Skip to main content

Bästa Barfotaskorna 2018 – 1630 st Ärliga Test & Recensioner

Senast uppdaterad: 1 oktober 2018

I den moderna löparvärlden letar vi alltid efter nästa stora framsteg. De senaste åren har det varit flytten från klumpiga löparskor mot en mer naturlig löparupplevelse; bästa barfotaskorna. Du kan springa helt utan löparskor, men det kommer med en hel lista med problem. Hur många barfotasko-vänliga terränger finns det? Asfalten har sitt grus och småsten, stigarna har sina stenar och vassa kvistar, och även löpband kommer att slita ner din fotsula. Ändå vill du komma så nära som möjligt till den skofria löpupplevelsen – samtidigt som du skyddar dina fötter. Det är naturligtvis här som barfotaskorna kommer in!

Bäst i test

Senast uppdaterad: 1 oktober 2018 • Sidan innehåller reklam genom annonslänkar för Outnorth. Läs mer längst ner • Betygen speglar recensioner från användare på Amazon
“Pålitliga tester och recensioner från riktiga människor”
“Alla betyg i topplistan är riktiga recensioner från användare som har testat produkten och skrivit en recension på Amazon. Personligen har jag som Ironman-triatlet och fjällvandrare testat sjukt mycket utrustning i mina dagar, och jag köpte tyvärr helt fel utrustning i början. Nu har jag byggt det här verktyget, så att du slipper köpa dåliga prylar. Lycka till!”

Fredrik Lyreskog
Triatlet, ultramaratonlöpare, fjäll-äventyrare

Allt om barfotalöpning och barfotaskor: 6 videos

Läs mer

Processen: Hur vi granskar tester och undersöker alla produkter

Medan många andra webbplatser utser “bäst i test” i labb-miljö eller klipper och klistrar ihop andra sajters tester på helt automatisk väg, så sker vår selektering med en sammankoppling av specifikation från tillverkaren, riktiga användarrecensioner, samt ofta våra egna tester i rätt miljö.Att testa produkter är alltid omöjligt att göra helt objektivt, och vi vänder därför det upp-och-ner och låter den subjektiva åsikten ingå i test-resultatet. Att lyckas välja ut en Bäst i Test är så klart särskilt svårt när det finns många bra produkter att välja bland, men vi gör varje gång vårt yttersta för att kora en slutgiltig vinnare.Sorgligt nog så är det så, att i de flesta produktgrupperna släpps i regel ny utrustning 2 till 4 gånger årligen, och detta i samma takt som de äldre kollektionerna fasas bort.Detta faktum medför att vi omöjligt hinner testa alla dessa nya produkter i alla kategorier på egen hand.Istället fokuserar vi på att examinera nya produktsläpp, och publicera tester & recensioner från användare som satt betyg på den nya utrustningen utifrån ett antal olika faktorer som exempelvis användbarhet och renommé. Så klart stöds urvalet på vår erfarenhet från liknande prylar.Efter ordentlig efterforskning taggar vi upp en lista med produkter från de bästa tillverkarna – samtliga förtjänar att synas i fråga om produktkvalité.Vi publicerar Amazon-recensenters recensioner som för det mesta baserar sig på ett antal komponenter så som användbarhet, hållfasthet, finess, vikt och prisläge.I flera fall har vi i olika sammanhang testat utrustningen i fält på till exempel ett träningspass, en helgutflykt eller under semestern – och den kunskap vi plockar på oss räknar vi så klar med i kartläggningen.
Summering
Datum:
Produkt:
Fivefingers Alitza Loop W
Betyg:
51star1star1star1star1star