Skip to main content

Bästa Dämpade Löparskorna 2018 – 1068 st Ärliga Tester

Senast uppdaterad: 1 januari 2018

Letar du efter de bästa löparskorna med bra dämpning? Vi har sammanställt tester och recensioner av dämpade löparskor för kvinnor och män. Se resultaten i listan, och gör ett bra inköpsbeslut. Väldämpade löparskor har ofta extra vaddering i sulorna, men oftast inte så mycket att det ger avkall på stabiliteten. Däremot har dämpade löparskor vanligtvis mindre stöd för fotens fotbåg än andra löparskor, och är därför inte nödvändigtvis ett idealiskt val för alla löpare. De är utformade för löpare som ofta springer på fast underlag, där en dämpad löparsko ger bekvämlighet och uppmuntrar till mer fotrörelse, samt minskar risken för skador på knä och leder.

Bäst i test

Senast uppdaterad: 1 januari 2018 • Sidan innehåller reklam genom annonslänkar för Outdoorexperten, Sportamore, XXL. Läs mer längst ner • Betygen speglar recensioner från användare på Amazon
ModellPreis
1 Salomon Sonic Pro 2 W från Salomon - Bäst i Test?

Se större bild

Salomon Sonic Pro 2 W
4.5 av 5 från 10 recensioner

926,00 kr

Inkl 25% moms
Läs mer
2 Altra One 2.5

Se större bild

Altra Altra One 2.5, löparsko herr
4.5 av 5 från 298 recensioner

1.399,00 kr

Inkl 25% moms
Läs mer
3 Energy Boost 3 från adidas - Bäst i Test?

Se större bild

adidas Energy Boost 3
4.5 av 5 från 45 recensioner

959,00 kr

Inkl 25% moms
Läs mer
4 Air Zoom Pegasus 33 från Nike - Bäst i Test?

Se större bild

Nike Air Zoom Pegasus 33
4.5 av 5 från 174 recensioner

599,00 kr

Inkl 25% moms
Läs mer
5 Air Zoom Pegasus 33 Shield från Nike - Bäst i Test?

Se större bild

Nike Air Zoom Pegasus 33 Shield
4.5 av 5 från 194 recensioner

995,00 kr

Inkl 25% moms
Läs mer
6 GT-1000 5 från ASICS - Bäst i Test?

Se större bild

ASICS GT-1000 5
4.5 av 5 från 321 recensioner

1.295,00 kr

Inkl 25% moms
Läs mer
7 Breakthru 2 från Saucony - Bäst i Test?

Se större bild

Saucony Breakthru 2
4 av 5 från 21 recensioner

799,00 kr

Inkl 25% moms
Läs mer
8 Ultra Boost från adidas - Bäst i Test?

Se större bild

adidas Ultra Boost
4 av 5 från 5 recensioner

1.795,00 kr

Inkl 25% moms
Läs mer
“Pålitliga tester och recensioner från riktiga människor”
“Alla betyg i topplistan är riktiga recensioner från användare som har testat produkten och skrivit en recension på Amazon. Personligen har jag som Ironman-triatlet och fjällvandrare testat sjukt mycket utrustning i mina dagar, och jag köpte tyvärr helt fel utrustning i början. Nu har jag byggt det här verktyget, så att du slipper köpa dåliga prylar. Lycka till!”

Fredrik Lyreskog
Triatlet, ultramaratonlöpare, fjäll-äventyrare

5 videos: Hitta bästa dämpade löparskorna för dig

Läs mer

Hur vi utvärderar och granskar tester av produkter

Medan många andra bloggar utser “Bäst i Test” i test-labb eller klipper och klistrar ihop andras tester på helt automatisk väg, så sker vår selektering med en sammansättning av specifikation från tillverkaren, riktiga recensioner från användare, samt i många fall våra egna tester i rätt miljö.Att testa utrustning är alltid problematiskt att utföra 100% objektivt, och exakt av den anledningen vänder vi på steken och tillåter den subjektiva värderingen ta plats i test-resultatet. Att lyckas filtrera fram en Bäst i Test är självklart extra klurigt när det finns flera värdiga produkter att välja bland, men vi gör under alla omständigheter vårt allra bästa för att utse en vinnare.Dessvärre är det så, att i de allra flesta kategorierna släpps nya prylar 2-4 gånger per år, och de tidigare modellerna slängs ut.Denna realitet innebär att vi omöjligen har möjlighet att testa alla nya produkter i samtliga produktkategorier handgripligen.Istället så koncentrerar vi oss på taktiken att detaljgranska nya lanseringar, och publicera recensioner och tester från användare som satt betyg på den nya utrustningen med utgångspunkt i en lång rad olika faktorer som till exempel prestanda och varumärke. grundas selektionen på våra tidigare lärdomar vi haft från likartad utrustning.Efter ordentlig research taggar vi upp ett stort gäng produkter från de mest framstående varumärkena – alla värda att uppmärksammas i fråga om kvalité.Vi återger riktiga användares betyg som för det mesta baserar sig på ett stort antal element som t ex användbarhet, robusthet, stilfaktor, mått och snittpris.I ett stort antal fall har vi på olika sätt testat produkten personligen på t ex träning, en utflykt eller på sommarsemestern – och den kunskap vi plockar på oss räknar vi så klar med i kartläggningen.
Summering
Datum:
Produkt:
Adidas Energy Boost 3
Betyg:
51star1star1star1star1star