Skip to main content

Bästa Barfotaskorna 2018 – 1630 st Ärliga Test & Recensioner

Senast uppdaterad: 1 januari 2018

I den moderna löparvärlden letar vi alltid efter nästa stora framsteg. De senaste åren har det varit flytten från klumpiga löparskor mot en mer naturlig löparupplevelse; bästa barfotaskorna. Du kan springa helt utan löparskor, men det kommer med en hel lista med problem. Hur många barfotasko-vänliga terränger finns det? Asfalten har sitt grus och småsten, stigarna har sina stenar och vassa kvistar, och även löpband kommer att slita ner din fotsula. Ändå vill du komma så nära som möjligt till den skofria löpupplevelsen – samtidigt som du skyddar dina fötter. Det är naturligtvis här som barfotaskorna kommer in!

Bäst i test

Senast uppdaterad: 1 januari 2018 • Sidan innehåller reklam genom annonslänkar för Outnorth. Läs mer längst ner • Betygen speglar recensioner från användare på Amazon
ModellPreis
1

Se större bild

Fivefingers V-trail W
4.5 av 5 från 46 recensioner

1.476,00 kr 1.845,00 kr

Inkl 25% moms
Läs mer
2

Se större bild

Fivefingers V-Trail Men’s
4.5 av 5 från 251 recensioner

1.476,00 kr 1.845,00 kr

Inkl 25% moms
Läs mer
3

Se större bild

Fivefingers Alitza Loop W
4.5 av 5 från 86 recensioner

996,00 kr 1.245,00 kr

Inkl 25% moms
Läs mer
4

Se större bild

Fivefingers KSO EVO W
4 av 5 från 871 recensioner

1.036,00 kr 1.295,00 kr

Inkl 25% moms
Läs mer
5

Se större bild

Fivefingers Bikila EVO 2.0
4 av 5 från 376 recensioner

1.356,00 kr 1.695,00 kr

Inkl 25% moms
Läs mer
“Pålitliga tester och recensioner från riktiga människor”
“Alla betyg i topplistan är riktiga recensioner från användare som har testat produkten och skrivit en recension på Amazon. Personligen har jag som Ironman-triatlet och fjällvandrare testat sjukt mycket utrustning i mina dagar, och jag köpte tyvärr helt fel utrustning i början. Nu har jag byggt det här verktyget, så att du slipper köpa dåliga prylar. Lycka till!”

Fredrik Lyreskog
Triatlet, ultramaratonlöpare, fjäll-äventyrare

Allt om barfotalöpning och barfotaskor: 6 videos

Läs mer

Processen: Hur vi granskar tester och undersöker alla produkter

Dessvärre är det så, att i de allra flesta produktgrupperna så släpps vanligen ny utrustning cirka 2 till 4 gånger per år, och detta i samma takt som de gamla modellerna fasas bort snabbt.Denna verklighet resulterar i att vi orimligen har tid att testa alla dessa nya produkter inom samtliga produktgrupper personligen.Istället så koncentrerar vi oss på att analysera nya lanseringar, och publicera tester och recensioner från användare som graderat den nya utrustningen med utgångspunkt i en rad olika faktorer som exempelvis funktionalitet och varumärke. grundas selektionen på vår tidigare kunskap vi haft från liknande utrustning.Efter noggrann efterforskning taggar vi upp ett stort antal produkter från de mest framstående varumärkena – alla förtjänar att synas beträffande kvalitetsaspekten.Vi publicerar användares omdömen som vanligen grundar sig på ett stort antal skiftande faktorer som t ex komfort, hållbarhet, design, teknisk data och pris.I åtskilliga fall har vi på olika sätt testat produkten i fält på t ex ett träningspass, en kort resa eller under semestern – och de lärdomar vi får med oss räknar vi så klar med i granskningsresultatet.Medan många andra aktörer lyfter upp “bäst i test” i labb-miljö eller klipper ihop andras tester helt automatiskt utan en människas omdöme, så görs vår selektering med en mix av teknisk data från tillverkaren, riktiga recensioner från användare, och i många fall våra egna empiriska tester ute i dess rätta miljö.Att testa utrustning är alltid svårt att utföra 100% objektivt, och av den anledningen vänder vi det upp och ner och låter den subjektiva åsikten ta plats i test-resultatet. Att lyckas välja ut en Bäst i Test är särskilt klurigt när det finns ett stort antal produkter av högkvalitet att välja bland, men vi gör varje gång vårt allra bästa för att utse en vinnare.
Summering
Datum:
Produkt:
Fivefingers Alitza Loop W
Betyg:
51star1star1star1star1star