Skip to main content

Bästa Barfotaskorna 2018 – 1630 st Ärliga Test & Recensioner

Senast uppdaterad: 1 september 2018

I den moderna löparvärlden letar vi alltid efter nästa stora framsteg. De senaste åren har det varit flytten från klumpiga löparskor mot en mer naturlig löparupplevelse; bästa barfotaskorna. Du kan springa helt utan löparskor, men det kommer med en hel lista med problem. Hur många barfotasko-vänliga terränger finns det? Asfalten har sitt grus och småsten, stigarna har sina stenar och vassa kvistar, och även löpband kommer att slita ner din fotsula. Ändå vill du komma så nära som möjligt till den skofria löpupplevelsen – samtidigt som du skyddar dina fötter. Det är naturligtvis här som barfotaskorna kommer in!

Bäst i test

Senast uppdaterad: 1 september 2018 • Sidan innehåller reklam genom annonslänkar för Outnorth. Läs mer längst ner • Betygen speglar recensioner från användare på Amazon
“Pålitliga tester och recensioner från riktiga människor”
“Alla betyg i topplistan är riktiga recensioner från användare som har testat produkten och skrivit en recension på Amazon. Personligen har jag som Ironman-triatlet och fjällvandrare testat sjukt mycket utrustning i mina dagar, och jag köpte tyvärr helt fel utrustning i början. Nu har jag byggt det här verktyget, så att du slipper köpa dåliga prylar. Lycka till!”

Fredrik Lyreskog
Triatlet, ultramaratonlöpare, fjäll-äventyrare

Allt om barfotalöpning och barfotaskor: 6 videos

Läs mer

Processen: Hur vi granskar tester och undersöker produkter

Medan många andra sajter väljer ut “Bäst i Test” i test-labb eller sammanställer andra sajters tester helt automatiskt utan en människas omdöme, så sker vårt urval med en kombination av teknisk data från tillverkaren, användarrecensioner, och i många fall våra egna empiriska tester i dess rätta miljö.Att testa produkter är alltid i praktiken omöjligt att göra 100% objektivt, och vi vänder därför det upp och ner och tillåter den subjektiva åsikten ta plats i test-resultatet. Att lyckas filtrera fram en Bäst i Test är självklart särskilt svårt när det finns många värdiga produkter att välja bland, men vi gör varje gång vårt bästa för att kora en vinnare.Tyvärr är det så, att i de allra flesta produktkategorierna så släpps normalt nya produkter cirka 2 till 4 gånger per år, och de äldre kollektionerna slängs ut snabbt.Detta faktum medför att vi omöjligen har möjlighet att testa alla dessa nya produkter inom samtliga produktgrupper på egen hand.Istället inriktar vi oss på att granska alla nya produkt-releaser, och publicera recensioner & tester från användare som betygsatt all ny utrustning utifrån ett antal olika faktorer som till exempel funktionsduglighet och renommé. Givetvis stöds urvalet på vår tidigare kunskap vi haft från liknande prylar.Efter ordentlig research taggar vi upp ett stort antal produkter från de bästa varumärkena – alla förtjänar att synas beträffande kvalitetsaspekten.Vi återpublicerar användares betyg som många gånger baserar sig på en mängd skiftande element som exempelvis komfort, stryktålighet, finess, mått och prisvärdhet.I ett stort antal fall har vi på olika sätt testat produkten ute på fältet på exempelvis träning, en utflykt eller under semestern – och de lärdomar vi får med oss väger vi givetvis in i resultatet.
Summering
Datum:
Produkt:
Fivefingers Alitza Loop W
Betyg:
51star1star1star1star1star