Skip to main content

Bästa Barfotaskorna 2018 – 1630 st Ärliga Test & Recensioner

Senast uppdaterad: 1 mars 2018

I den moderna löparvärlden letar vi alltid efter nästa stora framsteg. De senaste åren har det varit flytten från klumpiga löparskor mot en mer naturlig löparupplevelse; bästa barfotaskorna. Du kan springa helt utan löparskor, men det kommer med en hel lista med problem. Hur många barfotasko-vänliga terränger finns det? Asfalten har sitt grus och småsten, stigarna har sina stenar och vassa kvistar, och även löpband kommer att slita ner din fotsula. Ändå vill du komma så nära som möjligt till den skofria löpupplevelsen – samtidigt som du skyddar dina fötter. Det är naturligtvis här som barfotaskorna kommer in!

Bäst i test

Senast uppdaterad: 1 mars 2018 • Sidan innehåller reklam genom annonslänkar för Outnorth. Läs mer längst ner • Betygen speglar recensioner från användare på Amazon
ModellPreis
1

Se större bild

Fivefingers V-trail W
4.5 av 5 från 46 recensioner

1.395,00 kr 1.845,00 kr

Inkl 25% moms
Läs mer
2

Se större bild

Fivefingers V-Trail Men’s
4.5 av 5 från 251 recensioner

1.395,00 kr 1.845,00 kr

Inkl 25% moms
Läs mer
3

Se större bild

Fivefingers Alitza Loop W
4.5 av 5 från 86 recensioner

996,00 kr 1.245,00 kr

Inkl 25% moms
Läs mer
4

Se större bild

Fivefingers KSO EVO W
4 av 5 från 871 recensioner

1.036,00 kr 1.295,00 kr

Inkl 25% moms
Läs mer
5

Se större bild

Fivefingers Bikila EVO 2.0
4 av 5 från 376 recensioner

1.356,00 kr 1.695,00 kr

Inkl 25% moms
Läs mer
“Pålitliga tester och recensioner från riktiga människor”
“Alla betyg i topplistan är riktiga recensioner från användare som har testat produkten och skrivit en recension på Amazon. Personligen har jag som Ironman-triatlet och fjällvandrare testat sjukt mycket utrustning i mina dagar, och jag köpte tyvärr helt fel utrustning i början. Nu har jag byggt det här verktyget, så att du slipper köpa dåliga prylar. Lycka till!”

Fredrik Lyreskog
Triatlet, ultramaratonlöpare, fjäll-äventyrare

Allt om barfotalöpning och barfotaskor: 6 videos

Läs mer

Hur vi granskar tester och undersöker alla produkter

Medan många andra sajter utser “Bäst i Test” i test-labb eller klipper ihop andra sajters tester helt automatiskt, så görs vårt urval med en kombination av tillverkarens specifikation, recensioner från användare, och ofta våra egna tester i dess rätta miljö.Att testa produkter är alltid problematiskt att utföra helt objektivt, och av den anledningen vänder vi det upp och ner och tillåter den subjektiva uppfattningen ta plats i test-resultatet. Att filtrera fram en Bäst i Test är självklart särskilt knepigt när det finns flera värdiga produkter att välja bland, men vi gör under alla omständigheter allt vi kan för att kora en vinnare.Olyckligtvis är det så, att i de allra flesta kategorierna släpps ofta nya prylar två till fyra gånger varje år, och detta i samma takt som de äldre kollektionerna slängs ut snabbt.Det innebär att vi omöjligen har tid att testa all ny utrustning i alla produktgrupper manuellt.Istället så koncentrerar vi oss på taktiken att kartlägga nya produktsläpp, och publicera tester och recensioner från användare som bedömt de nya produkterna med utgångspunkt i ett antal olika faktorer som t ex funktion och renommé. Så klart baseras urvalet på våra tidigare erfarenheter vi haft från snarlika produkter.Efter minutiös efterforskning taggar vi upp ett stort gäng produkter från de mest framstående varumärkena – alla förtjänar att synas beträffande produktkvalité.Vi återger riktiga användares omdömen som i de flesta fall grundar sig på en mängd växlande komponenter som t ex bekvämlighet, väderbeständighet, finess, mått och prisläge.I många fall har vi testat utrustningen personligen under exempelvis ett träningspass, en helgtur eller under ett längre semesteräventyr – och de lärdomar vi får med oss väger vi givetvis in i analysen.
Summering
Datum:
Produkt:
Fivefingers Alitza Loop W
Betyg:
51star1star1star1star1star