Skip to main content

Bästa Barfotaskorna 2017 – 1630 st Ärliga Test & Recensioner

Senast uppdaterad: 1 oktober 2017

I den moderna löparvärlden letar vi alltid efter nästa stora framsteg. De senaste åren har det varit flytten från klumpiga löparskor mot en mer naturlig löparupplevelse; bästa barfotaskorna. Du kan springa helt utan löparskor, men det kommer med en hel lista med problem. Hur många barfotasko-vänliga terränger finns det? Asfalten har sitt grus och småsten, stigarna har sina stenar och vassa kvistar, och även löpband kommer att slita ner din fotsula. Ändå vill du komma så nära som möjligt till den skofria löpupplevelsen – samtidigt som du skyddar dina fötter. Det är naturligtvis här som barfotaskorna kommer in!

Bäst i test

Senast uppdaterad: 1 oktober 2017 • Sidan innehåller reklam genom annonslänkar för Outnorth. Läs mer längst ner • Betygen speglar recensioner från användare på Amazon
ModellPreis
1

Se större bild

Fivefingers V-trail W
4.5 av 5 från 46 recensioner

1.476,00 kr 1.845,00 kr

Inkl 25% moms
Läs mer
2

Se större bild

Fivefingers V-Trail Men’s
4.5 av 5 från 251 recensioner

1.476,00 kr 1.845,00 kr

Inkl 25% moms
Läs mer
3

Se större bild

Fivefingers Alitza Loop W
4.5 av 5 från 86 recensioner

996,00 kr 1.245,00 kr

Inkl 25% moms
Läs mer
4

Se större bild

Fivefingers KSO EVO W
4 av 5 från 871 recensioner

1.036,00 kr 1.295,00 kr

Inkl 25% moms
Läs mer
5

Se större bild

Fivefingers Bikila EVO 2.0
4 av 5 från 376 recensioner

1.356,00 kr 1.695,00 kr

Inkl 25% moms
Läs mer
“Pålitliga tester och recensioner från riktiga människor”
“Alla betyg i topplistan är riktiga recensioner från användare som har testat produkten och skrivit en recension på Amazon. Personligen har jag som Ironman-triatlet och fjällvandrare testat sjukt mycket utrustning i mina dagar, och jag köpte tyvärr helt fel utrustning i början. Nu har jag byggt det här verktyget, så att du slipper köpa dåliga prylar. Lycka till!”

Fredrik Lyreskog
Triatlet, ultramaratonlöpare, fjäll-äventyrare

Allt om barfotalöpning och barfotaskor: 6 videos

Läs mer

Vår process: Hur vi granskar tester och analyserar alla produkter

Medan många andra bloggar väljer ut “bäst i test” i labb-miljö eller sammanställer andra aktörers tester helt automatiskt utan en människas omdöme, så sker vårt urval med en mix av specifikation från tillverkaren, riktiga recensioner från användare, och i många fall våra personliga tester i rätt miljö.Att testa produkter är alltid i praktiken omöjligt att göra 100% objektivt, och vi vänder därför på steken och låter den subjektiva värderingen ta plats i test-resultatet. Att filtrera fram en Bäst i Test är särskilt svårt när det finns många produkter av högkvalitet att välja bland, men vi gör varje gång allt vi kan för att kora en vinnare.Olyckligtvis är det så, att i de flesta produktgrupperna släpps ny utrustning cirka 2 till 4 gånger per år, parallellt med att de tidigare sortimenten kasseras bort.Detta faktum innebär att vi orimligen har tid att testa alla nya produkter i samtliga produktgrupper på egen hand.Istället koncentrerar vi oss på att examinera nya produkt-releaser, och publicera tester och recensioner från användare som graderat den nya utrustningen utifrån ett antal olika faktorer som till exempel användbarhet och varumärkets anseende. Givetvis stöds selektionen på våra lärdomar från likvärdig utrustning.Efter noga utredning taggar vi upp ett stort antal produkter från de mest framstående varumärkena – samtliga värda att synas beträffande produktkvalité.Vi publicerar användares betyg som i de flesta fall grundar sig på en mängd olika element så som användbarhet, robusthet, design, mått och pris.I många fall har vi testat produkten ute på fältet på till exempel träning, en helgtur eller på semestern – och den kunskap vi får med oss bakar vi så klart in i analysen.
Summering
Datum:
Produkt:
Fivefingers Alitza Loop W
Betyg:
51star1star1star1star1star