Skip to main content

Bästa Barfotaskorna 2018 – 1630 st Ärliga Test & Recensioner

Senast uppdaterad: 1 maj 2018

I den moderna löparvärlden letar vi alltid efter nästa stora framsteg. De senaste åren har det varit flytten från klumpiga löparskor mot en mer naturlig löparupplevelse; bästa barfotaskorna. Du kan springa helt utan löparskor, men det kommer med en hel lista med problem. Hur många barfotasko-vänliga terränger finns det? Asfalten har sitt grus och småsten, stigarna har sina stenar och vassa kvistar, och även löpband kommer att slita ner din fotsula. Ändå vill du komma så nära som möjligt till den skofria löpupplevelsen – samtidigt som du skyddar dina fötter. Det är naturligtvis här som barfotaskorna kommer in!

Bäst i test

Senast uppdaterad: 1 maj 2018 • Sidan innehåller reklam genom annonslänkar för Outnorth. Läs mer längst ner • Betygen speglar recensioner från användare på Amazon
ModellPreis
1

Se större bild

Fivefingers V-trail W
4.5 av 5 från 46 recensioner

1.395,00 kr 1.845,00 kr

Inkl 25% moms
Läs mer
2

Se större bild

Fivefingers V-Trail Men’s
4.5 av 5 från 251 recensioner

1.395,00 kr 1.845,00 kr

Inkl 25% moms
Läs mer
3

Se större bild

Fivefingers Alitza Loop W
4.5 av 5 från 86 recensioner

996,00 kr 1.245,00 kr

Inkl 25% moms
Läs mer
4

Se större bild

Fivefingers KSO EVO W
4 av 5 från 871 recensioner

1.036,00 kr 1.295,00 kr

Inkl 25% moms
Läs mer
5

Se större bild

Fivefingers Bikila EVO 2.0
4 av 5 från 376 recensioner

1.356,00 kr 1.695,00 kr

Inkl 25% moms
Läs mer
“Pålitliga tester och recensioner från riktiga människor”
“Alla betyg i topplistan är riktiga recensioner från användare som har testat produkten och skrivit en recension på Amazon. Personligen har jag som Ironman-triatlet och fjällvandrare testat sjukt mycket utrustning i mina dagar, och jag köpte tyvärr helt fel utrustning i början. Nu har jag byggt det här verktyget, så att du slipper köpa dåliga prylar. Lycka till!”

Fredrik Lyreskog
Triatlet, ultramaratonlöpare, fjäll-äventyrare

Allt om barfotalöpning och barfotaskor: 6 videos

Läs mer

Hur vi granskar tester och analyserar alla produkter

Medan många andra webbplatser lyfter upp Bäst i Test i laboratorier eller klipper ihop andra sajters tester på helt automatisk väg, så görs vårt urval med en sammansättning av teknisk data från tillverkaren, riktiga recensioner från användare, samt i många fall våra egna tester ute i rätt miljö.Att testa utrustning är alltid problematiskt att utföra helt objektivt, och exakt därför vänder vi på steken och tillåter den subjektiva värderingen inkluderas i test-resultatet. Att välja ut en Bäst i Test är självklart extra klurigt när det finns ett stort antal värdiga vinnare att välja bland, men vi gör alltid vårt allra bästa för att kora en slutgiltig vinnare.Tyvärr är det så, att i de flesta produktgrupperna så släpps det vanligen ny utrustning cirka två till fyra gånger per år, och de tidigare kollektionerna fasas ut snabbt.Det här innebär att vi orimligen har möjlighet att testa alla nya produkter i samtliga produktgrupper på egen hand.Istället inriktar vi oss på taktiken att granska nya produkt-releaser, och publicera tester & recensioner från användare som betygsatt de nya produkterna utifrån en rad olika faktorer som t ex funktionsduglighet och varumärkesrykte. Så klart stöds urvalet på våra insikter från närbesläktade produkter.Efter noga research taggar vi upp en lång lista med produkter från de bästa varumärkena – alla värda att uppmärksammas beträffande kvalité.Vi återger riktiga användares omdömen som för det mesta grundar sig på en mängd skiftande komponenter så som t ex komfort, väderbeständighet, stilfaktor, teknisk data och snittpris.I flera fall har vi på olika sätt testat produkten ute på fältet under exempelvis träning, en helgutflykt eller under ett längre äventyr – och den kunskap vi får med oss bakar vi så klart in i granskningsresultatet.
Summering
Datum:
Produkt:
Fivefingers Alitza Loop W
Betyg:
51star1star1star1star1star