Skip to main content

Bästa Dämpade Löparskorna 2017 – 1068 st Ärliga Tester

Senast uppdaterad: 1 oktober 2017

Letar du efter de bästa löparskorna med bra dämpning? Vi har sammanställt tester och recensioner av dämpade löparskor för kvinnor och män. Se resultaten i listan, och gör ett bra inköpsbeslut. Väldämpade löparskor har ofta extra vaddering i sulorna, men oftast inte så mycket att det ger avkall på stabiliteten. Däremot har dämpade löparskor vanligtvis mindre stöd för fotens fotbåg än andra löparskor, och är därför inte nödvändigtvis ett idealiskt val för alla löpare. De är utformade för löpare som ofta springer på fast underlag, där en dämpad löparsko ger bekvämlighet och uppmuntrar till mer fotrörelse, samt minskar risken för skador på knä och leder.

Bäst i test

Senast uppdaterad: 1 oktober 2017 • Sidan innehåller reklam genom annonslänkar för Outdoorexperten, Sportamore, XXL. Läs mer längst ner • Betygen speglar recensioner från användare på Amazon
ModellPreis
1 Salomon Sonic Pro 2 W från Salomon - Bäst i Test?

Se större bild

Salomon Sonic Pro 2 W
4.5 av 5 från 10 recensioner

926,00 kr

Inkl 25% moms
Läs mer
2 Altra One 2.5

Se större bild

Altra Altra One 2.5, löparsko herr
4.5 av 5 från 298 recensioner

1.399,00 kr

Inkl 25% moms
Läs mer
3 Energy Boost 3 från adidas - Bäst i Test?

Se större bild

adidas Energy Boost 3
4.5 av 5 från 45 recensioner

959,00 kr

Inkl 25% moms
Läs mer
4 Air Zoom Pegasus 33 från Nike - Bäst i Test?

Se större bild

Nike Air Zoom Pegasus 33
4.5 av 5 från 174 recensioner

599,00 kr

Inkl 25% moms
Läs mer
5 Air Zoom Pegasus 33 Shield från Nike - Bäst i Test?

Se större bild

Nike Air Zoom Pegasus 33 Shield
4.5 av 5 från 194 recensioner

995,00 kr

Inkl 25% moms
Läs mer
6 GT-1000 5 från ASICS - Bäst i Test?

Se större bild

ASICS GT-1000 5
4.5 av 5 från 321 recensioner

1.295,00 kr

Inkl 25% moms
Läs mer
7 Breakthru 2 från Saucony - Bäst i Test?

Se större bild

Saucony Breakthru 2
4 av 5 från 21 recensioner

799,00 kr

Inkl 25% moms
Läs mer
8 Ultra Boost från adidas - Bäst i Test?

Se större bild

adidas Ultra Boost
4 av 5 från 5 recensioner

1.795,00 kr

Inkl 25% moms
Läs mer
“Pålitliga tester och recensioner från riktiga människor”
“Alla betyg i topplistan är riktiga recensioner från användare som har testat produkten och skrivit en recension på Amazon. Personligen har jag som Ironman-triatlet och fjällvandrare testat sjukt mycket utrustning i mina dagar, och jag köpte tyvärr helt fel utrustning i början. Nu har jag byggt det här verktyget, så att du slipper köpa dåliga prylar. Lycka till!”

Fredrik Lyreskog
Triatlet, ultramaratonlöpare, fjäll-äventyrare

5 videos: Hitta bästa dämpade löparskorna för dig

Läs mer

Processen: Hur vi granskar tester och utvärderar produkterna

I de allra flesta produktkategorierna så släpps i regel ny utrustning 2-4 gånger per år, parallellt med att de tidigare modellerna kasseras ut snabbt.Det resulterar i att vi omöjligt hinner testa alla dessa nya produkter i alla kategorier handgripligen.Istället så inriktar vi oss på att examinera alla nya produktsläpp, och publicera recensioner & tester från användare som bedömt de nya produkterna med hänsyn till en lång rad olika faktorer som exempelvis prestanda och varumärkesrykte. Så klart baseras selekteringen på vår erfarenhet från närbesläktade prylar.Efter noga utredning taggar vi upp ett stort gäng produkter från de bästa varumärkena – alla värda att synas när det kommer till produktkvalité.Vi återger användares omdömen som inte sällan baserar sig på en stor mängd växlande komponenter så som t ex komfort, hållfasthet, design, vikt och prisvärdhet.I flera fall har vi i olika sammanhang testat utrustningen ute på fält på till exempel träning, en helgtur eller under ett längre äventyr – och den kunskap vi samlar på oss bakar vi så klart in i granskningsresultatet.Medan många andra bloggar väljer ut Bäst i Test i laboratorier eller presenterar andra sajters tester helt automatiskt utan en redaktörs översyn, så görs vår selektering med en kombination av teknisk data från tillverkaren, riktiga recensioner från användare, samt i många fall våra egna tester ute i dess rätta miljö.Att testa utrustning är alltid i praktiken omöjligt att göra 100% objektivt, och vi vänder därför på det hela och tillåter det subjektiva omdömet ingå i test-resultatet. Att filtrera fram en Bäst i Test är särskilt utmanande när det finns flera värdiga vinnare att välja bland, men vi gör under alla omständigheter allt vi kan för att utse en slutgiltig vinnare.
Summering
Datum:
Produkt:
Adidas Energy Boost 3
Betyg:
51star1star1star1star1star