyra gånger årligen, och detta i samma takt som de tidigare kollektionerna kasseras bort.Det här faktumet medför att vi omöjligen hinner med att testa alla dessa nya produkter i alla produktkategorier personligen.Istället så riktar vi in oss på att analysera nya produktsläpp, och publicera tester och recensioner från användare som graderat alla nya produkter med utgångspunkt i en mängd olika faktorer som t ex funktionalitet och varumärkesrykte. baseras selekteringen på våra insikter från snarlik utrustning.Efter noggrann undersökning taggar vi upp en lista med produkter från de mest framstående tillverkarna – alla förtjänar att synas i fråga om produktkvalité.Vi återpublicerar riktiga användares recensioner som vanligen grundar sig på ett antal olika faktorer så som t ex bekvämlighet, robusthet, finess, mått och prisnivå.I många fall har vi i olika sammanhang testat utrustningen ute på fält på exempelvis träning, en utflykt eller under ett längre äventyr – och de insikter vi plockar på oss räknar vi så klar med i granskningsresultatet.Medan många andra sajter utser Bäst i Test i laboratorier eller klipper ihop andra aktörers tester helt automatiskt utan en människas omdöme, så görs vår selektering med en mix av tillverkarens specifikation, riktiga recensioner från användare, och i många fall våra egna empiriska tester i dess rätta miljö.Att testa utrustning är alltid omöjligt att göra helt objektivt, och exakt av den anledningen vänder vi det upp och ner och tillåter den subjektiva värderingen inkluderas i test-resultatet. Att filtrera fram en Bäst i Test är särskilt svårt när det finns ett stort antal värdiga vinnare att välja bland, men vi gör under alla omständigheter vårt allra bästa för att kora en vinnare.
Summering
Datum:
Produkt:
Adidas Energy Boost 3
Betyg:
51star1star1star1star1star