Skip to main content

Bästa Barfotaskorna 2018 – 1630 st Ärliga Test & Recensioner

Senast uppdaterad: 1 juni 2018

I den moderna löparvärlden letar vi alltid efter nästa stora framsteg. De senaste åren har det varit flytten från klumpiga löparskor mot en mer naturlig löparupplevelse; bästa barfotaskorna. Du kan springa helt utan löparskor, men det kommer med en hel lista med problem. Hur många barfotasko-vänliga terränger finns det? Asfalten har sitt grus och småsten, stigarna har sina stenar och vassa kvistar, och även löpband kommer att slita ner din fotsula. Ändå vill du komma så nära som möjligt till den skofria löpupplevelsen – samtidigt som du skyddar dina fötter. Det är naturligtvis här som barfotaskorna kommer in!

Bäst i test

Senast uppdaterad: 1 juni 2018 • Sidan innehåller reklam genom annonslänkar för Outnorth. Läs mer längst ner • Betygen speglar recensioner från användare på Amazon
“Pålitliga tester och recensioner från riktiga människor”
“Alla betyg i topplistan är riktiga recensioner från användare som har testat produkten och skrivit en recension på Amazon. Personligen har jag som Ironman-triatlet och fjällvandrare testat sjukt mycket utrustning i mina dagar, och jag köpte tyvärr helt fel utrustning i början. Nu har jag byggt det här verktyget, så att du slipper köpa dåliga prylar. Lycka till!”

Fredrik Lyreskog
Triatlet, ultramaratonlöpare, fjäll-äventyrare

Allt om barfotalöpning och barfotaskor: 6 videos

Läs mer

Hur vi utvärderar och granskar tester av alla produkter

Medan många andra bloggar väljer ut “bäst i test” i labb-miljö eller sammanställer andra sajters tester helt automatiskt, så sker vår selektering med en mix av tillverkarens specifikation, användarrecensioner, samt ofta våra egna empiriska tester i dess rätta miljö.Att testa produkter är alltid problematiskt att göra helt objektivt, och exakt av den anledningen vänder vi på steken och tillåter den subjektiva värderingen inkluderas i test-resultatet. Att filtrera fram en Bäst i Test är extra utmanande när det finns många värdiga produkter att välja bland, men vi gör ständigt vårt allra bästa för att kora en vinnare.Tyvärr är det så, att inom de allra flesta produktgrupperna så släpps det i regel nya prylar ca 2-4 gånger årligen, parallellt med att de tidigare kollektionerna fasas bort.Denna realitet resulterar i att vi orimligen har tid att testa all ny utrustning i alla kategorier personligen.Istället inriktar vi oss på taktiken att detaljgranska nya produkt-releaser, och publicera recensioner & tester från användare som graderat all ny utrustning utifrån ett antal olika faktorer som till exempel funktion och varumärkets anseende. stöds selektionen på våra tidigare erfarenheter vi haft från snarlika prylar.Efter noggrann research taggar vi upp ett stort antal produkter från de mest framstående varumärkena – alla förtjänar att synas i fråga om kvalitet.Vi återger Amazon-recensenters omdömen som ofta baserar sig på en rad element så som t ex komfort, robusthet, stil, vikt och snittpris.I åtskilliga fall har vi testat produkten ute på fältet under till exempel träning, en utflykt eller under ett längre äventyr – och de lärdomar vi får med oss räknar vi så klar med i kartläggningen.
Summering
Datum:
Produkt:
Fivefingers Alitza Loop W
Betyg:
51star1star1star1star1star