Skip to main content

Bästa Barfotaskorna 2018 – 1630 st Ärliga Test & Recensioner

Senast uppdaterad: 1 augusti 2018

I den moderna löparvärlden letar vi alltid efter nästa stora framsteg. De senaste åren har det varit flytten från klumpiga löparskor mot en mer naturlig löparupplevelse; bästa barfotaskorna. Du kan springa helt utan löparskor, men det kommer med en hel lista med problem. Hur många barfotasko-vänliga terränger finns det? Asfalten har sitt grus och småsten, stigarna har sina stenar och vassa kvistar, och även löpband kommer att slita ner din fotsula. Ändå vill du komma så nära som möjligt till den skofria löpupplevelsen – samtidigt som du skyddar dina fötter. Det är naturligtvis här som barfotaskorna kommer in!

Bäst i test

Senast uppdaterad: 1 augusti 2018 • Sidan innehåller reklam genom annonslänkar för Outnorth. Läs mer längst ner • Betygen speglar recensioner från användare på Amazon
“Pålitliga tester och recensioner från riktiga människor”
“Alla betyg i topplistan är riktiga recensioner från användare som har testat produkten och skrivit en recension på Amazon. Personligen har jag som Ironman-triatlet och fjällvandrare testat sjukt mycket utrustning i mina dagar, och jag köpte tyvärr helt fel utrustning i början. Nu har jag byggt det här verktyget, så att du slipper köpa dåliga prylar. Lycka till!”

Fredrik Lyreskog
Triatlet, ultramaratonlöpare, fjäll-äventyrare

Allt om barfotalöpning och barfotaskor: 6 videos

Läs mer

Hur vi granskar tester och undersöker alla produkter

Medan många andra hemsidor utser Bäst i Test i laboratorier eller sammanställer andra sajters tester på helt automatisk väg, så sker vårt urval med en hybrid av den tekniska datan från tillverkaren, användarrecensioner, och ofta våra egna tester i dess rätta miljö.Att testa produkter är alltid svårt att göra 100% objektivt, och av den anledningen vänder vi på steken och tillåter det subjektiva omdömet ta plats i test-resultatet. Att lyckas välja ut en Bäst i Test är självklart särskilt utmanande när det finns flera värdiga vinnare att välja bland, men vi gör ständigt vårt bästa för att kora en vinnare.I de allra flesta produktgrupperna släpps vanligen ny utrustning cirka två till fyra gånger per år, och de gamla modellerna fasas bort.Denna verklighet innebär att vi omöjligt har tid att testa alla dessa nya prylar i samtliga produktgrupper manuellt.Istället inriktar vi oss på att analysera alla nya produktsläpp, och publicera tester & recensioner från användare som betygsatt de nya produkterna med hänsyn till en rad olika faktorer som exempelvis funktion och varumärke. Så klart stöds selekteringen på insikter vi samlat på oss från jämbördiga prylar.Efter noga research taggar vi upp en topplista med produkter från de mest framstående tillverkarna – alla förtjänar att uppmärksammas i fråga om kvalitet.Vi återger användares omdömen som ofta grundar sig på ett stort antal skiftande komponenter som exempelvis användbarhet, robusthet, stil, vikt och prisnivå.I åtskilliga fall har vi på olika sätt testat utrustningen ute på fältet på exempelvis träning, en kort resa eller på sommarsemestern – och de lärdomar vi samlar på oss inkluderar vi givetvis i resultatet.
Summering
Datum:
Produkt:
Fivefingers Alitza Loop W
Betyg:
51star1star1star1star1star